anergos13 Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 εχει βαλει καποιος tempered glass που να ειναι σχετικα φτηνο 10-12€ και αποδεκτο...πηρα ενα και δεν...εκατσε καλα.. Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marinos5 Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Γεια σας παιδιά όταν ανοίγω το ipad και ειναι στο κλείδωμα και δεν το ξεκλειδωσω για πρώτη φορά δεν συνδέεται στο wifi έτσι λειτουργεί ευχαριστώ !!!!!! Παράθεση Galaxy note2,iPad air,iPhone 7plus 128GB, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Γεια σας παιδιά όταν ανοίγω το ipad και ειναι στο κλείδωμα και δεν το ξεκλειδωσω για πρώτη φορά δεν συνδέεται στο wifi έτσι λειτουργεί ευχαριστώ !!!!!! Και σε εμένα το ίδιο. Ήθελα να το ρωτήσω και εγώ αυτο. Παράθεση Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 (edited) Γεια σας παιδιά όταν ανοίγω το ipad και ειναι στο κλείδωμα και δεν το ξεκλειδωσω για πρώτη φορά δεν συνδέεται στο wifi έτσι λειτουργεί ευχαριστώ !!!!!! Δεν κατάλαβα την ερώτηση σου, εννοείς δεν βλέπεις το εικονίδιο του wifi? ή αν διακόπτεται η λειτουργία wifi? edit: καταλαβα ναι έτσι και στο δικό μου iPad mini! Edited April 7, 2014 by DINFUN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Δεν κατάλαβα την ερώτηση σου, εννοείς δεν βλέπεις το εικονίδιο του wifi? ή αν διακόπτεται η λειτουργία wifi? Όταν ενεργοποιείς το ipad και πριν περάσεις το passcode για να το ξεκλειδωσεις. Αν δεν το ξεκλειδωσεις δεν εμφανίζει το εικονίδιο του wifi και προφανώς δεν συνδέεται. Παράθεση Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Όταν ενεργοποιείς το ipad και πριν περάσεις το passcode για να το ξεκλειδωσεις. Αν δεν το ξεκλειδωσεις δεν εμφανίζει το εικονίδιο του wifi και προφανώς δεν συνδέεται. Έκανα edit στο μηνυμά μου, κατάλαβα τι ήθελες να πεις με λίγη καθυστέρηση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Απενεργοποιήσε εντελώς να σου ζητάει κωδικο και δεν θα έχεις θέμα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Έκανα edit στο μηνυμά μου, κατάλαβα τι ήθελες να πεις με λίγη καθυστέρηση :) Θα έπρεπε να συνδέεται ώστε σε περίπτωση απώλειας να εντοπίζεται από το find my iphone. Παράθεση Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marinos5 Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 καταλαβα ετσι λειτουργει σας ευχαριστω για τις απαντησεις.... Παράθεση Galaxy note2,iPad air,iPhone 7plus 128GB, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Θα έπρεπε να συνδέεται ώστε σε περίπτωση απώλειας να εντοπίζεται από το find my iphone. Όταν είναι κλειστή η συσκεύη δεν εμφανίζεται στο find my phone, κι όταν ανόιξει κάποιος τη συσκευή σε wifi ή 3G τότε να δώσει στίγμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marinos5 Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 και κατι αλλο να ρωτησω εχει βαλει κανεις zynga poker hd το κατεβάζω και όταν πάω να παίξω με login Facebook με πετάει έξω μόνο σαν guest μπορώ να παίξω... Παράθεση Galaxy note2,iPad air,iPhone 7plus 128GB, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Όταν είναι κλειστή η συσκεύη δεν εμφανίζεται στο find my phone, κι όταν ανόιξει κάποιος τη συσκευή σε wifi ή 3G τότε να δώσει στίγμα! Ναι. Αλλα όταν την ενεργοποιείς και δεν περάσεις το passcode δεν συνδέεται σε wifi. Παράθεση Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marinos5 Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Ναι. Αλλα όταν την ενεργοποιείς και δεν περάσεις το passcode δεν συνδέεται σε wifi. ισως γινετε αυτο για λογους ασφαλειας γιατι μπορει να εχεις περασει κωδικους στο σαφαρι επιλεγοντας αυτοματη συμπληρωση να μην εχει προσβαση ο οποισδηποτε οταν απανεργοποιεις το passcode βγαζει κατι τετοιο σε μηνυμα.... Παράθεση Galaxy note2,iPad air,iPhone 7plus 128GB, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Ναι. Αλλα όταν την ενεργοποιείς και δεν περάσεις το passcode δεν συνδέεται σε wifi. Κατάλαβα τι θες να πεις ναι εάν η κλεμμένη - χαμένη συσκευή έχει password δεν ανιχνεύεται η συσκευή παρότι είναι ανοιχτή. Ναι μόλις το δοκίμασα κι έχεις δίκιο να μην το είχαν σκεφθεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agid Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Καλησπέρα σε όλους, σκέφτομαι, για την ακρίβεια έχω αποφασίσει να πάρω το ipad air 32gb wifi. Θα το πάρω από Ελλάδα γιατί από amazon.uk δεν το στέλνουν στην Ελλάδα. Βλέπω σε κάποια καταστήματα τον κωδικό Α1474 και σε κάποια άλλα το MD786. Θα ήθελα τα φώτα σας γιατί δεν ξέρω τι σημαίνουν αυτοί οι κωδικοί. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια. MD786 ειναι ο κωδικος του πακετου αναλογα με την χωρα που απευθυνεται εχει τον καταλληλο φορτιστη και τις οδηγιες στην αναλογη γλωσσα. Παράθεση Take five.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goodlife Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Καλημέρα σε όλους, τελικά μετά από πολύ σκέψη αγόρασα πριν από μία εβδομάδα το ipad air 32gb. Είναι η πρώτη μου επαφή με το μήλο και ήδη σκέφτομαι πως σιγά σιγά πρέπει να αλλάξω και όλα τα υπόλοιπα. Νομίζω ότι ο τρόπος με τον οποίο γίνονται όλα καθώς και η αισθητική όχι μόνο της συσκευής αλλά και του software αλλάζει τον τρόπο επικοινωνίας σου με την τεχνολογία. Μη με παρεξηγήσετε, για 25 χρόνια τώρα είχα μόνο microsoft και πέρασα και για λίγο από android, αλλά νομίζω ότι η apple βρίσκεται σε άλλο επίπεδο, αν έβγαζε κι ένα κινητό fuel qwerty (samsung gh 780, nokia e6:love:) θα ήταν το απόλυτο. once you go mac, you never go back Παράθεση Να έχεις εμπιστοσύνη στο Θεό και να κρατάς το μπαρούτι σου στεγνό. Βολταίρος – [ 1694-1778 ]:shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Προσωπικα ipad έπαιρνα πάντα με ενα διάλειμμα που έκανα με ενα nexus .αλλα αυτό που εχει γίνει φέτος ειναι το κάτι άλλο 13,5 ώρες μπαταρία χρήση.με την 7,1 δε φύγανε τα λαγκαρισματα του safari.δεν με βλέπω να το πουλάω σύντομα....απλα καταπίνω κάθε μέρα την πλαστικουρα της οθόνης.αυτο με χαλάει.αλλα δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.συσκευές ειναι οχι χρυσός. Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RENESISS Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Αφού πούλησα το ipad2(το είχα 2,5 χρόνια)είπα να κάνω ένα upgrade και πήρα το air. Αυτό που έχω παρατηρήσει αυτές τις δυο μέρες που το έχω είναι(πάντα σε σχέση με το 2) είναι η καταπληκτική του οθόνη ,το χαμηλό του βάρος ,τις ποιο compact διαστάσεις του,την ακόμα πιο καλή μπαταρία και την κάπως πιο premium κατασκευή του...είναι χάρμα οφθαλμών το άτιμο . :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Αφού πούλησα το ipad2(το είχα 2,5 χρόνια)είπα να κάνω ένα upgrade και πήρα το air. Αυτό που έχω παρατηρήσει αυτές τις δυο μέρες που το έχω είναι(πάντα σε σχέση με το 2) είναι η καταπληκτική του οθόνη ,το χαμηλό του βάρος ,τις ποιο compact διαστάσεις του,την ακόμα πιο καλή μπαταρία και την κάπως πιο premium κατασκευή του...είναι χάρμα οφθαλμών το άτιμο . :) καλορίζικο φίλε μου να το χαρείς εγώ το mini.. και είμαστε αυτοκόλλητοι, να φανταστείς το iPhone μου κρατά δύο μέρες, καθώ έχει τη χρήση του τηλεφώνου μόνο πλέον :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 καλορίζικο φίλε μου να το χαρείς εγώ το mini.. και είμαστε αυτοκόλλητοι, να φανταστείς το iPhone μου κρατά δύο μέρες, καθώ έχει τη χρήση του τηλεφώνου μόνο πλέον :) Αυτο ειναι το νοημα Κωστα! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 καλορίζικο φίλε μου να το χαρείς εγώ το mini.. και είμαστε αυτοκόλλητοι, να φανταστείς το iPhone μου κρατά δύο μέρες, καθώ έχει τη χρήση του τηλεφώνου μόνο πλέον :) 2 μέρες; Χρειάζεται οποσδηποτε set up as new Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 2 μέρες; Χρειάζεται οποσδηποτε set up as new χαχχα δεν κατάλαβες το φόρτιζα 2 φορές την ημέρα προ iPad mini, καθώς το iPad 2 που είχα έιχε γίνει desktop για χρήση στο σπίτι μόνο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RENESISS Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 καλορίζικο φίλε μου να το χαρείς εγώ το mini.. και είμαστε αυτοκόλλητοι, να φανταστείς το iPhone μου κρατά δύο μέρες, καθώ έχει τη χρήση του τηλεφώνου μόνο πλέον :) Σε ευχαριστώ,επίσης...:) Και εγώ το χρησιμοποιώ-με βολεύει παρά πολύ το tablet γιαυτο είπα να πάρω κάτι καλό ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Χαιρετω και Χρονια πολλά. Ειχα παρει μια γυαλινη προστασια,παχους 0,33mm,για το Air,αλλα σημερα που φιλος την τοποθετησε,ειδαμε οτι εκανε νερά οταν το κοιταγες σβυστο,(δεν ηταν αερας απο κατω,αλλα απο το γυαλι κατι γινοταν.Ιςως να μην ηταν ομιομορφο και εκανε τις ανωμαλιες αυτες),και γι αυτο τη βγαλαμε και βαλαμε μια πλαστικη,που μου ειχε χαρισει καποιος Κινεζος μαζι με αλλη αγορα. Επειδη κι αυτη,φαινεται οτι ειναι πλαστικη,αν εχει βαλει καποιος γυαλινη,που να καθεται καλα,και να μην κανει νερά,ας βαλει ενα λινκ. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Χαιρετω και Χρονια πολλά. Ειχα παρει μια γυαλινη προστασια,παχους 0,33mm,για το Air,αλλα σημερα που φιλος την τοποθετησε,ειδαμε οτι εκανε νερά οταν το κοιταγες σβυστο,(δεν ηταν αερας απο κατω,αλλα απο το γυαλι κατι γινοταν.Ιςως να μην ηταν ομιομορφο και εκανε τις ανωμαλιες αυτες),και γι αυτο τη βγαλαμε και βαλαμε μια πλαστικη,που μου ειχε χαρισει καποιος Κινεζος μαζι με αλλη αγορα. Επειδη κι αυτη,φαινεται οτι ειναι πλαστικη,αν εχει βαλει καποιος γυαλινη,που να καθεται καλα,και να μην κανει νερά,ας βαλει ενα λινκ. Είχα το ipad 3 έχω τώρα το Air και 3 iPhone και με σιγουριά μπορώ να σου πω ότι δεν χρειάζεται καμία προστασία η οθόνη, παρά μόνο ένα πανάκι για γυαλιά όποτε μαζεύει δαχτυλιές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts