Dpan9 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Να σαι καλα φίλε ευχαριστώ πολύ. Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο Μήπως μπορείς να με παραπέμψεις εκεί από όπου πήρες πληροφορίες για να κανείς jailbreak? Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Να σαι καλα φίλε ευχαριστώ πολύ. Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο Μήπως μπορείς να με παραπέμψεις εκεί από όπου πήρες πληροφορίες για να κανείς jailbreak? Φιλε μου το καλύτερο που έχεις να κανείς είναι να μπεις στο http://www.iphonehellas.gr και εκεί θα βρεις όλες σου τις απαντήσεις.. Είναι το αντίστοιχο φόρουμ για μηλαρακια Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Μόνο αν το κανείς jailbreak θα μπορείς να κατεβάζεις και με έναν player να βλέπεις ότι θες Μπορείς να κατεβάσεις τον VLC player από το App Store και να παίξεις ό,τι format επιθυμείς στη συσκευή σου. Αξίζει να μοω στη διαδικασία; Τι κερδίζω και τι χάνω αν κάνω jailbreak? Θα έχω θέμα με την εγγυηση ας πούμε η με τις αναβαθμίσεις; Να κάνω jailbreak στη συσκευή μου; Ποια είναι η άποψή σας; Φιλε μου το καλύτερο που έχεις να κανείς είναι να μπεις στο http://www.iphonehellas.gr και εκεί θα βρεις όλες σου τις απαντήσεις.. Είναι το αντίστοιχο φόρουμ για μηλαρακια Δεν υπάρχει κανένας λόγος να προωθείς χρήστες Apple συσκευών, σε άλλα forums. To myphone.gr είναι εξίσου αν όχι καλύτερα, ενημερωμένο. :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Μπορείς να κατεβάσεις τον VLC player από το App Store και να παίξεις ό,τι format επιθυμείς στη συσκευή σου. Να κάνω jailbreak στη συσκευή μου; Ποια είναι η άποψή σας; Δεν υπάρχει κανένας λόγος να προωθείς χρήστες Apple συσκευών, σε άλλα forums. To myphone.gr είναι εξίσου αν όχι καλύτερα, ενημερωμένο. :down: Μήπως έχεις να μου προτεινεις και κανένα καλο- οικονομικό Bluetooth keyboard φίλε; Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Μήπως έχεις να μου προτεινεις και κανένα καλο- οικονομικό Bluetooth keyboard φίλε; EBay is your best friend.. Θα βρεις αρκετά πληκτρολόγια που γίνονται και σαν θηκη Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leviathan_ Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Καλησπέρα παιδιά, χθες λοιπόν ήμουν στην παραλία και μου επεσε το ipad από μικρό ύψος βεβαια αλλα η οθόνη ραγισε λίγο στην γωνια. Η αφη ειναι ενταξει μονο ενα μικρο μερος της οθόνης έσπασε και πρεπει να το φτιάξω γιατι δεν ειναι δικο μου. Έριξα μια ματιά στις τιμες επισκευης και ειδα οτι λιγο πολυ ολοι ζητανε 100 περιπου χωρις φπα. Εχετε να προτεινετε καποιο μαγαζι για επισκευή? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Καλησπέρα παιδιά, χθες λοιπόν ήμουν στην παραλία και μου επεσε το ipad από μικρό ύψος βεβαια αλλα η οθόνη ραγισε λίγο στην γωνια. Η αφη ειναι ενταξει μονο ενα μικρο μερος της οθόνης έσπασε και πρεπει να το φτιάξω γιατι δεν ειναι δικο μου. Έριξα μια ματιά στις τιμες επισκευης και ειδα οτι λιγο πολυ ολοι ζητανε 100 περιπου χωρις φπα. Εχετε να προτεινετε καποιο μαγαζι για επισκευή? Ευχαριστώ. Μην περιμένεις να βρεις φθηνότερα. Εκεί παίζονται οι τιμές. Αυτό που πρέπει να προσέξεις εάν το digitizer είναι OEM και εάν το κατάστημα που θα το επισκευάσει δίνει εγγύηση ανταλλακτικού και εργασίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Ρε παιδιά εχω μπερδευτεί λιγο..... Το iPad με retina οθόνη ειναι το iPad 2; Ετσι μου ειπε ενας πωλητής στον Γερμανό..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Το πρώτο ipad 9,7 ίντσες με retina είναι το 3, σε ipad mini είναι το 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Καλησπέρα.....το πήρα τελικά το εργαλείο..... Ερώτηση παιδιά..... Έχει μέσα την 7.0.4 Να το κάνω αναβάθμιση στην 8.4.1 που είναι διαθέσιμη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Καλησπέρα.....το πήρα τελικά το εργαλείο..... Ερώτηση παιδιά..... Έχει μέσα την 7.0.4 Να το κάνω αναβάθμιση στην 8.4.1 που είναι διαθέσιμη; Καλοριζικο! Ναι, κανε. Σε 1 μηνα θα εχουμε την 9.0 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Καλησπέρα.....το πήρα τελικά το εργαλείο..... Ερώτηση παιδιά..... Έχει μέσα την 7.0.4 Να το κάνω αναβάθμιση στην 8.4.1 που είναι διαθέσιμη; Αν σε ενδιαφέρει το jailbreak να δεις μέχρι ποια έκδοση γίνεται πριν κανείς update Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiv4 Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Μπορεί κανείς να προτείνει κάποιο keyboard για το mini σε τιμή που να μην ξεπερνάει τα 35€. Ενσύρματο ή ασύρματο,αρκεί να είναι και θήκη μαζί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Και μένα θα με ενδιέφερε ή αλήθεια είναι κατά προτίμηση ασύρματο! Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 παρατηρώ το εξής: Το ipad είναι συνδεδεμένο στο ίδιο wifi με το mac και όταν είναι σβηστή η οθόνη του ipad, το mac το βρίσκει μέσω του itunes και συγχρονίζει (χειροκίνητα, δηλαδή πατάω εγώ το κουμπί να συγχρονιστούν). Δεν θα έπρεπε αυτό να γίνεται μόνο ΟΤΑ το άιπαντ είναι στην πρίζα?? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Έβαλε κανείς iOS 9? Είμαι με 8.3 jailbreak Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Έβαλε κανείς iOS 9? Είμαι με 8.3 jailbreak Και τι ψαχνεσαι να χασεις το jailbreak? Όταν βγει jb στη 9 τότε θα πάμε και κατά κει ααχαχχαχα Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Και τι ψαχνεσαι να χασεις το jailbreak? Όταν βγει jb στη 9 τότε θα πάμε και κατά κει ααχαχχαχα Να δούμε τι παίζει αν είναι εντάξει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
belial Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Υπάρχει κανείς με κάρτα q που να πιάνει 4G; Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Έβαλα iOS 9.0.2 δεν άντεξα με την 8.3. Είναι σε κάποια πράγματα καλύτερο. Και μπαταρία ίσως καλύτερο γιατί με το jailbreak νομίζω έχει παραπάνω κατανάλωση Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Έβαλα iOS 9.0.2 δεν άντεξα με την 8.3. Είναι σε κάποια πράγματα καλύτερο. Και μπαταρία ίσως καλύτερο γιατί με το jailbreak νομίζω έχει παραπάνω κατανάλωση Και στην 9 βγήκε εχτες jailbreak Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Και στην 9 βγήκε εχτες jailbreak Ακόμα είναι πολύ νωρίς έχει αστάθειας. Δεν νομίζω όμως να το χρειαστώ. 2-3 πράγματα που έλειπαν τώρα τα έχει το iOS 9. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Με την 9 το νιώθετε λίγο σαν να λαγκαρει; Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Με την 9 το νιώθετε λίγο σαν να λαγκαρει; Ειδικά στο app switcher... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Ειδικά στο app switcher... Ναι ακριβώς εκεί έχω το θέμα.. Επειδή το έκανα jb θα δω μήπως βαλω κάνα άλλο αν έχει βγει συμβατο Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts