Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια επειδή πηρα το s7 edge το g2 θα το δώσω στην γυναίκα μου .Ξέρουμε καμια rom που να ειναι απροβληματιστη και να εχει καλη κάμερα;

Εγω δούλευα την cm13 αλλα δεν την βολεψε .Ειχε συνηθίσει στο g2 mini που ηταν στοκ.

Βάλε SRKG2 με g3 καμερα

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Βάλε SRKG2 με g3 καμερα

Ευχαριστω, την καμερα την εχει ενσωματωμένη η πρεπει να την βάλω εξτρα;

Θοδωρης

Ευχαριστω, την καμερα την εχει ενσωματωμένη η πρεπει να την βάλω εξτρα;

Η SRKG2 έχει την μαμά καμερα. Μόλις φλασαρεις την ρομ φλασαρε από πάνω την g3 camera.

Προτίμησε την SRKG2 3 και όχι την 4.10. Πολλοί από εδώ μέσα θεωρούμε την 3 καλύτερη

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6582152

Μιας και το αναφερατε,η ff stock 1.0 φοραει την G3 καμερα;

Η οποια ff stock με xceed 14 kernel πεταει!

Η SRKG2 έχει την μαμά καμερα. Μόλις φλασαρεις την ρομ φλασαρε από πάνω την g3 camera.

Προτίμησε την SRKG2 3 και όχι την 4.10. Πολλοί από εδώ μέσα θεωρούμε την 3 καλύτερη

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6582152

Ευχαριστώ :)

Θοδωρης

Μιας και το αναφερατε,η ff stock 1.0 φοραει την G3 καμερα;

Η οποια ff stock με xceed 14 kernel πεταει!

Ναι του G3

Καλημέρα. Μία βοήθεια. Είμαι σε stock rom LP 5.02 V30d με root. Για να περάσω custom LP rom εκτός από την εγκατάσταση του TWRP μέσω Autorec χρειάζεται και κάτι άλλο;

Ευχαριστώ

Καλημέρα. Μία βοήθεια. Είμαι σε stock rom LP 5.02 V30d με root. Για να περάσω custom LP rom εκτός από την εγκατάσταση του TWRP μέσω Autorec χρειάζεται και κάτι άλλο;

Ευχαριστώ

χρειάζεσαι root & custom recovery. Απλά πάντα να πέρνεις backup πριν φλασαρεις άλλη ρομ ή κάποιο mod

Μόλις περάσεις recovery και πάρεις back up για να περάσεις άλλη ρομ κάνε wipe στα

Cache

Dalvic

System

Data

και φλασαρε την ρομ που θέλεις

Προσοχή: μην κάνεις wipe το internal storage

Προτείνω μια AOSP ROM 6.0.1 παιδιά την οποία φοράω εδώ και λίγες μέρες και έχω πάθει ταράκουλο!!!

Ονομάζεται XOSP 5.3 for D802, είναι παναλαφρη, μπαταρία εξαιρετικη , κάμερα επιτέλους εφάμιλλη της stock και χωρίς bugs.

http://forum.xda-developers.com/lg-g2/general/rom-xosp-5-3-d802-zg85-t3361197

Edited by androidaddict
HTC Desire > Samsung Galaxy S2 > LG G2 , Nexus 7

Υπάρχει ο κακός χαμός πλέον με τις aosp, με την καλή έννοια το λέω.Δεν ξέρω ποια να πρώτο βάλω.τρέχω τώρα την liquid dark

Στάλθηκε από το Tesla powered G2 D802 μου

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Παιδιά καλησπέρα φοραω την bliss 6.1 ικανοποιημένος αρκετά πλην της κάμερας και κάποιων επανεκινησεων που κανε πριν καιρό τώρα δείχνει να χει στρώσει... Έλεγα να του περάσω την 6.2 bliss αλλα αν έχετε να προτεινετε κάποια καλύτερη θα με βοηθουσατε μιας και δεν ξέρω γω να φλασαρω και την όλη δουλεια την κανει φιλος! Υ.Γ. Απο την bliss έμεινα απίστευτα ικανοποιημένος στο θέμα απόκρισης μπαταρίας διαχείρισης Ραμ και θερμοκρασιών αυτά με ενδιαφρουνε πολύ. Δέκτες όλες οι απόψεις!!!

μπορει κααποιος ν μ δωσει τ lg home 5.0?

Παιδιά καλησπέρα φοραω την bliss 6.1 ικανοποιημένος αρκετά πλην της κάμερας και κάποιων επανεκινησεων που κανε πριν καιρό τώρα δείχνει να χει στρώσει... Έλεγα να του περάσω την 6.2 bliss αλλα αν έχετε να προτεινετε κάποια καλύτερη θα με βοηθουσατε μιας και δεν ξέρω γω να φλασαρω και την όλη δουλεια την κανει φιλος! Υ.Γ. Απο την bliss έμεινα απίστευτα ικανοποιημένος στο θέμα απόκρισης μπαταρίας διαχείρισης Ραμ και θερμοκρασιών αυτά με ενδιαφρουνε πολύ. Δέκτες όλες οι απόψεις!!!

Διάβασε λίγο πιο πάνω

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

μπορει κααποιος ν μ δωσει τ lg home 5.0?

Τον launcher ή το theme??

@alexkidd μπορείς να πεις τον zg85 να κάνει μια ομάδα στο gplus γιατί δεν έχω και δεν ξέρω να δουλεύω το Twitter;

Στάλθηκε από το Tesla powered G2 D802 μου

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Παιδιά το θέμα με τα back buttons, vol up & down το έχω ακόμα. Πέρασα xceed 14 από dori9.5 μήπως και εμφανιστούν (θεωρούσα υπαίτιο τον dori kernel) αλλά δεν εμφανίστηκαν. Τώρα δοκίμασα τον Xceed 16, πάλι τα πατάω και δεν εμφανίζεται το πλαίσιο που χαμηλώνεις την ένταση/ ανεβάζεις κλπ. Εντωμεταξύ τα κουμπιά δουλεύουν (δηλ δεν έχει χαλάσει ο μηχανισμός τους), αφού όταν είναι σβηστή η οθόνη, κρατάω το Vol Down και ανοίγει η κάμερα. Καμιά ιδέα έχετε;

Προτείνω μια AOSP ROM 6.0.1 παιδιά την οποία φοράω εδώ και λίγες μέρες και έχω πάθει ταράκουλο!!!

Ονομάζεται XOSP 5.3 for D802, είναι παναλαφρη, μπαταρία εξαιρετικη , κάμερα επιτέλους εφάμιλλη της stock και χωρίς bugs.

http://forum.xda-developers.com/lg-g2/general/rom-xosp-5-3-d802-zg85-t3361197

Το double tap to wake λειτουργει οπως στις stock based ή πρεπει να το κοπανας 4 φορες για να παρει μπρος οπως στηνν bliss 6.2;

Ηταν ο μονος λογος που εφυγα απο τις aosp.

Το double tap to wake λειτουργει οπως στις stock based ή πρεπει να το κοπανας 4 φορες για να παρει μπρος οπως στηνν bliss 6.2;

Σε μενα δουλευει με την μια

περασα την FF stock του Κωστη και δεν δουλευει το playstore ! τι γινεται ;

ειδα οτι υπηρχε παρομοιο προβλημα με την τελευταια ρομ που εχει G4 UI

πως το λυσατε ; να την ξαναπερασω ;

LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE

Και σε μένα με τη πρωτη δουλεύει

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δοκίμασε να μπεις ρυθμίσεις, εφαρμογές, playstore και να κάνεις εκκαθάριση δεδομένων και αν δεν δουλέψει απεγκατάσταση ενημερώσεων.

Φιλικά, Κατερίνα

Δοκίμασε να μπεις ρυθμίσεις, εφαρμογές, playstore και να κάνεις εκκαθάριση δεδομένων και αν δεν δουλέψει απεγκατάσταση ενημερώσεων.

την ξαναπερασα κι εφτιαξε .. ευχαριστω Κατερινα

LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE

Κ εγώ αυτό έπαθα όταν την πέρασα... Θα ξαναδοκιμασω... Για ποια rom λες; εγώ την f f ux 5.1....

Είσαι στο μυαλό και μαγικό.....

είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό...

@vrwmiaris μπα...το είχε συζητήσει καιρό πριν και βαριέται..εδώ πάντως το download profile του - προτείνω την Turbo https://www.androidfilehost.com/?w=profile&uid=95864024717072638