giannis_al Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Παιδιά αν σας είναι εύκολο ανεβάστε κι άλλες φωτογραφίες από την κάμερα του κινητού(και υπό άλλες συνθήκες, πχ βράδυ). Δυστυχώς,με τόσα λίγα reviews είναι δύσκολο να έχουμε καθαρή εικόνα για την ποιότητα της!!:confused: Πάντως το είδα σήμερα και έπαθα πλάκα η αλήθεια είναι,δεν το περίμενα τόσο όμορφο. Και αν και είχα πει όχι lg ξανά, γιατί είχα βαρεθεί UI κλπ, με βλέπω για άμεση αγορά αν είναι ικανοποιητικό και στην κάμερα!:D Παράθεση History: Nokia 5210, samsung e720, s.ericsson w810, s.ericsson w705, LG optimus black, LG optimus L9 ii Current device: LG G4 Dual Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strange_thomas Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Υπαρχει πουθενα στο πλανο της lg αναβαθμιση για αυτο? το δοκιμασα απο κοντα και οντως ειναι πολυ καλο για τα λεφτα του.... ειναι κριμα να εχει την ιδια μοιρα με τo l9 που εμεινε οπως βγηκε :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Καλημέρα διάβασα ότι γράφετε για το κινητο και θέλω να μπω στην παρέα από πού να το αγοράσω βλέπω στο skroutz γυρο στα 250 ευρώ υπάρχει κάπου αλλού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 το κινητό μ άρεσε πάααααρα πολύ και λέω να το παραγγείλω.Διάβασα όλες τις σελίδες και πιστευω ότι πράγματι,για τα λεφτά του , το αξίζει και παίζει μόνο του σε αυτή την τιμή,εκτός εάν μου διαφεύγει κάποιο άλλο μοντέλο.(μιλάω για ποσό έως 250 ευρώ). Το ψιλοσκέφτομαι σε σχέση με κάποιο samsung σ αυτά τα λεφτά θεωρώντας το samsung πιο αξιόπιστο αλλά το λέω χωρίς να το γνωρίζω.Ισως στο συγκεκριμένο μοντέλο της LG το L9 2 να είναι βελτιωμένο και να έχει γίνει πιο αξιόπιστο.......Δεν ξέρω. Αυτό ας μας το αναλύσουν κάποια παιδιά που γνωρίζουν...... Αυτό που θέλω να ρωτήσω για το L9 είναι σχετικά με το GPS και το Α-gps , γιατί έχω μπερδευτεί......αλλού το βλέπω σαν GPS , αλλού σαν Α-GPS. Εχει ενσωματωμένο που μπορεί να κλειδώσει δορυφόρους κανονικά(εκτός σύνδεσης).....ή δουλεύει μόνο εάν συνδεθεί με ίντερνετ ?....για κατέβασμα χαρτών κτλ. Δηλαδή το sygic , το igo κτλ.....μπορούν να περαστούν στο τηλέφωνο και να δουλέψουν ή θέλουν σύνδεση σαν το google maps ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 το κινητό μ άρεσε πάααααρα πολύ και λέω να το παραγγείλω.Διάβασα όλες τις σελίδες και πιστευω ότι πράγματι,για τα λεφτά του , το αξίζει και παίζει μόνο του σε αυτή την τιμή,εκτός εάν μου διαφεύγει κάποιο άλλο μοντέλο.(μιλάω για ποσό έως 250 ευρώ). Το ψιλοσκέφτομαι σε σχέση με κάποιο samsung σ αυτά τα λεφτά θεωρώντας το samsung πιο αξιόπιστο αλλά το λέω χωρίς να το γνωρίζω.Ισως στο συγκεκριμένο μοντέλο της LG το L9 2 να είναι βελτιωμένο και να έχει γίνει πιο αξιόπιστο.......Δεν ξέρω. Αυτό ας μας το αναλύσουν κάποια παιδιά που γνωρίζουν...... Αυτό που θέλω να ρωτήσω για το L9 είναι σχετικά με το GPS και το Α-gps , γιατί έχω μπερδευτεί......αλλού το βλέπω σαν GPS , αλλού σαν Α-GPS. Εχει ενσωματωμένο που μπορεί να κλειδώσει δορυφόρους κανονικά(εκτός σύνδεσης).....ή δουλεύει μόνο εάν συνδεθεί με ίντερνετ ?....για κατέβασμα χαρτών κτλ. Δηλαδή το sygic , το igo κτλ.....μπορούν να περαστούν στο τηλέφωνο και να δουλέψουν ή θέλουν σύνδεση σαν το google maps ? Το gps είναι άψογο κλειδώνει τους δορυφόρους σε δευτερόλεπτα χωρίς σύνδεση στο ίντερνετ Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klasompanieras Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Παιδιά παρατήρησα ένα προβληματάκι που δεν το έδωσα και τόσο σημασία από την αρχή, το θεώρησα τυχαίο αλλά επειδή έχει επαναληφθεί αρκετές φορές θα ήθελα να το αναφέρω. Όταν μπαίνω στο ίντερνετ από το κινητό μέσω 3G, εκτός ότι είναι υπερβολικά αργό, δεν ξέρω βέβαια αν αυτό έχει σχέση με την συσκευή η είναι θέμα του δικτύου, πολλές φορές κόβετε απότομα η σύνδεση (shut down) και δεν επανασυνδέεται πάρα μόνο με επανεκκίνηση της συσκευής. Αυτό δεν μου το έχει κάνει μέσω του wi-fi, παρά μόνο μέσω των ''δεδομένων 3G'' του δικτύου. Έχει κάποιος, κάποια παρόμοια εμπειρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Λογικά θα υπάρχει πλάνο αναβάθμισης και πιστεύω ότι αν πάρει την kitKat πού πιστεύω ότι είναι αδύνατον να μην την πάρει θα έχει και καλύτερή διαχείριση της μνήμης,κάτι πού χρειάζεται έστω κι αν ο χρήστης δεν βλέπει κανένα πρόβλημα η κόλλημα. Έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος από το κινητό πάντως παιδιά και πιστεύω ότι αν κάποιος θέλει καλό και σωστό κινητό μέχρι 250 ευρώ τότε αποτελεί μονόδρομο το συγκεκριμένο. Δεν με απογοήτευσε πουθενά,λίγο στην αίσθηση της δόνησης μονό κατά την πληκτρολόγηση,μου φαινόταν κάπως παράξενη η αίσθηση αλλά λεπτομέρεια. Σε όλα τα υπόλοιπα έμεινα ευχαριστημένος. 4-4,5 ώρες ανοιχτή οθόνη άνετα,ωραίο μέγεθος,κορυφή οθόνη,καλή ποιότητα έστω κι αν άρχιζε να τρίζει το πίσω καπάκι.δε με ενόχλησε και τόσο καθώς και να το κρατούσα θα έβαζα θήκη μόλις ερχόταν. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jstllucky Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Παιδιά παρατήρησα ένα προβληματάκι που δεν το έδωσα και τόσο σημασία από την αρχή, το θεώρησα τυχαίο αλλά επειδή έχει επαναληφθεί αρκετές φορές θα ήθελα να το αναφέρω. Όταν μπαίνω στο ίντερνετ από το κινητό μέσω 3G, εκτός ότι είναι υπερβολικά αργό, δεν ξέρω βέβαια αν αυτό έχει σχέση με την συσκευή η είναι θέμα του δικτύου, πολλές φορές κόβετε απότομα η σύνδεση (shut down) και δεν επανασυνδέεται πάρα μόνο με επανεκκίνηση της συσκευής. Αυτό δεν μου το έχει κάνει μέσω του wi-fi, παρά μόνο μέσω των ''δεδομένων 3G'' του δικτύου. Έχει κάποιος, κάποια παρόμοια εμπειρία; Πρέπει να ναι αρκετά σπαστικό αν χρησιμοποιείς συχνά δεδομένα..εγώ είχα θέμα με το φλας και έγινε αντικατάσταση η πρώτη συσκευή..δοκίμασε hard reset μήπως και.. αλλιώς εγγύηση.. πόσο χάρηκα που δεν πήρα Κινέζο τελικα! Παράθεση Παντασουζα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmtb Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 καλησπερα παιδια!! τελικα δε καταφερα να παρω το optimus g που ηθελα προ μηνων κ τωρα διαβαζοντας τοσα καλα για αυτο εδω το τηλεφωνο, ψηνομαι για τα χριστουγεννα!! Αν καταλαβαινω καλα τα οσα διαβαζω, βλεπω συγκριτικα με το g μια συσκευη μικροτερη, με ιδια οθονη σε ολα, καλυτερη φωτογραφικη κ μπαταρια, αντιπαραθετοντας ελαχιστη πραγματικη διαφορα στην αποδοση του επεξεργαστη(και οχι στα χαρτια..) κ λιγο καλυτερη ποιοτητα κατασκευης λογο υλικων στη πισω πλευρα.. ισχυουν τα συμπερασματα μου? να το χτυπησω αφοβα? αποκλειεται να πεσει λιγο η τιμη? ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_al Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Να ρωτήσω κάτι όσους το έχουν. Απ'ότι είδα χθες, δεν έχει επιλογή αυτόματης φωτεινότητας. Αυτό υποθέτω σημαίνει πως δεν έχει αισθητήρα μέτρησης φωτός. Αυτό σημαίνει πως όταν μιλάς δεν κλείνει και η οθόνη ή γι αυτό υπάρχει άλλος αισθητήρας υπεύθυνος? Και κάτι ακόμα, στο gsmarena, απ'ότι βλέπω το LG δεν έχει γυροσκόπιο, σε αντίθεση με το s4 mini. Τι δε μπορεί να κάνει με την εν λόγω έλλειψη? Ευχαριστώ!:) Παράθεση History: Nokia 5210, samsung e720, s.ericsson w810, s.ericsson w705, LG optimus black, LG optimus L9 ii Current device: LG G4 Dual Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 τα ελλατωματα του για μενα ειναι δυο . 1. δεν εχει καλη διαχειρηση μνημης..αφηνει γυρω στα 200-250 ελευθερα..2..το βιντεο 1080π που τραβαε σε εσωτερικο χωρο ειναι αθλιο....τα fps ειναι μεταξυ 14-24 με αποτελεσμα να μην βλεπεται! και τα bitrate πολυ χαμηλα...7-12.000. σε αντιθεση με το σ4 μινι που τραβαει φοβερο βιντεο μεσα και εξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_al Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 το βιντεο 1080π που τραβαε σε εσωτερικο χωρο ειναι αθλιο....τα fps ειναι μεταξυ 14-24 με αποτελεσμα να μην βλεπεται! και τα bitrate πολυ χαμηλα...7-12.000 Τα fps είναι έτσι από μαμάς? Δηλαδή τραβάει 1080p σε 14-24 fps, ή είναι bug της συσκευής? Δηλαδή απλά χάνει frames? Παράθεση History: Nokia 5210, samsung e720, s.ericsson w810, s.ericsson w705, LG optimus black, LG optimus L9 ii Current device: LG G4 Dual Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Τα fps είναι έτσι από μαμάς? Δηλαδή τραβάει 1080p σε 14-24 fps, ή είναι bug της συσκευής? Δηλαδή απλά χάνει frames? σε εξωτερικο χωρο ειναι 29. σε εσωτερικο πεφτουν αρκετα. και ειδικα αμα δεν εχει καλο φωτισμο η κατασταση ειναι τραγικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Φαντάζομαι ότι δεν γνωρίζετε ότι οι σούπερ-ντούπερ ταινίες που παρακολουθείτε στις σούπερ-ντούπερ κινηματογραφικές αίθουσες είναι στα 24 fps, σωστά;;; ετσι ειναι αλλα καμια σχεση αυτο με το βιντεο που λεω φιλε μου....φενεται η διαφορα με το ματι...και μακαρι να ηταν και 24....σε συνθηκες ε οχι καλο φωτισμο πεφτει και στα 14! μαλλον ειναι θεμα software....μακαρι να το φτιαξουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_al Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Φαντάζομαι ότι δεν γνωρίζετε ότι οι σούπερ-ντούπερ ταινίες που παρακολουθείτε στις σούπερ-ντούπερ κινηματογραφικές αίθουσες είναι στα 24 fps, σωστά;;; Ναι, και πολλές είναι τραβηγμένες σε 480p, δεν νομίζω όμως οτι η ποιότητά είναι ίδια ή έστω και παραπλήσια ενός video στα 480p από κάποιο κινητό! Οι αριθμοί δεν λένε σχεδόν τίποτα όταν μιλάμε για τόσο διαφορετικά μέσα.. Όπως μία slr των 6mp με ένα κινητό των 13, καμία σύγκριση.. Παράθεση History: Nokia 5210, samsung e720, s.ericsson w810, s.ericsson w705, LG optimus black, LG optimus L9 ii Current device: LG G4 Dual Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Τι μας έγραψες τώρα;;; :worry: Απλούστατα λέω ότι ο ρυθμός των εικοσιτεσσάρων καρέ ανά δευτερόλεπτο είναι υπεραρκετός για να εκληφθεί σαν μια ομαλή κίνηση από το ανθρώπινο μάτι. υπεραρκετος δεν θα το ελεγα...απλα ειναι αποδεκτος...τα 30 ειναι αυτα που δεν σε κουραζουν γιαυτο εχει γινει και στανταρ τωρα στο full hd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coftaras Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Μολις το πηρα και εγω και ειναι σε κατασταση φορτισης τωρα...Αυριο που θα ασχοληθω μαζι του θα αναφερω εδω εντυπωσεις.... Πρωτη απορεια...Manual βρηκατε πουθενα? (ελληνικα ή Αγγλικα) ...και δεν αναφερωμαι σε αυτο που εχει μεσα (ουσιαστικα maual εγκαταστασεις ηταν αυτο)....:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_al Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Τι μας έγραψες τώρα;;; :worry: Απλούστατα λέω ότι ο ρυθμός των εικοσιτεσσάρων καρέ ανά δευτερόλεπτο είναι υπεραρκετός για να εκληφθεί σαν μια ομαλή κίνηση από το ανθρώπινο μάτι. Λέω πως είναι άτοπο να συγκρίνουμε ένα βίντεο καθαρά απ'τα fps του, όπως και μία φωτογραφία καθαρά απ'την ανάλυσή της. Ακόμα και αν τα 24 είναι αρκετά, είναι και ο συνδυασμός του αισθητήρα του κινητού που χειροτερεύει το αποτέλεσμα. Αν και ο couros μίλησε για drop μέχρι και στα 14fps ου σίγουρα δεν είναι αρκετά!! Παράθεση History: Nokia 5210, samsung e720, s.ericsson w810, s.ericsson w705, LG optimus black, LG optimus L9 ii Current device: LG G4 Dual Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 καλησπερα παιδια!! τελικα δε καταφερα να παρω το optimus g που ηθελα προ μηνων κ τωρα διαβαζοντας τοσα καλα για αυτο εδω το τηλεφωνο, ψηνομαι για τα χριστουγεννα!! Αν καταλαβαινω καλα τα οσα διαβαζω, βλεπω συγκριτικα με το g μια συσκευη μικροτερη, με ιδια οθονη σε ολα, καλυτερη φωτογραφικη κ μπαταρια, αντιπαραθετοντας ελαχιστη πραγματικη διαφορα στην αποδοση του επεξεργαστη(και οχι στα χαρτια..) κ λιγο καλυτερη ποιοτητα κατασκευης λογο υλικων στη πισω πλευρα.. ισχυουν τα συμπερασματα μου? να το χτυπησω αφοβα? αποκλειεται να πεσει λιγο η τιμη? ευχαριστω πολυ Μισό... Το g είναι ανώτερό τηλέφωνο.και στην πράξη. Μείον του η κάμερα και το ότι δεν έχει τηλεκοντρόλ για όσους θέλουν. Επίσης και στην οθόνη έχουν μία μικρή διάφορα υπέρ του g,τα σύγκριναν δίπλα δίπλα με ιδία φωτεινότητά και τα χρώματα στο g είναι λίγο πιο έντονα.. Το l9 είναι πολύ καλό και σίγουρα ανταγωνιστικό αλλά μην τα συγκρίνουμε κι όλα με αυτό. Σίγουρα στα χρήματά του πάντως είναι καλύτερό από αλλά πιο δυνατά μοντέλα με παραπάνω χρήματά. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. November 15, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 (edited) Να ρωτήσω κάτι όσους το έχουν. Απ'ότι είδα χθες, δεν έχει επιλογή αυτόματης φωτεινότητας. Αυτό υποθέτω σημαίνει πως δεν έχει αισθητήρα μέτρησης φωτός. Αυτό σημαίνει πως όταν μιλάς δεν κλείνει και η οθόνη ή γι αυτό υπάρχει άλλος αισθητήρας υπεύθυνος? Και κάτι ακόμα, στο gsmarena, απ'ότι βλέπω το LG δεν έχει γυροσκόπιο, σε αντίθεση με το s4 mini. Τι δε μπορεί να κάνει με την εν λόγω έλλειψη? Ευχαριστώ!:) Όταν μιλάς η οθόνη κλείνει. Αυτό έχει να κάνει με τον αισθητήρα εγγύτητας και όχι με τον αισθητήρα φωτεινότητας. Επίσης με το CPU Z είδα πως μπορεί να μετρήσει την επιτάχυνση της βαρύτητας στους άξονες x,y,z άρα έχει γυροσκόπιο. Το γυροσκόπιο είναι αισθητήρας ο οποίος καταλαβαίνει πως είναι τοποθετημένο το τηλέφωνο σε σχέση με τη γη και χρησιμοποιείται σε εφαρμογές όπως το sky map και άλλα τέτοια ψηφιακά πλανητάρια, σε συνδυασμό φυσικά με το GPS. Edited November 15, 2013 by LotusEater Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssavvass Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 τα ελλατωματα του για μενα ειναι δυο . 1. δεν εχει καλη διαχειρηση μνημης..αφηνει γυρω στα 200-250 ελευθερα..2..το βιντεο 1080π που τραβαε σε εσωτερικο χωρο ειναι αθλιο....τα fps ειναι μεταξυ 14-24 με αποτελεσμα να μην βλεπεται! και τα bitrate πολυ χαμηλα...7-12.000. σε αντιθεση με το σ4 μινι που τραβαει φοβερο βιντεο μεσα και εξω Στην πράξη είδες κανένα πρόβλημα με την κακή διαχείριση μνήμης σε multitasking και παιχνίδια; κολλάει μετά από αρκετή ώρα με ανοιχτές εφαρμογές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Στην πράξη είδες κανένα πρόβλημα με την κακή διαχείριση μνήμης σε multitasking και παιχνίδια; κολλάει μετά από αρκετή ώρα με ανοιχτές εφαρμογές; Lag θα δεις.άλλωστε σε πιο android mobile δεν έχουμε δει.να κολλήσει πολύ όμως,όχι. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssavvass Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Lag θα δεις.άλλωστε σε πιο android mobile δεν έχουμε δει.να κολλήσει πολύ όμως,όχι. Είχα πι προσέξει σε άλλο θέμα ότι είχες αναφέρει ότι έχεις το one mini αν δεν κάνω λάθος, είδες πουθενά διάφορα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Lag θα δεις.άλλωστε σε πιο android mobile δεν έχουμε δει.να κολλήσει πολύ όμως,όχι. ετσι ακριβως...απλα επρεπε να ειχε αλυτερη διαχειρηση μνημης,,,στην πραξη δεν το πολυκαταλαβενεις με νορμαλ χρηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Το δοκίμασα λίγο στο Public στο Σύνταγμα σήμερα. Εντυπωσιάστηκα θετικά από την ποιότητα κατασκευής. Δεν περίμενα μεταλλικό σώμα όπως HTC, αλλά τα πλαστικά μου άφησαν καλή αίσθηση. Η κάμερα δείχνει καλή με επαρκή φωτισμό και το LED φλας πιο δυνατό απ'ότι περίμενα. Τώρα απλώς είμαι ανάμεσα στο να δώσω 250Ε γι'αυτό ή 400Ε για Nexus 5 32άρι από Γερμανία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts