Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 1520

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πριν την αναβάθμιση σε Denim είχα την εφαρμογή Nokia camera μετά την αναβάθμιση εξαφανίστηκε και έμεινε μόνο η Lumia camera

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πριν την αναβάθμιση σε Denim είχα την εφαρμογή Nokia camera μετά την αναβάθμιση εξαφανίστηκε και έμεινε μόνο η Lumia camera

Έτσι πρέπει φίλε μου, καλά που δεν την είχες σβήσει κι εσύ. Αυτή είναι η αναβάθμιση τις Nokia Camera.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Τώρα θα χαρείς πραγματικά την κάμερα του 1520 :)

Η εκδοση της Lumia camera που έχω τώρα είναι 5.0.2.42.Αυτή είναι η τελευταια?

Τελικά η Nokia camera έχει μετονομαστει σε Lumia camera classic...

Edited by jimlost

Kαλημερα, απο σημερα και εγω κατοχος του 1520 σε μαυρο, δεν το εχω ανοιξει ακομα γιατι αυριο περιμενω την θηκη(Covert Low Profile Wallet Black). το τηλεφωνο που εχω ειναι το note 1 και θελω να ρωτησω τα εξης :

1. αγορασα μια micro sd, θα μπορεσω να μεταφερω τις φωτογραφιες και βιντεο καθως και τις επαφες μου απο το note στο 1520 ή θα πρεπει να συγχρονισω με τo gmail account τουλαχιστον για τις επαφες μου ;

2. οι ρυθμισεις για τo λογαριασμο email μου θα ειναι μια αντιγραφη απο το note ;

3. εφαρμοφη κατι σαν το s note υπαρχει στο 1520 στο οποιο θα γραψεις πχ καποιους σημαντικους κωδικους και μετα θα βαλεις password για να μην μπορει να τα βλεπει αλλος υπαρχει ;

4. τελικα you tube εφαρμογη υπαρχει ή θα πρεπει να μπαινεις απο τον browser ;

5. κανεις καποιο registration για το αντιστοιχo play store των wp ;

6. το gps θελει internet ;

7. στο calendar συγχρονιζει events και γενεθλια πχ απο facebook ;

ευχαριστω.

Kαλημερα, απο σημερα και εγω κατοχος του 1520 σε μαυρο, δεν το εχω ανοιξει ακομα γιατι αυριο περιμενω την θηκη(Covert Low Profile Wallet Black). το τηλεφωνο που εχω ειναι το note 1 και θελω να ρωτησω τα εξης :

1. αγορασα μια micro sd, θα μπορεσω να μεταφερω τις φωτογραφιες και βιντεο καθως και τις επαφες μου απο το note στο 1520 ή θα πρεπει να συγχρονισω με τo gmail account τουλαχιστον για τις επαφες μου ;

2. οι ρυθμισεις για τo λογαριασμο email μου θα ειναι μια αντιγραφη απο το note ;

3. εφαρμοφη κατι σαν το s note υπαρχει στο 1520 στο οποιο θα γραψεις πχ καποιους σημαντικους κωδικους και μετα θα βαλεις password για να μην μπορει να τα βλεπει αλλος υπαρχει ;

ευχαριστω.

1.Μια χαρά θα τα μεταφέρεις μην αγχώνεσαι.

2.Εγώ αυτό έκανα και τα εχω οκ πλέον στο 930.

3.Υπάρχουν πολλές εφαρμογές για αυτό που ζητάς μια αναζήτηση στο store η εδώ στο νήμα "προτάσεις εφαρμογών"

4.Υπερβολικά πολλές, δοκίμασε το tubecast ηλ myTube.

5.Κάνεις λογαριασμό στο live mail.com η hotmail.

6.Όχι βέβαια,είναι δυνατόν να ρωτάς κάτι τέτοιο;

7.Συγχρονίζει τα πάντα.

ευχαριστω.

1. Φωτογραφίες και βίντεο νομίζω μεταφέρονται κανονικά.

2. Για κωδικούς χρησιμοποιώ το PassVault.

4. MyTube, Metro Tube, Tubecast, AllTube Player Pro.

5. Συνδέεσαι με τον λογαριασμό Microsoft που έχεις έτσι ώστε να μπορείς να κατεβάζεις παιχνίδια από το store.

6. Υπάρχουν offline maps και η πλοήγηση δεν χρειάζεται ίντερνετ.

Μια ερώτηση να κάνω και εγώ βίντεο κλήση υπάρχει?

Στο forum του Android φαντάζομαι δε θα έκανες αυτή τη ερώτηση γιατί είναι δεδομένο ότι θα υπάρχει ετσι δεν είναι;

Καλά ρε παιδιά συγνώμη ποσο πίσω νομίζετε ότι είναι τα windows phone, λοιπόν δεν είναι καθόλου πισω και φυσικά έχει βιντεοκλήση.

Στο forum του Android φαντάζομαι δε θα έκανες αυτή τη ερώτηση γιατί είναι δεδομένο ότι θα υπάρχει ετσι δεν είναι;

Καλά ρε παιδιά συγνώμη ποσο πίσω νομίζετε ότι είναι τα windows phone, λοιπόν δεν είναι καθόλου πισω και φυσικά έχει βιντεοκλήση.

Όταν λέμε βιντεοκλήση εννοούμε μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας κι όχι μέσω τρίτων εφαρμογών όπως π.χ.Skype,line κλπ που χρειάζεται ίντερνετ. Δεν υπάρχει βίντεο κλήση στα windows phone όπως δε υπάρχει και στα android εκτός αν έχεις Samsung συσκευη που το υποστηρίζει. Το pure android δε σου δίνει αυτή την επιλογή, τουλάχιστον μέχρι την kit Kat γιατί μετά έχασα επαφή και δεν ξέρω αν έβαλαν στη lolipop.

Εγώ δεν έκανα την ερώτηση για να κάνω τον έξυπνο. Έχω το note 3 και έκανα σύγκριση των δύο τηλεφώνων και είδα ότι στο κάμερα section υπήρχαν διάφορες. Θα ήθελα να το αλλάξω και να πάρω το 1520 αλλά κοιτάω τις διάφορες. Η βιντεοκληση από κινητό όχι ίντερνετ είναι σημαντικός παράγοντας για αυτό και ρώτησα

Εγώ δεν έκανα την ερώτηση για να κάνω τον έξυπνο. Έχω το note 3 και έκανα σύγκριση των δύο τηλεφώνων και είδα ότι στο κάμερα section υπήρχαν διάφορες. Θα ήθελα να το αλλάξω και να πάρω το 1520 αλλά κοιτάω τις διάφορες. Η βιντεοκληση από κινητό όχι ίντερνετ είναι σημαντικός παράγοντας για αυτό και ρώτησα

Φίλε μου το 1520 είναι μια εξαιρετική συσκευή αλλά video κλήση δε θα βρεις εδώ. Αν σου είναι απαραίτητη τότε μόνο σε samsung συσκευή σε android θα τη βρεις αλλά πρέπει να έχει και ο συνομιλητής σου αντίστοιχη συσκευή για να μπορεί να γίνει.

Edited by yiannis_12

Ωπ συγνώμη, κι εγώ για βιντεοκλήση εννοούσα Skype ή κάποιο άλλο πρόγραμμα που το υποστηρίζει.

μπορειτε να μου πειτε που μπορω να σημειωσω καποια πραγματα και μετα να κλειδωσω το αρχειο με κωδικο ;;;; (πχ στο OneNote γινετε ; η εστω σε ενα αρχειο word,) πρεπει οποσδηποτε να κατεβασω εφαρμογη ;;;

επισης θελω να ρωτησω τι διαφορα εχει το app social απο το store

επισης γινετε επανεκινηση χωρις να κλεισεις τελειως το τηλ. ;;;

Edited by Dinos_

μπορειτε να μου πειτε που μπορω να σημειωσω καποια πραγματα και μετα να κλειδωσω το αρχειο με κωδικο ;;;; (πχ στο OneNote γινετε ; η εστω σε ενα αρχειο word,) πρεπει οποσδηποτε να κατεβασω εφαρμογη ;;

Αυτό που στο OneNote μπορείς να κάνεις είναι αφού δημιουργήσεις πολλά σημειωματάρια μέσω browser στο onenote.com

στη συνέχεια στο OneNote app του κινητού να τα κλείνεις και να τα κάνεις και απόκρυψη.

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

αν κανω ενα file word η excel στο κινητο μου, μπορει να κλειδωσει με κωδικο ;

αν κανω ενα file word η excel στο κινητο μου, μπορει να κλειδωσει με κωδικο ;

ρε παιδια ειναι απιστευτο, ψαχνω τοση ωρα και δεν μπορω να βαλω ενα password να προστατευσω ενα αρχειο...με αναγκαζει δηλαδη να βαλω pin στην συσκευη. Τι να πω εκει που αρχισα να ενθουσιαζομε με τα windows ξενερωσα...:(

Edited by Alex_tz
Συνεχόμενα μηνύματα - Όταν θέλουμε να προσθέσουμε κάτι πατάμε το κουμί "τροποποίηση"

Τι γίνεται εκεί στο τμήμα μάρκετινκ-σχεδιασμού της Nokia, τους έχουν απολύσει όλους. Πάμε στον δεύτερο χρόνο με την συσκευή.

Μία maclaren πού έκαμνε βόλτες στο διαδίκτυο , τι απέγινε?

Τι γίνεται εκεί στο τμήμα μάρκετινκ-σχεδιασμού της Nokia, τους έχουν απολύσει όλους. Πάμε στον δεύτερο χρόνο με την συσκευή.

Μία maclaren πού έκαμνε βόλτες στο διαδίκτυο , τι απέγινε?

Η Nokia πλέον δεν έχει κάποια σχέση με smartphones (προς το παρόν τουλάχιστον)... Η Microsoft εξαγόρασε το τμήμα παραγωγής της Nokia και πλέον αυτή είναι υπεύθυνη για την κατασκευή των συσκευών και του λειτουργικού των Windows...

To Maclaren είναι γνωστό από Σεπτέμβρη ότι ακυρώθηκε...

Όσον αφορά νέες ναυαρχίδες (για αυτό ενδιαφέρεσαι φαντάζομαι, καθώς από low end και mid range έχουμε δει αρκετά από τη Microsoft) τους επόμενους μήνες θα ανακοινωθεί νέο high end smartphone που θα έρθει με τα Windows 10 :)

Powerd by OnePlus 7 Pro

Μια βοηθεια ρε παιδια με ενα μαλλον bug της συκευης. Μπαινωντας στις επαφες και πατωντας κατω δεξια (...) μου βγαζει ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΑΦΩΝ και πατωντας το μου εμφανιζει δυο μονο επαφες συγκεκριμενες. οταν τις επιλεγω και τις μαρκαρω και κανω διαγραφη δεν διαγραφονται και αυτοματα με πεταει στην αρχικη σελιδα του τηλεφωνου. (τις επαφες μου τις εχω συγχρονισει με το google account). Sorry για την ασχετοσυνη μου αλλα πρωτη φορα ασχολουμαι με wp. Αν μπορει καποιος να το δοκιμασει στην συσκευη του και ας μου πει. Ευχαριστω.

καλημερα παιδια. Σκεπτομαι να μεταβω απο νοτε2 στο 1520.Το λειτουργικο το ξερω απο το 1020 που ειχα. θελω αν μου πει καποιος πού εχει εμπειρια απο galaxy, στο θεμα τις φωτογραφικής τι θα συναντησω.το νοτε βγαζει την ημέρα τουλαχιστον κρυσταλλο φωτο παρολο τα 8mp, πολυ καλο hdr κτλ. τι παιζει στο 1520?Απο οτι ξερω hdr δεν εχει.Περα απο τα 20mp στα χαρτια τι βλεπετε στην πραγματικοτητα? Ευχαριστω

καλημερα παιδια. Σκεπτομαι να μεταβω απο νοτε2 στο 1520.Το λειτουργικο το ξερω απο το 1020 που ειχα. θελω αν μου πει καποιος πού εχει εμπειρια απο galaxy, στο θεμα τις φωτογραφικής τι θα συναντησω.το νοτε βγαζει την ημέρα τουλαχιστον κρυσταλλο φωτο παρολο τα 8mp, πολυ καλο hdr κτλ. τι παιζει στο 1520?Απο οτι ξερω hdr δεν εχει.Περα απο τα 20mp στα χαρτια τι βλεπετε στην πραγματικοτητα? Ευχαριστω

Καλησπέρα! Η κάμερα του 1520 είναι εξαιρετική. Είχε καταπληκτικά αποτελέσματα ακόμη και πριν την Denim που μπήκε το HDR. Απλά τώρα έχει απογειωθεί και δεν συγκρίνεται! Πιστεύω θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος καθώς η Lumia Camera είναι πολύ παραμετροποιήσιμη και ως αποτέλεσμα μπορείς να βγάλεις την τέλεια φωτογραφία, όπως εσύ τη θές. Αν και όλα στο αυτόματο να τα αφήσεις θα βγεί τέλεια! :D Υπάρχουν πολύ καλές εφαρμογές επεξεργασίας των φωτογραφιών για να διορθώσεις ακόμα και την ένταση του φλας σε μια τραβηγμένη φωτογραφία! Επίσης σου σώζει και ένα αρχείο σε μεγάλη ανάλυση αν θες να το επεξεργαστείς περαιτέρω από υπολογιστή.

Be the change you want to see in the world!!!

Καλησπερα..Ποση ωρα παιρνει μια πληρης φορτιση; Ρωταω γιατι απο το 9% μου εκανε κανα 6ωρο...Ειναι φυσιολογικο;

Μήπως έχεις battery drain; Γινόταν κάποιος συγχρονισμός στο παρασκήνιο;

Οχι ειχα κλεισει ολες τις εφαρμογες....Μου γραφει σε μια εφαρμογη οτι η max φορτιση ειναι 16% την ωρα....Κατα τη συνδεση του φορτιστη γραφει οτι ειναι σε αργο usb αν θυμαμαι καλα....Δοκιμασα εναν αλλο τωρα....Ποση ωρα κραταει μια λογικη φορτιση;