duc Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Εγώ έχω το 930, η γνώμη μου για το Android είναι η χειρότερη, όλο κολλήματα και lag. Η γνώμη μου για τα Windows μετά την εμπειρία μου με το Android η καλύτερη....... Κάνω τα πάντα, και πολύ περισσότερα με αυτό το λειτουργικό. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Αρκετά με τα off topic. Είναι συγκεκριμένο το αντικείμενο συζήτησης εδώ και έχει να κάνει με συγκεκριμένη συσκευή. Μην ξεφεύγουμε με γενικολογίες που δεν μας αφορούν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Πρόβλημα με μερικά app υπάρχουν, που η δεν τα βρίσκεις καθόλου η μπορεί να ειναι λίγο χειρότερα από αυτά των άλλων os κάποια ειναι και καλύτερα.. Εδώ δεν θα βρεις κόλλημα όμως δεν θα περιμένεις ποτε θα πάρει αναβάθμιση το,δικό σου.. Εδώ παίρνουν όλα και δεν σε αφήνουν απέξω.. Το καλύτερο για μενα που δεν συμβαίνει πουθενά.. Ειναι που παίρνεις αναβαθμίσεις χωρίς να πρέπει να πάρεις το επόμενο κινητό για όπως κάνουν τα αλλα OS Στο 1520 πήραμε quick charging στα αλλα σου λέγαν στην καινούργια συσκευή.. Πήραμε 4k recording και ενεργοποίησαν το sensor core που μετράει ακριβός τα βηματα σου.. Επίσης πολλά από τα παραπάνω όπως otg θα έχουν τα win10 Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jote Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Καλημέρα, να ρωτήσω και εγώ στις φωτογραφίες τώρα μου εμφανίζει από το πισι 4 αρχεία ανά φωτο. Γιατί το κάνει αυτό? Η επιλογή στην κάμερα είναι 5& 19 νομίζω. Δεν μπορεί να βγαίνει ένα αρχείο? Το quick charging τι είναι? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Αν έχεις ενεργοποιημένο το rich capture, λογικά είναι να σ βγάζει 3 φωτο. Αν έχεις να τραβάει και dng, τότε θα είναι 4. Βάλε απ' τις ρυθμίσεις να τραβάει μόνο 5ΜΡ και τότε θα αποθηκεύει μία φωτό. Χάνεις βέβαια άλλα πλεονεκτήματα... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jote Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Αν έχεις ενεργοποιημένο το rich capture, λογικά είναι να σ βγάζει 3 φωτο. Αν έχεις να τραβάει και dng, τότε θα είναι 4. Βάλε απ' τις ρυθμίσεις να τραβάει μόνο 5ΜΡ και τότε θα αποθηκεύει μία φωτό. Χάνεις βέβαια άλλα πλεονεκτήματα... Ναι αλλά εγώ θέλω να τραβάω φωτο κανονικές με τα 20ΜΡ δηλαδή από την τέσσερις θα κρατάω μόνο αυτή που είναι μεγάλο αρχείο? Έχω άλλη επιλογή? Να τραβάει μόνο μια. Η μικροσοφτ κάμερα στα ποσα ΜΡ περνει φωτογραφία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Αν θες την 19, τότε θα βάλεις να τραβάει 5 κ 19 jpeg. Δεν γίνεται να τραβάει μόνο 19. Την ms camera ξέχνα τη... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggefvaggef Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Πηρα ξανα το 1520..ειχε τα windows 8.0 πανω. Εδω και 4 ωρες φορτωνει ενημερωσεις......και δεν ξερω εαν εχω τελειωσει ακομα. Τι γινεται βρε παιδια;;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 ε αφησε το να κανει οτι κανει καποια στιγμη θα τελειωσει χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jote Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Πηρα ξανα το 1520..ειχε τα windows 8.0 πανω. Εδω και 4 ωρες φορτωνει ενημερωσεις......και δεν ξερω εαν εχω τελειωσει ακομα. Τι γινεται βρε παιδια;;;;;;; ποσο καιρο το είχες εκτος? τώρα τα κάνει όλα ----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν θες την 19, τότε θα βάλεις να τραβάει 5 κ 19 jpeg. Δεν γίνεται να τραβάει μόνο 19. Την ms camera ξέχνα τη... ΟΚ να κρατήσω τη 5 + 19 αλλα από το αρχεία θα περνώ εκείνο που είναι μεγαλύτερο σε μέγεθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Εγώ όταν τραβάω φωτο μερικές φορες κανει λίγη ωρα να της αποθηκεύσει.... Περνάνε και 20-25 ' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jote Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Οι πρώτες κάτω κατω είναι από την Microsoft camera που είναι γύρω στο 1.5mb. Οι άλλες πιο πάνω ,που είναι και πολλαπλά αρχεία είναι από την lumnia . Εγώ όταν τραβάω μια φωτο της κόρης μου με την lumnia camera ποιο αρχείο πρέπει να πάρω για τυπώσω? Αυτό με extension dng είναι ? Γιατί στα win δεν μου το ανοίγει. Καμια βοήθεια κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Οι πρώτες κάτω κατω είναι από την Microsoft camera που είναι γύρω στο 1.5mb. Οι άλλες πιο πάνω ,που είναι και πολλαπλά αρχεία είναι από την lumnia . Εγώ όταν τραβάω μια φωτο της κόρης μου με την lumnia camera ποιο αρχείο πρέπει να πάρω για τυπώσω? Αυτό με extension dng είναι ? Γιατί στα win δεν μου το ανοίγει. Καμια βοήθεια κανεις? Το Picasa 3 ανοίγει DNG. Διάβασε τις τελευταίες 6-7 σελίδες στο θέμα με τις φωτογραφίες και θα καταλάβεις πολλά......επίσης και τις τελευτές σελίδες στο θέμα με το 930. Επίσης διάβασε και το παρακάτω άρθρο. http://forums.windowscentral.com/nokia-lumia-icon/266056-nokia-camera-dual-files-saves.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Το dng είναι αρχείο raw και θέλει ειδικό πρόγραμμα για να ανοίξει. Αν δεν ασχολήσε με την επεξεργασία καλύτερα να μην τραβάς raw. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jote Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 (edited) Το dng είναι αρχείο raw και θέλει ειδικό πρόγραμμα για να ανοίξει. Αν δεν ασχολήσε με την επεξεργασία καλύτερα να μην τραβάς raw. ναι αλλα δεν ειναι λυση αυτο να εχω τετοιο κινητο και να τραβαω 5 μβ φωτο. ελπιζω με το 10 να λυθει το θεμα αυτο Edited March 18, 2015 by jote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggefvaggef Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Θα μπορουσα να ρωτησω εαν εχει κυκλοφορησει εκδοση των win 10 εστω και σαν developer για τα τηλεφωνα μας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Θα μπορουσα να ρωτησω εαν εχει κυκλοφορησει εκδοση των win 10 εστω και σαν developer για τα τηλεφωνα μας; Για το Lumia 1520 όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Θα μπορουσα να ρωτησω εαν εχει κυκλοφορησει εκδοση των win 10 εστω και σαν developer για τα τηλεφωνα μας; Δεν έχει κυκλοφορήσει η technical preview για το 1520 ακόμα. Στο πρώτο ποστ του θέματος Windows 10 technical preview (Insider Program) στην πλατφόρμα των Windows Phone θα βρείς χρήσιμους συνδέσμους όπου αναφέρονται και οι υποστηριζόμενες συσκευές. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggefvaggef Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Δεν έχει κυκλοφορήσει η technical preview για το 1520 ακόμα. Στο πρώτο ποστ του θέματος Windows 10 technical preview (Insider Program) στην πλατφόρμα των Windows Phone θα βρείς χρήσιμους συνδέσμους όπου αναφέρονται και οι υποστηριζόμενες συσκευές. Ρωταω γιατι ειχα κανει εγγραφη σαν devaloper και ενω οδηγουσα μου εμφανισε μια ενημερωση απο το πουθενα και την εγκατεστησα χωρις να γνωριζω τι κανει ακριβως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Ρωταω γιατι ειχα κανει εγγραφη σαν devaloper και ενω οδηγουσα μου εμφανισε μια ενημερωση απο το πουθενα και την εγκατεστησα χωρις να γνωριζω τι κανει ακριβως. Τα Windows 10 δεν εγκαθίστανται μέσω της εφαρμογής developer preview, αλλά μέσω της εφαρμογής Windows Insider. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 ναι αλλα δεν ειναι λυση αυτο να εχω τετοιο κινητο και να τραβαω 5 μβ φωτο. ελπιζω με το 10 να λυθει το θεμα αυτο Μπορείς να επιλέξεις να τραβάς 5+19 jpeg και να τις βλέπεις κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jote Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Μπορείς να επιλέξεις να τραβάς 5+19 jpeg και να τις βλέπεις κανονικά. Και πως το κανείς αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Και πως το κανείς αυτό? Κατέβασε την εφαρμογή Aρχεία απο το store εκεί μέσα θα βλέπεις και την υψηλής ανάλυσης ασυμπίεστη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Και πως το κανείς αυτό? Από τις ρυθμίσεις της κάμερας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jote Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Από τις ρυθμίσεις της κάμερας. Συγνωμη για την ασχετοσύνη αλλά ποια επιλογή βάζεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts