DINFUN Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Εμενα μπαινουν σκεψεις μηπως ειναι κανενα επισκευασμενο και του εχουν αλλαξει το τζαμι μπροστα γιατι ειναι γνωστο οτι δεν υπαρχουν γνησια ανταλακτικα apple...εκει μπορει να κολαει και το βαρος,αλλα δεν ειναι ακυρο να εχω αγορασει κανενα επισκευασμενο για καινουριο? Μπορείς να δεις πότε έχει ενεργοποιηθεί η συσκευή σου για πρώτη φορά στην Apple (IMEI check). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Εμενα μπαινουν σκεψεις μηπως ειναι κανενα επισκευασμενο και του εχουν αλλαξει το τζαμι μπροστα γιατι ειναι γνωστο οτι δεν υπαρχουν γνησια ανταλακτικα apple...εκει μπορει να κολαει και το βαρος,αλλα δεν ειναι ακυρο να εχω αγορασει κανενα επισκευασμενο για καινουριο? Δες εδω. http://www.chipmunk.nl/klantenservice/applemodel.html Θα παρεις πολλες πληροφοριες για τη συσκευη σου. Αν ειναι ανακατασκευασμενη, θα στο λεει. Αλλα και η ανακατασκευη γινεται στο εργοστασιο παραγωγης και ουσιαστικα δεν εχει διαφορες. Αλλος να το επισκευασε, μαλλον απιθανο... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Και με καλές επιδόσεις οφείλω να παραδεχτώ ;) To iPad 2 μου το επιβεβαιώνει ;) Υπαρχει αποψη για το ποιο ειναι το καλυτερο; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 (edited) Θέλω να πιστεύω οτι από γνωστό μαγαζί (οποιοδήποτε) δεν θα έδιναν εσκεμμένα ανακατασκευασμένο για καινούργιο. Βέβαια έχω διαβάσει ιστορίες για σκρουτζομαγαζα...... Υπαρχει αποψη για το ποιο ειναι το καλυτερο; Navigon λέγεται. Αλλα ειναι και το πιο ακριβό. Το sygic ειναι ένας καλός συνδυασμός ποιότητας-τιμής. Διάβασε και τα reviews στο καθένα. Βοηθάνε. Edited April 24, 2014 by giannisk82 Παράθεση Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Χθες έκανα μια πλήρη φόρτιση μέσω του batterydoctor. Ειναι η πρώτη φορά που βλέπω 3 ώρες usage και την μπαταρία στο 90%. Συνήθως εκεί ήμουν με μια ώρα χρήση. Άλλαξε κάτι με την 7.1.1 ή να το θεωρήσω τυχαίο γεγονός ; Συνήθως έκανα τις φορτίσεις χωρίς το battery doctor απο 20% εώς 80%. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Χθες έκανα μια πλήρη φόρτιση μέσω του batterydoctor. Ειναι η πρώτη φορά που βλέπω 3 ώρες usage και την μπαταρία στο 90%. Συνήθως εκεί ήμουν με μια ώρα χρήση. Άλλαξε κάτι με την 7.1.1 ή να το θεωρήσω τυχαίο γεγονός ; Συνήθως έκανα τις φορτίσεις χωρίς το battery doctor απο 20% εώς 80%. Μέχρι το 80% που το φορτιζες έχανες το άλλο 20%. Συν οτι το battery doctor σου λέει να αφήσεις άλλη μισή ώρα αφού φτάσει στο 100% γιατί αν και λέει 100% λένε οτι θέλει κι άλλο για να γεμίσει πλήρως. Βάλε και οτι λένε για την 7.1.1 οτι εχει καλύτερη αυτονομία μάλλον λογικό ειναι και οι οτι φταίει η εφαρμογη. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Χθες έκανα μια πλήρη φόρτιση μέσω του batterydoctor. Ειναι η πρώτη φορά που βλέπω 3 ώρες usage και την μπαταρία στο 90%. Συνήθως εκεί ήμουν με μια ώρα χρήση. Άλλαξε κάτι με την 7.1.1 ή να το θεωρήσω τυχαίο γεγονός ; Συνήθως έκανα τις φορτίσεις χωρίς το battery doctor απο 20% εώς 80%. Προσπαθησα να μπω στο App store για να κατεβασω το battery doctor,,αλλα δεν με αφηνει.Ξερεις κατι γιατι το κανει; Εαν τα καταφερω τελικα,πως κανεις φορτιση μεσω αυτης της εφαρμογης;Νομιζω οτι η μπαταρια πεφτει πιο γρηγορα τωρα,γι αυτο ρωταω γι αυτη τη φορτιση που αναφερεις. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Προσπαθησα να μπω στο App store για να κατεβασω το battery doctor,,αλλα δεν με αφηνει.Ξερεις κατι γιατι το κανει; Εαν τα καταφερω τελικα,πως κανεις φορτιση μεσω αυτης της εφαρμογης;Νομιζω οτι η μπαταρια πεφτει πιο γρηγορα τωρα,γι αυτο ρωταω γι αυτη τη φορτιση που αναφερεις. Αν σου βγάζει error κλείσε την εφαρμογη απο το multitask και δοκίμασε ξανά. Απλά ανοίγεις την εφαρμογη και το βάζεις να φορτίσει χωρίς να την κλείσεις. Δεν νομίζω να εχει διάφορα με την εφαρμογη η χωρίς. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Μέχρι το 80% που το φορτιζες έχανες το άλλο 20%. Συν οτι το battery doctor σου λέει να αφήσεις άλλη μισή ώρα αφού φτάσει στο 100% γιατί αν και λέει 100% λένε οτι θέλει κι άλλο για να γεμίσει πλήρως. Βάλε και οτι λένε για την 7.1.1 οτι εχει καλύτερη αυτονομία μάλλον λογικό ειναι και οι οτι φταίει η εφαρμογη. Τι ειναι καλύτερο για τη μακροζωία της μπαταρίας ; Μικρής διαρκειας φορτίσεις δλδ απο 20 σε 80 ή οι πλήρεις φορτίσεις ; Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Τι ειναι καλύτερο για τη μακροζωία της μπαταρίας ; Μικρής διαρκειας φορτίσεις δλδ απο 20 σε 80 ή οι πλήρεις φορτίσεις ; Κοιτά να το χαρείς όσο μπορείς και μην νοιάζεσαι για την μπαταρία.μπαταρια ειναι καποια στιγμή θα μεινει Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Τι ειναι καλύτερο για τη μακροζωία της μπαταρίας ; Μικρής διαρκειας φορτίσεις δλδ απο 20 σε 80 ή οι πλήρεις φορτίσεις ; Είπαμε να μιλάμε για μπαταρία για το iPhone αλλά όχι και για το iPad διαθέτει την καλύτερη αυτονομία της αγοράς, έχω το mini retina και δεν το αφήνω από τα χέρια μου και πάλι ξεχνάω να το φορτίσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Αν σου βγάζει error κλείσε την εφαρμογη απο το multitask και δοκίμασε ξανά. Απλά ανοίγεις την εφαρμογη και το βάζεις να φορτίσει χωρίς να την κλείσεις. Δεν νομίζω να εχει διάφορα με την εφαρμογη η χωρίς. Δεν καταλαβες,δεν με αφηνει να μπω στο Appstore.Μου λεει cannot connect to Appstore.:mad: Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Κοιτά να το χαρείς όσο μπορείς και μην νοιάζεσαι για την μπαταρία.μπαταρια ειναι καποια στιγμή θα μεινει Το μονο σίγουρο. :) Είπαμε να μιλάμε για μπαταρία για το iPhone αλλά όχι και για το iPad διαθέτει την καλύτερη αυτονομία της αγοράς, έχω το mini retina και δεν το αφήνω από τα χέρια μου και πάλι ξεχνάω να το φορτίσω! Αυτο με την αυτονομία δεν τελειώνει ποτέ. Το καλύτερο έχεις και θες και άλλο. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Το μονο σίγουρο. :) Αυτο με την αυτονομία δεν τελειώνει ποτέ. Το καλύτερο έχεις και θες και άλλο. Κοίταξε να το χαρείς πρίζα θα βρείς οπουδήποτε, έχω κι ένα iPad 2 για τα παιδιά πλέον και είναι μία χαρά η μπαταρία του ακόμη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Δεν καταλαβες,δεν με αφηνει να μπω στο Appstore.Μου λεει cannot connect to Appstore.:mad: Αυτο που σου είπα πρέπει να κανεις. Μια χαρά κατάλαβα. Κολλάει και θέλει να το κλείσεις και να το ανοίξεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Κατι πρεπει να γινεται τωρα τελευταια γιατι τραβαει αρκετες κολλες και το appstore και το itunes store.θελουν κλεισιμο και ξανανοιγμα... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 (edited) Τι ειναι καλύτερο για τη μακροζωία της μπαταρίας ; Μικρής διαρκειας φορτίσεις δλδ απο 20 σε 80 ή οι πλήρεις φορτίσεις ; Eπειδη το θεμα με απασχολει στα ορια της ψυχωσης και το ψαχνω πολυ καιρο: Οι μπαταριες λιθιου επειδη δεν εχουν το προβλημα με την μνημη, δεν ειναι απαραιτητο να κανουν πληρεις κυκλους. Το προβλημα ειναι οτι και οι λιθιου χανουν χωρητικοτητα με τον καιρο λογω α) Χρονου (ακομα και αν δεν την χρησιμοποιουμε καθολου, μια μπαταρια λιθιου χανει καποιο ποσοστο απο την συνολικη της χωρητικοτητα) β) Κυκλων (αυτο το ξερουμε ολοι, συγχρονες μπαταριες γυρω στους 400ς πληρεις κυκλους κτλ) γ) Θερμοκρασιας δ) Τροπου χρησης Επιπλεον κατι που αρκετοι δεν γνωριζουν ειναι οτι οι μπαταριες λιθιου δεν τα πανε καλα με τις υψηλες τασεις. Το υψηλο voltage εσωτερικα, stressαρει την μπαταρια και την γερναει πριν την ωρα της. Γι'αυτο τον λογο αλλωστε ειναι που οι μπαταριες των φορητων που τα εχουν μονιμα στην μπριζα, τα φτηνουν πληρως μεσα σε 2-3 χρονια ακομα και αν εχουν ελαχιστους κυκλους φορτισης. Η φορτιση των μπαταριων λιθιου εχει 2 σταδια. Το Currrent charge και το Saturation charge. Κατα το Current charge, ο φορτιστης κραταει την ενταση (current) σταθερη ενω η ταση (voltage) της μπαταριας αυξανεται. Το Saturation charge ξεκινα οταν η μεγιστη εσωτερικη ταση εχει επιτευχθει, και ο φορτιστης κραταει σταθερη ταση, ενω ριχνει σιγα-σιγα την ενταση. To saturation charge ξεκινα γυρω στο 80% περιπου της χωρητικοτητας. Ιδανικα θα πρεπει να το αποφευγουμε, καθως οσο περισσοτερο παραμενει η μπαταρια με υψηλη ταση, τοσο πιο γρηγορα γερνα εσωτερικα. Πρακτικα, τι μπορουμε να κανουμε: Εαν δεν χρειαζομαστε 100% την χωρητικοτητα της μπαταριας, καλο θα ειναι να την κραταμε μεταξυ 40-80%. (Τωρα αν καποιος χρειαζεται αυτουσια την μπαταρια του ipad, δεν χρειαζεται να χασει τον υπνο του με το να την φορτισει 100%. Λογικα πραγματα) Δεν φοβομαστε να φορτιζουμε συχνα, καθως οι μερικες (οχι πληρεις) φορτισεις ΔΕΝ μετρανε σαν πληρεις. Αποφευγουμε να αποφορτιζουμε την μπαταρια υπερβολικα (κατω απο 10%), καθως δεν ειναι καλο για την μακροζωια της μπαταριας. Δεν φορτιζουμε την συσκευη με υπερβολικα υψηλες/χαμηλες θερμοκρασιες. Τωρα το καλοκαιρι δεν αφηνουμε την συσκευη να ζεσταθει υπερβολικα κλεινοντας την μεσα στο αυτοκινητο ή αφηνοντας την να την χτυπαει αμεσα ο ηλιος στην παραλια κτλ. Αυτοι ειναι καποιοι απλοι κανονες που δεν κανουν τιποτα παραπανω απο το να κρατανε την μπαταρια μας σε ανθρωπινες εξωτερικες (θερμοκρασια) και εσωτερικες (ταση) συνθηκες. Edited April 28, 2014 by Enema Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Eπειδη το θεμα με απασχολει στα ορια της ψυχωσης και το ψαχνω πολυ καιρο: Οι μπαταριες λιθιου επειδη δεν εχουν το προβλημα με την μνημη, δεν ειναι απαραιτητο να κανουν πληρεις κυκλους. Το προβλημα ειναι οτι και οι λιθιου χανουν χωρητικοτητα με τον καιρο λογω α) Χρονου (ακομα και αν δεν την χρησιμοποιουμε καθολου, μια μπαταρια λιθιου χανει καποιο ποσοστο απο την συνολικη της χωρητικοτητα) β) Κυκλων (αυτο το ξερουμε ολοι, συγχρονες μπαταριες γυρω στους 400ς πληρεις κυκλους κτλ) γ) Θερμοκρασιας δ) Τροπου χρησης Επιπλεον κατι που αρκετοι δεν γνωριζουν ειναι οτι οι μπαταριες λιθιου δεν τα πανε καλα με τις υψηλες τασεις. Το υψηλο voltage εσωτερικα, stressαρει την μπαταρια και την γερναει πριν την ωρα της. Γι'αυτο τον λογο αλλωστε ειναι που οι μπαταριες των φορητων που τα εχουν μονιμα στην μπριζα, τα φτηνουν πληρως μεσα σε 2-3 χρονια ακομα και αν εχουν ελαχιστους κυκλους φορτισης. Η φορτιση των μπαταριων λιθιου εχει 2 σταδια. Το Currrent charge και το Saturation charge. Κατα το Current charge, ο φορτιστης κραταει την ενταση (current) σταθερη ενω η ταση (voltage) της μπαταριας αυξανεται. Το Saturation charge ξεκινα οταν η μεγιστη εσωτερικη ταση εχει επιτευχθει, και ο φορτιστης κραταει σταθερη ταση, ενω ριχνει σιγα-σιγα την ενταση. To saturation charge ξεκινα γυρω στο 80% περιπου της χωρητικοτητας. Ιδανικα θα πρεπει να το αποφευγουμε, καθως οσο περισσοτερο παραμενει η μπαταρια με υψηλη ταση, τοσο πιο γρηγορα γερνα εσωτερικα. Πρακτικα, τι μπορουμε να κανουμε: Εαν δεν χρειαζομαστε 100% την χωρητικοτητα της μπαταριας, καλο θα ειναι να την κραταμε μεταξυ 40-80%. (Τωρα αν καποιος χρειαζεται αυτουσια την μπαταρια του ipad, δεν χρειαζεται να χασει τον υπνο του με το να την φορτισει 100%. Λογικα πραγματα) Δεν φοβομαστε να φορτιζουμε συχνα, καθως οι μερικες (οχι πληρεις) φορτισεις ΔΕΝ μετρανε σαν πληρεις. Αποφευγουμε να αποφορτιζουμε την μπαταρια υπερβολικα (κατω απο 10%), καθως δεν ειναι καλο για την μακροζωια της μπαταριας. Δεν φορτιζουμε την συσκευη με υπερβολικα υψηλες/χαμηλες θερμοκρασιες. Τωρα το καλοκαιρι δεν αφηνουμε την συσκευη να ζεσταθει υπερβολικα κλεινοντας την μεσα στο αυτοκινητο ή αφηνοντας την να την χτυπαει αμεσα ο ηλιος στην παραλια κτλ. Αυτοι ειναι καποιοι απλοι κανονες που δεν κανουν τιποτα παραπανω απο το να κρατανε την μπαταρια μας σε ανθρωπινες εξωτερικες (θερμοκρασια) και εσωτερικες (ταση) συνθηκες. Σ ευχαριστούμε πολύ. Εγω φορτιζω συνήθως απο 10-15% εώς 100% και με παει βαριά μια μέρα. Θα προσπαθήσω να φορτιζω απο 20-25-80% να δω τι θα γίνει αλλα μάλλον κάθε 10-12 ώρες θα πρέπει να ψάχνω πρίζα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Σ ευχαριστούμε πολύ. Εγω φορτιζω συνήθως απο 10-15% εώς 100% και με παει βαριά μια μέρα. Θα προσπαθήσω να φορτιζω απο 20-25-80% να δω τι θα γίνει αλλα μάλλον κάθε 10-12 ώρες θα πρέπει να ψάχνω πρίζα Εγω Τασο εφσρμοζω το εξης συστημα: Ειμαι που ειμαι στο γραφειο, οταν το κινητο παει κοντα στο 20-30%, το βαζω για καμια ωρα στη usb, φτανει περιπου 70-80% και το βγαζω. Μου κραταει μεχρι την αλλη μερα που θα ειμαι παλι στο γραφειο, οποτε το ξαναβαζω μεχρι να φτασει 70-80% και το βγαζω. Ετσι και το φορτιζω μονο απο usb και ειμαι μεσα στο οριο που λενε για να μην πεφτει χαμηλς η μπαταρια, ουτε να φορτιζω πληρως. Και αποφευγω και τη φορτιση καθε βραδυ, να μενει επι 7-8 ωρες στο φορτιστη. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Εγω Τασο εφσρμοζω το εξης συστημα: Ειμαι που ειμαι στο γραφειο, οταν το κινητο παει κοντα στο 20-30%, το βαζω για καμια ωρα στη usb, φτανει περιπου 70-80% και το βγαζω. Μου κραταει μεχρι την αλλη μερα που θα ειμαι παλι στο γραφειο, οποτε το ξαναβαζω μεχρι να φτασει 70-80% και το βγαζω. Ετσι και το φορτιζω μονο απο usb και ειμαι μεσα στο οριο που λενε για να μην πεφτει χαμηλς η μπαταρια, ουτε να φορτιζω πληρως. Και αποφευγω και τη φορτιση καθε βραδυ, να μενει επι 7-8 ωρες στο φορτιστη. Βράδυ δεν το αφήνω κι εγω ποτε. Απλά δεν μπορω να το εχω συνέχεια στην πρίζα γιατί όλη μέρα είμαι με τηλέφωνο στο χέρι. Viber Internet και τέτοια. Πρέπει να το κάνουν να φορτίζει όπως τα αυτόματα ρολόγια. Εμένα πάντα 100% θα ειναι μετά το iPhone όλη μέρα στο χέρι που το εχω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Σ ευχαριστούμε πολύ. Εγω φορτιζω συνήθως απο 10-15% εώς 100% και με παει βαριά μια μέρα. Θα προσπαθήσω να φορτιζω απο 20-25-80% να δω τι θα γίνει αλλα μάλλον κάθε 10-12 ώρες θα πρέπει να ψάχνω πρίζα Aπλα να θυμασαι οτι τα παραπανω ειναι τροποι προληψης. Αν μια μπαταρια εχει χασει χωρητικοτητα δεν την ανακτα με τιποτα, οποτε το πιο πιθανο ειναι οντως να ψαχνεις καθε 10 με 12 ωρες μπριζα, δεν νομιζω να κερδισεις καλυτερους χρονους. Αν οντως χρειαζεσαι την μπαταρια, θα σου προτεινα να μην ανησυχεις, καθως οι συγχρονες μπαταριες και τα συγχρονα κυκλωματα φορτισης ειναι φτιαγμενα ακριβως για τετοιου ειδους (φυσιολογικη) χρηση. Οποτε μην ταλαιπωρεισαι αδικα για να κερδισεις ενα 20% σε χωρητικοτητα μετα απο 3 χρονια χρησης πχ (που ετσι και αλλιως θα αλλαξεις συσκευη οποτε δεν θα σε νοιαζει). Εγω Τασο εφσρμοζω το εξης συστημα: Ειμαι που ειμαι στο γραφειο, οταν το κινητο παει κοντα στο 20-30%, το βαζω για καμια ωρα στη usb, φτανει περιπου 70-80% και το βγαζω. Μου κραταει μεχρι την αλλη μερα που θα ειμαι παλι στο γραφειο, οποτε το ξαναβαζω μεχρι να φτασει 70-80% και το βγαζω. Ετσι και το φορτιζω μονο απο usb και ειμαι μεσα στο οριο που λενε για να μην πεφτει χαμηλς η μπαταρια, ουτε να φορτιζω πληρως. Και αποφευγω και τη φορτιση καθε βραδυ, να μενει επι 7-8 ωρες στο φορτιστη. Το bold ειναι απο τα χειροτερα πραγματα που μπορουμε να κανουμε για την μπαταρια μας, και καλως το αποφευγεις. Οι ιδιες οι συσκευες το αποφευγουν δηλαδη, δεν σας εχει τυχει να εχετε μια συσκευη για ωρες στην μπριζα και να γραφει 98% ή κατι τελοσπαντων λιγοτερο απο 100%? Και η ιδια η αππλ κανει ενα 'τρικ' με το ποσοστο φορτισης, οτι το 100% δηλαδη δεν ειναι πραγματικο 100% της μπαταριας (ταση 4,2V). http://www.macrumors.com/2012/03/27/apple-explains-new-ipads-continued-charging-beyond-100-battery-level/ http://mashable.com/2012/03/26/ipad-battery-lies-apple/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Aπλα να θυμασαι οτι τα παραπανω ειναι τροποι προληψης. Αν μια μπαταρια εχει χασει χωρητικοτητα δεν την ανακτα με τιποτα, οποτε το πιο πιθανο ειναι οντως να ψαχνεις καθε 10 με 12 ωρες μπριζα, δεν νομιζω να κερδισεις καλυτερους χρονους. Αν οντως χρειαζεσαι την μπαταρια, θα σου προτεινα να μην ανησυχεις, καθως οι συγχρονες μπαταριες και τα συγχρονα κυκλωματα φορτισης ειναι φτιαγμενα ακριβως για τετοιου ειδους (φυσιολογικη) χρηση. Οποτε μην ταλαιπωρεισαι αδικα για να κερδισεις ενα 20% σε χωρητικοτητα μετα απο 3 χρονια χρησης πχ (που ετσι και αλλιως θα αλλαξεις συσκευη οποτε δεν θα σε νοιαζει). Το bold ειναι απο τα χειροτερα πραγματα που μπορουμε να κανουμε για την μπαταρια μας, και καλως το αποφευγεις. Οι ιδιες οι συσκευες το αποφευγουν δηλαδη, δεν σας εχει τυχει να εχετε μια συσκευη για ωρες στην μπριζα και να γραφει 98% ή κατι τελοσπαντων λιγοτερο απο 100%? Και η ιδια η αππλ κανει ενα 'τρικ' με το ποσοστο φορτισης, οτι το 100% δηλαδη δεν ειναι πραγματικο 100% της μπαταριας (ταση 4,2V). http://www.macrumors.com/2012/03/27/apple-explains-new-ipads-continued-charging-beyond-100-battery-level/ http://mashable.com/2012/03/26/ipad-battery-lies-apple/ Εχω ήδη αλλάξει μπαταρία δεν ειναι εκεί το θέμα. Χρησιμοποιώ πολύ την συσκευή γι αυτο με τελειώνει όχι οτι ειναι χαλασμένη η μπαταρία. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Χαιρετω. Ειχα το εξης θεμα σημερα με το iPad Airi που εχω. Ειχα ανοιξει τα δεδομενα στο iPadκαι εβλεπα το Κοσμοτε 4G με τρεις τελειες.Προσπαθησα να μπω στο myphone,τιποτα.Δε συνδεεται με το διακομιστη,εγραφε. Μετα,προπαθησα το ιδιο για το adslgr.Τιποτα παλι.Απο το σκαι,παλι το ιδιο. Οταν εβαζα google,εβρισκε το σκαι και τα αλλα.Οταν πατουσα σ αυτομγια παω στο σαιτ,δεν πηγαινε. Η πλακα ειναι οτι,οταν ανοιξα το ρουτερ,μια χαρα μπηκα στα σαιτ αυτα. Τι λετε να ειναι; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Χαιρετω. Ειχα το εξης θεμα σημερα με το iPad Airi που εχω. Ειχα ανοιξει τα δεδομενα στο iPadκαι εβλεπα το Κοσμοτε 4G με τρεις τελειες.Προσπαθησα να μπω στο myphone,τιποτα.Δε συνδεεται με το διακομιστη,εγραφε. Μετα,προπαθησα το ιδιο για το adslgr.Τιποτα παλι.Απο το σκαι,παλι το ιδιο. Οταν εβαζα google,εβρισκε το σκαι και τα αλλα.Οταν πατουσα σ αυτομγια παω στο σαιτ,δεν πηγαινε. Η πλακα ειναι οτι,οταν ανοιξα το ρουτερ,μια χαρα μπηκα στα σαιτ αυτα. Τι λετε να ειναι; Εάν ανοίγεις και εκλεινες τα δεδομένα μέσα απο τις ρυθμίσεις θα έστρωσε. Προφανώς είχαν κολλήσει. Δεν ειναι τίποτα. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marinos5 Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Παιδιά μιας και μιλάμε για την μπαταρία του iPad Air θέλω να ρωτήσω γιατί ενώ το ipad Γράφει 100% φορτισμένο το βγάζω απο το φορτιστή το χρησιμοποιώ πέφτει στο 94% και τότε κάνω μια επανεκκίνηση του ipad και τότε μου δείχνει 99% τα νούμερα του ποσοστού μπορεί να ειναι διαφορετικά κάθε φορά , απλά αυτό συνέβη πριν λίγο... Παράθεση Galaxy note2,iPad air,iPhone 7plus 128GB, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts