V_tec Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Αυτό γίνεται, αλλά για να περάσεις ταινία, θα είναι λίγο βασανιστικό. IMHO βασανιστικό είναι να ψάχνεις καλώδια και drivers...τι καλύτερο από wireless και cross platform upload? πόσο μάλλον τώρα που η κάρτα δικτύου του wifi χτυπάει 300mbps σε σχέση με τα ipad προηγούμενης γενιάς που είναι στα μισά. anyway μακάρι κάποιος φίλος να ξέρει πως μπορεις να το κάνεις μέσω itunes από 2 διαφορετικά pc αλλά δεν βλέπω φως..πάντως αν δεν γίνεται είναι όντως απαράδεκτο! :-/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 IMHO βασανιστικό είναι να ψάχνεις καλώδια και drivers...τι καλύτερο από wireless και cross platform upload? πόσο μάλλον τώρα που η κάρτα δικτύου του wifi χτυπάει 300mbps σε σχέση με τα ipad προηγούμενης γενιάς που είναι στα μισά. anyway μακάρι κάποιος φίλος να ξέρει πως μπορεις να το κάνεις μέσω itunes από 2 διαφορετικά pc αλλά δεν βλέπω φως..πάντως αν δεν γίνεται είναι όντως απαράδεκτο! :-/ Δεν μπορείς να συγχρονίζεις με 2 βάσεις δεδομένων. Αν συνδέσεις το ipad σε άλλο pc με itunes, πιστεύω θα βγάλει προειδοποίηση ότι θα διαγραφεί ολόκληρο το περιεχόμενό του για να συγχρονίσει με τη νέα βιβλιοθήκη. Ένα στικάκι των 20 ευρώ είναι καλύτερη λύση παιδιά. *Δεν έχω καμία αντίρρηση για το wireless upload, απλά για αρχείο μερικών γίγα , θα πάρει πολύ ώρα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
V_tec Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Δεν μπορείς να συγχρονίζεις με 2 βάσεις δεδομένων. Αν συνδέσεις το ipad σε άλλο pc με itunes, πιστεύω θα βγάλει προειδοποίηση ότι θα διαγραφεί ολόκληρο το περιεχόμενό του για να συγχρονίσει με τη νέα βιβλιοθήκη. Ένα στικάκι των 20 ευρώ είναι καλύτερη λύση παιδιά. *Δεν έχω καμία αντίρρηση για το wireless upload, απλά για αρχείο μερικών γίγα , θα πάρει πολύ ώρα. Το στικάκι πώς θα το συνδέσεις με το ipad? δε θέλει jb? αν μιλάς για camera kit νομίζω οτί δεν διαβάζει στικάκια απο κάποια γίγα και πάνω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Το στικάκι πώς θα το συνδέσεις με το ipad? δε θέλει jb? αν μιλάς για camera kit νομίζω οτί δεν διαβάζει στικάκια απο κάποια γίγα και πάνω.. Όχι, δεν λέω αυτό. Πάρε εσύ την ταινία με το στικάκι, και μετά σπίτι σου την περνάς στο pc και μετά στο ipad. Δυστυχώς, έτσι έχουν τα πράγματα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Μα πως θα γινει η μεταφορα, αν δεν συγχρονισει? Αλεξ, οσο αδιανοητο και αν σου φαινεται, ειναι σωστο. αν συγχρονιζε με περισσοτερες βιβλιοθηκες, το αποτελεσμα θα ηταν ενας ατελειωτος αχταρμας! απλα, εχε υποψη σου οτι με το itunes συγχρονιζει, δεν περνας απλως αρχεια. Αν καποιος αλλος ξερει κατι παραπανω, ας το πει, εγω νομιζω οτι δεν γινεται παντως. Μπορεί οπως τα λες,να συγχρονιζει παράλληλα με μεταφορά και να μην γίνεται απλα μεταφορά,απλα εγω είχα την εντυπώσει οτι οταν περνάω μια ταινία απο το PC η μονη ειδοποιός διαφορα οτι το κάνω μεςω iTunes και τίποτα αλλο αντί για copy-paste σε windows χωρίς να μεσολαβεί κατι ενδιάμεσα. Οχι οτι με ενοχλει διοτι ενα PC παντα χρησιμοποιω,απλα πιθανός να μου διέφυγε αυτή η λεπτομέρεια και μου φάνηκε παράξενο. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Μπορεί οπως τα λες,να συγχρονιζει παράλληλα με μεταφορά και να μην γίνεται απλα μεταφορά,απλα εγω είχα την εντυπώσει οτι οταν περνάω μια ταινία απο το PC η μονη ειδοποιός διαφορα οτι το κάνω μεςω iTunes και τίποτα αλλο αντί για copy-paste σε windows χωρίς να μεσολαβεί κατι ενδιάμεσα. Οχι οτι με ενοχλει διοτι ενα PC παντα χρησιμοποιω,απλα πιθανός να μου διέφυγε αυτή η λεπτομέρεια και μου φάνηκε παράξενο. Άλεξ, επειδή αυτή τη στιγμή δεν έχω κάποια συσκευή iphone ή ipad στα χέρια μου, αν θέλεις δοκίμασέ το. Αλλά νομίζω ότι δεν έχω λάθος Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Άλεξ, επειδή αυτή τη στιγμή δεν έχω κάποια συσκευή iphone ή ipad στα χέρια μου, αν θέλεις δοκίμασέ το. Αλλά νομίζω ότι δεν έχω λάθος Θα το δοκιμάσω μεσα στην εβδομάδα σίγουρα,να μου φύγει και η απορία:p Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Η αυτονομία του air (με ανοικτό το 4G όλη μέρα) ειναι απλά καταπληκτική! Είχα το iPad 3 πριν και η διάφορα ειναι εντυπωσιακή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Έχω μια μικρή υποψία ότι ο συγχρονισμός γίνεται με τέτοιο τροπο ώστε να εξοικονομείται χώρος (μιας και τα 1080p δεν χρειάζονται) και κόπος (βελτιστοποίηση της αποκωδικοποίησης ότι αφορά τα media files). Ένα καλό παράδειγμα οι φωτογραφίες που συγχρονίζονται, δεν μεταφέρονται. Επίσης, οι 10 ώρες αναπαραγωγής βίντεο που υπόσχεται είναι υπό βέλτιστες συνθήκες και όχι για κάθε τύπο αρχείου. Εγώ βλέπω να ζεσταίνεται το iPhone 5, όταν χρησιμοποιώ διάφορες εφαρμογές, ενώ με την προεγκατεστημένη και τις κατάλληλες τροποποιήσεις δουλεύουν όλα άψογα. Μπαταρία και θερμοκρασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 1ς μηνας και 1 μερα απο τοτε που εγινε η παραγγελια για το 32gb wifi στον κωτσοβολο... και ακομα δεν το εχω στα χερια μου.... Ελεος :wacko: Υπαρχει θεμα διαθεσιμοτητας? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Άλεξ, επειδή αυτή τη στιγμή δεν έχω κάποια συσκευή iphone ή ipad στα χέρια μου, αν θέλεις δοκίμασέ το. Αλλά νομίζω ότι δεν έχω λάθος Λοιπόν Γιάννη δοκιμαςα και με 2 PC και γίνεται άψογα και μια αγαστή συνεργασία η μεταφορά μεςω iTunes στο iPad χωρίς κανένα θέμα. Αφου σύνδεσα στο ενα PC το iPad μετέφερα μια ταινία και μετά το σύνδεσα στο αλλο PC και έκανα την ίδια διαδικασία με αλλη ταινία.:) Αρα ο συγχρονισμός δεν επηρεάζει αρνητικα την συνήθη διαδικασία. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zspanos Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 (edited) 1ς μηνας και 1 μερα απο τοτε που εγινε η παραγγελια για το 32gb wifi στον κωτσοβολο... και ακομα δεν το εχω στα χερια μου.... Ελεος :wacko: Υπαρχει θεμα διαθεσιμοτητας? φιλε μου ακομα δεν σου εχει ερθει? Λοιπόν Γιάννη δοκιμαςα και με 2 PC και γίνεται άψογα και μια αγαστή συνεργασία η μεταφορά μεςω iTunes στο iPad χωρίς κανένα θέμα. Αφου σύνδεσα στο ενα PC το iPad μετέφερα μια ταινία και μετά το σύνδεσα στο αλλο PC και έκανα την ίδια διαδικασία με αλλη ταινία.:) Αρα ο συγχρονισμός δεν επηρεάζει αρνητικα την συνήθη διαδικασία. ωραια μου λυσατε την απορια Edited January 3, 2014 by Itchrist86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 1ς μηνας και 1 μερα απο τοτε που εγινε η παραγγελια για το 32gb wifi στον κωτσοβολο... και ακομα δεν το εχω στα χερια μου.... Ελεος :wacko: Υπαρχει θεμα διαθεσιμοτητας? Δεν νομίζω, μάλλον σε ξεχάσαν, πήρες τηλ να δεις τι γίνετε? καλά και εσύ τόση υπομονή!!! εγώ θα την είχα ακυρώσει και θα το επερνα απο αλλού.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Ακομα, δυστηχως.... Ειχα περασει την προηγουμενη τριτη να ρωτησω τι γινεται και μου ειπαν οτι δεν εχει ερθει ακομα και οταν θα ερθει θα με παρουν τηλεφωνο... Δεν εχω και αλλες επιλογες περα απο τον κωτσοβολο, διαφορετικα και εγω θα το ειχα ακυρωσει και θα το επερνα απο αλλου. Παντως βλεπω πχ στο skroutz http://www.skroutz.gr/s/4041147/Apple-iPad-Air-Retina-Display-Wifi-32GB.html οτι ολοι γραφουν ειτε "κατοπιν παραγγελιας" ειτε "4-7 μερες"... Σε αντιθεση με το αντιστοιχο mini ρετινα που το εχουν σε αποθεμα. Σιγουρα δεν παιζει κατι με την διαθεσιμοτητα του air στην ελληνικη αγορα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zspanos Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 κ γω κωτσοβολο θελω για τις δοσεις που κανει χωρις τη χρηση πιστωτικης αλλα το βλεπω να αργει να φερει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Επικοινωνησα με κωτσοβολο σημερα, και μου ειπαν οτι η isquare θα τα στειλει γυρω στις 15 του μηνα. Καλα κρασια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zspanos Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Επικοινωνησα με κωτσοβολο σημερα, και μου ειπαν οτι η isquare θα τα στειλει γυρω στις 15 του μηνα. Καλα κρασια. και document γλυφαδα που πηγα που θεωρειται επισημο μαγαζι, μου ειπαν σε κανα 10ημερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Kαλα παιδια αν περιμενετε απο αυτους σωθηκατε… Ειδικα απ τη document ακομα περιμενω το 4s που ειχα κανει προπαραγγελια!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Με τοση αναμονη παντως νιωθω οτι θα μπω myphone και θα δω ανακοινωση για το νεο ipad air 2 :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zspanos Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 καλα τωρα αν παει μαρτιος και δεν το εχουν φερει δεν αξιζει να τ παρεις αφου σε 3 μηνες θα βγει το κανουργιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zspanos Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 απο τα 16γβ ποσα ειναι ελευθρα? και τα ενα μεσο παιχνιδι ποσα mb ειναι ή μια μεση εφαρμογη. για παραδειγμα οι ταινιες ξερω. ειναι περιπου 1.5gb. μηπως να παω για τα 32γβ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 απο τα 16γβ ποσα ειναι ελευθρα? και τα ενα μεσο παιχνιδι ποσα mb ειναι ή μια μεση εφαρμογη. για παραδειγμα οι ταινιες ξερω. ειναι περιπου 1.5gb. μηπως να παω για τα 32γβ? Απο 32 και πάνω. Τα 16 είναι κοροϊδία. Δεν έχω ούτε μια ταινία, ούτε ενα mp3. Μόνο αρχεία pdf και εφαρμογές. Απο περιέργεια έβαλα δυο παιχνια με καλά γραφικά. Όλα είχα 1.5gb μέγεθος. Αν δεν κάνω λάθος το 16αρι ξεκινάει με ελεύθερα 12.7gb. http://i58.photobucket.com/albums/g273/songless_bird/th_38ca3779bb326914b33f8deb786e339e_zps799a2564.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 απο τα 16γβ ποσα ειναι ελευθρα? και τα ενα μεσο παιχνιδι ποσα mb ειναι ή μια μεση εφαρμογη. για παραδειγμα οι ταινιες ξερω. ειναι περιπου 1.5gb. μηπως να παω για τα 32γβ? Και εγω αυτο το διλημμα ειχα, και οπου και να εψαχνα εβλεπα συνεχεια το ιδιο.... 16 δεν ειναι αρκετα. Απο 32 και πάνω. Τα 16 είναι κοροϊδία. Δεν έχω ούτε μια ταινία, ούτε ενα mp3. Μόνο αρχεία pdf και εφαρμογές. Απο περιέργεια έβαλα δυο παιχνια με καλά γραφικά. Όλα είχα 1.5gb μέγεθος. Αν δεν κάνω λάθος το 16αρι ξεκινάει με ελεύθερα 12.7gb. http://i58.photobucket.com/albums/g273/songless_bird/th_38ca3779bb326914b33f8deb786e339e_zps799a2564.jpg Ποσες εφαρμογες εχεις μεσα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 68 εφαρμογες εχω κανει εγκατασταση. Αν κρατησω αυτες που πραγματικα χρησιμοποιω (δηλαδη βγαλω τα παιχνιδια και καναδυο που εχω βαλει απο περιεργεια) γλυτωνω 4Gb. Ολες οσες χρησιμοποιω, κυριως για μουσικη και εφαρμογες office ειναι απο 200mb και πανω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sf-haris Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 3 ερωτησεις ως υποψηφιος αγοραστης. 1. Με το φορτιστη του Air, μπορω να φορτισω το iphone 5 ? 2. Για χρηση κυριως στο σπιτι για ιντερνετ (καναπες, κρεβατι κτλ) πιστευετε θα ειναι κουραστικο το Air απο αποψη μεγεθους σε σχεση με το Mini? Οσοι το εχετε αγορασει, το μεταφερετε και εκτος σπιτιου και αν ναι, με καποια ειδικη θηκη, τσαντακι ? 3. Αν κατεβασουμε μια ταινια x264 απο torrent, μπορουμε να τη μεταφερουμε απευθειας στο ipad ή χρειαζεται μετατροπη? Αν χρειαζεται μετατροπη, ποιο προγραμμα χρησιμοποιειτε εσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts