Jump to content

iPad Air (1st gen - 2013)

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το εκανα,και εστρωσε,πιστευω να μεινει ετσι.

Σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια.:)

παρακαλώ :)

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπορεί κάποιος να μου πει που έχει αποθηκευτεί το παρακάτω μήνυμα στην συσκευή μου ;

13603259893_6cf2ba3039_o.jpg

Κάποια μηνύματα δεν αποθηκεύονται. Ειναι ενα μήνυμα του carrier που μόλις το διαβάσεις πατάς ΟΚ και τέλος.

Δεν είναι SMS αυτό το μήνυμα δηλαδή ;

Ξέρω ότι η συσκευή μου δεν υποστηρίζει SMS για αυτό και ρώτησα.

Κι εγω το ιδιο ειχα λαβει. Πατησα ΟΚ και τελος! :D

Οχι. Δεν ειναι SMS. Μια ειδοποίηση στην οθόνη ειναι. Θα δεις πολλά τέτοια σε μηνύματα απο τράπεζες που για ευνόητους λόγους δεν πρέπει να αποθηκεύονται κωδικοί στην συσκευή.

Για πρώτη φορά σήμερα βλέπω τα μηνύματα του παρόχου να σώζονται σαν κανονικά μηνύματα.

15391677655_cfa42bcf70_c.jpg

iPhone 16 Pro Max

Γεια σας έχω σοβαρό θέμα με το Ίντερνετ μέσω wifi κολλάνε τα βίντεο στ YouTube μέχρι που βγάζει σφάλμα αναπαραγωγής δεν μπορώ να δω τίποτα streaming ενώ πριν δεν είχα κανένα τέτοιο πρόβλημα την ίδια στιγμή κινητό λαπτοπ και σταθερός υπολογιστής κανένα πρόβλημα δοκίμασα βίντεο στο Vimeo το κινητό τα φορτώνει σφαίρα το iPad τίποτα έχω κάνει επαναφορά σαν νέο iPad αλλά τίποτα ......υπάρχουν και αλλά θέματα αλλά το πιο σοβαρό είναι αυτό......
Galaxy note2,iPad air,iPhone 7plus 128GB,

Γεια σας έχω σοβαρό θέμα με το Ίντερνετ μέσω wifi κολλάνε τα βίντεο στ YouTube μέχρι που βγάζει σφάλμα αναπαραγωγής δεν μπορώ να δω τίποτα streaming ενώ πριν δεν είχα κανένα τέτοιο πρόβλημα την ίδια στιγμή κινητό λαπτοπ και σταθερός υπολογιστής κανένα πρόβλημα δοκίμασα βίντεο στο Vimeo το κινητό τα φορτώνει σφαίρα το iPad τίποτα έχω κάνει επαναφορά σαν νέο iPad αλλά τίποτα ......υπάρχουν και αλλά θέματα αλλά το πιο σοβαρό είναι αυτό......

Πήγαινε Ρυθμίσεις - Γενικά - Επαναφορά - Ρυθμίσεις δικτύου.

Τι άλλα θέματα έχεις, προκειμένου να προσπαθήσουμε να τα λύσουμε;

Παντως μπορω...να πω μετα βεβαιοτητας πλεον...οτι μιλαμε για τραγικη αναβαθμιση..

Δεν μπορεις να κανεις μερικα απλα πραγματα και απο συνολικη συμπεριφορα...κλαφτα!!

Γυρισα αρον αρον...στην 7.1.2 ...και jailbreak...

Εμενα,αρχισε παλι τα ιδια σημερα,και δεν μπορουσε να κατεβασει ολοκληρη σελιδα,και πηρα την Απλ.

κει,ενα καλο παιδι,μου ειπε και πατησα ταυτοχρονα δυο κουμπια μερικα δευτερολεπτα μεχρι που να βγει το μηλο,και οταν επανηλθε,δουλευε καλα.

Ιδωμεν...

Και κατι αλλο.Οταν πηγαμε να δουμε τι εκδοση εχω,μου εβγαλε 8.0.2,ενω εγω,νομιζα οτι ημουν στην 8.0.1.

Ποτε εγινε αυτη η 2;:confused:

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Πήγαινε Ρυθμίσεις - Γενικά - Επαναφορά - Ρυθμίσεις δικτύου.

Τι άλλα θέματα έχεις, προκειμένου να προσπαθήσουμε να τα λύσουμε;

Έκανα επαναφορά αλλά τα ίδια....τα άλλα θέματα είναι 1)ότι ενώ ανοίγω το you tube βγαίνω έξω από αυτό και προφανώς μένει ανοιχτό στο multitasking μετά από κάποια ώρα πάω να ξαναμπώ και κάνει εκκίνηση η εφαρμογή σαν να είναι κλειστή ...και δεν με βγάζει εκεί που ήμουν 2)στο Safari ενώ είμαι στο myphone για παράδειγμα και πατήσω πάνω δεξιά το + να ανοίξω νέα καρτέλα επιλέγω το google ξεκινάω την πληκτρολόγηση για να αναζητήσω κάτι πατώντας το πρώτο γράμμα δεν μου βγάζει τα πιθανά αποτελέσματα και μου κλείνει το πληκτρολόγιο και πρέπει να ξαναπατήσω πάνω στη γραμμή αναζήτησης αυτό όταν το έχω σε οριζόντια θέση .....συγνώμη μπορεί να σας κούρασα αλλά δεν βγάζω άκρη....

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εμενα,αρχισε παλι τα ιδια σημερα,και δεν μπορουσε να κατεβασει ολοκληρη σελιδα,και πηρα την Απλ.

κει,ενα καλο παιδι,μου ειπε και πατησα ταυτοχρονα δυο κουμπια μερικα δευτερολεπτα μεχρι που να βγει το μηλο,και οταν επανηλθε,δουλευε καλα.

Ιδωμεν...

Και κατι αλλο.Οταν πηγαμε να δουμε τι εκδοση εχω,μου εβγαλε 8.0.2,ενω εγω,νομιζα οτι ημουν στην 8.0.1.

Ποτε εγινε αυτη η 2;:confused:

Και εγώ πήρα τηλέφωνο στην Apple και πάτησα το power button 3sec και μετά το home button 10sec και τα δυο μαζί ενώ το είχα συνδεδεμένο στο iTunes και μπήκε η 8.0.2 από την αρχή καθαρή αλλά τίποτα ,εσένα πια κουμπιά σου είπε να πατήσεις .....

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πάντως ο τεχνικός από την Apple μου είπε αν δεν λυθούν αυτά τα θέματα με αυτό που κάναμε πάει για σέρβις και πιθανώς για αντικατάσταση .......

Έκανα επαναφορά αλλά τα ίδια....τα άλλα θέματα είναι 1)ότι ενώ ανοίγω το you tube βγαίνω έξω από αυτό και προφανώς μένει ανοιχτό στο multitasking μετά από κάποια ώρα πάω να ξαναμπώ και κάνει εκκίνηση η εφαρμογή σαν να είναι κλειστή ...και δεν με βγάζει εκεί που ήμουν 2)στο Safari ενώ είμαι στο myphone για παράδειγμα και πατήσω πάνω δεξιά το + να ανοίξω νέα καρτέλα επιλέγω το google ξεκινάω την πληκτρολόγηση για να αναζητήσω κάτι πατώντας το πρώτο γράμμα δεν μου βγάζει τα πιθανά αποτελέσματα και μου κλείνει το πληκτρολόγιο και πρέπει να ξαναπατήσω πάνω στη γραμμή αναζήτησης αυτό όταν το έχω σε οριζόντια θέση .....συγνώμη μπορεί να σας κούρασα αλλά δεν βγάζω άκρη....

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και εγώ πήρα τηλέφωνο στην Apple και πάτησα το power button 3sec και μετά το home button 10sec και τα δυο μαζί ενώ το είχα συνδεδεμένο στο iTunes και μπήκε η 8.0.2 από την αρχή καθαρή αλλά τίποτα ,εσένα πια κουμπιά σου είπε να πατήσεις .....

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πάντως ο τεχνικός από την Apple μου είπε αν δεν λυθούν αυτά τα θέματα με αυτό που κάναμε πάει για σέρβις και πιθανώς για αντικατάσταση .......

Eάν παρατηρείς καθυστέρηση μόνο στο YouTube, δοκίμασε να κάνεις ένα log out - sign in

Eάν παρατηρείς καθυστέρηση μόνο στο YouTube, δοκίμασε να κάνεις ένα log out - sign in

Δεν είναι μόνο στο YouTube και στο Vimeo που έβαλα στο iPad και στο κινητό υπάρχει ακόμα πιο έντονο το πρόβλημα ενώ στο κινητό τα βίντεο παίζουν σφαίρα χωρίς το παραμικρό κόλλημα στο iPad δεν μπορεί σχεδόν να ξεκινήσει τα ίδια βίντεο και να ξεκίνησε να τα αναπαράγει κολάει μετά από μερικά δευτερόλεπτα

Για τα υπόλοιπα που έγραψα έχει κάποιος τα ίδια φαινόμενα ......

Edited by marinos5

Για πρώτη φορά σήμερα βλέπω τα μηνύματα του παρόχου να σώζονται σαν κανονικά μηνύματα.

15391677655_cfa42bcf70_c.jpg

Πως γινεται αυτο? πρωτη φορα το βλεπω...

Take five..

Πως γινεται αυτο? πρωτη φορα το βλεπω...

Και εμένα το ίδιο κάνει με τη Vodafone

Κάτι πρέπει να έχει αλλάξει με την έλευση του iOS 8.

iPhone 16 Pro Max

Σημερα,μου ξανακανε το ιδιο,δηλαδη δεν μπορουσε να κατεβασει τη σελιδα ολοκληρη και σκαλωνε.Εβαλα αλλο σιτ αλλα το ιδιο.

Επανελαβα λοιπον τη διαδικασια που μου ειπε το παιδι απο την Απλ,και επανηλθε.

Αυτα,δεν τα εκανε προ αναβαθμισεως.

Εχει καποιος αλλος το ιδιο προβλημα;

Κοσμοτε,100Mbps.

Σημερα,μου ξανακανε το ιδιο,δηλαδη δεν μπορουσε να κατεβασει τη σελιδα ολοκληρη και σκαλωνε.Εβαλα αλλο σιτ αλλα το ιδιο.

Επανελαβα λοιπον τη διαδικασια που μου ειπε το παιδι απο την Απλ,και επανηλθε.

Αυτα,δεν τα εκανε προ αναβαθμισεως.

Εχει καποιος αλλος το ιδιο προβλημα;

Έχω και εγώ ένα θέμα με την ταχύτητα του internet όπως το έχω αναφέρει στην προηγούμενη σελίδα......πια διαδικασία κανείς και επανέρχεται ...

Έχω και εγώ ένα θέμα με την ταχύτητα του internet όπως το έχω αναφέρει στην προηγούμενη σελίδα......πια διαδικασία κανείς και επανέρχεται ...

Παταω ταυτοχρονα,δυο κουμπια.Το κουμπι ανοιγματος,και το κουμπι κλεισιματος,που ειναι μονο του στη γωνια,για οσο χρειαζεται μεχρι να μαυρισει η οθονη.Υστερα θα βγει το μηλο,και μετα απο λιγο,θα βγουν ολα τα εικονιδια,οπότε ειναι ΟΚ.

Κοσμοτε,100Mbps.

Παταω ταυτοχρονα,δυο κουμπια.Το κουμπι ανοιγματος,και το κουμπι κλεισιματος,που ειναι μονο του στη γωνια,για οσο χρειαζεται μεχρι να μαυρισει η οθονη.Υστερα θα βγει το μηλο,και μετα απο λιγο,θα βγουν ολα τα εικονιδια,οπότε ειναι ΟΚ.

Θοδωρή ουσιαστικά κάνεις μια επανεκκίνηση η soft reset . Τίποτα άλλο.

Αυτά είναι προσωρινές λύσεις και δεν επιτρέπονται για συσκευές σαν το air.

Θα σε συμβούλευα, να το συνδέσεις στον υπολογιστή σου και μέσω iTunes να κάνεις επαναφορά ώστε να γίνει σαν καινούργια συσκευή.

Κατόπιν να περάσεις από την αρχή τις πιο απαραίτητες εφαρμογές σου και να το δουλέψεις έτσι κάνα δυο μέρες.

Αν συνεχίσει το πρόβλημα να το πας στο service και να ζητήσεις αντικατάσταση.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Θοδωρή ουσιαστικά κάνεις μια επανεκκίνηση η soft reset . Τίποτα άλλο.

Αυτά είναι προσωρινές λύσεις και δεν επιτρέπονται για συσκευές σαν το air.

Θα σε συμβούλευα, να το συνδέσεις στον υπολογιστή σου και μέσω iTunes να κάνεις επαναφορά ώστε να γίνει σαν καινούργια συσκευή.

Κατόπιν να περάσεις από την αρχή τις πιο απαραίτητες εφαρμογές σου και να το δουλέψεις έτσι κάνα δυο μέρες.

Αν συνεχίσει το πρόβλημα να το πας στο service και να ζητήσεις αντικατάσταση.

Eτσι μου ειπε και αυτος,οτι ειναι μια πρωτη προσεγγιση,και οτι αν δεν δουλεψει,τοτε θα κανει άλλα.Δεν επεκταθηκαμε ομως,επειδη επανηλθε με αυτο που μου συστησε.

Αν το ξανακανει,θα ξαναπαρω και θα δουμε.

Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια.

Κοσμοτε,100Mbps.

Νιωθω τυχερος που μολις ειδα το χαλι του ios 8 γυρισα αμεσα στην 7.1.2 JB....

Αντιμετωπιζα και εγω τα ιδια θεματα με το safari ios 8.0...

πηγε στην 8.0.2 και ακομα τα ιδια....ΕΕΕΕΛΕΕΕΟΣΣΣ:mad:

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Νιωθω τυχερος που μολις ειδα το χαλι του ios 8 γυρισα αμεσα στην 7.1.2 JB....

Αντιμετωπιζα και εγω τα ιδια θεματα με το safari ios 8.0...

πηγε στην 8.0.2 και ακομα τα ιδια....ΕΕΕΕΛΕΕΕΟΣΣΣ:mad:

Δεν ξέρω πως είναι στο air γιατί δεν το έχω ακόμα στα χέρια μου. Με περιμένει στην Ελλάδα στο κουτί του.

Στο iPad 2 όμως το iOS 8 είναι τραγικά αργό έναντι του 7.1.2 παντού.

Οι εφαρμογές ανοίγουν βασανιστικά αργά, το browsing επίσης αργό.

Το σίγουρο είναι ότι αν δεν αλλάξει κάτι, το iOS 8 συνταξιοδοτεί το ipad 2 και iPhone 4s.

Εκτός όμως από αυτό που πιθανώς είναι αναμενόμενο, μου δίνεται η εντύπωση ότι θα υπάρξει σύντομα θέμα και σε νεότερες συσκευές.

Όταν κάνει μια συσκευή σαν το ipad 2 που δούλευε αξιοπρεπώς, τόσο αργή, σημαίνει ότι συμβαίνει κάτι ανάλογο και στις νεότερες συσκευές, στις οποίες όμως λόγο πιο σύγχρονου hardware, δεν είναι οφθαλμοφανές.

To multi tasking πλέον είναι ανύπαρκτο στο iPad 2.

Η apple δεν έχει κάνει καθόλου καλή δουλειά και πολύ φοβάμαι ότι οι νεότερες συσκευές θα βγουν σε σύνταξη πολύ πιο γρήγορα απ ότι οι προηγούμενες.

Δεν πείθομαι ότι το 1 γίγα ραμ είναι αρκετό για αξιοπρεπές multi tasking.

Τέλος του μήνα που θα έλθει στα χέρια μου το air, θα κάνω ένα πλήρες συγκριτικό τεστ σε σχέση με το Μ8, στο άνοιγμα εφαρμογών, στο multi tasking και γενικά στην καθημερινή χρήση.

Κάτι άλλο που μ ενοχλεί χρόνια τώρα, η apple επιμένει να μην το αλλάζει. Είναι το back button στις εφαρμογές που επιμένουν να το βάζουν πάνω αριστερά.

Σε μεγάλες συσκευές δεν είναι ότι καλύτερο να σηκώνεις το χέρι σου και να πηγαίνεις στην άλλη άκρη.

Θα έπρεπε η μπάρα να μετακινηθεί κάτω ώστε να μπορεις να πας πίσω χωρίς η να δεις τα μενού, με τον αντίχειρα.

Έχοντας πλέον συσκευές 5.5" είναι μονίμως απαραίτητη η χρήση με τα δυο χέρια.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Τις καλησπερεες μου στους μηλαρακιδες :p :p

Εδώ και δυο εβδομάδες , νέος κάτοχος εγώ του iPad Air 128gb 4g!

Μιας και άσχετος απο μηλαρακια μέχρι τώρα , εξερευνώ καθημερινά την συσκευή και τις δυνατότητες της.

Να μόνο προβληματάκια του μέχρι τώρα ειναι δυο που αντιμετωπίζω .

1. Με την μεταφορά μουσικής .

2. Έχει και αυτό τα κοληματΑκια του κάποιες φορές .

Λοιπόν αν πιάσω αυτό που με καίει με την μουσική .

Επειδή ειναι Dj και χρησιμοποιώ traktor pro με το ipad , θέλω να μεταφέρω απο τον υπολογιστή μου την μουσική έτσι όπως την έχω σε φακέλους η να τα κάνω playlist των κάθε φάκελο(έτσι νομίζω οτι μόνο γίνεται κιόλας ).

Με το iTunes κάτι τέτοια δεν κατάφερα μέχρι τώρα, χεσε μέσα μου τα κάνει ...

Βρήκα ένα άλλο προγραμμα ( copytrans control center ) αλλά τα περισσότερα απο τα τραγούδια που φορτώνω ενώ λέει το όνομα του τραγουδιο που θέλω κανονικά, όταν το πατάω να παίξει μου παίζει με το ίδιο όνομα....

Εχθές κατέβασα το free mp3 , γιατί είδα οτι σε ένα βιντεάκι οτι γίνεται να κάνω μεταφορά μέσου αυτού αλλά στο iTunes , δεν εμφάνιζε την εφαρμογή κΙ εκτός αυτού, όταν κατέβασα στο ipad κάποιο τραγούδι μέσω του προγράμματος , δεν μου το εμφάνιζε στη μουσική αλλά το είχε μόνο μέσα στο προγραμμα κατεβασμένο!

Για δώστε μου τα φώτα σας .

Thank you !

@stayrosrr

Όπου και να με ψάξετε, θα με βρείτε με το όνομα

stayrosrr

Copyright ® 2013

:tease:

Τις καλησπερεες μου στους μηλαρακιδες :p :p

Εδώ και δυο εβδομάδες , νέος κάτοχος εγώ του iPad Air 128gb 4g!

Μιας και άσχετος απο μηλαρακια μέχρι τώρα , εξερευνώ καθημερινά την συσκευή και τις δυνατότητες της.

Να μόνο προβληματάκια του μέχρι τώρα ειναι δυο που αντιμετωπίζω .

1. Με την μεταφορά μουσικής .

2. Έχει και αυτό τα κοληματΑκια του κάποιες φορές .

Λοιπόν αν πιάσω αυτό που με καίει με την μουσική .

Επειδή ειναι Dj και χρησιμοποιώ traktor pro με το ipad , θέλω να μεταφέρω απο τον υπολογιστή μου την μουσική έτσι όπως την έχω σε φακέλους η να τα κάνω playlist των κάθε φάκελο(έτσι νομίζω οτι μόνο γίνεται κιόλας ).

Με το iTunes κάτι τέτοια δεν κατάφερα μέχρι τώρα, χεσε μέσα μου τα κάνει ...

Βρήκα ένα άλλο προγραμμα ( copytrans control center ) αλλά τα περισσότερα απο τα τραγούδια που φορτώνω ενώ λέει το όνομα του τραγουδιο που θέλω κανονικά, όταν το πατάω να παίξει μου παίζει με το ίδιο όνομα....

Εχθές κατέβασα το free mp3 , γιατί είδα οτι σε ένα βιντεάκι οτι γίνεται να κάνω μεταφορά μέσου αυτού αλλά στο iTunes , δεν εμφάνιζε την εφαρμογή κΙ εκτός αυτού, όταν κατέβασα στο ipad κάποιο τραγούδι μέσω του προγράμματος , δεν μου το εμφάνιζε στη μουσική αλλά το είχε μόνο μέσα στο προγραμμα κατεβασμένο!

Για δώστε μου τα φώτα σας .

Thank you !

@stayrosrr

Δυστυχώς χωρίς iTunes δεν γίνεται τίποτα.

Πρέπει να εισάγεις ένα ένα τους φακέλους σου και να κάνεις edit στα tags ώστε όλα τα τραγούδια που υπάρχουν στον φάκελο να φαίνονται σαν ένα album.

Μπορείς να συμπληρώσεις τυχόν tags που λείπουν.

Είναι ταλαιπωρία αλλά θα το κάνεις μια φορά.

Κατι που παρατηρησα σημερα,και με διαολιζει,ειναι το εξης.

Πηγα στην eΚαθημερινη,και προσπαθησα να διαβασω κατι με το iPad Air που εχω,και τοτε παρατηρησα οτι οταν θελησα να "ανοιξω" το κειμενο,κανοντας ζουμ,αυτο δε μπορουσε να γινει.Εμενε το ιδιο.

Γι αυτο θα ηθελα,αμα μπορουσε καποιος να το δοκιμασει και στο δικο του μηχανακι,να δουμε αν κανει κι αυτο το ιδιο,ή αλλοιως γιατι συμβαινει.

Λογω ηλικιας,δυσκολευομαι να διαβασω κειμενα με τοσο μικρα γραμματα.

Κοσμοτε,100Mbps.

Το http://www.ekathimerini.com συμπεριφέρεται όπως κάθε τυπική σελίδα. Δηλαδή επιτρέπει το pinch to zoom.

Ωστόσο το http://www.kathimerini.gr συμπεριφέρεται έτσι όπως το περιγράφεις, αλλά δεν είναι πρόβλημα του iPad. Πρόκειται για συνειδητή επιλογή αυτών που κατασκεύασαν το website της Καθημερινής. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι, σε κάθε άρθρο που επισκέπτεσαι, να το διαβάζεις σε λειτουργία ανάγνωσης. Η λειτουργία αυτή ενεργοποιείται έτσι:

http://cdn.cultofmac.com/wp-content/uploads/2013/10/readerSafari-iOS-7.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Το http://www.ekathimerini.com συμπεριφέρεται όπως κάθε τυπική σελίδα. Δηλαδή επιτρέπει το pinch to zoom.

Ωστόσο το http://www.kathimerini.gr συμπεριφέρεται έτσι όπως το περιγράφεις, αλλά δεν είναι πρόβλημα του iPad. Πρόκειται για συνειδητή επιλογή αυτών που κατασκεύασαν το website της Καθημερινής. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι, σε κάθε άρθρο που επισκέπτεσαι, να το διαβάζεις σε λειτουργία ανάγνωσης. Η λειτουργία αυτή ενεργοποιείται έτσι:

Αφου σε ευχαριστησω,θα σου πω οτι τo έκανα, και βγαζει τη σελιδα με τη δυνατοτητα να της μεγαλωνεις τα γραμματα ενα κλικ.Αυτο λες;:)

Κοσμοτε,100Mbps.

Δυστυχώς χωρίς iTunes δεν γίνεται τίποτα.

Πρέπει να εισάγεις ένα ένα τους φακέλους σου και να κάνεις edit στα tags ώστε όλα τα τραγούδια που υπάρχουν στον φάκελο να φαίνονται σαν ένα album.

Μπορείς να συμπληρώσεις τυχόν tags που λείπουν.

Είναι ταλαιπωρία αλλά θα το κάνεις μια φορά.

Οκ, τελικά ήταν εύκολο απλά δεν το είχα σκεφτεί με αυτό τον τροπο. Τώρα έχουμε άλλο θέμα, οτι δεν μου πέρασε όλα τα τραγούδια ...:p

Δεν θέλει το ipad να τα δεχτεί :p

Οποίος έχεις όρεξη αν μου στείλει κανένα μηνύματακι με καλές εφαρμογές που βρήκε μέσα στο store .

Όπου και να με ψάξετε, θα με βρείτε με το όνομα

stayrosrr

Copyright ® 2013

:tease:

Καλημέρα παιδιά. Από τα λίγα που διάβασα, βλέπω ότι είστε experts σε ό,τι αφορά τα tablet. Θέλω κι εγώ να αγοράσω ένα και είμαι ανάμεσα στο ipad air και το Samsung Galaxy Tab S. Η τιμή δεν με απασχολεί ιδιαίτερα. Απλά θέλω ένα δυνατό που θα μου κρατήσει! Έχετε καμιά συμβουλή;

• The title was changed to iPad Air (1st gen - 2013)
  • The topic was unpinned