Jump to content

Jiayu G2F

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 968
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλημέρα σε όλη την παρέα, το πήρε ένας φίλος μου απο το to2c ζητήσαμε root, ολα οκ αλλα ξεχασα να τους πω να αφαιρεσουν τις κινεζιες. απο το λινκ που δινετε ποια rom να διαλεξω? την official ? την miui ? ποια προτείνετε

http://www.needrom.com/category/jiayu/g2f/

χμμ επειδη το κινητο δεν ειναι δικο μου, πρεπει να του περασω μια να τελειωνουμε, επισης δεν ειναι μονο 2 στο λινκ αλλα καμμια 10αρια! κάποιος που να έχει δοκιμάσει κάτι παραπάνω αν μπορεί ας με ενημερώσει. Επίσης να την περάσω με τις οδηγίες του link για τις rom, η απο τις οδηγίες που έχουμε εδω?

ευχαριστώ, αν υπάρχει και κάποιος να μου πεί απο την εμπειρία του ποια? η miui ειναι τις xiaomi σωστα? αν έχει δοκιμάσει κανεις 2-3 και έχει καταλήξει κάπου θα βοηθούσε πολυ γιατι ξαναλέω δεν είναι δικό μου το κινητο και δεν μπορώ να κάνω δοκιμες και να περνάω διάφορες. ευχαριστώ πολυ και παλι

Προσωπικα miui δε με αρεσει καθολου. Πολυ φορτωμενη με αχρηστα κατ εμε πραγματα. Ειναι και iphone look που και πάλι δε με βολευει.

Γουστα ειναι αυτα

Καλημέρα, βάλε αυτήν που προτείνω στο πρώτο ποστ, την Miui δεν μπόρεσα να την εγκαταστήσω όσο και να προσπάθησα. Βάλε αυτήν που σου λέω version 0.8.5 που είναι πολύ καλή.

Προσοχή μόνο για 3G/WCDMA έκδοση (το βλέπεται όταν βγάλετε την μπαταρία)

γρήγορος και ωραίος :) με τη rom που αναφέρατε τι βελτιώσεις έχει σε σχέση με την original? πχ αυτονομία ? γενικώς για κάποιον που είναι ενας απλός χρήστης υπάρχει λόγος να την βάλω η απλά να πετάξω τις κινεζιές με το πρόγραμμα που είπες και μια χαρα? επίσης official update αν βγεί πως γίνετε?

γρήγορος και ωραίος :) με τη rom που αναφέρατε τι βελτιώσεις έχει σε σχέση με την original? πχ αυτονομία ? γενικώς για κάποιον που είναι ενας απλός χρήστης υπάρχει λόγος να την βάλω η απλά να πετάξω τις κινεζιές με το πρόγραμμα που είπες και μια χαρα? επίσης official update αν βγεί πως γίνετε?

Άμα είσαι root πάγωσε τις κινεζικές εφαρμογές με το link2sd και θα είσαι κομπλέ..

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

Παρέλαβα σήμερα ένα λευκό G2F, αγορασμένο από 1949deal... 1η φορά από το συγκεκριμένο κατάστημα, μια χαρά (η αλήθεια είναι οτι είναι οι μοναδικοί που το ειχαν σε λευκό την στιγμή που το έψαχνα...). Παραγγελία στις 4/8, άφιξη σήμερα (με Sweden Post!)

Πέρασα εύκολα την rom που δίνει ο panosvo (1ο ποστ) και θα το παραδώσω στην κάτοχο του - περιμένω και ένα ακόμη (μαύρο) από vickmall για ένα ανιψάκι...

Για όσους ψάχνουν για ένα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ συμμαζεμένο τηλέφωνο, θεωρώ οτι είναι ΠΟΛΥ καλύτερη λύση από τα 4ίντσα και ειλικρινά μετανιώνω που δεν πήρα τέτοιο για την γυναίκα μου - αξίζει η διαφορά των περίπου 20 ευρώ σε σχέση με το F1...!

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Γειά σας συγκάτοχοι !

Παρέλαβα και εγώ για την σύζυγο το εν λόγω κίνητο και θα ήμουν τρομερά ικανοποιημένος αν δεν συνέβεναν 1-2 προβληματάκια .

1.Αντιμετώπιζει συχνά - πυκνά πρόβλημα το wifi του .Όταν πάτάω να ενεργοποιηθεί κολάει η μπάρα απενεργοποίησης-ενεργοποίησης κάπου στην μέση και δεν ανοίγει . Για να ξεκολλήσει το κινητό απο αυτή την κατάσταση ,πρέπει να βγάλω και να βάλω την μπατάρια .Ούτε με επανεκίνηση ξεκολάει ,ούτε με τερματισμό- εκκίνηση ...Χάλια ...Συνέχεια συμβαίνει ...

2.Τα μηνυματα ,μετά το 3ο μεταρέπονται σε mms ...H σύζυγος πληκτρολογεί αβέρτα όπως καταλάβατε ,πως μπορώ να απενεργοποιήσω αυτή την μετατροπή ;;;Κάποια στιγμή κάπου είχα διαβάσει για ενα modified mms.apk με επικόλληση στην root κτλ αλλά ήταν για ics !

Yπάρχουν λύσεις ;;;

Το κινητό φοράει την G2FW-20140606-WR-CN-V0.8.5

Edit : To κινητό ήρθε με αυτή την rom .

Edited by Hyper_Ban
Ψ Ω Μ Ι - Κ Ι Ν Α - Τ Η Λ Ε Φ Ω Ν Ι Α . -

1. Έκανες επαναφορά ρυθμίσεων μήπως και στρώσει?

2. Κάπου στις ρυθμίσεις μηνυμάτων θα έχει επιλογή για αυτό που θες. Αλλιώς κατέβασέ το Handcent sms και στις ρυθμίσεις του θα το βρεις

Δοκίμασε από το πρώτο ποστ να περάσεις αυτήν που έχω βάλει, είναι πάλι η 0.8.5 όμως είναι πειραγμένη και καθαρισμένη από τους Ρώσους, σχετικά με mms ναι υπάρχει λύση βάλε πρώτα αυτήν που σου λέω και μετά θα ανεβάσω οδηγίες για πως αλλάζουμε την mms.

να δεις πρώτα να λυθούν τα προβλήματα που έχεις και βλέπουμε.

• Administrators
2. Κάπου στις ρυθμίσεις μηνυμάτων θα έχει επιλογή για αυτό που θες. Αλλιώς κατέβασέ το Handcent sms και στις ρυθμίσεις του θα το βρεις

To handcent sms δεν υποστηρίζει το dual sim.

Modpic.gif

Γεια σας,

Σύμφωνα με τα reviews και τις διάφορες κριτικές που διάβασα το g2f φαίνεται ενα αξιόλογο κινητάκι. Για την ακρίβεια ενδιαφέρομαι να το αγοράσω και να μην ασχοληθώ και πολύ με αλλαγή rom κτλ μιας και θα είναι δώρο. Έχετε παρατηρήσει σημαντικές ελλείψεις; Επίσης μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο αξιόλογο site να το αγοράσω μιας και για όσα διάβασα γράφονταν σχετικά καλά σχόλια(minideal, geekbuying, to2c κτλ) και δεν ξέρω ποιο να επιλέξω.

Δοκίμασε από το πρώτο ποστ να περάσεις αυτήν που έχω βάλει, είναι πάλι η 0.8.5 όμως είναι πειραγμένη και καθαρισμένη από τους Ρώσους, σχετικά με mms ναι υπάρχει λύση βάλε πρώτα αυτήν που σου λέω και μετά θα ανεβάσω οδηγίες για πως αλλάζουμε την mms.

να δεις πρώτα να λυθούν τα προβλήματα που έχεις και βλέπουμε.

Σε ευχαριστώ φίλε μου.

Έκανα ότι πρότεινες επιτυχώς και μέχρι στιγμής απο οτι φαίνεται το θέμα με τα κολλήματα στο wifi σταμάτησε ,βέβαια είναι νωρίς .Τις επόμενες μέρες θα δείξει ...Ένα θέμα που δεν ανέφερα πιό πάνω (δεν μέ ενοχλεί και τόσο ) φαίνεται να επιμένει .Αυτό με το error κατι στο playstore ,αλλά δεν με νοιάζει...Μ ε την δεύτερη κατεβαίνει η εφαρμογή .

Αφού θίξαμε και το θέμα με το modified mms.apk θυμάμαι πως κάποια στιγμή δοκίμασα σε μία άλλη συσκευή με κάποιο .apk και τζίφος .Η απόλυτη μ_λ_κι@ όμως συνέβη μόλις πήγα να επαναφέρω το αρχείο στο /system/app .Ενώ άλλαξα τα permissions της stock εφαρμογης σε rw-r--r-- ,δεν έγινε τίποτα !!!!Η διαδικασία έγινε με το Χ-PLORE .Μπορείς να μου πεις τι λάθος έκανα ;Γύρισα εν ολίγοις πίσω ΤΟ BACKUP στο system/app άλλαξα τα permissions και τίποτα !!!Τι λάθος έκανα;

*Αν θέλεις επίσης ,στείλε μου και την πρόταση σου / apk file .

Τhanx !

Ψ Ω Μ Ι - Κ Ι Ν Α - Τ Η Λ Ε Φ Ω Ν Ι Α . -

Καλημέρα, αυτό το σφάλμα με το Playstore το κάνουν πολλά κινητά και το έχω δει και στο G2F με πολλές εκδόσεις firmware, όμως όπως είπες με την δεύτερη φορά κατεβαίνει άντε να κάνεις μια επανεκκίνηση.

Σχετικά με mms.apk έχω αυτό http://www.easybytez.com/cuxm1642bhfz

αυτό είναι μια έκδοση που υποστηρίζει τους 160 χαρακτήρες, τα κάνει όλα κεφαλαία στην αποστολή των μηνυμάτων.

για πρόσβαση στο ροοτ χρησιμοποιώ το root browser από Play store https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jrummy.root.browserfree

πάς αρχικά στο system/app και σβήνεις το mms.apk και το mms.odex εάν υπάρχει, στην συνέχεια μεταφέρεις το νέο αρχείο και του δίνεις τα δικαιώματα όπως είπες, όπως φαίνεται στην φωτογραφία μιλάμε για τα δικαιώματα μην δίνεται σημασία που λέει dropbox.

http://2.bp.blogspot.com/-p07vWEn159E/UTM8CIhCPEI/AAAAAAAAMd4/uK5PRYfK_ZY/s320/4.jpg

μετά κάνεις επανεκκίνηση, θα δεις οτι έχει φύγει το εικονίδιο από την αρχική οθόνη, υπάρχει όμως στα προγράμματα

Επίσης λύση για πληκτρολόγιο είναι το google keyboard από εδώ

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2312179

Στην περίπτωσή μου έχω δοκιμάσει το παρόλο που λέει οτι παίζει μόνο με 4.4 android

Google Android L Keyboard Zip v3.1.20003.1236599

αυτό μπαίνει μέσω recovery. Πριν την εγκατάσταση σβήνουμε πρώτα αυτό που έχει η συσκευή από το system/app είναι δύο αρχεία που αρχίζουν από latinIME...

Edited by panosvo

Για τα errors του Play Store φταίει η τελευταία αναβάθμιση του Store.

Το εμφάνισαν και τα υπόλοιπα κινητά που έχω (Jiayu F1, Xiaomi M2S).

Προσπαθώντας δεύτερη φορά μετά το error η αναβάθμιση/εγκατάσταση τελικά γίνεται.

Ποια είναι η καλύτερη-πιο εύχρηστη θήκη που έχετε βρεί για το κινητό αυτό;

Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο με αυτή: http://www.aliexpress.com/item/Original-Genuine-Brand-IMAK-Super-Thin-Transparent-Clear-Crystal-Shell-Hard-Case-for-Lenovo-S660-Freeshipping/1824838773.html για το jiayu g2f ( εγώ δεν μπόρεσα να βρω), ή αν του ταιριάζει θήκη άλλου μοντέλου ή και άλλης εταιρείας ίσως;

Γεια σας,

Σύμφωνα με τα reviews και τις διάφορες κριτικές που διάβασα το g2f φαίνεται ενα αξιόλογο κινητάκι. Για την ακρίβεια ενδιαφέρομαι να το αγοράσω και να μην ασχοληθώ και πολύ με αλλαγή rom κτλ μιας και θα είναι δώρο. Έχετε παρατηρήσει σημαντικές ελλείψεις; Επίσης μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο αξιόλογο site να το αγοράσω μιας και για όσα διάβασα γράφονταν σχετικά καλά σχόλια(minideal, geekbuying, to2c κτλ) και δεν ξέρω ποιο να επιλέξω.

Θα σου έλεγα να προτιμήσεις το vickmaill για την αγορά από εκεί το πήρα δεν του έχω πειράξει τίποτα και δουλεύει μια χαρά

Παρέλαβα και εγώ για την σύζυγο το εν λόγω κίνητο και θα ήμουν τρομερά ικανοποιημένος αν δεν συνέβεναν 1-2 προβληματάκια .

1.Αντιμετώπιζει συχνά - πυκνά πρόβλημα το wifi του .Όταν πάτάω να ενεργοποιηθεί κολάει η μπάρα απενεργοποίησης-ενεργοποίησης κάπου στην μέση και δεν ανοίγει . Για να ξεκολλήσει το κινητό απο αυτή την κατάσταση ,πρέπει να βγάλω και να βάλω την μπατάρια .Ούτε με επανεκίνηση ξεκολάει ,ούτε με τερματισμό- εκκίνηση ...Χάλια ...Συνέχεια συμβαίνει ...

Το κινητό φοράει την G2FW-20140606-WR-CN-V0.8.5

H "χρήστρια" του τηλεφώνου που περέλαβα/παρέδωσα προ 3 ημερών, έχει το θέμα που αναφέρεται εδώ...

Με επαναφορά, επανέρχεται (αλλα προφανως, δεν είναι λύση...)

Της έχω περάσει την "ρώσικη" έκδοση που δίνεται στο 1ο ποστ

Καμια ιδέα γιατί συμπεριφέρεται έτσι το WiFi?

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1