Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 1520

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδή το κοιτούσα κι εγώ το είχαν πριν 1 εβδομάδα 345 ευρώ και μετά το πήγαν όπως λες 380 και τώρα 415 ευρώ!

Ομοίως πήραν το 1020 με τα 64gb 320 ευρώ και τώρα κάνει 415!

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τι θα δω δηλαδη;;;;πως θα το καταλαβω;;;;;αφου γραφει denim βρε παιδια!!!

Έχεις developers preview? Αν δεν έχεις και έχεις φακελους μπορεί να έχεις και δίκαιο αν έχεις preview τότε δες αν η κανουργια κάμερα λειτουργεί και έχει 4κ εγράφη βίντεο και θα είναι στην έκδοση 5

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Εγώ παντός τώρα άνοιξα το extras+info στο δικο μου και γράφει Lumia Denim...Έχω και την DP...

Το θέμα είναι οτι δεν κατάλαβα ποτε την πέρασε γιατί δεν μου έβγαλε ειδοποίηση για update...

Η πλάκα είναι οτι παταω το θαυμαστικό δίπλα και με βγάζει στην σελιδα της Microsoft στο Mobile devices και έχει το The Lumia Cyan update...

Άλλο ένα screenshot πιο κάθετο....

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα

Σημερα ξεκινησαν να δινουν την Denim σε ορισμενες χωρες και μοντελα και το 1520 δεν ειναι ενα απο αυτα.

Απο οτι φαινεται η ms αρχιζει απο τα παλαιοτερα και φθηνοτερα μοντελλα

http://www.windowscentral.com/list-smartphones-lumia-demin-update-so-far-europe

Τα ιδια ακριβώς νούμερα έχω οπότε μάλλον έχεις το πρόβλημα που γράφει κατά λαθος denim

Για screenshot power button και volume up ταυτόχρονα

Κωνσταντινος

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Τα ιδια ακριβώς νούμερα έχω οπότε μάλλον έχεις το πρόβλημα που γράφει κατά λαθος denim

Για screenshot power button και volume up ταυτόχρονα

Η πρώτη εικόνα είναι φωτογραφία η δεύτερη είναι screenshot, τώρα όσο αφορά την έκδοση λογισμικού έριξα μια ματιά στα νούμερα και δεν μουεκανε για denim γιατί η built creation δεν μπορεί να έγινε στις 30/6/2014....αρα μάλλον λάθος είναι το denim...

Έτσι και αλλιώς δεν σκάω ποτε θα την βγάλει γιατί με την DP μια χαρά τα πάει και πολλά από τα καλούδια της Denim έχω....

το μονο lumia 1520 που εχει παρε το update είναι το φιλανδικο οποτε και σκέφτομαι να το flashaρο εσεις τι λετε?

Τελικά κατάφερα και έβαλα την φιλανδική ρομ στο 1520 θα πάθετε πλάκα με την καινούργια κάμερα..

Edited by b16b

Κωνσταντινος

Εγώ παντός τώρα άνοιξα το extras+info στο δικο μου και γράφει Lumia Denim...Έχω και την DP...

Το θέμα είναι οτι δεν κατάλαβα ποτε την πέρασε γιατί δεν μου έβγαλε ειδοποίηση για update...

Η πλάκα είναι οτι παταω το θαυμαστικό δίπλα και με βγάζει στην σελιδα της Microsoft στο Mobile devices και έχει το The Lumia Cyan update...

Είναι bug που εμφανίζει Denim, ενώ έχεις Cyan.

Φωτογραφία με φλασαρισμενο φιλανδικό firmware και κανονικό denim

Ολες οι εκδόσεις είναι νεότερες

Κωνσταντινος

Πέρασα και εγώ την φινλανδική ντενιμ ,οντως η κάμερα τεράστια διαφορά. Το άλλο που παρατήρησα είναι τα capacitive κουμπιά είναι παρα πολύ πιο φωτεινά!

@Kampamarou εχεις δικαιο δεν το ειχα προσεξει πως φωτίζουν παραπανω τα κουμπια αλλα το σύγκρινα με το 920 που παντα ηταν δυνατότερο αλλα τωρα εχουν αντιστραφεί οι οροι

Κωνσταντινος

Παιδια χρονια πολλα. Προσπαθω να βρω ενα μεταχειρισμενο 1520 και απλα δεν υπαρχει......τα σκρουτζομαγαζα δεν το εισαγουν πια;η τιμη του εχει ανεβει πολυ. Εχει σταματησει η παραγωγη του και εγινε συλλεκτικο;τραγικο!!!να διαθετω 300 ευρω και να μην το βρισκω πουθενα!!!!!! Edited by vaggefvaggef

Παιδια επειδη ενδιαφερομαι παρα πολυ να παρω το κινητο μπορει καποιος να μου κανει μια μινι ανασκοπηση σχετικα με τα καλα και τα κακα του;

Διαβασα επισης οτι δεν εχει notification led επομενως αν εχω καποια ειδοποιησηση μονο οταν το ξεκλειδωσω θα το μαθω;

Ευχαριστω εκ των προτερων

Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI

Θα έχεις Glance Screen όμως και θα βλέπεις όλες τις απαραίτητες πληροφορίες (κλήσεις μηνύματα viber messenger mail κτλ κτλ ακόμα και τον καιρό) χωρίς να ξεκλειδώσεις το τηλέφωνό σου....

http://allaboutwindowsphone.com/images/flow/glance/weather.jpg

Powerd by OnePlus 7 Pro

Παιδια επειδη ενδιαφερομαι παρα πολυ να παρω το κινητο μπορει καποιος να μου κανει μια μινι ανασκοπηση σχετικα με τα καλα και τα κακα του;

Διαβασα επισης οτι δεν εχει notification led επομενως αν εχω καποια ειδοποιησηση μονο οταν το ξεκλειδωσω θα το μαθω;

Ευχαριστω εκ των προτερων

Ούτε led, ουτε υπέρυθρες, ούτε καρδιακό παλμό, ούτε δακτυλικό αποτύπωμα..

Το galance σε βοηθά για αυτο που θες που ανάβει η οθόνη με τέρμα χαμηλό φωτισμό και σου δείχνει κλίση μηνύματα κλπ αυτό η μόνιμα αναμενο η μόλις αλαξει ο φωτισμός δηλαδή αν το βγάλεις από την τσεπη η περάσεις το χέρι σου από πάνω κλπ..

Άλλο αρνητικό είναι ότι εταιρίες που βγάζουν ένα app για να υπάρχει δεν στηρίζουν WP πχ μια εταιρία όχι γνωστή με Bluetooth λάμπες κλπ θα δυσκολευτης να βρεις app

Για όλα τα ευρύς χρήσης εφαρμογές δεν θα έχεις πρόβλημα

Τα θετικά τώρα παίρνεις όλες τις αναβάθμισης που βγαίνουν στο λογισμικό και όχι όπως τα android που αναβαθμίζονται μόνο οι φετινές ναυαρχίδες

Αυτό βέβαια γίνεται και στο ios αλλά με μειωμενες δυνατότητες αν είναι πιο παλιό μοντέλο εδώ παίρνουν όλοι τα πάντα

Επίσης περνούν αναβάθμισης όπου είναι δυνατό στο λογισμικό του hardware που δεν το έχω δει αλλου πχ.. Όλες η συσκευές από Bluetooth 3.0 αναβαθμίστηκαν σε 4.0

Όσοι έχουν snapdragon 800 πήραν αναβάθμιση σε 4κ video recording, quick charging και μέτρηση των βημάτων που κανεις, ενεργοποιοντας το motion sensor της CPU στα αλλα λογισμικα θα έπρεπε να έπαιρνες την καινούργια συσκευή με ενεργοποιημένα τα παραπάνω

Δεν κολλάει σχεδόν ποτέ το λογισμικό η οθόνη του 1520 έχει βραβευτεί για μια από τις καλύτερες που έχουν βγει για κινητό

Και μπορείς να παίξεις και με τα χρήματα να τα κανεις ψυχρα η ζεστα κλπ

Κάμερα ηδικα με την τελευταία αναβάθμιση δεν θα βρεις αλλου κατι αντίστοιχο το λογισμικό είναι σε άλλο επίπεδο όπως και η ιδια η καμερα και ο φακός όπως και ο σταθεροποιητής..

Το πληκτρολόγιο δεν υπάρχει σύγκριση ούτε με iPhone όπως και ο ορθογραφικος έλεγχος

Και τέλος αν έχεις windows 8 στο PC σου θα δυγχρονιζεις app φωτογραφίες και αγαπημένα η ρυθμισεις

Κωνσταντινος

Ευχαριστω πολυ παιδια.

2 ερωτησεις ακομα

Σε ενα χερι καθεται και γενικα φαινεται πολυ παντοφλα?

Και το κυριοτερο απο που μπορω να το παρω γιατι βλεπω οτι τον τελευταιο καιρο ανεβαινει η τιμη του και απο πολλα σκρουτζομαγαζα εξαφανιζεται (εχει σταματησει η κυκλοφορια του η κατι τετοιο);

Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI

Ευχαριστω πολυ παιδια.

2 ερωτησεις ακομα

Και το κυριοτερο απο που μπορω να το παρω γιατι βλεπω οτι τον τελευταιο καιρο ανεβαινει η τιμη του και απο πολλα σκρουτζομαγαζα εξαφανιζεται (εχει σταματησει η κυκλοφορια του η κατι τετοιο);

Χρονια πολλα. Στο ενα χερι δυσκολα θα κατσει φιλε. Αλλα απο ενα σημειο και μετα δεν θα σε ενοχλει. Τωρα για τα μαγαζια τι να σου πω. Σιγουρα δεν εχει σταματησει η παραγωγη του. Τεχνιτη ελλειψη ισως;;;;

Το θέμα δεν είναι στο χέρι αλλα η μεταφορά του... Είναι ένα θέμα. Αν φοράς τζιν θαβσε ενοχλεί στην τσέπη . Τώρα που είναι χειμώνας στην Ελλάδα δεν θα έχεις θέμα καθώς μπορείς να το βάζεις στην μέσα τσέπη του παλτού.

Επειδή το παρακολουθούσα κι εγώ νομίζω ότι είναι καθαρά θέμα έλλειψης στοκ καθώς κανένας δεν το έχει διαθέσιμο. Όσο υπήρχε στοκ και ανταγωνισμός οι τιμές ήταν χαμηλές. Τώρα που όλα είναι κατόπιν παραγγελίας οι τιμές είναι υψηλές καθώς δεν έχουν το στοκ να τους πιέζει.

Επίσης υπάρχει χωρίς να επιβεβαιώνεται επίσημα η αίσθηση ότι έχει σταματήσει η παραγωγή του οπότε η εύρεση στοκ τουλάχιστον εντός Ελλάδας είναι ιδιαίτερα δύσκολη.

Ευχαριστω πολυ παιδια.

2 ερωτησεις ακομα

Το κινητό είναι πολύ καλό και πετάει... Το μέγεθος συνηθίζεται. Αν έχεις τσαντάκι σίγουρα βοηθάει, στην τσέπη είναι δύσκολο κακα τα ψέματα... Απο κει και πέρα ένα πολύ θετικό είναι ότι παίρνει κάρτα micro sd κάτι που δεν έχει το 930 που έχει ίδια specs όπως επίσης και το glance screen κάτι που και πάλι υστερεί το 930...