Jump to content

iPad Air (1st gen - 2013)

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά μιας και μιλάμε για την μπαταρία του iPad Air θέλω να ρωτήσω γιατί ενώ το ipad Γράφει 100% φορτισμένο το βγάζω απο το φορτιστή το χρησιμοποιώ πέφτει στο 94% και τότε κάνω μια επανεκκίνηση του ipad και τότε μου δείχνει 99% τα νούμερα του ποσοστού μπορεί να ειναι διαφορετικά κάθε φορά , απλά αυτό συνέβη πριν λίγο...

Εάν σου συμβαίνει συχνά, κάνε ένα restore και setup as new, κι αν δεν στρώσει και σε ενοχλεί, επικοινώνησε με το κατάστημα που το αγόρασες για να σου πουν τι πρέπει να κάνεις με την εγγύηση προφανώς για αντικατάσταση της συσκευής!

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εάν σου συμβαίνει συχνά, κάνε ένα restore και setup as new, κι αν δεν στρώσει και σε ενοχλεί, επικοινώνησε με το κατάστημα που το αγόρασες για να σου πουν τι πρέπει να κάνεις με την εγγύηση προφανώς για αντικατάσταση της συσκευής!

Αυτό μου συμβαίνει και στο κινητό μου..δεν το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό το φαινόμενο ......ειναι τόσο σοβαρό που χρήζει αντικατάστασης ...... Edit:τώρα πριν λίγο το έβαλα στη φόρτιση έδειχνε 89% βγάζω το φορτιστή κανω μια επανεκκινηση και μόλις άνοιξε μου έδειξε 90%......

Edited by marinos5
Galaxy note2,iPad air,iPhone 7plus 128GB,

Και κάτι άλλο που ήθελα να ρωτήσω όταν Σύρω για να ξεκλειδωσω το ipad Και γίνετε η μετάβαση στην αρχική οθόνη αναβοσβήνει το σηματάκι της μπαταρίας και το ποσοστό που βγάζει δίπλα ....το κάνει σε κάποιον άλλο αυτό ;

Και κάτι άλλο που ήθελα να ρωτήσω όταν Σύρω για να ξεκλειδωσω το ipad Και γίνετε η μετάβαση στην αρχική οθόνη αναβοσβήνει το σηματάκι της μπαταρίας και το ποσοστό που βγάζει δίπλα ....το κάνει σε κάποιον άλλο αυτό ;

Ούτε σε μένα το κάνει ...

κάνε του ένα restart πατώντας παρατεταμένα home + power buttons μέχρι να δεις το μήλο και άφησέ το να κάνει επανεκκίνηση. Λογικά τα προβλήματά σου θα μειωθούν :)

Θα το παρακολουθήσω παιδιά και θα σας πω έχω έρθει σε επαφή και με την Apple με συγκεκριμένο άνθρωπο απο την υποστείρηξη και θα επανέλθω με νεότερα .... ευχαριστώ πολύ.....

Καλημέρα ,

Μήπως ξέρετε τα attachments απο τα Mail, που αποθηκεύονται οταν τα κάνω download ?

Θέλω να σβησω μερικά που δεν τα χρειάζομαι για να ελευθερωσω και χώρο

Καλημέρα ,

Μήπως ξέρετε τα attachments απο τα Mail, που αποθηκεύονται οταν τα κάνω download ?

Θέλω να σβησω μερικά που δεν τα χρειάζομαι για να ελευθερωσω και χώρο

Καλημέρα εάν πάτε Ρυθμίσεις - Γενικά - Χρήση, μπορείτε να δείτε το χώρο που καταλαμβάνει το email σας στη συσκευή. Οι IMAP λογαριασμοί δεν αποθηκεύουν τα attachments παρά μόνο προσωρινά.

Καλημέρα. Εγώ έχω και exchange email περασμένο και στο iPad και στο iPhone. Αυτό αποθηκεύει τα συνημμένα;

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

• 2 weeks later...
Αυτό μου συμβαίνει και στο κινητό μου..δεν το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό το φαινόμενο ......ειναι τόσο σοβαρό που χρήζει αντικατάστασης ...... Edit:τώρα πριν λίγο το έβαλα στη φόρτιση έδειχνε 89% βγάζω το φορτιστή κανω μια επανεκκινηση και μόλις άνοιξε μου έδειξε 90%......

Καλησπέρα !!

Και εγω το εχω παρατηρήσει αυτό αρκετές φορές και στο ipad και στο iphone αλλα δεν έδωσα σημασία επειδή ήταν και στα δυο σκέφτηκα θα ειναι φυσιολογικό .. :O

Να ανησυχησω ;;;;;

Καλησπέρα !!

Και εγω το εχω παρατηρήσει αυτό αρκετές φορές και στο ipad και στο iphone αλλα δεν έδωσα σημασία επειδή ήταν και στα δυο σκέφτηκα θα ειναι φυσιολογικό .. :O

Να ανησυχησω ;;;;;

εαν η διαφορά είναι μεγάλη χρήζει αντικτάστασης η μπαταρία, αν η διαφορά είναι μικρή μία δυο μονόδες βρίσκεται στα όρια και του στατιστικού λάθους :)

εαν η διαφορά είναι μεγάλη χρήζει αντικτάστασης η μπαταρία, αν η διαφορά είναι μικρή μία δυο μονόδες βρίσκεται στα όρια και του στατιστικού λάθους :)

Μια δυο ειναι τρεις το πολυ ...

Μια δυο ειναι τρεις το πολυ ...

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, τις περισσότερες φορές χρειάζεται ένα restore μία στο τόσο η συσκευή και setup as new για να κάνει αναδιοργάνωση όλων των παραμέτρων!

Καλησπέρα στην παρέα.

Μετά από πολλά χρόνια σε android ήρθε η ώρα να δοκιμάσω την ομαλότητα (smoothness) του ipad!

Μόνο που έχω χιλιομπερδευτεί σε σχέση με το απο που να το πάρω.

Έχει μεγάλη διαφορά στα σκρουτζομάγαζα, αλλά επειδή δεν είναι και φτηνή συσκευή θέλω να έχω την σιγουριά του DOA και του εύκολου σέρβις (μακάρι να μην χρειαστεί ποτέ βέβαια!!)

Και επειδή δεν είμαι απο Αθήνα δεν θέλω να μπλέξω με ατέλειωτα τηλεφωνήματα σε περίπτωση προβλήματος... :X

Τι μου προτείνετε? Κάποιο γνωστό κατάστημα ή όπου υπάρχει φτηνότερα? Είναι κάτι που πρέπει να προσέξω??

Θα εκτιμούσα την βοήθεια σας ακόμα και σε pm.

Ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα!

Καλησπέρα στην παρέα.

Μετά από πολλά χρόνια σε android ήρθε η ώρα να δοκιμάσω την ομαλότητα (smoothness) του ipad!

Μόνο που έχω χιλιομπερδευτεί σε σχέση με το απο που να το πάρω.

Έχει μεγάλη διαφορά στα σκρουτζομάγαζα, αλλά επειδή δεν είναι και φτηνή συσκευή θέλω να έχω την σιγουριά του DOA και του εύκολου σέρβις (μακάρι να μην χρειαστεί ποτέ βέβαια!!)

Και επειδή δεν είμαι απο Αθήνα δεν θέλω να μπλέξω με ατέλειωτα τηλεφωνήματα σε περίπτωση προβλήματος... :X

Τι μου προτείνετε? Κάποιο γνωστό κατάστημα ή όπου υπάρχει φτηνότερα? Είναι κάτι που πρέπει να προσέξω??

Θα εκτιμούσα την βοήθεια σας ακόμα και σε pm.

Ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα!

Στο skroutz τα καταστήματα έχουν αξιολογήσεις και αστερακια απο πελάτες. Μπορείς να δεις και να κρίνεις. Καλά ειναι σχεδόν ολα τα μαγαζιά και δεν θα έχεις προβλημα με τίποτα ασε που δεν μπορείς εύκολα να πετύχεις και προβληματική συσκευή.

Nokia 8800 Scirocco

Σας ευχαριστω παιδια που ασχοληθηκατε και εσεις με το θεμα τησ μπαταριας, μαλλον δεν πρεπει να ειαι κατι ανησυχητικο μιλησα με τεχνικο της apple, (πολυ εξυπηρετικο ηταν το παιδι ) μου εστειλε ενα email και πατησα ενα λινκ για να του στειλει διαγνωστικα στοιχεια τα ελεγξε και δεν διαπιστωσε κατι.προφανως εχει να κανει με την λειτουργεια της εφαρμογεις μετρησεις της μπαταριας των συσκευων μας εμενα μου το κανει εδω και πολυ καιρο το galaxy note 2 και δεν εχει παθει τιποτα.καθε αλλη πληροφορια δεκτη μεσα απο την συζητηση και τις εμπειριες του καθ' ενος θα βγαλουμε ορθα συμπερασματα....ευχαριστω και παλι!!!!!!!!

Παιδία γεία σας

εχθές πηγα να παρω το πρώτο μου ipad air βασικα η πρώτη αγορά συσκευείς apple.

Εκει καποιοι πολεμιοι του ios μου τα κάναν σουπα τι εννοώ και θελω την βοηθεια σας

1. μπορώ να πεταω μέσα ταινίες οποιαδήποτε μορφης και να τα παίζει μαζι με υποτιτλούς που να μην είναι ενσωματωμένοι?

2. τελικα έχει κατι τσάμπα απο εφαρμογές η μονο κατι angry birds πχ?

3. η μπαταρία είναι όντως για 2 χρόνια μόνο?

4. αξίζει να το πάρω η θα μου βγεί η ψυχή με τα κλειδώματα που έχει οπότε γυρνάω πάλι στο σακουλιασμένο android?:worry:

είδα οθονη τελεια πολυ γρηγορο πολύ όμορφο αλλα με όλα τα άλλα ειναι τόσο χάλια όσο τα παρουσιάζουν

Σας ευχαριστώ:)

HAVE FUN AND ENJOY LIFE

1. Μπορείς

2. Έχει

3. Η καλύτερη μπαταρία της αγοράς

4. Αξίζει

Μην ακούς απόψεις αν θες την γνώμη μου. Ψάξε στο internet, κανε tests drives κι αποφάσισε. Εγώ π.χ. 4,5 χρόνια στο android και μόλις άνοιξα το iPad μου κατάλαβα οτι ειναι από τις καλύτερες αγορές μου. Για τη δική μου χρήση όμως. Κάποιος άλλος ίσως να θέλει διαφορετικά πράγματα.

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

Idomeneas80 σε ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση σου.ελπίζω και για μένα να είναι η καλύτερη μου αγορά.

Σε ευχαριστώ πολυ

HAVE FUN AND ENJOY LIFE

Idomeneas80 σε ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση σου.ελπίζω και για μένα να είναι η καλύτερη μου αγορά.

Σε ευχαριστώ πολυ

Πάρτο και αν θα θές να ξαναπας σε android, σφύρα μου....:D

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Σε ευχαριστώ πολυ

Αυτά που σου είπαν μόνο ένας άσχετος μπορεί να σου τα πεί.

Και τα 2 λειτουργικά έχουν τα καλά και τα κακά τους.

Όπως σου είπαν και πιό πάνω μπορείς να κάνεις πράγματα και εφαρμογές έχει καλές και ποιοτικότερες αλλά μερικές έχουν λιγότερες δυνατότητες από ότι στο Android.

Γενικά η συζήτηση είναι πολύ μεγάλη αλλά αν κάνεις μιά μέτρια χρήση με κάποιες βασικές λειτουργίες όπως βίντεο παιχνίδια μουσική ταινίες ιντερνετ και 2-3 άλλα πράγματα θα είσαι μιά χαρά. Άσε που έχει την καλύτερη μπαταρία και οθόνη της αγοράς.

Nokia 8800 Scirocco

Παιδία γεία σας

εχθές πηγα να παρω το πρώτο μου ipad air βασικα η πρώτη αγορά συσκευείς apple.

Εκει καποιοι πολεμιοι του ios μου τα κάναν σουπα τι εννοώ και θελω την βοηθεια σας

1. μπορώ να πεταω μέσα ταινίες οποιαδήποτε μορφης και να τα παίζει μαζι με υποτιτλούς που να μην είναι ενσωματωμένοι?

2. τελικα έχει κατι τσάμπα απο εφαρμογές η μονο κατι angry birds πχ?

3. η μπαταρία είναι όντως για 2 χρόνια μόνο?

4. αξίζει να το πάρω η θα μου βγεί η ψυχή με τα κλειδώματα που έχει οπότε γυρνάω πάλι στο σακουλιασμένο android?:worry:

είδα οθονη τελεια πολυ γρηγορο πολύ όμορφο αλλα με όλα τα άλλα ειναι τόσο χάλια όσο τα παρουσιάζουν

Σας ευχαριστώ:)

Συμπληρωματικά σε όσα αναφέρει ο Τάσος να πω τα εξής: Μέ κάθε λειτουργικό μπορείς να κάνεις αυτά που ζητάς, με το iPad θα τα κάνεις πιο ευκολα και πιο ποιοτικά. Free εφαρμογές υπάρχουν πάρα πολλές και στο App Store (όχι μόνο Angry Birds) αλλά θα σε συμβούλευα να επενδύσεις κάποια χρήματα στις εφαρμογές που σου είναι πραγματικά χρήσιμες πάνω στη δουλειά σου.

Σας ευχαριστω όλους όσα είπα τα άκουσα και απο τον μαγαζί που με αποθάρυνε αλλα και απο φίλους που ασχολούνται πολύ με την τεχνολογία θα έλεγα οι πολέμιοι της Apple κουβεντες όπως: καλα αυτο θα παρεις? δεν παίρνει εφαρμογες τζαμπα ,δεν μιλαει με άλλες συσκευές μονο apple ,θα κάνεις αλχυμίες ώστε να δεις μια ταινία ,μην δίνεις τοσα λεφτα σε κατι που είναι κλειδωμενο και όχι ανοιχτού κώδικα όπως android.

Kαι ρωτάω τώρα ε καλα τοσοι που τα παίρνουν τοσο κορόιδα είναι δεν μπορεί κάποιος εδω λέει κοτσάνες έτσι αποφάσισα να παρω κ την δική σας γνώμη.

ddr2 η αλήθεια είναι πως οσοι πήραν μακ η iphone δεν ξανα γύρναν πίσω με τίποτα:p

καλό βράδυ

HAVE FUN AND ENJOY LIFE

• The title was changed to iPad Air (1st gen - 2013)
  • The topic was unpinned