Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Kαλησπερα! Εχω το G2 rooted! Το ειχα φλασαρει σε cyanogemod 10.2 με το trwp (recovery) και βγηκε μια εκδοση cm11 και ενω ακολουθησα τη διαδικασια με το recovery-backup-wipe-install το custom rom+google gaps μου εβγαλε σφαλμα! Το θεμα ειναι οτι απο τοτε μου βγαζει το σημα της lg και με βαζει αμεσως σε recovery (twrp) και δεν με αφηνει να κανω και restore το backup μου γιατι μου βγαζει σφαλμα!!

Ακολουθησα μετα αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=45293512

και ενω ειναι ολα οκ μου βγαζει ενα μνμ "install "CSMG B2C Client Tool" και δεν προχωραει!

Παιδια βοηθεια σας παρακαλω εχω πελαγωσει ;///

κάνε install αυτό που σου λέει από εδώ

http://www.mylgphones.com/lg-software-tools-download

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επειδη ο μαμα launcher μου φαινεται βαρυς με αποτελεσμα να τρωει κατι φλασιες και να ψιλολαγκαρει ωρες ωρες ή να κανει redraw τα widgets βγαινοντας απο μια εφαρμογη εχετε βρει τροπο να ειναι διαφανα τα navigation keys στον nova.

Μονο τα διαφανα πληκτρα στην homescreen με κρατανε ακομα στον στοκ που στον nova δεν ειναι...

Εγώ έχω τον nova και σε συνδυασμό με xposed framework. G2 settings και ultimate dynamic navbar έχω άριστο αποτέλεσμα. Διάφανη navbar παντού σε όλες τις εφαρμογές σε όποιο ύψος και μέγεθος θες, με ότι εικονίδια θες και τα έχω ρυθμίσει μετά από 10 δευτερόλεπτα να εξαφανιζονται μέχρι να τα ξαναεμφανισεις με Swype.

Εγκατεστησα το xposed framework κι εβαλα και το G2 xposed αλλα δεν εχει επιλογη καπου για ultimate dynamic navbar.

Εχεις λινκ για το module που λες;

Edit:Ακυρο το βρηκα.

Τωρα το μονο που μενει ειναι να βρω knock off για τον nova.

Edited by panosfx

Εγκατεστησα το xposed framework κι εβαλα και το G2 xposed αλλα δεν εχει επιλογη καπου για ultimate dynamic navbar.

Εχεις λινκ για το module που λες;

Edit:Ακυρο το βρηκα.

Τωρα το μονο που μενει ειναι να βρω knock off για τον nova.

Το Udn είναι module όπως το g2 xposed. Αυτό που έχω κάνει εγώ είναι να εξαφανίσω εντελώς τη μαμά navbar με το g2 xposed και να εμφανισω μια ακριβώς όπως με βολεύει εμένα με το Udn.

Knock off σε nova πανεύκολο. Κάνεις εγκατάσταση το Gmd gesture control. Από την συγκεκριμένη εφαρμογή και μόνο μπορείς να κάνεις παπάδες σχεδιάζοντας εσύ όποιο gesture θες αλλά αν θες να το συνδυάσεις με το nova πας στις ρυθμίσεις χειρονομίες συντομεύσεις, διαλέγεις το Gmd και βρίσκεις τη συντόμευση για screen off. Εγώ το έχω βάλει με διπλό πάτημα όταν είμαι στον nova και με 2 δάχτυλα κάτω όταν είμαι σε οποιαδήποτε άλλη οθόνη.

Τα δοκιμασα ολα αυτα και δεν μου αρεσαν.Ισως επειδη ειχα για χρονια μαθει σε πληκτρα λογω Samsung και τωρα με ξενιζουν.

Εμεινα με τα navigations οπως εχουν.Ασε που με ολα αυτα τα modules παιζει να εκανα και καμια κοτσανα και το κινητο ψιλοσερνοταν...(δεν εννοω οτι φταινε αυτα).

Εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων,στησιμο ξανα κι εμενα με ολα στοκ και ρουτ.Μου φαινεται ετσι ειναι για μενα καλυτερα.

Τα δοκιμασα ολα αυτα και δεν μου αρεσαν.Ισως επειδη ειχα για χρονια μαθει σε πληκτρα λογω Samsung και τωρα με ξενιζουν.

Εμεινα με τα navigations οπως εχουν.Ασε που με ολα αυτα τα modules παιζει να εκανα και καμια κοτσανα και το κινητο ψιλοσερνοταν...(δεν εννοω οτι φταινε αυτα).

Εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων,στησιμο ξανα κι εμενα με ολα στοκ και ρουτ.Μου φαινεται ετσι ειναι για μενα καλυτερα.

Γούστα είναι αυτά στον καθένα όπως αρέσει. Εγώ επειδή προέρχομαι κυρίως από nexus με άπειρους πειραματισμους και έχοντας δοκιμάσει τα περισσότερα κινητά της αγοράς στο g2 νομίζω πως έχω βρει αυτό που θέλω. Μπορείς πραγματικά να φέρεις τη συσκευή στα μέτρα σου χωρίς να έχει κανένα θέμα. Το note 3 το έδωσα τη δεύτερη μέρα που το πήρα γιατί ανακάλυψα αυτό το χαζό knox που έχει βάλει η Samsung.Χωρίς root και πείραγμα δεν έχει πλάκα.

Το πληκτρολόγιο που εχει το nexus 7 απο μαμα μπορει να μπει ;

Απλο και ωραιο,τονοι με παρατεταμενο πατημα,το θεωρω κορυφη..

https://www.dropbox.com/sc/sq2ayh3uccm76zx/rDyzs8SYVV

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Το note 3 το έδωσα τη δεύτερη μέρα που το πήρα γιατί ανακάλυψα αυτό το χαζό knox που έχει βάλει η Samsung.Χωρίς root και πείραγμα δεν έχει πλάκα.

Το knox ηταν ο μονος λογος που εφυγα απο την Samsung.Και δεν προκειται να ξαναγυρισω αν δεν το ξηλωσει.

Γιατι ρε παιδια το Greenify δεν βρησκει το ''E-mail'' για να το κανω hibernate;

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

γιατί ειναι εφαρμογή συστηματος. θελει να εχεις την paid εκδοση..

edit: γράψε λάθος! πάτα πανω δεξια στην αναζητηση στο greenify και θα σε πεταξει στον app drawer οπου μπορεις να την κανεις hibernate

Edited by gsir

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Το knox ηταν ο μονος λογος που εφυγα απο την Samsung.Και δεν προκειται να ξαναγυρισω αν δεν το ξηλωσει.

Μια απο τα ιδια..Ξενερωσα απιστευτα,μετα απο s3 s4 note 2 την εκανα προς lg και αν δεν βρεθει λυση δεν ξαναγυρναω..

τι ειναι ρε παιδια το knox?

κλειδωμα της samsung στις συσκευες της? και δεν εχουν βρει τροπο να ξεκλειδωνει?

γιατί ειναι εφαρμογή συστηματος. θελει να εχεις την paid εκδοση..

edit: γράψε λάθος! πάτα πανω δεξια στην αναζητηση στο greenify και θα σε πεταξει στον app drawer οπου μπορεις να την κανεις hibernate

Τελικα ισχυουν και τα δυο που ειπες!

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

τι ειναι ρε παιδια το knox?

κλειδωμα της samsung στις συσκευες της? και δεν εχουν βρει τροπο να ξεκλειδωνει?

Δεν έχουν βρει τρόπο να ξεγελάσουν το σύστημα ώστε να φαίνεται πως δεν το έχεις πειράξει. Με λίγα λόγια root μπορείς να κάνεις αλλά ξεχνάς την εγγύηση. Απαράδεκτη απλά πολιτική της Samsung που φαίνεται πως καβάλησε το καλάμι για τα καλά.

Μερικές παρατηρήσεις για την κάμερα: όντως αργεί πολύ να εστιάσει σε χαμηλό ή τεχνητό φωτισμό, αλλά όταν εστιάσει βγάζει πάντα καλές φωτογραφίες χωρίς θόρυβο, blur κλπ. Το θέμα είναι ότι σε πλάνα με κίνηση, πρέπει να προβλέψεις πόσο θα αργήσει να εστιάσει, αλλιώς δεν μπορείς να πετύχεις με τίποτα το frame που θέλεις. Επίσης το Audio Zoom δεν ξέρω αν εσάς σας δουλεύει ή αν κάνει διαφορά, εγώ πάντως δεν είδα καμία απολύτως διαφορά με ή χωρίς αυτό ενεργοποιημένο....

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Ξέρει κανείς πως μπορούμε να αλλάξουμε χρώμα στα εικονίδια της notification μπάρας όπως μπαταρία, σήμα δικτύου, ρολόι κλπ;

παιδια καλησπερα.μπορουμε να ρουταρουμε το g2 κανονικα.χανουμε την εγγυηση η οχι.ειχα κι εγω το s4 κι εφυγα γιατι δεν μπορουσα να το ρουταρω και να παιξω...
Apple Iphone 8 Plus Red Edition

ναι ρουτάρεις και για να ξερουτάρεις ξαναφλασαρεις την επισημη ρομ για να χεις εγγυηση Edited by gsir

- Oneplus 12

Παιδια θα ηθελα τη βοηθεια σας.

Θελω να επιστρεψω για doa το κινητο στο eshop γιατι βρηκα τα εξης θεματα.

1 Το καπακι της μπαταριας τριζει σε ενοχλητικο βαθμο για μενα και για τα λεφτα που εδωσα δε το δικαιολογω.

2 Το κινητο ειναι branded t mobile εισαγωγη απο τη Γερμανια πραγμα για το οποιο δε με ενημερωσαν.

3 Το κουτι του κινητου δεν ειχε δεξια και αριστερα τα αυτοκολλητα ασφαλειας αλλα αντιθετως ενα κομματι σελοτειπ και ηταν τυλιγμενο με ναυλον. Κακως βεβαια το παρελαβα ετσι.

Το θεμα ειναι οτι το εχω κανει root και για να το επιστρεψω θελω να το κανω unroot. Εχω βρει τον οδηγο αλλα δε ξερω ποιο firmware πρεπει να κατεβασω. Η εκδοση που φοραω τωρα ειναι η d80210a-262-01.

Θα εκτιμουσα πολυ τη βοηθεια σας γιατι αυριο ειναι τελευταια μερα του doa.

εχει περασει καποιος καποιο mod για την καμερα; και αν ναι, εχει δει διαφορες στην εστιαση και στο χαμηλο φωτισμό; ενας λογος που πηρα το g2 ειναι η καμερα και ομολογώ οτι έχω ξενερώσει λιγο.

καπου ειδα (δεν θυμαμαι που) πως καποια παιδια που φλασαραν την open eur, στο status δεν εμφανιζει "eur"

το δικο μου ειναι αγορασμενο απο πλαισιο και φαινεται το "eur". θελω να φλασαρω 1ον για να δω πως γινεται και 2ον για να στησω το κινητο απο την αρχη. Το θεμα ειναι πως στο status λογικα και εμενα δεν θα εμφανιζεται το eur. Παιζει να εχουμε κανα θεμα μετα?

dsg ftw! :cool:

@Jordan@

θα εμφανιζεται..αυτο συνεβη επειδη παγωσαμε καποιες υπηρεσιες με tb. ξεπαγωσαμε αυτη που επρέπε και το εμφανιζει κανονικα..

- Oneplus 12