Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικα το κατεβασα αλλα δε δουλευει. Λεει η εφαρμογη δεν ανταποκρινεται. Τον περασα και χειροκινητα αλλα και φλασαροντας τον αλλα τιποτα...

Για δες εδώ:

http://forum.xda-developers.com/lg-g3/themes-apps/lg-g4-apps-t3102687

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημερα παιδια.....η ρομ ανεβηκε...καλα φλασαρισματα και οτι προβληματα μου λετε....δεν εβαλα διπλο παραθυρο θα δω τι μπορω να κανω!!!

UX5.0 λοιπον και εχουμε και συνεχεια λοιπον!!

η ρομ οπως και οι προηγουμενες ειναι με στοκ κερνελ και με αυτον τη δοκιμασα και ρολαρουν ολα καλα..

SystemUI εχω φυσικα του Πανου!!!!

το προεπιλεγμενο θεμα ειναι το απλα το στοκ και μεσω των ρυθμισεων εχω βαλει και το G5 του Giannif για ολα τα γουστα!!!

περιμενω κριτικες!!!

https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qUkFLNUtqMVEzVlE/view?usp=sharing

Καλημέρα, την έβαλα αλλά δεν μου κάνει κανένα download από το play store, μπορεί να είναι τυχαίο αλλά ας το δοκιμάσει και κάποιος άλλος.

Γιώργος

iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2

http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό)

Καλημέρα, την έβαλα αλλά δεν μου κάνει κανένα download από το play store, μπορεί να είναι τυχαίο αλλά ας το δοκιμάσει και κάποιος άλλος.

Αυτό πήγα να γράψω. Ούτε εμένα κάνει:(

Φιλικά, Κατερίνα

Δεν τον βλέπω πουθενά. Έχει πόσες εφαρμογές αλλά ο lgbrowser μάλλον δεν υπάρχει.

Lineage os 15.1

Νίκος...

Δεν τον βλέπω πουθενά. Έχει πόσες εφαρμογές αλλά ο lgbrowser μάλλον δεν υπάρχει.

Το έχει σαν lginternet

Toubano, το δικο μου δε σου δουλεψε παλι; Φανταζομομαι ειδες την απαντηση μου.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα παιδια.....η ρομ ανεβηκε...καλα φλασαρισματα και οτι προβληματα μου λετε....δεν εβαλα διπλο παραθυρο θα δω τι μπορω να κανω!!!

UX5.0 λοιπον και εχουμε και συνεχεια λοιπον!!

η ρομ οπως και οι προηγουμενες ειναι με στοκ κερνελ και με αυτον τη δοκιμασα και ρολαρουν ολα καλα..

SystemUI εχω φυσικα του Πανου!!!!

το προεπιλεγμενο θεμα ειναι το απλα το στοκ και μεσω των ρυθμισεων εχω βαλει και το G5 του Giannif για ολα τα γουστα!!!

περιμενω κριτικες!!!

https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qUkFLNUtqMVEzVlE/view?usp=sharing

Ευχαριστούμε πολυ Κωστη.!!!

@Vag koun

Ειναι μονο 79.7kb. Το κατεβασα αλλα τιποτα

@Tupac rip

Τωρα μολις ειδα την απαντηση σου. Θα δοκιμασω και θα σου πω!!

Edit...

Τελικα δοκίμασα και τους 2 τροπους που λες αλλα δε δουλεψαν δυστυχώς

Edited by toubano44

Lineage os 15.1

Νίκος...

Όποιος φλασαρε τη ρομ του Κωστή την καινούργια να μας πει εντυπώσεις... Δουλεύουν όλα σωστά;

Είσαι στο μυαλό και μαγικό.....

είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό...

Όποιος φλασαρε τη ρομ του Κωστή την καινούργια να μας πει εντυπώσεις... Δουλεύουν όλα σωστά;

Πιθανόν να έχει ένα πρόβλημα, μάλλον πρέπει να περιμένεις.

Γιώργος

iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2

http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό)

Δν κατεβαίνει τίποτα από store.....

Για όποιον έχει την ndm και του λείπει η οθόνη κλειδώματος που σε πάει κατευθείαν στην ειδοποίηση. Απο μια ρομ του Κωστή πάρτε το system/app/ lglockscreensettings και βάλτε το στην αντίστοιχη θέση στη ndm. Φεύγει και το εκνευριστικό ρολόι με τα βιετναμεζικα. Μέχρι να φτιάξει ο Κωστής τη δικιά του τουλάχιστον.

Edit....μάλλον για να δουλέψει αυτό πρέπει να έχει μπει και κάποιο απο τα system.ui του Πάνου. Γιατί τώρα που το προσπαθώ χωρίς δεν γίνεται....

Edited by flandra
Φιλικά, Κατερίνα

Δν κατεβαίνει τίποτα από store.....

Για όποιον έχει την ndm και του λείπει η οθόνη κλειδώματος που σε πάει κατευθείαν στην ειδοποίηση. Απο μια ρομ του Κωστή πάρτε το system/app/ lglockscreensettings και βάλτε το στην αντίστοιχη θέση στη ndm. Φεύγει και το εκνευριστικό ρολόι με τα βιετναμεζικα. Μέχρι να φτιάξει ο Κωστής τη δικιά του τουλάχιστον.

Ωραία περιμένουμε Κωστή τα μαγικά σου! Το διπλό παράθυρο δε θα μου λείψει καθόλου! Τα υπόλοιπα να δουλεύουν ρολόι όπως στην f f v1.3 που έχω τώρα...

Ωραία περιμένουμε Κωστή τα μαγικά σου! Το διπλό παράθυρο δε θα μου λείψει καθόλου! Τα υπόλοιπα να δουλεύουν ρολόι όπως στην f f v1.3 που έχω τώρα...

Χωρίς παρεξήγηση, το σύνθημα είναι...

Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό

:)

@Vag koun

Ειναι μονο 79.7kb. Το κατεβασα αλλα τιποτα

@Tupac rip

Τωρα μολις ειδα την απαντηση σου. Θα δοκιμασω και θα σου πω!!

Edit...

Τελικα δοκίμασα και τους 2 τροπους που λες αλλα δε δουλεψαν δυστυχώς

Παραξενο. Μηπως κατι δεν κανεις καλα; Τα permissions τα εβαλες σωστα; Εκανες reboot; Ποιον file explorer χρησιμοποιεις;

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παραξενο. Μηπως κατι δεν κανεις καλα; Τα permissions τα εβαλες σωστα; Εκανες reboot; Ποιον file explorer χρησιμοποιεις;

Τα permissions τα εβαλα ολα σωστα. Στους φακελους και υποφακελους το "Π" και στα αρχεια το "Γ". Και reboot εκανα αλλα τιποτα.

Χρησιμοποιω τον root explorer.

Lineage os 15.1

Νίκος...

Χωρίς παρεξήγηση, το σύνθημα είναι...

Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό

:)

Ωχ έχεις δίκιο δεν το είχα προσέξει...

Παιδιά όποτε μπορέσετε, ανεβάστε ένα review στο youtube με την νέα rom, έτσι να δούμε γραφικά..

--------------------------------------

S 20 +

Καλησπερα! καταλαθος εσβυσα 2 φακελους με κατι txt και αλλα αρχεια που ειχα καθως εκανα επαναφορα και εσβυσα και την storage, εχω nandroid back up στο pc, μπορω να ξαναβρω τα αρχεια απο το pc?

Καλησπερα! καταλαθος εσβυσα 2 φακελους με κατι txt και αλλα αρχεια που ειχα καθως εκανα επαναφορα και εσβυσα και την storage, εχω nandroid back up στο pc, μπορω να ξαναβρω τα αρχεια απο το pc?

Έχω την εντύπωση πως το nandroid backup δεν κρατάει κάτι απ' την internal storage........ αν αυτό εννοείς!

Ναι αυτο εννοω, εκατσα και κοιταξα τα αρχεια που περιεχει ενα ενα και δεν βρηκα τπτ, τα ανοιξα με το winrar

Ναι αυτο εννοω, εκατσα και κοιταξα τα αρχεια που περιεχει ενα ενα και δεν βρηκα τπτ, τα ανοιξα με το winrar

Μην ψαχνεις τζαμπα. Το backup δεν κραταει τιποτα απο την sd.

[sIGPIC][/sIGPIC]

@tupac rip

Εχεις καμια ιδεα τι μπορει να φταίει που δεν λειτουργει με τιποτα ο lg browser;

Lineage os 15.1

Νίκος...

@tupac rip

Εχεις καμια ιδεα τι μπορει να φταίει που δεν λειτουργει με τιποτα ο lg browser;

Φίλε τώρα μόλις δοκίμασα εγώ!!

Έχω την Google Edition και δεν είχε τον "μαμά" LGBrowser, δεν τον χρειάστηκα γιατί δουλεύω Dolphin. Δοκίμασα να τον βάλω απ' το αρχείο του TUPAC, έτσι από περιέργεια και μου δουλεύει κανονικά!!

Ξεζίπαρα το αρχείο με την "μαμα" Διαχείριση αρχείων και μετά με Root Explorer πήρα το φάκελο και τον αντέγραψα στο system/priv-app. Permissions 0755 στο φάκελο, 0644 στο apk, μετά install, επανεκκίνηση και έτοιμος!!

Κάτι μάλλον σου διαφεύγει.....

Φίλε τώρα μόλις δοκίμασα εγώ!!

Έχω την Google Edition και δεν είχε τον "μαμά" LGBrowser, δεν τον χρειάστηκα γιατί δουλεύω Dolphin. Δοκίμασα να τον βάλω απ' το αρχείο του TUPAC, έτσι από περιέργεια και μου δουλεύει κανονικά!!

Ξεζίπαρα το αρχείο με την "μαμα" Διαχείριση αρχείων και μετά με Root Explorer πήρα το φάκελο και τον αντέγραψα στο system/priv-app. Permissions 0755 στο φάκελο, 0644 στο apk, μετά install, επανεκκίνηση και έτοιμος!!

Κάτι μάλλον σου διαφεύγει.....

Λοιπον θα γραψω αναλυτικα τι εκανα...

1.ξεζιπαρα το ζιπακι

2.μετεφερα το φακελο στο system-priv app

3.εδωσα permissions(0755 στο φακελο και υποφακελο,0644 στο .apk και στο .odex)

4.επανεκκίνηση

Αυτα εκανα αλλα τιποτα δυστυχώς.

Παρατηρεις κατι λαθος; Αν ναι για πες μου φιλε μήπως και γινει κατι :)

Lineage os 15.1

Νίκος...

Λοιπον θα γραψω αναλυτικα τι εκανα...

1.ξεζιπαρα το ζιπακι

2.μετεφερα το φακελο στο system-priv app

3.εδωσα permissions(0755 στο φακελο και υποφακελο,0644 στο .apk και στο .odex)

4.επανεκκίνηση

Αυτα εκανα αλλα τιποτα δυστυχώς.

Παρατηρεις κατι λαθος; Αν ναι για πες μου φιλε μήπως και γινει κατι :)

Εγώ το. odex και τον φάκελο του (arm) δεν τα πείραξα, τα άφησα όπως ήταν. Μόνο στο apk έδωσα το 0644 και αμέσως έκανα install. Έκανε τη διαδικασία εγκατάστασης και μου έγραψε ότι η εφαρμογή δεν είναι εγκατεστημένη αλλά μετά το reboot υπήρχε κανονικά, λειτουργικότατη στις εφαρμογές μου!

File manager εχω (και) αυτόν:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.speedsoftware.rootexplorer

Δε θυμάμαι ποιον έχεις, αν έχεις άλλον δοκίμασε και μ' αυτόν.....