zpapant Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 καλη επιτυχια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Αυτό μάλιστα, άνετα το κρατάω ως πρώτο μου τηλέφωνο :cool: (λέμε τώρα....) Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ounkas Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Καλη επιτυχια! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dieggito Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Υπέροχο!!! Καλή τύχη! "Αυτά τα κάνει ο Ζιοβάνι... και πριν από τριαντά χρόνια ο Πελέ...!" Χελάκης (Ολυμπιακός - Γαλατά 3-0) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgepren Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Καλή επιτυχία σε όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoumprakis Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Καλή τύχη σε όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsitou Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 εγω θα ειμαι επιτελους μια φορα τυχερη?για να δουμε! καλα επιτυχια σε ολους!!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxperiaT Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Ευχαριστούμε για το όμορφο δώρο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomos Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Α μια χαρά! Θα το παρω ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulisevo8 Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Καλή μας τύχη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Καλή επιτυχία myPhonerzzz! :) "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleman Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Καλή τύχη σε όλους! “Flash is disabled” warning, saying that “The iPhone needs to cool down before you can use the flash.” :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Καλή επιτυχία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Το δώρο μου για τις γιορτές που έρχονται. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmavro Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Καλή επιτυχία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devill0 Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Νωρις αρχισανε τα χριστουγεννα στο myphone!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos21r Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Καλη μας επιτυχια!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mparkoulis Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Ολα καλα!! αντε να δουμε και εδω :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Καλή επιτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostdmd Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Καλή επιτυχία λοιπόν :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchatz Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 δώσε smartphone στο λαό Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polakis Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Αντε καλη μου τύχη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agis1 Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 καλή τύχη σε όλους! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Χάλασε το κινητό μου :-( Καλή επιτυχία σε όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Ο επιμένων νικά :p Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts