Jump to content

panosta

Members
  • Δημοσιεύσεις

    60
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About panosta

  • Ημ. Γέννησης 16/08/1976

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

panosta's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Η καλυτερη θηκη για το συγκεκρμενο κινητο ειναι αυτη γιατι δεν κρυβει καθολου το κινητο και εχει την ιδια αισθηση σαν να το εχεις χωρις θηκη ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πετα το κατω και αν παθει κατι σου δινω το δικο μου... Χωρις πλακα τα κινητα της Lenovo δεν νιωθουν... Στο λεω απο προσωπικη εμπειρια με 3 κινητα Lenovo και 1 tablet... Φιλος με samsung galaxy core του εσπασε 2 φορες η οθονη...
  2. Το παιρνεις αφοβα... Η σειρα S φενεται ειναι πολυ καλη... Ειχα το A800 που εδωσα στον brother... Το A850 το εχω για ταμπλετακι... και το S650 για κινητο... Απο κινα αγοραζω μονο Lenovo γιατι ξερω οτι θα αντεξει στα δυσκολα... Ειναι βολικο και σφαιρατο... Οσο φθηνοτερο Lenovo κινητο παιρνεις τοσο "καλυτερο" ειναι... :)
  3. Ναι αυτο σε καμια συσκευη δεν κανει τιποτα απλα τρεχεις το "Run Checkup"
  4. Η επισημη εφαρμογη της Lenovo για antivirus και μπλοκαρισμα ανεπιθυμητων κλησεων ειναι το SECUREit που το εχω και ειναι μια χαρα!!
  5. Δεν μπηκα καν στη διαδικασια να ψαξω απο ελλαδα και παρηγγειλα σημερα το Lenovo S650 silver απο minideal και τιμη??? 105,90 ευρω!!! Ενω εχω το Lenovo Α850 με 5,5 οθονη που ειναι απολαυση απλα ηθελα κατι μικροτερο για καθημερινη χρηση. Εστειλα mail και λεω: Ερωτηση Hi guys, Can I have this phone with play store and Greek language? Thanks Απαντηση Hello, friend We'll install the playstore and multi-language in it befor shipping.
  6. panosta

    Lenovo A880

    Αν κρινω απο το Α850 που εχω και ειναι πραγματικο εργαλειο... Ισως το παρω και γω απο τις 5,5 ιντσες θα παω στις 6 και εχει πεσει στα 169 $. Οι τιμες τις Lenovo για την ποιοτητα της και με αυτα που προσφερει απλα δεν συγκρινονται
  7. Πας στον Chrome... Ρυθμισεις --> Τελος σελιδας --> Προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης --> Επιλεγεις Chrome
  8. panosta

    Lenovo A850

    - Μπαταρια εως 3 μερες με λιγη χρηση WiFi, 3G, κλησεις - Ταχυτητα αισθητα καλυτερη το τετραπυρηνο με 1 GB Ram - Οθονη 5,5 IPS ανετη με ωραια χρωματα και πολυ καλη γωνια θεασης (παιζει και με γαντια και με βρεγμενα χερια) - Οι δυο SIM παιζουν μια χαρα (vodafone και με 3G data, cosmote) - Εχει Led ειδοποιησης για κλησεις και μηνυματα - Καλο ηχειο και πολυ καθαρος ηχος στις κλησεις - Camera μπροστα 0.3 mpx - Camera πισω 5 mpx με flash - Video 720p Τελεια και παυλα Lenovo εισαι κ@@@α!!! :)
  9. panosta

    Lenovo A850

    Το Α850 βγηκε τον Αυγουστο του 2013 γι' αυτο και δεν υπαρχουν πολλα αξεσουαρ ακομα... Κατι καινουργιο που ανακαλυψα ειναι οτι η οθονη παιζει και με γαντια και με βρεγμενα χερια!!! -- Sent via Lenovo A850 --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.
  10. panosta

    Lenovo A850

    Το κινητο απλα ειναι κορυφη... 1. Αναλογα τη χρηση... 3 μερες με λιγο 3G. WiFi. Κλησεις 2. Ειναι root με ελληνικα και Play store 3. Εχει 4.2 Jelly Bean δεν γνωριζω για update 4. Θα το επαιρνα με κλειστα ματια -- Sent via Lenovo A850
  11. panosta

    Lenovo A850

    Παρελαβα σημερα το κινητο. Ειναι phablet το νιωθεις τεραστιο στο χερι και ειναι λεπτο αλλα αξιζει τον κοπο!!! Στο τετραπυρηνο με 1 GB RAM βλεπεις μεγαλη διαφορα στην ταχυτητα. Λιγο που το δουλεψα ειναι μια χαρα σε ολα και πιστευω τις 5.5 ιντσες τις συνηθιζεις με τον καιρο Οπως τα λες φιλε...
  12. panosta

    Lenovo A850

    Απο 01-10-2013 ειναι Despatched to overseas (Country code: GR)
  13. panosta

    Lenovo A850

    Lenovo και ποιοτητα πανε μαζι... Το εχω παραγγειλει 20/9 απο minideal 135 € σε μαυρο και δεν εχω καμια αμφιβολια οτι το κινητο παταει καποια αλλα πολυ ακριβοτερα!!!
×
×
  • Create New...