Jump to content

iPad Air (1st gen - 2013)

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθώ γιατί κατά τα άλλα είναι άψογο! Άσε που όταν πας για μαλλί συνήθως βγαίνεις και κουρεμένος :lol: Άλλωστε είναι τελείως λεπτομέρεια της λεπτομέρειας, απλά όταν τα σκας για προϊόν Apple έχεις και μεγαλύτερες απαιτήσεις!! :)

Δυστυχώς και τα προϊόντα της apple, τα τελευταία 2 χρόνια ενώ συνεχίζουν να ειναι τα ακριβότερα, έχουν ρίξει την ποιότητα υλικών.

Κανε ταπ στην οθόνη ενός iPad 2 και στην οθόνη του air και θα καταλάβεις.

Ασε που το tempered glass που του έχω βάλει ειναι πολύ πιο ποιοτικό και ανθεκτικό από το δικό του γυαλί.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δυστυχώς και τα προϊόντα της apple, τα τελευταία 2 χρόνια ενώ συνεχίζουν να ειναι τα ακριβότερα, έχουν ρίξει την ποιότητα υλικών.

Ασε που το tempered glass που του έχω βάλει ειναι πολύ πιο ποιοτικό και ανθεκτικό από το δικό του γυαλί.

Την έχω παρατηρήσει τη διαφορά στην αίσθηση του γυαλιού αλλά δε με χαλάει ιδιαίτερα! Όλα θυσιάζονται στο βωμό της "ελαφρότητας" ! Του κοτσάρησα και μια γνήσια Smart Case (ωραία αλλά πανάκριβη) και είναι κομπλέ!

Την έχω παρατηρήσει τη διαφορά στην αίσθηση του γυαλιού αλλά δε με χαλάει ιδιαίτερα! Όλα θυσιάζονται στο βωμό της "ελαφρότητας" ! Του κοτσάρησα και μια γνήσια Smart Case (ωραία αλλά πανάκριβη) και είναι κομπλέ!

Η αλήθεια είναι ότι σπάει. Και σπάει πολύ πιο εύκολα. Ευτυχώς είχα κάνει την ασφάλεια όταν το αγόρασα.

Nokia 5110, 3210, 8210, Samsung M-100, Nokia 7210, 7650, 6600, Siemens Sx1, Nokia 6230, 6680, N70, Qtek S200, Nokia N80, Qtek 9000, Nokia N93, N95 8GB, samsung Omnia, iphone 3g, 3gs , 4, 4s, 5, 6+, 7

Κι εγω ο χαζος,πηγα κι εδωσα το 4 γρηγορα γρηγορα περυσι,και με το που το επιασα στα χερια μου,καταλαβα αμεσως τη διαφορα στην ποιοτητα.Καμια σχεση.

Εβαλα λοιπον κι εγω ενα γυαλακι,και καπως βελτιωθηκε,αλλα σαν το 4,δεν ειναι.

Και ποιος του ειπε στο φιναλε,οτι δεν μπορουσαμε να σηκωσουμε τα μερικα γραμμαρια παραπανω που ζυγιζε το 4,και μας εκαναν χαρη ταχαμου,ριχνοντας ομως την ποιοτητα;

Και κατι ασχετο.Εχει καποιο απο τα μαγαζια,καποιο Air 2 προς επιδειξη,για να διαπιστωσω το θεμα με τους κραδασμους το οποιο απασχολει και Αμερικανους πλεον,με αποτελεσμα να επιστρεφουν αρκετα για το λογο αυτο;(Εχω βαλει λινκ).

Χτες,πηγα στο Public,αλλα δεν ειχαν το 2.Μονο το σκετο Air ειχαν.Στο Πλαισιο,δεν το πουλαγαν καν.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Κι εγω ο χαζος,πηγα κι εδωσα το 4 γρηγορα γρηγορα περυσι,και με το που το επιασα στα χερια μου,καταλαβα αμεσως τη διαφορα στην ποιοτητα.Καμια σχεση.

Εβαλα λοιπον κι εγω ενα γυαλακι,και καπως βελτιωθηκε,αλλα σαν το 4,δεν ειναι.

Και ποιος του ειπε στο φιναλε,οτι δεν μπορουσαμε να σηκωσουμε τα μερικα γραμμαρια παραπανω που ζυγιζε το 4,και μας εκαναν χαρη ταχαμου,ριχνοντας ομως την ποιοτητα;

Και κατι ασχετο.Εχει καποιο απο τα μαγαζια,καποιο Air 2 προς επιδειξη,για να διαπιστωσω το θεμα με τους κραδασμους το οποιο απασχολει και Αμερικανους πλεον,με αποτελεσμα να επιστρεφουν αρκετα για το λογο αυτο;(Εχω βαλει λινκ).

Χτες,πηγα στο Public,αλλα δεν ειχαν το 2.Μονο το σκετο Air ειχαν.Στο Πλαισιο,δεν το πουλαγαν καν.

Δυστυχώς ενώ το air2 ειναι τέλειο σε hardware, έγιναν λάθη από την apple λόγο της μανίας για λεπτότερες συσκευές. Πράγμα που δείχνει οτι δεν υπάρχει η ανάλογης προσοχή που υπήρχε στο παρελθόν.

Με το air 1 είμαι ευχαριστημένος. Το μόνο που του λείπει ειναι περισσότερη ram γιατί οτι και να κάνεις κλείνουν εφαρμογές. Εντάξει δεν χρειάζονται τεράστιο χρόνο να ανοίξουν πάλι, αλλά γιατί να μην ειναι εκεί έτοιμες για χρήση οπως γίνεται στο κινητό μου, στο οποίο χρησιμοποιώ τις ίδιες εφαρμογές και δεν τις βρίσκω ποτέ κλειστές.

Κατα τα αλλά για να τα λέμε όλα, η αυτονομία ειναι τρομερή. Μόνο στα τελευταία samsung tabS βρίσκεις κάτι παρόμοιο. Όμως στα games η κατανάλωση στο android ειναι πολύ μεγαλύτερη.

Με το MS Office 365 έλυσα το πρόβλημα με τον καλύτερο τροπο. Πλέον μπορώ να δουλεύω αρχεία excel οπως στο λάπτοπ μου. Συν οτι με το OneDrive έχω άμεσο συγχρονισμό με όλες τις συσκευές μου και μπορώ ενα αρχείο να το ξεκινήσω στο MacBook μου, να το συνεχίσω στο PC και να το τελειώσω στο iPad εν κινήσει. Με 69 ευρω το χρόνο έχω πλήρες WM Office, σε όλες τις συσκευές μου, 1TB χώρο στο cloud και πολλά αλλά.

Οπότε το iPad έχει γίνει εργαλείο για την δουλειά μου.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Δυστυχώς ενώ το air2 ειναι τέλειο σε hardware, έγιναν λάθη από την apple λόγο της μανίας για λεπτότερες συσκευές. Πράγμα που δείχνει οτι δεν υπάρχει η ανάλογης προσοχή που υπήρχε στο παρελθόν.

Με το air 1 είμαι ευχαριστημένος. Το μόνο που του λείπει ειναι περισσότερη ram γιατί οτι και να κάνεις κλείνουν εφαρμογές. Εντάξει δεν χρειάζονται τεράστιο χρόνο να ανοίξουν πάλι, αλλά γιατί να μην ειναι εκεί έτοιμες για χρήση οπως γίνεται στο κινητό μου, στο οποίο χρησιμοποιώ τις ίδιες εφαρμογές και δεν τις βρίσκω ποτέ κλειστές.

Κατα τα αλλά για να τα λέμε όλα, η αυτονομία ειναι τρομερή. Μόνο στα τελευταία samsung tabS βρίσκεις κάτι παρόμοιο. Όμως στα games η κατανάλωση στο android ειναι πολύ μεγαλύτερη.

Με το MS Office 365 έλυσα το πρόβλημα με τον καλύτερο τροπο. Πλέον μπορώ να δουλεύω αρχεία excel οπως στο λάπτοπ μου. Συν οτι με το OneDrive έχω άμεσο συγχρονισμό με όλες τις συσκευές μου και μπορώ ενα αρχείο να το ξεκινήσω στο MacBook μου, να το συνεχίσω στο PC και να το τελειώσω στο iPad εν κινήσει. Με 69 ευρω το χρόνο έχω πλήρες WM Office, σε όλες τις συσκευές μου, 1TB χώρο στο cloud και πολλά αλλά.

Επίσης την δουλειά σου την κάνεις και με Google Drive και Google docs, slides, sheets.... Free!

Και μην ξεχναμε ...αυτη η αποδοση μονο σε ios 7....γιατι στο 8 ....τα ξεχναμε....

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Επίσης την δουλειά σου την κάνεις και με Google Drive και Google docs, slides, sheets.... Free!

Τα έχω δοκιμάσει. Στο excel δεν υπάρχουν οι δυνατότητες που θέλω, το office 360 δεν ειναι μόνο γι αυτό, μου δίνει τα office στο MacBook και το PC κλπ

Τζαμπα πληρωνεις, τα εδωσε η Microsoft δωρεαν σημερα.

Take five..

Τζαμπα πληρωνεις, τα εδωσε η Microsoft δωρεαν σημερα.

Για iPad το έδωσε για Mac όμως;

Τι να το κανεις στο Mac? δεν εχεις υπολογιστη στην δουλεια;

Χρειάζομαι και στο Mac μου. Δεν δουλεύω μόνο στο γραφείο. Πιστεύω θα μειώσουν τις τιμές οπως έκανε και η apple.

To σημαντικό ειναι οτι το συνέδεσε με το Dropbox. Απορώ βέβαια γιατί έτσι παύει να ειναι απαραίτητο το OneDrive. Συνεπώς αν κάποιος "αγοράσει" τα office, δεν χρειάζεται συνδρομή.

Γι αυτό λέω θα κάνουν πιο φθηνή την συνδρομή.

Εγώ την είχα λόγο Mac. Δεν ξέρω αν θα την ανανεώσω πλέον αν δεν γίνει πιο φθηνή. Περιμένω να δώ αν θα υπάρχει πλήρες editing στην free έκδοση για iPad.

Ξέρει κανείς κανά φθηνό bt πληκτρολόγιο με pad?

Το tempered glass είναι καλή λύση και αξίζει αλλά πως το περνάς χωρίς να πιάσεις σκόνες και τρίχες από κάτω? Γιατί όσο και να το προσέξεις-καθαρίσεις δύσκολα το πετυχαίνεις!

Το tempered glass είναι καλή λύση και αξίζει αλλά πως το περνάς χωρίς να πιάσεις σκόνες και τρίχες από κάτω? Γιατί όσο και να το προσέξεις-καθαρίσεις δύσκολα το πετυχαίνεις!

...αλλα όχι αδυνατον...:p

Κοσμοτε,100Mbps.

Θα κάνεις την δουλειά στην τουαλέτα :)

Θα ανοίξεις το ζεστό να τρέξει λίγο ώστε να υπάρχουν υδρατμοί που θα διώξουν την σκόνη.

Θα πλύνεις καλά τα χέρια με σαπούνι και μετά με οινόπνευμα.

Θα καθαρίσεις την οθόνη με το υγρό χαρτομάντιλο που έχει στην συσκευασία και με το πανάκι.

Αν το ζυγισεις σωστά και μπει με την μια, θα είναι τέλειο.

Θα κάνεις την δουλειά στην τουαλέτα :)

Θα ανοίξεις το ζεστό να τρέξει λίγο ώστε να υπάρχουν υδρατμοί που θα διώξουν την σκόνη.

Θα πλύνεις καλά τα χέρια με σαπούνι και μετά με οινόπνευμα.

Θα καθαρίσεις την οθόνη με το υγρό χαρτομάντιλο που έχει στην συσκευασία και με το πανάκι.

Αν το ζυγισεις σωστά και μπει με την μια, θα είναι τέλειο.

Εγώ εχω περάσει 10 και κανένα δεν εχει σκόνη.

Όπου να ναι το περνάω. Και σε καφετέρια εχω βάλει.

Άμα ξέρεις δεν μπαίνει

Nokia 8800 Scirocco

Με το air 1 είμαι ευχαριστημένος. Το μόνο που του λείπει ειναι περισσότερη ram γιατί οτι και να κάνεις κλείνουν εφαρμογές.

Θα στη χαλασω αλλα δεν εχει καμμια διαφορα στα κλεισιματα εφαρμογων η περισσοτερη μνημη του 2! Μια βδομαδα που τα εχω διπλα διπλα κ κανω ακριβως τις ιδιες κινησεις, το αποτελεσμα ειναι το ιδιο. Μπορει το 2 να φορτωνει γρηγοροτερα απο το 1, αλλα οταν ειναι να κλεισει η μια εφαρμογη στο 1 κλεινει και στο 2!

κ @ τ @ ν τ ι @

Θα στη χαλασω αλλα δεν εχει καμμια διαφορα στα κλεισιματα εφαρμογων η περισσοτερη μνημη του 2! Μια βδομαδα που τα εχω διπλα διπλα κ κανω ακριβως τις ιδιες κινησεις, το αποτελεσμα ειναι το ιδιο. Μπορει το 2 να φορτωνει γρηγοροτερα απο το 1, αλλα οταν ειναι να κλεισει η μια εφαρμογη στο 1 κλεινει και στο 2!

Δεν ξέρετε τα στάδια που δουλεύει το multitask στο iOS?

5 στάδια ειναι. Με μια απλή αναζήτησή στο Google θα δούμε οτι μετά απο κάποια δευτερόλεπτα κλείνει η εφαρμογή. Την κλείνει το σύστημα.

Κρατάει βέβαια κάποιους λίγους πόρους στην μνημη.

Αν χρειαστεί τους κλείνει κι αυτούς.

Nokia 8800 Scirocco

Κακό αυτό.

Πράγματι παρατηρώ αυτές τις μέρες που τεστάρω το Air σε σχέση με το Μ8 περίεργη συμπεριφορά στο multitasking. Για κάποιο λόγο επιλέγει να κλείσει πρώτα, συγκεκριμένες εφαρμογές ανεξάρτητα το πότε χρησιμοποιήθηκαν τελευταία φορά. Παράδειγμα το καημενο Tapatalk το κλείνει πάντα πρώτο. Το ίδιο και το Evernote που το χρειάζομαι συχνά για reminders. Το βρίσκω συνεχώς κλειστό και μάλιστα αργεί πολύ σε σχέση με το Μ8 το άνοιγμα της συγκεκριμένης εφαρμογής.

Τέλος πάντων μικρό το κακό. Το iPad το προτιμώ για διάφορους λόγους έναντι των tablet της samsung.

Έχω βρει λύσεις για όσα θέλω. Σήμερα αγόρασα ενα ΒΤ πληκτρολόγιο και πραγματικά ειναι σαν να κουβαλάω ενα μικρό λάπτοπ. Έκανα editing σε αρχείο excel μέσω MS office 365 με μεγάλη άνεση.

Ελπίζω να βελτιωθεί το iOS 8 ώστε να μην αναγκαστώ να μείνω μόνιμα σε 7.1.1

Δεν ξέρετε τα στάδια που δουλεύει το multitask στο iOS?

5 στάδια ειναι. Με μια απλή αναζήτησή στο Google θα δούμε οτι μετά απο κάποια δευτερόλεπτα κλείνει η εφαρμογή. Την κλείνει το σύστημα.

Κρατάει βέβαια κάποιους λίγους πόρους στην μνημη.

Αν χρειαστεί τους κλείνει κι αυτούς.

Τάσο τα γνωρίζουμε αυτά. Τα Apis που συνεχίζουν να τρέχουν ειναι αρκετά για να σε γλυτώσουν από το χρόνο ολικής επαναφόρτωσης της εφαρμογής.

Το πρόβλημα ειναι όταν κλείνουν εντελώς. Τότε έχουμε καθυστέρηση.

Είμαι JB και έχω βρει την λύση. Έχω επιλέξει να κλείνουν μ ενα κλικ όλες οι εφαρμογές, πλην όσων χρησιμοποιώ πολύ συχνά.

Με ποια εκδοχη του ios εχεις το 1,την 7,ή την 8;

Κοσμοτε,100Mbps.

Το πληκτρολόγιο μετατρέπει το Air σ ενα mini laptop, ικανό για πολλά.

[ATTACH]52271[/ATTACH]

Θα ήθελα ο φίλος παραπάνω που έχει στην κατοχή του τα Air & Air2 αν μπορεί να τσεκάρει την ταχύτητα ανοίγματος εφαρμογών από το App Store, όχι όμως μετά από καθάρισμα μνήμης, αλλά μετά από χρήση αρκετών εφαρμογών.

Τα δικά μου συμπεράσματα ειναι οτι τα συγκριτικά που βλέπουμε στο Youtube στην ταχύτητα ανοίγματος εφαρμογών, δεν αποδίδουν την πραγματική εικόνα γιατί ξεκινούν κλείνοντας όλες τις εφαρμογές.

Εγώ βλέπω μεγάλη διάφορα στους χρόνους όταν ανοίγω για παράδειγμα το Flipboard μετά από κλείσιμο όλων των εφαρμογών και όταν το ανοίγω μετά από χρήση πολλών ωρών με διάφορες εφαρμογές.

Θέλω να δώ αν το air2 τα παει καλύτερα σ αυτό οπως ειναι λογικό.

Πληροφοριακά, στις συσκευές android με ραμ 2gb δεν υπάρχει διαφορά.

Ειτε ειναι κλειστες οι εφαρμαγες ειτε τρεχουν στο παρασκηνιο, στο iPadAir2 ανοιγουν γρηγοροτερα σε σχεση με το iPadAir1 αλλα οχι με εντυπωσιακες διαφορες!
κ @ τ @ ν τ ι @

Μπορεί κάποιος με iOS 8.1 να δοκιμάσει αν έχει διορθωθεί το lag όταν πατάς σε μια φωτό η ενα αρχείο για να εμφανιστούν οι επιλογές share?

Δείτε το βιντεάκι μου να καταλάβετε.

http://youtu.be/rl0x7-O8VYY

Μπορεί κάποιος με iOS 8.1 να δοκιμάσει αν έχει διορθωθεί το lag όταν πατάς σε μια φωτό η ενα αρχείο για να εμφανιστούν οι επιλογές share?

Δείτε το βιντεάκι μου να καταλάβετε.

http://youtu.be/rl0x7-O8VYY

Δεν είναι εφαρμογή του iOS αυτό που παραθέτεις στο βίντεο σου οπότε μήπως φταίει η εφαρμογή; Αλλά για να βοηθήσουμε πες μας ποια εφαρμογή είναι για να ξέρουμε και να δοκιμάσουμε. Όσες εφαρμογές έχω εγώ καμία δεν κάνει έτσι όταν θέλω να εμφανίσω το share sheet.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

• The title was changed to iPad Air (1st gen - 2013)
  • The topic was unpinned