Jump to content

iPad Mini 2 (2013)

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το OTG ειναι μονο για αρχεια φωτογραφιων. Αν δεν εχει JB δεν βλεπει αλλου τυπου, πχ ταινιες και mp3.

SanDisk announced last week the iXpand, their first flash drive designed specifically for the Apple iPhone and iPad families. SanDisk's product marketing vice president Dinesh Bahal says "We created the iXpand Flash Drive to offer consumers a quick and safe way to move their favorite content between devices so it's available when and where they want it."

According to the official press release, the iXpand "is a powerful, yet simple-to-use solution that quickly transfers photos and videos from an iPhone or iPad to a Mac or PC — all without cables, Internet connections, or bandwidth limitations." These are its main specs and features:

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλα. Αγορασε το και προσπαθησε να δεις αρχειο mkv απο αυτο. Μπορεις να δοκιμασεις και χωρις να αγορασεις αυτο. Απλα αγορασε ενα φτηνο ανταπτορακι lightning to usb ή το camera kit και δες τι μπορει να δει απο τα αρχεια που θα εχεις μεσα. Μην περιμενεις να δεις τιποτα περισσοτερο απο jpg και mov.

You can use the iPad Camera Connection Kit to import most media files on your camera or SD card, regardless of whether the format is compatible with iPad. If you can't view certain images or videos, verify that they are a compatible format in the technical specifications for your device. You may need to import them to your computer for viewing. If you try to play content that your iPad doesn't support, the content may not appear correctly, or the Photos app may close.

Only device-created files are supported. If you copy files from another device or manually edit or rename files on the digital camera or SD card, the iPad may be unable to detect and import these images or videos.

Ισχυε και θα ισχυει για ολα τα μη jb idevices.

Το εχω δοκιμασει σε avi και mp4 για να περνουσα πιο ευκολα ταινιες. Ευτυχως ο ανταπτορας εκανε μονο 5€

Edited by songless_bird

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Καλά ποτε μα ποτε δεν βλέπω απο μαραφετια να εξέχουν οπουδήποτε σε μια συσκευη.:rolleyes:

Οτι χειρότερο είναι και αισθητικά πέρα απο πρακτικής πλευράς.

Για μεταφορά όμως απο και προς είναι μια πολύ καλή λύση πάντως(το 99% του κόσμου για αυτό θα το θέλει και όχι να βλέπει οτιδήποτε μεςα απο το "εξόγκωμα"που θα κρέμεται σε μια συσκευη)

Καλα. Αγορασε το και προσπαθησε να δεις αρχειο mkv απο αυτο. Μπορεις να δοκιμασεις και χωρις να αγορασεις αυτο. Απλα αγορασε ενα φτηνο ανταπτορακι lightning to usb ή το camera kit και δες τι μπορει να δει απο τα αρχεια που θα εχεις μεσα. Μην περιμενεις να δεις τιποτα περισσοτερο απο jpg και mov.

Με εναν "εξωτερικο" player μια χαρα παιζουν και τα mkv!

κ @ τ @ ν τ ι @

Καλά ποτε μα ποτε δεν βλέπω απο μαραφετια να εξέχουν οπουδήποτε σε μια συσκευη.:rolleyes:

Οτι χειρότερο είναι και αισθητικά πέρα απο πρακτικής πλευράς.

Για μεταφορά όμως απο και προς είναι μια πολύ καλή λύση πάντως(το 99% του κόσμου για αυτό θα το θέλει και όχι να βλέπει οτιδήποτε μεςα απο το "εξόγκωμα"που θα κρέμεται σε μια συσκευη)

Δεν ειναι για να το εχω στον δρομο. Απλα οταν θα πηγαινα διακοπες (οπως το ειχα σκεφτει τοτε) θα εβαζα τον ανταπτορα και θα εβλεπα ταινιες απο εκει αντι να γεμιζα την μνημη του ipad. Αμ δε...

Με εναν "εξωτερικο" player μια χαρα παιζουν και τα mkv!
Δωσε πληροφοριες. Με ενδιαφερει. Ποιος player ειναι καλος και δοκιμασμενος και παιζει και σωστα ελληνικα srt;

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Στις android συσκευες βαζω mtorrent κατεβαινει η ταινια mkv και μετα την βλεπω κατευθειαν στο κινητο. Γινεται κατι τετοιο στο ios;

Στις android συσκευες βαζω mtorrent κατεβαινει η ταινια mkv και μετα την βλεπω κατευθειαν στο κινητο. Γινεται κατι τετοιο στο ios;

Γίνεται αν κανεις jailbreak..

Επίσης υπάρχει όντως εξωτερικός ανταπτορας της apple με κόστος κάνα 30 Άρι οπου βάζεις οποία συσκευή εξωτερική θες και με τον κατάλληλο player πως λέμε mxplayer για android μπορεί να παίξει οτιδηποτε.

Επίσης να πω οτι αν δεν έχεις σκοπό να κανείς jailbreak το iPad απλά μη το παρεις και Βρες κάποια android ταμπλέτα.

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Δωσε πληροφοριες. Με ενδιαφερει. Ποιος player ειναι καλος και δοκιμασμενος και παιζει και σωστα ελληνικα srt;

Χρησιμοποιω τον flexplayer, αλλα για υποτιτλους μη ενσωματωμενους δεν ξερω αν παιζει!

κ @ τ @ ν τ ι @

Δεν ειναι για να το εχω στον δρομο. Απλα οταν θα πηγαινα διακοπες (οπως το ειχα σκεφτει τοτε) θα εβαζα τον ανταπτορα και θα εβλεπα ταινιες απο εκει αντι να γεμιζα την μνημη του ipad. Αμ δε...

Καλά άμα βασιζεσε να γεμίσεις συλλογές ταινιών σειρών στο iPad έπρεπε να πάρεις 64αρι το λιγότερο.

Εγώ με το 16αρι και μια χαρά είμαι να βάλω μια 5δα 720p,από την άλλη βέβαια δεν τονπηρα το iPad για διακοπές να το γεμίζω με σειρές/ταινίες έτσι.

Τώρα player χρησιμοποιώ avplayer hd που υποστηρίζει σωστά SRT και MKV.

DTS δεν ξέρω αν παίζει πλέον με τις καινούργιες εκδόσεις όπως παλιά.

Το infuse παίζει τα παντα και βρίσκει και υπότιτλους αλλά για να κατεβάσεις torrent θες jailbreak. Αλλα σαν player είναι τρομερός. Edited by puzzle21

''Ipad mini 2''

To 32αρι εχω. Στις διακοπες παντα μαζι. Το χρησιμοποιω μαζι με την φωτογραφικη κιολας για ασυρματη χρηση της και αυτοματη μεταφορα των φωτογραφιων σε αυτο . Σε καποια ξενοδοχεια που πηγαινα ειχα μαζι μου εναν media player( αυτον που εδινε καποτε ο ΟΤΕ με νεες συνδεσεις) και εβλεπα απο εκει ταινιες. Αλλα χτυπησε ο σκληρος του (320gb) και το εχω παρατημενο μεχρι να παρω αποφαση να το φτιαξω. Αφου κουβαλαω που κουβαλαω το ipad , ας εβλεπα και ταινιες σε αυτο. μιλαμε για 2-3 ταινιες και 5-6 επεισοδια καποια σειρας. Ετσι να περνανε τα βραδια.

Το infuse παίζει τα παντα και βρίσκει και υπότιτλους αλλά για να κατεβάσεις torrent θες jailbreak. Αλλα σαν player είναι τρομερός.

Τελειος!!! Μολις τον εβαλα. Συνδεθηκε με το Blackberry μου, και βρηκε και επαιξε ταινια με ξεχωριστο αρχειο υποτιτλων! Μπορω να φορτωνω τις ταινιες στο κινητο και na τις βλεπω στο ipad τωρα!

Edited by songless_bird

To 32αρι εχω. Στις διακοπες παντα μαζι. Το χρησιμοποιω μαζι με την φωτογραφικη κιολας για ασυρματη χρηση της και αυτοματη μεταφορα των φωτογραφιων σε αυτο . Σε καποια ξενοδοχεια που πηγαινα ειχα μαζι μου εναν media player( αυτον που εδινε καποτε ο ΟΤΕ με νεες συνδεσεις) και εβλεπα απο εκει ταινιες. Αλλα χτυπησε ο σκληρος του (320gb) και το εχω παρατημενο μεχρι να παρω αποφαση να το φτιαξω. Αφου κουβαλαω που κουβαλαω το ipad , ας εβλεπα και ταινιες σε αυτο. μιλαμε για 2-3 ταινιες και 5-6 επεισοδια καποια σειρας. Ετσι να περνανε τα βραδια.

Ασχετο αλλά ποια κάρτα εχεις; Εχω μια adslr και σκέφτομαι να πάρω μια για ασύρματη μεταφορά , ώστε να φτιάχνω οτι θέλω απευθείας , να ανεβαίνει Dropbox και μετά να περναω PC σε φακέλους που εδώ.

''Ipad mini 2''

Ασχετο αλλά ποια κάρτα εχεις; Εχω μια adslr και σκέφτομαι να πάρω μια για ασύρματη μεταφορά , ώστε να φτιάχνω οτι θέλω απευθείας , να ανεβαίνει Dropbox και μετά να περναω PC σε φακέλους που εδώ.
παρεξηγηση. Τα περναω ασυρματα στο ipad. Εχει η φωτογραφικη μου δικο της wifi.

παρεξηγηση. Τα περναω ασυρματα στο ipad. Εχει η φωτογραφικη μου δικο της wifi.

A OK ρωταω γιατί έχουν βγει και καρτες ασύρματες.

''Ipad mini 2''

Το infuse παίζει τα παντα και βρίσκει και υπότιτλους αλλά για να κατεβάσεις torrent θες jailbreak. Αλλα σαν player είναι τρομερός.

Ο infuse είναι πράγματι πολύ καλός player. Τον κατέβασα χθες κι εγώ χθες τυχαία. Σε μια ταινία μόνο που τον δοκίμασα μου φάνηκε ότι οι υπότιτλοι αργούσαν ελάχιστα σε σχέση με τη φωνή και δεν ξέρω αν είναι θέμα της συγκεκριμένης ταινίας, των συγκεκριμένων υπότιτλων ή απλά ήταν η ιδέα μου :p

Καλημέρα. Μιας και άρχισε να με ενδιαφέρει το θέμα με τις ταινίες, μπορώ να ανεβάζω μια ταινία σε κάποιο cloud (π.χ. Dropbox) και να την βλέπω με κάποιο player?

Αν ναι, θα πρέπει να γίνει download η ταινία ή παίζει κατευθείαν από το cloud αν εχω ιντερνετ?

Δλδ για να καταλαβω. Δεν χρειαζεται συγχρονισμος με το itunes;

Με jailbreak όχι.. Κατεβαζεις απο cydia πχ το itransmittion και εναν file explorer όπως πχ το ifile καο μετα με εναν player παίζεις οποία ταινία έχεις κατεβάσει.

''Ipad mini 2''

παιδια καλησπερα νεος κατοχος του ipad θα ηθελα να ρωτησω κατι θελω να του παρω το smart cover της apple αλλα βλεπω οτι πολλα μοντελα τωρα ipad mini υπαρχει καμια δδιαφορα ειτε παρω της νεες θηκες ειτε τις παλιες επισης περαν του touch ID υπαρχει καποια αλλη μεγαλη διαφορα μεταξυ του mini 3 με το δικο μας

Ευχαριστω

παιδια καλησπερα νεος κατοχος του ipad θα ηθελα να ρωτησω κατι θελω να του παρω το smart cover της apple αλλα βλεπω οτι πολλα μοντελα τωρα ipad mini υπαρχει καμια δδιαφορα ειτε παρω της νεες θηκες ειτε τις παλιες επισης περαν του touch ID υπαρχει καποια αλλη μεγαλη διαφορα μεταξυ του mini 3 με το δικο μας

Ευχαριστω

Τα ipad mini 2 & 3 έχουν τις ιδίες διαστάσεις οπότε όποια smart case και να πάρεις κάνει και στα δύο. Η μόνη διαφορά μεταξύ των 3 ipad mini είναι ότι το ipad mini 1 έχει πάχος 7,2 χιλιοστά ενώ τα mini 2/3 έχουν πάχος 7,5. Η μόνη διαφορά του ipad mini 3 με το 2 είναι αυτή ακριβώς που αναφέρεις, το touch id.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Ευχαριστω

Μονο το touch id και γι αυτό το mini 2 είναι value for money.. Και εγώ τώρα ρο τσιμπησα που έπεσε η τιμή.

Επίσης smart cover μη πάρεις της apple. Πολλά λεφτά και ακριβως ίδια υπάρχουν σε όλο το eBay με 5-8 ευρώ.

Εγώ πήρα αυτή μαζί με ενα smart cover και έχω πάθει ερωτα.

http://m.ebay.ie/itm/271512707791?nav=SEARCH

''Ipad mini 2''

Μονο το touch id και γι αυτό το mini 2 είναι value for money.. Και εγώ τώρα ρο τσιμπησα που έπεσε η τιμή.

Επίσης smart cover μη πάρεις της apple. Πολλά λεφτά και ακριβως ίδια υπάρχουν σε όλο το eBay με 5-8 ευρώ.

Πόσο το αγόρασες φίλε αν επιτρέπεται?

OnePlus 3T, iPad mini 2

Ευχαριστω πολλη φιλε ειναι απλα πανεμορφη θα το εχω στο νου κ μαλλον θα την παραγγειλω κ εγω!!Αν υπαρχει κ καμια ακομη προταση καλοδεχουμενη

Χρόνια πολλά! Το πήρα τελικά και γω το ταμπλετακι την 32αρα έκδοση και μέχρι στιγμής το βρίσκω εκπληκτικό. Η οθόνη ειναι τρομερή από άποψη χρήσης ειναι απροβλημάτιστο και η μπαταρία ειναι εξαιρετική. Αν ειναι κάτι που μπορώ να εντοπίσω δεν πατιούνται ιδιαίτερα εύκολα μερικά κουμπιά εφαρμογών και πρέπει ενίοτε να τα προσπαθήσω μερικές φορές μέχρι να νιώσουν. Πιθανώς να συμβαίνει κιόλας επειδή έχω μεγάλα δάχτυλα
OnePlus 3T, iPad mini 2

Χρόνια πολλά παιδιά. Ετοίμασα ένα βιντεάκι με το πρώτο Ελληνικό drop test να δούμε τις αντοχές.

Μια του ipad

δυο του ipad

τρεις και το ipad τέζα.

Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010).

Θα σε θυμόμαστε για πάντα

• The title was changed to iPad Mini 2 (2013)
  • The topic was unpinned