aggeloszog Δημ. April 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2020 μου δώσανε ένα τέτοιο μαραφέτι παρατημενο χρόνια και βλέπω έχει activation lock, o ιδιοκτήτης είναι άσχετος και δε θυμάται τίποτα.. Υπάρχει τρόπος με κανένα λογισμικό ή έστω με πληρωμή σε λογικά πλαίσια? Είναι η έκδοση wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. April 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2020 (edited) εχεις δει youtube? εχει καποια βιντεο εκει Φανταζομαι επισης με dfu mode και downgrade θα γινεται αλλα αυτο θελει λιγο ορεξη να ασχοληθεις..... Edited April 15, 2020 by nikosnt74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. April 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2020 εχεις δει youtube? εχει καποια βιντεο εκει Φανταζομαι επισης με dfu mode και downgrade θα γινεται αλλα αυτο θελει λιγο ορεξη να ασχοληθεις..... έχω ήδη φάει 4 ώρες από τη ζωή μου.. απ όσο κατάλαβα δε γίνεται τίποτα.. Στο YT έχουν ειτε ψευτικα, είτε βίντεο που απλά μπαίνεις σε dns και το χρησιμοποιείς (και καλά)... Με downgrade που λες (φοραει ios 10), πάλι πιστεύω θα ζητάει κωδικούς με το που το ανοίξεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts