giannisk82 Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Και στο mini ετσι ειναι , οχι κλειστο wifi. Να μην το κλεισεις, και απλα να χαθει το σημα. Λειτουργει σαν απλο a-gps με καποια προσωρινα δεδομενα για μια περιοχη που εχεις ανοιξει στον χαρτη. Αν κλεισεις ομως το wifi τοτε δεν μπορει να συνεχισει να σου δινει στιγμα. Δεν είμαι απόλυτος. Παράθεση Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Δεν είμαι απόλυτος.Δεν ειπα οτι εισαι. Και εγω οταν μου το ειπαν και το δοκιμασα εμεινα εκπληκτος. Καμια αλλη συσκευη μου δεν το κανει αυτο. Να κραταει στιγμα χωρις gps. Απλα πρεπει να μενει ανοιχτο και ας μην εχει συνδεση το wifi. Απαξ το κλεισεις και το ανοιξεις , δεν μπορει να συνεχισει να δινει στιγμα. Δεν ειναι κατι δηλαδη που θα το εκμεταλλευτεις πχ για να πας ενα ταξιδι. Για καποια δοκιμαστικη διαδρομη ισως. Θα το καταλαβεις οτι δεν εχει gps οταν δεν λειτουργουν τα προγραμματα πλοηγησης, τα gps tracker κλπ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Δεν ειπα οτι εισαι. Και εγω οταν μου το ειπαν και το δοκιμασα εμεινα εκπληκτος. Καμια αλλη συσκευη μου δεν το κανει αυτο. Να κραταει στιγμα χωρις gps. Απλα πρεπει να μενει ανοιχτο και ας μην εχει συνδεση το wifi. Απαξ το κλεισεις και το ανοιξεις , δεν μπορει να συνεχισει να δινει στιγμα. Δεν ειναι κατι δηλαδη που θα το εκμεταλλευτεις πχ για να πας ενα ταξιδι. Για καποια δοκιμαστικη διαδρομη ισως. Θα το καταλαβεις οτι δεν εχει gps οταν δεν λειτουργουν τα προγραμματα πλοηγησης, τα gps tracker κλπ. Κατάλαβα τι εννοείς. Εννοούσα οτι το δούλεψα για λίγα λεπτά οπότε δεν μπορώ να πω οτι έχεις άδικο. Όπως σου είπα το GPS είναι ο λόγος που πήρα cellular γιατί για δεδομένα με κάποιο τροπο θα βρεις άκρη. Παράθεση Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 (edited) Αν και έχω iPad air (και το λατρεύω) εαν ήθελα κάποιο ταμπλετ για ταινίες και ίντερνετ ΜΟΝΟ θα πήγαινα σε κάποια κορυφαία επιλογή απο android... Μονο τον βραχνα που γλυτωνεις με συγχρονισμους iTunes για να περάσεις την ταινία και τους υπότιτλους + πληρωμένο app (+-5ευρω) για να παίξουν όλα τέλεια φτανει... Για να μην μιλήσω οτι όλες οι ταινίες είναι 16/9 και χάνεις σημαντικό ποσοστο οθόνης στο iPad.. Βέβαια με μια φορτίση έχω δει μέχρι τώρα 3 ταινίες και έχω ακόμα 25% κάτι που δεν νομίζω μπορεί να το κανει κάποιο android.. Edited January 24, 2014 by funk Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 (edited) Έχω το 32gb cellular απο τον Νοέμβριο και δεν έχω βάλει ακόμη κάρτα sim αν αυτο σου λέει κάτι. Ο μόνος λόγος να πάρεις cellular είναι αν κάποια στιγμή το χρησιμοποιήσεις σε μέρος που δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις wifi (π.χ. αν πας διακοπές κάπου). Υπόψη ότι αν κανείς hotspot κάποιο κινητό θα γονατισεις την μπαταρία του κινητού. Αυτά απο εμένα. Οποίος χρειαστεί tethering, υπάρχει και άλλος τρόπος. Κλείνοντας σε iPhone και iPad το wifi, και ενεργοποιώντας hotspot, είναι εφικτό η σύνδεση να γίνει μέσω Bluetooth που χρησιμοποιεί λιγότερη ενέργεια. Οι ταχύτητες είναι μικρότερες με μέγιστο το 3Mbits/s. Στα συν, είναι μια καλή λύση αυτή γιατί η σύνδεση παραμένει ενεργή και δεν πρέπει να αφήνεις μια από τις 2 συσκευές ανοιχτή. Έτσι διάβασα δηλαδή. Δεν το έχω πειραματιστεί ακόμα πολύ (κάτοχος iPhone 5 & iPad Mini Retina) Edited January 24, 2014 by mpempoulinos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Οποίος χρειαστεί tethering, υπάρχει και άλλος τρόπος. Κλείνοντας σε iPhone και iPad το wifi, και ενεργοποιώντας hotspot, είναι εφικτό η σύνδεση να γίνει μέσω Bluetooth που χρησιμοποιεί λιγότερη ενέργεια. Οι ταχύτητες είναι μικρότερες με μέγιστο το 3Mbits/s. Στα συν, είναι μια καλή λύση αυτή γιατί η σύνδεση παραμένει ενεργή και δεν πρέπει να αφήνεις μια από τις 2 συσκευές ανοιχτή. Έτσι διάβασα δηλαδή. Δεν το έχω πειραματιστεί ακόμα πολύ (κάτοχος iPhone 5 & iPad Mini Retina) Και εγώ δεν έχω ασχοληθεί. Μόνο κανά δυο φορές που έκανα hotspot το iPhone και είδα οτι έτρωγε αρκετή μπαταρία (ίσως και data). Γενικά θέλω σε αυτο το θέμα οι συσκευές μου να είναι ανεξάρτητες. Η καθεμιά με το δεδομένα της και το data plan της. Παράθεση Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zspanos Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Να κανω μια ερωτηση γιατι δεν τα παω καλα με τις ταμπλετες. Εχω ανοιξει την εφαρμογη youtube και ακου μουσικη αν θελω να σερφαρω και να παιζει ταυτοχρονα απο πισω η μουσικη δεν γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Να κανω μια ερωτηση γιατι δεν τα παω καλα με τις ταμπλετες. Εχω ανοιξει την εφαρμογη youtube και ακου μουσικη αν θελω να σερφαρω και να παιζει ταυτοχρονα απο πισω η μουσικη δεν γινεται?Οχι μεσω της εφαρμογης youtube. Ανοιγεις το youtube απο τον safari , βαζεις να παιξει το video που θες. Αν θες να ανοιξεις αλλη εφαρμογη, της ανοιγεις, πχ mail και μπορεις μπορεις να συνεχισεις την αναπραγωγη απο το αναδυομενο κατω menu με τα κουμπια αναπαραγωγης. Μεχρι στιγμης ετσι βρηκα τροπο.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Και το spotify παιζει στο background Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Οχι μεσω της εφαρμογης youtube. Ανοιγεις το youtube απο τον safari , βαζεις να παιξει το video που θες. Αν θες να ανοιξεις αλλη εφαρμογη, της ανοιγεις, πχ mail και μπορεις μπορεις να συνεχισεις την αναπραγωγη απο το αναδυομενο κατω menu με τα κουμπια αναπαραγωγης. Μεχρι στιγμης ετσι βρηκα τροπο.... Η εφαρμογή του youtube δεν παίζει στο παρασκήνιο, γιατί έτσι είναι φτιαγμένη. Δοκιμάστε την εφαρμογή Mc tube;) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Χαιρετω. Θελω να αποθηκευσω καποια αρχεια pdf,manual δηλαδη,στο iPad,και ξεχασα πως το κανω.Μπορει κανεις να βοηθησει; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Χαιρετω. Θελω να αποθηκευσω καποια αρχεια pdf,manual δηλαδη,στο iPad,και ξεχασα πως το κανω.Μπορει κανεις να βοηθησει; Μέσω της εφαρμογής iBooks (και τη χρήση του iTunes με drag and drop), ή μέσω κάποιας άλλης εφαρμογής τύπου "Documents", που συγκεντρώνει και τα διάφορα cloud services. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Παιδια να ρωτησω κατι.σκεφτομαι να το αγορασω αλλα αντεχω οικονομικα μονο τη 16gb εκδοση. Επειδη θελω να μεταφερω αρχεια βιντεο απτο πισι μου στο ταμπλετ κ πιθανον να τα ξεπερναω τα 16 gb... τι μπορω να κανω? Να τα ανεβαζω απτο πισι μου σε cloud ισως και μετα απο κει στο ταμπλετ οποιο αρχειο θελω? Καποια αλλη λυση? Γνώμη μου: Ούτε σκέψη για κάτω απο 32GB! Το 64 εχω εγω και χωρίς να το καταλάβω γεμίζει! Είχα πριν και το 32 (το 3) οπότε εχω μια εμπειρία. Για εμενα δεν θα έπρεπε καν να υπάρχει 16GB έκδοση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Όλα είναι αναλόγως τη χρήση. Εγώ έχω το 16άρι και με καλύπτει απόλυτα! Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Όλα είναι αναλόγως τη χρήση. Εγώ έχω το 16άρι και με καλύπτει απόλυτα! Μια χρήση χωρίς εφαρμογές πχ; Μονο σερφάρισμα; Γιατι και εγω αν το κανω κορνίζα και τα 16GB πολλά ειναι. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Λες να μην έχω καμία εφαρμογή πάνω του; Δηλαδή απλά να είχα 400 ευρώ για ξόδεμα; :p Προφανώς οι δικές μου εφαρμογές είναι μικρότερες, ή λιγότερες, ή πολύ πιθανόν και τα δύο μαζί. Είναι όμως αυτές που χρειάζομαι. Άρα το συμπέρασμα είναι ίδιο: Αναλόγως τη χρήση... Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Πάντα παει αναλόγως την χρήση. Υπόψιν οτι οι εφαρμογές για iPad είναι μεγαλύτερες απο αυτές για iPhone. Παράθεση Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Εμένα 16αρι με καλύπτει απόλυτα Και 3-4 παιχνίδια εχω και καμιά 50αρια εφαρμογές και κάνα 2gb ελεύθερα εχω. Ούτε με σφαίρες 32αρα και 600ευρα οταν εχω ανταγωνιστικά μοντελα με διπλασια και τριπλάσια χωρητικότητα σε λιγότερα λεφτά. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount26042014 Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Δυο σημαντικές ερωτήσεις. 1) Το χρησιμοποιεί κανείς για επαγγελματικούς λόγους? πχ να κάνει μια παρουσίαση για συνέδριο ταξιδεόντας για το συνέδριο? 2) Οταν βάλεις μια ταινία αφου την δεις μπορείς να την αφαιρέσεις μετα? Ρωτάω γιατί δεν εχω καταλαβει το θέμα που έχετε με τις ταινίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Δυο σημαντικές ερωτήσεις. 1) Το χρησιμοποιεί κανείς για επαγγελματικούς λόγους? πχ να κάνει μια παρουσίαση για συνέδριο ταξιδεόντας για το συνέδριο? 2) Οταν βάλεις μια ταινία αφου την δεις μπορείς να την αφαιρέσεις μετα? Ρωτάω γιατί δεν εχω καταλαβει το θέμα που έχετε με τις ταινίες. Για το πρώτο το χρησιμοποιεί ο αδερφός μου για παρουσιάσεις PowerPoint η video μέσω των εφαρμογών iWork. Για το δεύτερο αφού την δεις θα πρέπει να πατήσεις delete την ταινία στον player που την έχεις περάσει (ταλαιπωρία). Παράθεση Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Συν οτι τα 16GB ποτέ δεν ειναι καθαρά 16! ;) (όπως αντίστοιχα και τα 32, 64, 128) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Επιτελους μετα απο 2 μηνες και κατι μερες, το ipad ηρθε :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Επιτελους μετα απο 2 μηνες και κατι μερες, το ipad ηρθε :p Αφού σε θυμήθηκαν πάλι καλά να λες:lol: Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Αφου δεν βγηκε το επομενο μοντελο ακομα δεν μιλαω :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Καλημέρα ! Ξαφνικά βρέθηκα με ένα iPad air ( μού το έκαναν δώρο ). Το θέμα είναι ότι δεν είχα προηγούμενη επαφή με ios και αντιμετωπίζω κάποιες δυσκολίες. Πώς μπορούμε να εισάγουμε επαφές και ημερολόγιο από android συσκευή; Υπάρχει τρόπος να δούμε flash περιεχόμενο από κάποιον browser; Υπάρχει τρόπος να μην εξαφανίζονται διαφημίσεις στις εφαρμογές; Κάτι διάβασα για μία επιλογή στις ρυθμίσεις αλλά δεν την εντόπισα. Σχετικά με το jailbreak πού διαβάζω ότι απελευθερώνει την συσκευή κ.τ.λ. Τί ακριβώς προσφέρει;Υπάρχει για ios 7 πού τρέχει η συσκευή; Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts