Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

θα εμφανιζεται..αυτο συνεβη επειδη παγωσαμε καποιες υπηρεσιες με tb. ξεπαγωσαμε αυτη που επρέπε και το εμφανιζει κανονικα..

σωστος.κατι μου θυμιζει αυτη η περιπτωση. εσυ εδινες τα "μπραβο" σε ενα παληκαρι για το κουραγιο του να κατσει να βρει

πια υπηρεσια ηταν? :p

dsg ftw! :cool:

@Jordan@

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ναι εγώ ήμουν αυτός και ο υπομονετικός ο hackfree :D

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Guys όσοι αλλάξατε την navigation bar και συγκεκριμένα το menu key με το recents, στις εφαρμογές ή στα μενού που χρειάζεται το παλιό κουμπί τι γίνεται?Το xposed προσθέτει μόνο του το κουμπί με τις τρεις βούλες?

Δεν συνηθίζω να ξανά ρωτάω αλλά αν κάποιος μπορεί ας ρίξει ένα βλέφαρο.

Δεν συνηθίζω να ξανά ρωτάω αλλά αν κάποιος μπορεί ας ρίξει ένα βλέφαρο.

Δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς, πάντως μέσω του stock UI επιλέγεις τα τέσσερα πλήκτρα και μετά με το Xposed+GB επιλέγεις το Recents. Αυτό παραμένει ενεργό σε όλες τις εφαρμογές και σε όλα τα orientations, δεν αλλάζει σε κάτι άλλο....Δεν ξέρω αν σε βοήθησα....

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς, πάντως μέσω του stock UI επιλέγεις τα τέσσερα πλήκτρα και μετά με το Xposed+GB επιλέγεις το Recents. Αυτό παραμένει ενεργό σε όλες τις εφαρμογές και σε όλα τα orientations, δεν αλλάζει σε κάτι άλλο....Δεν ξέρω αν σε βοήθησα....

Thnx για τον χρόνο σου αλλά δεν εννοώ αυτό.εννοώ σε περίπτωση που έχεις τρία πλήκτρα δηλαδή, back home και recents το οποίο είναι το αλλαγμενο.Σαν το setup των nexus φαντάσου.Η απορία μου έχει να κάνει με το τι γίνεται όταν χρειαστείς το menu button.Από την στιγμή που το έχεις αντικαταστήσει με το recents, εμφανίζεται το three dot button που λειτουργεί ως menu όπου χρειάζεται ή απλά δεν έχεις menu button και πας αναγκαστικά σε τέσσερα πλήκτρα?

Thnx για τον χρόνο σου αλλά δεν εννοώ αυτό.εννοώ σε περίπτωση που έχεις τρία πλήκτρα δηλαδή, back home και recents το οποίο είναι το αλλαγμενο.Σαν το setup των nexus φαντάσου.Η απορία μου έχει να κάνει με το τι γίνεται όταν χρειαστείς το menu button.Από την στιγμή που το έχεις αντικαταστήσει με το recents, εμφανίζεται το three dot button που λειτουργεί ως menu όπου χρειάζεται ή απλά δεν έχεις menu button και πας αναγκαστικά σε τέσσερα πλήκτρα?

ΟΚ σ'έπιασα, αλλά εγώ έτσι και αλλιώς έχω ενεργοποιημένο και το Always Show Menu στο GB, οπότε δεν ξέρω να σου πω...

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

θα εμφανιζεται..αυτο συνεβη επειδη παγωσαμε καποιες υπηρεσιες με tb. ξεπαγωσαμε αυτη που επρέπε και το εμφανιζει κανονικα..

Τελικά φίλε gsir, εγώ που από Τ-mob έβαλα την open eur, αλλά συνεχίζω να βλέπω στην έκδοση λογισμικού το D80210a-262-01 αντί για D80210a-EUR-xx, έχω κάνει κάπου λάθος;;

''Κι αν εξεράθη το κλαρί, πάντα χλωρή είν’ η ρίζα.''

Α.Β

φιλε μου δεν γνωρίζω τι να πω..αν κατεβασες τη σωστη ρομ 100% και εκανες τη σωστη διαδικασια, τοτε η αλλαξε η ονομασια της europe open η κατι εκανες λαθος..

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Οκ, σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα την ξαναπεράσω αν είναι, κάποια στιγμή :)

''Κι αν εξεράθη το κλαρί, πάντα χλωρή είν’ η ρίζα.''

Α.Β

Και'γω t mobile,εβαλα open europe αλλα δεν αλλαξε σε eur στις πληροφορίες.

Εχει αλλαξει η ρομ σιγουρα παντως,εφυγε το t mobile..

Πριν λιγο φλασαρα και εγω αφου πρωτα μου εσπασε τα νευρα το lg mobile update, που εγκατασταθηκε με την τριτη. Επιβεβαιωνω οτι το "eur" δεν εφυγε ποτε.

Επισης κατα την διαρκεια του φλασαρισματος με ρωτησε αν ηθελα να κανω clear την database registry των φλασαρισματων (καπως ετσι τελος παντων) και επελεξα να μην κανει, καθως δεν το ανεφεραν οι οδηγιες που ειναι εδω. Μπας και εχουμε και εμεις καναν loader οπως τα s4που μετραει ποσες φορες εχουμε φλασαρει?

dsg ftw! :cool:

@Jordan@

Και'γω t mobile,εβαλα open europe αλλα δεν αλλαξε σε eur στις πληροφορίες.

Εχει αλλαξει η ρομ σιγουρα παντως,εφυγε το t mobile..

ούτε σε μένα άλλαξε,t mobile επίσης

Και σε μένα έβγαλε soft update αλλά βαριέμαι να περνάω official για να ξερουτάρω :( Θα μου λείψει κάτι, τι ακριβώς έχει το νέο firm;; Edited by Jonous

Παιδες προσέξτε με τα ΟΤΑ updates oσοι εχετε custom recovery γιατι θα κολλήσετε σε αυτό μετα το update... και θα τρεχετε με stock κλπ.... θα πρεπει να το κανετε μεσω του lg software tool οπου δεν χανετε τιποτα...

Για να “κόψουμε” το Software Update της LG μέσω ΟΤΑ ελέω TWRP και τι κανουμε σε αυτες τις περιπτωσεις μπορειτε να δειτε τον οδηγό που ανεβασα στο OSarena

Το εγραψα και στο αντιστοιχο νήμα εδω οπου συγκεντρωσα

ότι θεώρησα must have για το G2... Eιναι μαζεμένη γνωση τόσο απο εδω όσο και στο ΧDA και έχει σκοπό να βοηθήσει τον μέσο χρήστη που τωρα ξεκινα μαζί του καθως εχει όλα τα must have και ότι εχει συγκεντρωθει μεχρι τωρα...

Ευχαριστω ειδικά τον elthis που ξεκίνησε το σχετικό thread και όλα τα παιδια εδω μεσα που διέθεσαν τον πολύτιμο χρονο τους για να απογειωθεί η συσκευη μας...

Edited by Minotavrs

Με αυτό το update που ήρθε χάνουμε το ροοτ αν το περάσουμε;

Δεν κατάλαβες, ΔΕΝ σ'αφήνει να κάνεις update αν είσαι ρουταρισμένος, πρέπει να ξε-ρουταριστείς με νέα stock rom και πάλι να επαναφέρεις backup κλπ κλπ. Και ναι χάνεις το ρουτ, πρέπει να ξανακάνεις την διαδικασία, αλλά αυτό είναι θέμα ενός λεπτού. Γι'αυτό ρωτάω αξίζει, αν όχι τότε δεν...

Αυτο με το οτι εισαι rooted και δεν σε αφήνει δεν το κάνει σε όλες τις συσκευές μακάρι να το έκανε όπως και να έχει αν το κάνετ οπως λεω παραπανω απλά θα χρειαστεί να ξανακάνετε root / custom recovery και δεν θα μπείτε σε διαδικασία επαναφοράς

Πειαραζει αν δεν κανουμε το reset σε εργοστασικες ρυθμισεις αφου φλασαρουμε την ευρωπαικη ρομ?

Κι εμενα δεν μου εμφανιζει στο softare version το EUR-XX αλλα απο την αλλη βαριεμαι να ξαναστηνω το τηλεφωνο απο την αρχη με apps, nova και τα συναφη.

Edited by idemis
Diligentia, Vis, Celeritas

Πειαραζει αν δεν κανουμε το reset σε εργοστασικες ρυθμισεις αφου φλασαρουμε την ευρωπαικη ρομ?

Κι εμενα δεν μου εμφανιζει στο softare version το EUR-XX αλλα απο την αλλη βαριεμαι να ξαναστηνω το τηλεφωνο απο την αρχη με apps, nova και τα συναφη.

Καθόλου δεν πειράζει, δεν το έκανα ακριβώς γιατί ήθελα να κρατήσω τα πάντα ως είχαν :cool:

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

στο g2 που εχω, (πρωην tmob) με ευρωπαικη ρομ πια, και unrooted αλλα με nova παω να εγκαταστησω το xposed framework

ολα τα βηματα του οδηγου εχουν γινει....δηλαδη

For the framework:

Download the Xposed Installer APK and install it---------------- ΕΓΙΝΕ

Launch the Xposed Installer, go to the "Framework" section and click on "Install/Update"---------------ΕΓΙΝΕ

Reboot------------------ ΕΓΙΝΕ

Αλλα μετα παω στο app και κατω απο την επιλογη Framework γραφει με κοκκινα γραμματα ..... The latest version of xposed is currently not active. Did you install the framework and reboot?

Ενω το εχω κανει αρκετες φορες install και reboot (button κατω απο το install) αλλα reboot και το τηλεφωνο..... δεν αλλαζει κατι.

Οποτε ενω εχω εγκαταστησει και το xblast tool μου εμφανιζει κι εκει το οδιο και δεν μπορω να προχωρησω....

Καμια βοηθεια?

Edited by idemis

στο g2 που εχω, (πρωην tmob) με ευρωπαικη ρομ πια, και unrooted...Καμια βοηθεια?

Προφανώς και σου λέει αυτό που σου λέει, γιατί:

Does this require root access?

- Yes, because it replaces a file in /system/bin. Once the framework is installed, it should work without root access

Γενικότερα, κάντε όλοι τις δύο αλλαγές (MLT Off, HighTemp On) για να δείτε ακόμα καλύτερη απόκριση του G2 ;)

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Mlt και Hig Temp τα εχω παραμετροποιησει ετσι ηδη.

Αρα το xposed παιζει μονο σε rooted συσκευες (εστω για να γινει η εγκατασταση)

Γιατι καπου ειχα διαβασει οτι δεν χρειαζεται να εισαι rooted....(εκτος κι αν εννoουσε post install mode)

....(εκτος κι αν εννoουσε post install mode)

Ακριβώς. Μπορείς να κάνεις unroot μετά, αλλά ποιος ο λόγος....? Θα πρέπει να ξανακάνεις όταν κάνεις update το framework...

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

εναν πολύ χρήσιμο συμπληρωματικό οδηγό και μινι review εχει γράψει ο minotavrs εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5071037#post5071037 τσεκάρετέ τον

- Oneplus 12

Αυτο με το οτι εισαι rooted και δεν σε αφήνει δεν το κάνει σε όλες τις συσκευές μακάρι να το έκανε όπως και να έχει αν το κάνετ οπως λεω παραπανω απλά θα χρειαστεί να ξανακάνετε root / custom recovery και δεν θα μπείτε σε διαδικασία επαναφοράς

Μα για να ξεκανεις ρουτ πρεπει να φλασαρεις επισημη, οποτε ετσι κι αλλιως θα σβηστουν ολα.