Jump to content

iPad Air (1st gen - 2013)

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχει βαλει καποιος tempered glass που να ειναι σχετικα φτηνο 10-12€ και αποδεκτο...πηρα ενα και δεν...εκατσε καλα..

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γεια σας παιδιά όταν ανοίγω το ipad και ειναι στο κλείδωμα και δεν το ξεκλειδωσω για πρώτη φορά δεν συνδέεται στο wifi έτσι λειτουργεί ευχαριστώ !!!!!!
Galaxy note2,iPad air,iPhone 7plus 128GB,

Γεια σας παιδιά όταν ανοίγω το ipad και ειναι στο κλείδωμα και δεν το ξεκλειδωσω για πρώτη φορά δεν συνδέεται στο wifi έτσι λειτουργεί ευχαριστώ !!!!!!

Και σε εμένα το ίδιο. Ήθελα να το ρωτήσω και εγώ αυτο.

Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3

Δεν κατάλαβα την ερώτηση σου, εννοείς δεν βλέπεις το εικονίδιο του wifi? ή αν διακόπτεται η λειτουργία wifi?

edit: καταλαβα ναι έτσι και στο δικό μου iPad mini!

Edited by DINFUN

Δεν κατάλαβα την ερώτηση σου, εννοείς δεν βλέπεις το εικονίδιο του wifi? ή αν διακόπτεται η λειτουργία wifi?

Όταν ενεργοποιείς το ipad και πριν περάσεις το passcode για να το ξεκλειδωσεις. Αν δεν το ξεκλειδωσεις δεν εμφανίζει το εικονίδιο του wifi και προφανώς δεν συνδέεται.

Όταν ενεργοποιείς το ipad και πριν περάσεις το passcode για να το ξεκλειδωσεις. Αν δεν το ξεκλειδωσεις δεν εμφανίζει το εικονίδιο του wifi και προφανώς δεν συνδέεται.

Έκανα edit στο μηνυμά μου, κατάλαβα τι ήθελες να πεις με λίγη καθυστέρηση :)

Απενεργοποιήσε εντελώς να σου ζητάει κωδικο και δεν θα έχεις θέμα.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Έκανα edit στο μηνυμά μου, κατάλαβα τι ήθελες να πεις με λίγη καθυστέρηση :)

Θα έπρεπε να συνδέεται ώστε σε περίπτωση απώλειας να εντοπίζεται από το find my iphone.

Θα έπρεπε να συνδέεται ώστε σε περίπτωση απώλειας να εντοπίζεται από το find my iphone.

Όταν είναι κλειστή η συσκεύη δεν εμφανίζεται στο find my phone, κι όταν ανόιξει κάποιος τη συσκευή σε wifi ή 3G τότε να δώσει στίγμα!

και κατι αλλο να ρωτησω εχει βαλει κανεις zynga poker hd το κατεβάζω και όταν πάω να παίξω με login Facebook με πετάει έξω μόνο σαν guest μπορώ να παίξω...

Όταν είναι κλειστή η συσκεύη δεν εμφανίζεται στο find my phone, κι όταν ανόιξει κάποιος τη συσκευή σε wifi ή 3G τότε να δώσει στίγμα!

Ναι. Αλλα όταν την ενεργοποιείς και δεν περάσεις το passcode δεν συνδέεται σε wifi.

Ναι. Αλλα όταν την ενεργοποιείς και δεν περάσεις το passcode δεν συνδέεται σε wifi.

ισως γινετε αυτο για λογους ασφαλειας γιατι μπορει να εχεις περασει κωδικους στο σαφαρι επιλεγοντας αυτοματη συμπληρωση να μην εχει προσβαση ο οποισδηποτε οταν απανεργοποιεις το passcode βγαζει κατι τετοιο σε μηνυμα....

Κατάλαβα τι θες να πεις ναι εάν η κλεμμένη - χαμένη συσκευή έχει password δεν ανιχνεύεται η συσκευή παρότι είναι ανοιχτή. Ναι μόλις το δοκίμασα κι έχεις δίκιο να μην το είχαν σκεφθεί;

Καλησπέρα σε όλους, σκέφτομαι, για την ακρίβεια έχω αποφασίσει να πάρω το ipad air 32gb wifi. Θα το πάρω από Ελλάδα γιατί από amazon.uk δεν το στέλνουν στην Ελλάδα. Βλέπω σε κάποια καταστήματα τον κωδικό Α1474 και σε κάποια άλλα το MD786. Θα ήθελα τα φώτα σας γιατί δεν ξέρω τι σημαίνουν αυτοί οι κωδικοί. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια.

MD786 ειναι ο κωδικος του πακετου αναλογα με την χωρα που απευθυνεται εχει τον καταλληλο φορτιστη και τις οδηγιες στην αναλογη γλωσσα.

Take five..

Καλημέρα σε όλους, τελικά μετά από πολύ σκέψη αγόρασα πριν από μία εβδομάδα το ipad air 32gb. Είναι η πρώτη μου επαφή με το μήλο και ήδη σκέφτομαι πως σιγά σιγά πρέπει να αλλάξω και όλα τα υπόλοιπα. Νομίζω ότι ο τρόπος με τον οποίο γίνονται όλα καθώς και η αισθητική όχι μόνο της συσκευής αλλά και του software αλλάζει τον τρόπο επικοινωνίας σου με την τεχνολογία. Μη με παρεξηγήσετε, για 25 χρόνια τώρα είχα μόνο microsoft και πέρασα και για λίγο από android, αλλά νομίζω ότι η apple βρίσκεται σε άλλο επίπεδο, αν έβγαζε κι ένα κινητό fuel qwerty (samsung gh 780, nokia e6:love:) θα ήταν το απόλυτο. once you go mac, you never go back
Να έχεις εμπιστοσύνη στο Θεό και να κρατάς το μπαρούτι σου στεγνό. Βολταίρος – [ 1694-1778 ]:shoot:

Προσωπικα ipad έπαιρνα πάντα με ενα διάλειμμα που έκανα με ενα nexus .αλλα αυτό που εχει γίνει φέτος ειναι το κάτι άλλο 13,5 ώρες μπαταρία χρήση.με την 7,1 δε φύγανε τα λαγκαρισματα του safari.δεν με βλέπω να το πουλάω σύντομα....απλα καταπίνω κάθε μέρα την πλαστικουρα της οθόνης.αυτο με χαλάει.αλλα δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.συσκευές ειναι οχι χρυσός.

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Αφού πούλησα το ipad2(το είχα 2,5 χρόνια)είπα να κάνω ένα upgrade και πήρα το air.

Αυτό που έχω παρατηρήσει αυτές τις δυο μέρες που το έχω είναι(πάντα σε σχέση με το 2) είναι η καταπληκτική του οθόνη ,το χαμηλό του βάρος ,τις ποιο compact διαστάσεις του,την ακόμα πιο καλή μπαταρία και την κάπως πιο premium κατασκευή του...είναι χάρμα οφθαλμών το άτιμο . :)

Αφού πούλησα το ipad2(το είχα 2,5 χρόνια)είπα να κάνω ένα upgrade και πήρα το air.

Αυτό που έχω παρατηρήσει αυτές τις δυο μέρες που το έχω είναι(πάντα σε σχέση με το 2) είναι η καταπληκτική του οθόνη ,το χαμηλό του βάρος ,τις ποιο compact διαστάσεις του,την ακόμα πιο καλή μπαταρία και την κάπως πιο premium κατασκευή του...είναι χάρμα οφθαλμών το άτιμο . :)

καλορίζικο φίλε μου να το χαρείς εγώ το mini.. και είμαστε αυτοκόλλητοι, να φανταστείς το iPhone μου κρατά δύο μέρες, καθώ έχει τη χρήση του τηλεφώνου μόνο πλέον :)

καλορίζικο φίλε μου να το χαρείς εγώ το mini.. και είμαστε αυτοκόλλητοι, να φανταστείς το iPhone μου κρατά δύο μέρες, καθώ έχει τη χρήση του τηλεφώνου μόνο πλέον :)

Αυτο ειναι το νοημα Κωστα!

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

2 μέρες; Χρειάζεται οποσδηποτε set up as new

Nokia 8800 Scirocco

2 μέρες; Χρειάζεται οποσδηποτε set up as new

χαχχα δεν κατάλαβες το φόρτιζα 2 φορές την ημέρα προ iPad mini, καθώς το iPad 2 που είχα έιχε γίνει desktop για χρήση στο σπίτι μόνο :)

Σε ευχαριστώ,επίσης...:)

Και εγώ το χρησιμοποιώ-με βολεύει παρά πολύ το tablet γιαυτο είπα να πάρω κάτι καλό ...

Χαιρετω και Χρονια πολλά.

Ειχα παρει μια γυαλινη προστασια,παχους 0,33mm,για το Air,αλλα σημερα που φιλος την τοποθετησε,ειδαμε οτι εκανε νερά οταν το κοιταγες σβυστο,(δεν ηταν αερας απο κατω,αλλα απο το γυαλι κατι γινοταν.Ιςως να μην ηταν ομιομορφο και εκανε τις ανωμαλιες αυτες),και γι αυτο τη βγαλαμε και βαλαμε μια πλαστικη,που μου ειχε χαρισει καποιος Κινεζος μαζι με αλλη αγορα.

Επειδη κι αυτη,φαινεται οτι ειναι πλαστικη,αν εχει βαλει καποιος γυαλινη,που να καθεται καλα,και να μην κανει νερά,ας βαλει ενα λινκ.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Χαιρετω και Χρονια πολλά.

Ειχα παρει μια γυαλινη προστασια,παχους 0,33mm,για το Air,αλλα σημερα που φιλος την τοποθετησε,ειδαμε οτι εκανε νερά οταν το κοιταγες σβυστο,(δεν ηταν αερας απο κατω,αλλα απο το γυαλι κατι γινοταν.Ιςως να μην ηταν ομιομορφο και εκανε τις ανωμαλιες αυτες),και γι αυτο τη βγαλαμε και βαλαμε μια πλαστικη,που μου ειχε χαρισει καποιος Κινεζος μαζι με αλλη αγορα.

Επειδη κι αυτη,φαινεται οτι ειναι πλαστικη,αν εχει βαλει καποιος γυαλινη,που να καθεται καλα,και να μην κανει νερά,ας βαλει ενα λινκ.

Είχα το ipad 3 έχω τώρα το Air και 3 iPhone και με σιγουριά μπορώ να σου πω ότι δεν χρειάζεται καμία προστασία η οθόνη, παρά μόνο ένα πανάκι για γυαλιά όποτε μαζεύει δαχτυλιές!

• The title was changed to iPad Air (1st gen - 2013)
  • The topic was unpinned