Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 1520

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παντως μπορει να το εχω δωσει το 1520 και να εχω φυγει προς android μερια ,παντα το θυμαμαι για την απλοτητα και πραγματικα αν δεν υπηρχε το προβλημα με τις εφαρμογες ακομα αυτο θα ειχα. Ειναι ακομα και τωρα φανταστικο τηλεφωνο

Στάλθηκε από το LG-H818 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πόσο κοστίζει η αντικατάσταση της μπαταρίας;

40€ αλλα εγω που πήγα Κατεχακη μου χάλασαν την οθόνη άντε να αποδείξεις ότι δεν ήταν από πριν εκτος αν εχεις εγγύηση οποτε την φτιάχνεις στην εγγύηση

Υπάρχει δηλαδή ένα ρίσκο.

Το κόστος δεν το λες και μικρό.

Μάλλον άρχισα να έχω και εγώ θέμα με την μπαταρία και θα πρέπει να την αλλάξω, αλλά με τρομάζει η ιδέα μήπως πέσω σε μαγαζί με "άσχετο" τεχνικό που δεν θα προσέξει το κινητό και πιθανόν να το γρατσουνίσει εξωτερικά ή να χαλάσει οτιδήποτε άλλο εσωτερικά. Βλέποντας ένα βίντεο στο youtube παρατήρησα ότι είναι πολύ λεπτοδουλειά οπότε θα ήθελα να μου πει κάποιος αν γνωρίζει προσωπικά κάποιο πολύ καλό μαγαζί στην Θεσσαλονίκη που να έχει εμπειρία με το συγκεκριμένο ώστε να το πάω εκεί.

Επίσης μια άλλη απορία που έχω είναι αν οι καινούργιες μπαταρίες που μας βάζουν έχουν χάσει την αρχική απόδοση τους λόγω παλαιότητας του στοκ που έχουν γενικότερα.

Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC

iOSiPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) Microsoft BAND

✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3

Θεωρητικά οι μπαταρίες εχουν μια μικρή πτωση της χωρητικοτητας τους με τον χρόνο αλλά δεν ειναι τοσο σημαντική εκτος αν τις αφησεις τελειως αφορτιστες ή τις βαραει πχ ο ηλιος. Οπως ερχονται απο το εργοστασιο με 40-50% φορτιο στα 2-3 χρονια ειναι μικρη η φθορα.

Μάλλον άρχισα να έχω και εγώ θέμα με την μπαταρία και θα πρέπει να την αλλάξω, αλλά με τρομάζει η ιδέα μήπως πέσω σε μαγαζί με "άσχετο" τεχνικό που δεν θα προσέξει το κινητό και πιθανόν να το γρατσουνίσει εξωτερικά ή να χαλάσει οτιδήποτε άλλο εσωτερικά. Βλέποντας ένα βίντεο στο youtube παρατήρησα ότι είναι πολύ λεπτοδουλειά οπότε θα ήθελα να μου πει κάποιος αν γνωρίζει προσωπικά κάποιο πολύ καλό μαγαζί στην Θεσσαλονίκη που να έχει εμπειρία με το συγκεκριμένο ώστε να το πάω εκεί.

Carephone Vodafone Καραολη & Δημητρίου στον Εύοσμο! Δεν θυμάμαι αριθμό... :(

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

κοντα στον σύνδεσμο του παοκ είναι

το παλιο nokia care!!!

ο τυπος εκεί κανει άψογη δουλεια χρονια τωρα!!!

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

το ιδιο λεμε, απλα επειδη και γω δε θυμαμαι αριθμο, ανεφερσ οτι ειναι κοντα στον συνδεσμο :)

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

40€ αλλα εγω που πήγα Κατεχακη μου χάλασαν την οθόνη άντε να αποδείξεις ότι δεν ήταν από πριν εκτος αν εχεις εγγύηση οποτε την φτιάχνεις στην εγγύηση

Τι εννοείς? Πήγες σε επίσημο Nokia Care και σου χάλασαν την οθόνη? Φυσικά μπορείς να το αποδείξεις... Να ζητήσεις το χαρτί που κατέγραψαν το κινητό αν είχαν γράψει ότι είχε χαλασμένη οθόνη και να ζητήσεις να σου την επισκευάσουν αμέσως...

Αν πήγες τώρα σε κάποιο μη εξουσιοδοτημένο κατάστημα δυσκολεύει η κατάσταση...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Θεωρητικά οι μπαταρίες εχουν μια μικρή πτωση της χωρητικοτητας τους με τον χρόνο αλλά δεν ειναι τοσο σημαντική εκτος αν τις αφησεις τελειως αφορτιστες ή τις βαραει πχ ο ηλιος. Οπως ερχονται απο το εργοστασιο με 40-50% φορτιο στα 2-3 χρονια ειναι μικρη η φθορα.

Carephone Vodafone Καραολη & Δημητρίου στον Εύοσμο! Δεν θυμάμαι αριθμό... :(

κοντα στον σύνδεσμο του παοκ είναι

το παλιο nokia care!!!

ο τυπος εκεί κανει άψογη δουλεια χρονια τωρα!!!

Κι αυτό που είπα κι εγώ, Nokia care ήταν παλιά!

το ιδιο λεμε, απλα επειδη και γω δε θυμαμαι αριθμο, ανεφερσ οτι ειναι κοντα στον συνδεσμο :)

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.

Μάλλον εννοείται το παρακάτω κατάστημα:

http://www.carephone.gr/

http://www.stigmap.gr/view26625-nokia-eyosmos-thes-niki.html

https://www.google.gr/maps/uv?hl=el&pb=!1s0x14a839ef1a880755:0x726d0a37a192be0e!2m5!2m2!1i80!2i80!3m1!2i100!3m1!7e115!4zL21hcHMvcGxhY2Uvbm9raWErY2FyZSslQ0UlQjUlQ0YlODUlQ0UlQkYlQ0YlODMlQ0UlQkMlQ0UlQkYlQ0YlODMvQDQwLjY2NjUwNTQsMjIuOTIxNzQ2OCwzYSw3NXksMjk1LjY1aCw5MHQvZGF0YT0hM200ITFlMSEzbTIhMXNJLUNfeHE0czFkbVNZX3YwTEI0cl9nITJlMCE0bTIhM20xITFzMHgwOjB4NzI2ZDBhMzdhMTkyYmUwZQ!5zbm9raWEgY2FyZSDOtc-Fzr_Pg868zr_PgyAtIM6Rzr3Osc62zq7PhM63z4POtyBHb29nbGU&imagekey=!1e2!2sI-C_xq4s1dmSY_v0LB4r_g&sa=X&ved=0ahUKEwi9266F86rNAhUFXhQKHeN-Aa8Qpx8IbjAK

ΥΓ: Μεταξύ του παραπάνω στην Καραολή και Δημητρίου στον Εύοσμο και του παρακάτω που βρίσκεται στην Ίωνος Δραγούμη στο κέντρο, ποιο προτείνεται για καλύτερο ώστε να πάω να αλλάξω την μπαταρία? (Εννοώ σαν καλύτερος και πιο αξιόπιστος τεχνικός. Μακάρι όμως ο καλύτερος να είναι και ο πιο φθηνός.)

http://www.stigmap.gr/view26622-nokia-dioikitirio-thes-niki.html

https://www.google.gr/maps/uv?hl=el&pb=!1s0x14a839a62975a6b5:0x9fa86d99ef90ad93!2m5!2m2!1i80!2i80!3m1!2i100!3m1!7e115!4zL21hcHMvcGxhY2Uvbm9raWErY2FyZSslQ0UlQkElQ0UlQjElQ0YlODQlQ0UlQjElQ0YlODMlQ0YlODQlQ0UlQjclQ0UlQkMlQ0UlQjElQ0YlODQlQ0UlQjErJUNFJUI4JUNFJUI1JUNGJTgzJUNGJTgzJUNFJUIxJUNFJUJCJUNFJUJGJUNFJUJEJUNFJUI5JUNFJUJBJUNFJUI3L0A0MC42MzgwOTg3LDIyLjk0MTM5MzMsM2EsNzV5LDYxLjMxaCw5MHQvZGF0YT0hM200ITFlMSEzbTIhMXNrektCUzBrandXQkZaZEdwWkN3Nl9RITJlMCE0bTIhM20xITFzMHgwOjB4OWZhODZkOTllZjkwYWQ5Mw!5zbm9raWEgY2FyZSDOus6xz4TOsc-Dz4TOt868zrHPhM6xIM64zrXPg8-DzrHOu86_zr3Ouc66zrcgLSDOkc69zrHOts6uz4TOt8-DzrcgR29vZ2xl&imagekey=!1e2!2skzKBS0kjwWBFZdGpZCw6_Q&sa=X&ved=0ahUKEwjXisXK9KrNAhWIWRQKHTUkBe8Qpx8IfDAK

Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC

iOSiPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) Microsoft BAND

✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.

Μάλλον εννοείται το παρακάτω κατάστημα:

http://www.carephone.gr/

http://www.stigmap.gr/view26625-nokia-eyosmos-thes-niki.html

https://www.google.gr/maps/uv?hl=el&pb=!1s0x14a839ef1a880755:0x726d0a37a192be0e!2m5!2m2!1i80!2i80!3m1!2i100!3m1!7e115!4zL21hcHMvcGxhY2Uvbm9raWErY2FyZSslQ0UlQjUlQ0YlODUlQ0UlQkYlQ0YlODMlQ0UlQkMlQ0UlQkYlQ0YlODMvQDQwLjY2NjUwNTQsMjIuOTIxNzQ2OCwzYSw3NXksMjk1LjY1aCw5MHQvZGF0YT0hM200ITFlMSEzbTIhMXNJLUNfeHE0czFkbVNZX3YwTEI0cl9nITJlMCE0bTIhM20xITFzMHgwOjB4NzI2ZDBhMzdhMTkyYmUwZQ!5zbm9raWEgY2FyZSDOtc-Fzr_Pg868zr_PgyAtIM6Rzr3Osc62zq7PhM63z4POtyBHb29nbGU&imagekey=!1e2!2sI-C_xq4s1dmSY_v0LB4r_g&sa=X&ved=0ahUKEwi9266F86rNAhUFXhQKHeN-Aa8Qpx8IbjAK

ΥΓ: Μεταξύ του παραπάνω στην Καραολή και Δημητρίου στον Εύοσμο και του παρακάτω που βρίσκεται στην Ίωνος Δραγούμη στο κέντρο, ποιο προτείνεται για καλύτερο ώστε να πάω να αλλάξω την μπαταρία? (Εννοώ σαν καλύτερος και πιο αξιόπιστος τεχνικός. Μακάρι όμως ο καλύτερος να είναι και ο πιο φθηνός.)

http://www.stigmap.gr/view26622-nokia-dioikitirio-thes-niki.html

https://www.google.gr/maps/uv?hl=el&pb=!1s0x14a839a62975a6b5:0x9fa86d99ef90ad93!2m5!2m2!1i80!2i80!3m1!2i100!3m1!7e115!4zL21hcHMvcGxhY2Uvbm9raWErY2FyZSslQ0UlQkElQ0UlQjElQ0YlODQlQ0UlQjElQ0YlODMlQ0YlODQlQ0UlQjclQ0UlQkMlQ0UlQjElQ0YlODQlQ0UlQjErJUNFJUI4JUNFJUI1JUNGJTgzJUNGJTgzJUNFJUIxJUNFJUJCJUNFJUJGJUNFJUJEJUNFJUI5JUNFJUJBJUNFJUI3L0A0MC42MzgwOTg3LDIyLjk0MTM5MzMsM2EsNzV5LDYxLjMxaCw5MHQvZGF0YT0hM200ITFlMSEzbTIhMXNrektCUzBrandXQkZaZEdwWkN3Nl9RITJlMCE0bTIhM20xITFzMHgwOjB4OWZhODZkOTllZjkwYWQ5Mw!5zbm9raWEgY2FyZSDOus6xz4TOsc-Dz4TOt868zrHPhM6xIM64zrXPg8-DzrHOu86_zr3Ouc66zrcgLSDOkc69zrHOts6uz4TOt8-DzrcgR29vZ2xl&imagekey=!1e2!2skzKBS0kjwWBFZdGpZCw6_Q&sa=X&ved=0ahUKEwjXisXK9KrNAhWIWRQKHTUkBe8Qpx8IfDAK

Carephone! Όλα απο κει τα παίρνω, αν και μένω ανατολικα! Η μπαταρία νομίζω εχει ίδια τιμή σε οποιο κι αν πας! Πάντως κάνει καλή δουλειά!

Carephone! Όλα απο κει τα παίρνω, αν και μένω ανατολικα! Η μπαταρία νομίζω εχει ίδια τιμή σε οποιο κι αν πας! Πάντως κάνει καλή δουλειά!

ΟK φίλε @evris2013 με έπεισες και θα πάω να την αλλάξω στο Carephone. Εύχομαι και ελπίζω να μείνω ευχαριστημένος. Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια. :)

:!: Off Topic :!:

@evris2013 Μην περιμένεις άλλο και βάλε τα 10άρια σήμερα κιόλας αν έχεις χρόνο και διάθεση. Η τελευταία αναβάθμιση (10.0.10586.420) θεωρώ ότι είναι εξαιρετική και δεν θα σε απογοητεύσει.

Edited by Katsaras_John

@evris2013 Μην περιμένεις άλλο και βάλε τα 10άρια σήμερα κιόλας αν έχεις χρόνο και διάθεση. Η τελευταία αναβάθμιση (10.0.10586.420) θεωρώ ότι είναι εξαιρετική και δεν θα σε απογοητεύσει.

Αν βρω χρόνο (4+ ώρες) το Σαββατοκύριακο αυτο... ;)

• 2 months later...

Καλησπέρα παιδιά! Αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα με το Lumiaκι...

1) Τον Αυγουστο και αφου τραβαγα πολλες φωτογραφιες στις διακοπες, ξαφνικα άρχισε να μη μου τις δειχνει αρχικά στις φωτογραφίες και έπειτα στην εξερεύνηση αρχείων. Ηταν ρυθμισμενο να αποθηκευει τις φωτογραφιες και τα βιντεο στην καρτα μνημης. Βαζω την καρτα μνημης στον υπολογιστη και βλεπω οτι ουτε εκει φαινονται! Σαν να μην ειχαν τραβηχτει ποτε αφου δεν τις ειχα διαγραψει (ειμαι πολυ σιγουρος για αυτο). Επισης αρχισαν να εμφανιζονται στο κινητο παλαιοτερες φωτογραφιες και βιντεο τα οποια ειχα διαγραψει!!!!

2) Πιστευοντας οτι φταιει η καρτα μνημης, την καταργω και δουλευω μονο με την εσωτερικη μνημη του κινητου συνεχιζοντας να τραβαω φωτογραφιες. Και σημερα δεν μου εμφανιζονται ουτε αυτες στο app φωτογραφιες! Μονο απο την εξερευνηση αρχειων εχω πλεον προσβαση σε αυτες και απο τον υπολογιστη.

Γνωριζετε τι μπορει να φταιει? Εχω κανει ολα τα update (και το anniversary των 10) και γενικα το προσεχω :cry::cry::cry:

Ευχαριστώ πολύ για την οποιαδήποτε βοήθεια!

Be the change you want to see in the world!!!

• 1 month later...
κολλησε σε flight mode...εχω δοκιμασει τα παντα....καμια λυση?

Το εργαλείο για επαναφορά σε win 8.1 και μετά στήσιμο από τη αρχή το δοκίμασες;

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

• 4 months later...
  • 5 weeks later...

καλημερα.

εχει βρει καποιος στα 10αρια, τροπο να ενεργοποιηση την δυνατοτητα εγγραφης (ηχογραφησης) κλησης ?

το υποστηριζουν τα lumia x50 αλλα δυστυχως οχι τα παλαιοτερα μοντελα.

εναλλακτικα, πιθανη εφαρμογη που να κανει αυτο ? (εγγραφη κλησεων).

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

εχω το lumia 1520 και εκανα την αναβαθμηση σε windows 10 . Ολα λοιτουργουν σωστα . Το μονο προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να κανω βιντεο κληση στο facebook messenger. Ξερει κανεις γιατι?? χρειαζεται καποια ρυθμηση ισως?
:thanks:

εχω το lumia 1520 και εκανα την αναβαθμηση σε windows 10 . Ολα λοιτουργουν σωστα . Το μονο προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να κανω βιντεο κληση στο facebook messenger. Ξερει κανεις γιατι?? χρειαζεται καποια ρυθμηση ισως?

Καλημέρα, όχι δεν υπάρχει κάποια ρύθμιση απλά δεν υποστηρίζεται ακόμη αυτό που ζητάς. Σε ενδεχόμενο update λογικά θα γίνει κι αυτό.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

γεια σας παιδια,

τροπο για unlock bootloader στο lumia 1520, εχουμε?

δοκιμασα χθες να ξεκινησω την διαδικασια ωστε να το κανω να φαινεται ως 950xl (για να συνεχισει να λαμβανιε αναβαθμισεις των 10), αλλά εκπληκτος ειδα οτι δεν υπαρχει το απαραιτητο αρχειο SBLengineering_1520.bin

όσο κι αν googlαρα, δεν το βρηκα και αρα δεν εβγαλα ακρη.

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

γεια σας παιδια,

τροπο για unlock bootloader στο lumia 1520, εχουμε?

δοκιμασα χθες να ξεκινησω την διαδικασια ωστε να το κανω να φαινεται ως 950xl (για να συνεχισει να λαμβανιε αναβαθμισεις των 10), αλλά εκπληκτος ειδα οτι δεν υπαρχει το απαραιτητο αρχειο SBLengineering_1520.bin

όσο κι αν googlαρα, δεν το βρηκα και αρα δεν εβγαλα ακρη.

Για δες μ' αυτόν τον τρόπο!

https://nokiapoweruser.com/hack-to-get-windows-10-mobile-redstone-build-14267-on-any-lumia/

Ένας φίλος τα κατάφερε έτσι σε 925! Μήπως κάνει και για το 1520;

• 5 weeks later...
  • 1 month later...
Καλημερα, εχθες το θηριο κοκαλωσε........γνωριζει καποιος πως μπορει να γινει hard reset, δεν σβηνει με τιποτα ειναι μεσα στο μενου και δεν, ουτε να δεχθει κλησεις ουτε να παρει.....