tnnik Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Υπάρχει καποιο αντιστοιχο καπάκι στο ebay? Όχι θηκη. Τα τριξιματα μου την έχουν δώσει άσχημα. Καλό κινητό κακή αίσθηση στο πίσω μερος. Έχει δοκιμασει κάποιος κάτι σε σχέση με αυτό? Παράθεση Mi 10 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toumpanovlaxos Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Καμία θήκη σε δερμα - ψευτοδέρμα δοκιμασμένη έχουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tearstios Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Καμία θήκη σε δερμα - ψευτοδέρμα δοκιμασμένη έχουμε? φιλε toumpanovlaxos συγνωμη αλλα με ετρωγε........αναμεσα στα 2 εισαι προς το ψευτοδερμα εσυ :p :p χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toumpanovlaxos Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Δε σε πιάνω φιλαράκι :confused: αλλά εννοώ σε στυλ πορτοφόλι ,ατζέντα κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tearstios Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 οκ συγνωμη και παλι δεν το ειπα για παρεξηγηση αλλα για να γελασουμε....απλα το συνδυασα με το nickname σου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toumpanovlaxos Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Δεν παρεξηγούμε , απλά δεν το πιασα, Εξάλλου ο τουμπανόβλαχος ξέρει από προβατα, βόδια και καλά δέρματα, όχι ψευτοδέρματα :p Το ρημάξαμε το νήμα! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tearstios Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 σωστο κι αυτο! εληξε κι επαναφορα στα σοβαρα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Υπάρχει καποιο αντιστοιχο καπάκι στο ebay? Όχι θηκη. Τα τριξιματα μου την έχουν δώσει άσχημα. Καλό κινητό κακή αίσθηση στο πίσω μερος. Έχει δοκιμασει κάποιος κάτι σε σχέση με αυτό? http://www.aliexpress.com/item/100-New-original-battery-cover-for-Lenovo-S650-back-cover-For-Lenovo-S650-battery-door-white/1766423069.html Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Medic Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Εκανα παραγγελια πριν δυο μερες απο to2c και αφησα το γνωστο κομμεντ απο κατω αλλα ακομα δεν εχω λαβει απαντηση,να ανησυχησω?Υπαρχει περιπτωση να μου το στειλουν μονο με αγγλικα και κινεζικα και χωρις αυτα που ζητησα?:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannism01 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Εκανα παραγγελια πριν δυο μερες απο to2c και αφησα το γνωστο κομμεντ απο κατω αλλα ακομα δεν εχω λαβει απαντηση,να ανησυχησω?Υπαρχει περιπτωση να μου το στειλουν μονο με αγγλικα και κινεζικα και χωρις αυτα που ζητησα?:mad: Είναι OK το to2c.. Επικοινώνησε να σου στείλουν το νουμεράκι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosta Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Ακριβως ! Εμενα πια αν τη βγαλω δε μου αρεσει τοσο το κινητο Καλοριζικη Η καλυτερη θηκη για το συγκεκρμενο κινητο ειναι αυτη γιατι δεν κρυβει καθολου το κινητο και εχει την ιδια αισθηση σαν να το εχεις χωρις θηκη ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν βλέπω να προστατεύει πανω και κάτω όμως, εν αντιθεσει με την Κινεζικη. Οποτε αν σου πεσει και χτυπήσει σε αυτές τις περιοχές, φρόντισε να εχεις μαζί σου μαντήλι (για το... Κλάμα) Πετα το κατω και αν παθει κατι σου δινω το δικο μου... Χωρις πλακα τα κινητα της Lenovo δεν νιωθουν... Στο λεω απο προσωπικη εμπειρια με 3 κινητα Lenovo και 1 tablet... Φιλος με samsung galaxy core του εσπασε 2 φορες η οθονη... Παράθεση www.panost.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Το GPS πως ειναι παιδια; Το εχει χρησιμοποιησει κανεις; Το εχω παρει το κινητο για την κοπελα μου, και θελει και ενας φιλος μου, ο οποιος θελει οσο το δυνατον καλο gps και Ελληνικα. Εγω δεν μπορω να το δοκιμασω μιας και δεν οδηγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Αριστο το gps με το Sygic Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Πολυ ωραια, ευχαριστω. Εχουμε καμια καλη flip case που να καλυπτει ολη την μπροστα οθονη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeRDe Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Dimensions 131 x 70 x 8.7mm/5.15 x 2.75 x 0.34 inch Και στο S820 δίνουν 9mm αλλά είναι σίγουρα πιο λεπτό από το S650. Γιαυτό ρωτάω. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeKa Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Πολυ ωραια, ευχαριστω. Εχουμε καμια καλη flip case που να καλυπτει ολη την μπροστα οθονη; Kανε μια αναζητηση στο ebay.....εχει αρκετες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemg Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 στο δικο μου ετρεξε κανονικα το navigon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maddie Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 (edited) Πολυ ωραια, ευχαριστω. Εχουμε καμια καλη flip case που να καλυπτει ολη την μπροστα οθονη; Έχω πάρει αυτή, δεν πιστεύω φυσικά ότι είναι original leather το σίγουρο είναι ότι το προστατεύει 100% http://www.ebay.com/itm/171274621220?var=470362114812&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το GPS πως ειναι παιδια; Το εχει χρησιμοποιησει κανεις; Το εχω παρει το κινητο για την κοπελα μου, και θελει και ενας φιλος μου, ο οποιος θελει οσο το δυνατον καλο gps και Ελληνικα. Εγω δεν μπορω να το δοκιμασω μιας και δεν οδηγω. Αριστο το gps με το Sygic Συμφωνώ και επαυξάνω για το Sygic !!! (για επίσημο, δεν ξέρω για cr:Xck) Edited May 15, 2014 by Maddie Παράθεση TΗΙΝΚ :!: " It's Not Illegal Yet " Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morrison100 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Πολυ ωραια, ευχαριστω. Εχουμε καμια καλη flip case που να καλυπτει ολη την μπροστα οθονη; Αυτη αφηνει το πανω μερος της οθονης ακαλυπτη...φαινεται καλη και λεπτη... http://www.minideal.net/lenovo-s650-quad-core-smartphone-flip-pu-leather-case-screen-protector.html και η κλασσικη της mofi... http://www.minideal.net/original-mofi-book-style-flip-pu-leather-case-for-lenovo-s650-with-stand-fuction.html δεν εχω καμια απο τις 2, αλλα νομιζω πως η πρωτη ειναι καλυτερη... προσωπικα θα συμφωνησω με τον panosta, η καλυτερη ειναι αυτη η διαφανη της imak, και αμεσως μετα της νιλλκιν... αυτες τις 2 τις εχω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Ποιον αλλο dialer θα προτεινατε για πιο γρηγορο ? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Καλησπέρα, Υπάρχει τρόπος να καταργήσω απο τη LS το ρολόι και την ημερομηνία; :rolleyes: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Συμφωνώ και επαυξάνω για το Sygic !!! (για επίσημο, δεν ξέρω για cr:Xck) Και γω επιβεβαιώνω! Μια χαρά πάει το gps και με σπασμένο app Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Και γω επιβεβαιώνω! Μια χαρά πάει το gps και με σπασμένο app ιιιιιιιι! :shock: πιπερι! :ρ Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Δοκιμαστε τον PixelPhone – Dialer & Contacts https://play.google.com/store/apps/details?id=pixelrush.xphonefree Ειναι ο πιο γρηγορος dialer και με πολλες επιλογες Φαινεται και καθαρα σε ποια SIM εχει ερθει κληση Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morrison100 Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Δοκιμαστε τον PixelPhone – Dialer & Contacts https://play.google.com/store/apps/details?id=pixelrush.xphonefree Ειναι ο πιο γρηγορος dialer και με πολλες επιλογες Φαινεται και καθαρα σε ποια SIM εχει ερθει κληση Τον δοκιμασα και πραγματικα ειναι πολυ καλος... εχει expiry date ομως...μετα, πρεπει να τον αγορασουμε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts