Jump to content

iPad Mini 2 (2013)

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Yπαρχει τροπος να αποθηκευονται το τι σαιτς εχω ανοιχτα στο macbook ετσι ωστε οταν το κανω sleep και παιρνω το ipad πριν κοιμηθω να ειναι τα ιδια ανοιχτα στο safari του? Θελω να πω πειτε οτι εχω ανοιχτη αυτη τη σελιδα στο macbook αλλα κλεισω το macbook (sleep) υπαρχει τροπος να μπω στο safari του ipad μου και να χει μεινει στην ιδια σελιδα με το macbook? Ρωταω επειδη γεμιζω το safari στο macbook με σελιδες επειδη οτι με ενδιαφερει το ανοιγω σαν new tab για να το δω αργοτερα,θελω αν γινεται να ανοιγω το σαφαρι απ το ipad και να χει τα ιδια με το safari του mac

Στο myphone.gr και στην ενότητα οδηγοί Apple iOS δημιουργούμε καθημερινά οδηγούς για να κάνουμε τη συμβιωσή σας με το iPhone/iPad πιο εύκολη. Υπάρχει οδηγός ως απάντηση στην ερωτησή σας!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=385843

Edited by DINFUN

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημερα παιδια. Αντιμετωπιζω προβλημα με το safari. Tελευταια με πεταει εξω καποιες φορες χωρις λογο και επισης οποτε μπαινω στο myphone μου ζηταει να κανω log in (εχοντας βεβαια κρατημενο τον κωδικο μ) αντι να με βαζει αυτοματα αφου εχω ενεργοποιησει το να μενω συνδεδεμενος

MacBook Pro 13.3'' retina

iPhone 6 gold

iPad Mini Retina space gray

iPod Nano white

Ούτε η Έυα τόσο μήλο :bow:

Καλημερα παιδια. Αντιμετωπιζω προβλημα με το safari. Tελευταια με πεταει εξω καποιες φορες χωρις λογο και επισης οποτε μπαινω στο myphone μου ζηταει να κανω log in (εχοντας βεβαια κρατημενο τον κωδικο μ) αντι να με βαζει αυτοματα αφου εχω ενεργοποιησει το να μενω συνδεδεμενος
Περιμενε την 7.1 Αραια και που αντιμετωπιζω και εγω κρασαρισματα απο τον safari. Ειναι γενικο. Σε αλλους λιγοτερο σε αλλους περισσοτερο.

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Γενικώς υπάρχει ένα θέμα με το Safari και την ιστοσελίδα, και από Mac και από iOS συσκευές.. πέραν του κρασαρίσματος μου βγάζει μερικές φορές άλλα αντί άλλων τη σελίδα, στρώνει με μια επανεκκίνηση στο router!

Με το mac δεν ειχα ποτε θεμα στο ανοιγμα της σελιδα. Για τα κρασαρισμαρα του safari ελπιζω τη 7.1 να φερει λιγο καλυτερη σταθεροτητα.Ολοκαινουργιο μηχανημα να μου κρασαρει τον broswer ειναι "καπως"

iPhone 6 gold

iPod Nano white

Μπορω να στελνω αρχεια mkv mp4 avi και srt απευθειας το macbook στο ipad και να τα παιζω με το vlc η πρεπει αναγκαστικα να συνδεομαι με το usb στο itunes και να κανω μεταφορα? Edited by DINFUN

iPhone 6 gold

iPod Nano white

Μπορω να στελνω αρχεια mkv mp4 avi και srt απευθειας το macbook στο ipad και να τα παιζω με το vlc η πρεπει αναγκαστικα να συνδεομαι με το usb στο itunes και να κανω μεταφορα?

Δείτε το παρακάτω video προσεκτικά και θα κατανοήσετε πως δουλεύει το VLC!

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=BQxDFeVqmTI]VLC for iOS - Transfer Videos From Any Device - YouTube[/ame]

Nα κανω μια ερωτηση?Ποση ωρα περιπου κανει το ipad mini να σας φορτισει πληρως απ το μηδεν η απ το 10-15% πχ. Μου φαινεται οτι φορτιζει πολυ πολυ αργα.

iPhone 6 gold

iPod Nano white

Σε καμια περιπτωση λίγοτερο απο 4-5 ωρες . Φορτιζει αργα και σταθερα. Να φανταστω οτι ειναι το πρωτο ipad που εχεις και σου φαινεται πρωτογνωρο. Το ipad το κανονικο οχι το mini ηθελε κανα 8ωρο. Ειναι θεμα μεγεθους μπαταριας προφανως.

Σε καμια περιπτωση λίγοτερο απο 4-5 ωρες . Φορτιζει αργα και σταθερα. Να φανταστω οτι ειναι το πρωτο ipad που εχεις και σου φαινεται πρωτογνωρο. Το ipad το κανονικο οχι το mini ηθελε κανα 8ωρο. Ειναι θεμα μεγεθους μπαταριας προφανως.

Nαι,ειναι το πρωτο μου ipad και μου φαινεται παρα πολυ το 4-5 ωρες φορτιση.Το macbook φορτιζει αμεσως και το παλιο μου iphone επισης φορτιζε γρηγορα.Μαλλον φταιει το note 3 μου με το usb 3.0 που μου κανει ολες τις αλλες φορτισεις να φαινονται αιωνας. Ευτυχως εχει μπαταριαρα το μινι και το φορτιζω σπανια.Δεν ξερω πως πως γινεται παντα να τελειωνει οταν το χρειαζομαι και δεν θα μαι κοντα σε πριζα...

iPhone 6 gold

iPod Nano white

Ρε παιδιά ,εμένα ενώ λειτουργεί κανονικά ξαφνικά κάνει επανεκκίνηση και δεν μου βγάζει χρήση και αναμονή στις ρυθμίσεις.Επισης,στο photo booth όταν το ανοίγω και το έχω κάθετα τότε ανοίγει κανονικά ενώ στα πλάγια μου κάνει σκιαση.Τωρα έβαλα το 7.1 για να δω τι θα γίνει με το ξαφνικό κλείσιμο .Μεχρι στιγμής τίποτα αλλά το πληκτρολόγιο έχει μικρύνει εκνευριστικά σαν ψείρες για ταμπλετα και δεν βγάζει κεφαλαια αυτόματα μετά την τελεια και το θέμα με το photo booth παραμένει

Ρε παιδιά ,εμένα ενώ λειτουργεί κανονικά ξαφνικά κάνει επανεκκίνηση και δεν μου βγάζει χρήση και αναμονή στις ρυθμίσεις.Επισης,στο photo booth όταν το ανοίγω και το έχω κάθετα τότε ανοίγει κανονικά ενώ στα πλάγια μου κάνει σκιαση.Τωρα έβαλα το 7.1 για να δω τι θα γίνει με το ξαφνικό κλείσιμο .Μεχρι στιγμής τίποτα αλλά το πληκτρολόγιο έχει μικρύνει εκνευριστικά σαν ψείρες για ταμπλετα και δεν βγάζει κεφαλαια αυτόματα μετά την τελεια και το θέμα με το photo booth παραμένει

Καλημέρα, κάτι μου λέει πως πρέπει να κάνετε επαναφορά και στη συνέχεια setup as new, τα παραπάνω που αναφέρετε δεν έχουν να κανουν με φυσιολογικό λειτουργικό!

Εμενα πριν την αναβαθμιση μου ειχε 5,9GB free storage και τωρα 6,7.Δεν προσθεσα η αφαιρεσα καμια εφαρμογη ομως. Τι επιστημονικο εγινε???

Εμενα πριν την αναβαθμιση μου ειχε 5,9GB free storage και τωρα 6,7.Δεν προσθεσα η αφαιρεσα καμια εφαρμογη ομως. Τι επιστημονικο εγινε???

Πες ευχαριστω και ουτε του παπα..

iPhone 6 gold

iPod Nano white

Εκανες setup as new και επαναφορα απο backup ή απλα εκανες το update και τελος;

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Εκανες setup as new και επαναφορα απο backup ή απλα εκανες το update και τελος;

Update μονο. Η μονη εξηγηση που μπορω να δωσω ειναι η οτι καθαρισε τιποτα αηδιες που ειχαμ μαζευτει ( τα λεγομενα others ) που και παλι μου φαινονται πολλα η το νεο λογισμικο ειναι μικροτερο. Δε ξερω..

Update μονο. Η μονη εξηγηση που μπορω να δωσω ειναι η οτι καθαρισε τιποτα αηδιες που ειχαμ μαζευτει ( τα λεγομενα others ) που και παλι μου φαινονται πολλα η το νεο λογισμικο ειναι μικροτερο. Δε ξερω..

ενδεχομένως να δεσμεύει κατά την εγκατάσταση μικρότερο χώρο, από ό,τι η προηγούμενη έκδοση.

ενδεχομένως να δεσμεύει κατά την εγκατάσταση μικρότερο χώρο, από ό,τι η προηγούμενη έκδοση.

Συμφωνώ, κι εμένα μου δείχνει παραπάνω χώρο...

Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB

Παιδια, επειδη περναω απο το απλο mini στο retina απο βδομαδα, μετα το update εχετε παρατηρησει αποτομα κλεισιματα εφαρμογων κλπ?

Παιδια, επειδη περναω απο το απλο mini στο retina απο βδομαδα, μετα το update εχετε παρατηρησει αποτομα κλεισιματα εφαρμογων κλπ?

Tο έχω μια βδομάδα σχεδόν. Μια φορά έσκασε το itunes U.

Τίποτα άλλο. Όλα καλά.

Ολα τζιτζι truckman.Η αποκριση εγινε ακομα καλυτερη.

iPhone 6 gold

iPod Nano white

Ολα τζιτζι truckman.Η αποκριση εγινε ακομα καλυτερη.

Αντε να δουμε τι έφτιαξε η apple :)

Σε αυτή την αναβάθμιση έχει διορθώσει πολλά στη σταθερότητα και στην απόκριση, εάν επιλέξετε setup as new, έχετε μια εντελώς άλλη συσκευή :)

Σε αυτή την αναβάθμιση έχει διορθώσει πολλά στη σταθερότητα και στην απόκριση, εάν επιλέξετε setup as new, έχετε μια εντελώς άλλη συσκευή :)

Οντως. Μενουν βεβαια να διορθωθουν λιγα ακομη.

• The title was changed to iPad Mini 2 (2013)
  • The topic was unpinned