Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω περάσει την μαμά kitkat και δεν μου δουλεύει το Quick Window όταν κλείνω το πορτάκι....! Στης ρυθμησεις - αξεσουάρ το έχω on. Ξέρει κανείς γιατί....?

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγώ την έχω, μια χαρά είναι. Το μόνο που μου κάνει είναι ότι ενώ έχω τον γνήσιο φορτιστή, την μια φορτίζει με 250-300mah και την άλλη με 1250-1300 σε άκυρες στιγμές. Με στοκ κέρνελ βέβαια.

Και εγώ την είχα δοκιμάσει. Η φόρτιση ήταν πάντα όπως του καπνιζε. Μια αργά, μια γρήγορα. Επίσης νομίζω ότι κατανάλωνε περισσότερο μπαταρία. Κατά τα άλλα λειτουργούσαν όλοι οι αισθητήρες. Όσο για τις υπέρυθρες και ραδιόφωνο, υπήρχαν apk που λειτουργούσαν κανονικά. Προσωπικά δοκίμασα και την f&f αλλά κατέληξα πάλι στην cloudyg2 3.3 με xceed.

2,5 χρόνια με το LG G2 και μετά από αλλαγή 2 οθονών (κιτρινίλα πάνω αριστερά) και αμέτρητες αλλαγές ROM (σκυλί στην ταλαιπωρία) η Rom που γυρίζω και ξανά γυρίζω ειναι η μαμά kitkat. ;) .....ο ναι καλά διαβάσατε. Το G2 λες και φτιάχτηκε για αυτή την ROM και το αντίθετο....!

Έχεις την στοκ ρομ; Υπάρχει κάποια custom rom που να είναι βασισμένη στην στοκ αλλά ελαφρύτερη;

Έχεις την στοκ ρομ; Υπάρχει κάποια custom rom που να είναι βασισμένη στην στοκ αλλά ελαφρύτερη;

Η cloudy 2.2 που αν δεις μου εδωσε και οδηγιες ο Μαριος ειναι αψογη. Δυο αρνητικα βρηκα μονο.

1. Επειδη ειναι βασισμενο στο g3, το s-view ειναι κυκλικο (αν και διορθωνεται αν δεις λιγο πιο πανω ενα link που εβαλα το οποιο δεν εχω προλαβει να δοκιμασω)

2. Δεν δουλευει το πισω led στις ειδοποιησεις sms, αναπαντητες κλησεις, messenger κλπ.

Αν καποιος εχει καμια ιδεα για το δευτερο ας βοηθησει και μενα τον αμπαλο. :p Ή τουλαχιστον στην cloudy 3.3 δουλευει;

Η cloudy 2.2 που αν δεις μου εδωσε και οδηγιες ο Μαριος ειναι αψογη. Δυο αρνητικα βρηκα μονο.

1. Επειδη ειναι βασισμενο στο g3, το s-view ειναι κυκλικο (αν και διορθωνεται αν δεις λιγο πιο πανω ενα link που εβαλα το οποιο δεν εχω προλαβει να δοκιμασω)

2. Δεν δουλευει το πισω led στις ειδοποιησεις sms, αναπαντητες κλησεις, messenger κλπ.

Αν καποιος εχει καμια ιδεα για το δευτερο ας βοηθησει και μενα τον αμπαλο. :p Ή τουλαχιστον στην cloudy 3.3 δουλευει;

Πέρνα το, και είσαι αρχηγός.....!!! Στης ρυθμησεις μπορείς να το βάλεις, πόσες φορές να αναβοσβήνει, και την ταχύτητα....!

Flash On Call

https://play.google.com/store/apps/details?id=cx.makaveli.flashoncall

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Πέρνα το, και είσαι αρχηγός.....!!! Στης ρυθμησεις μπορείς να το βάλεις, πόσες φορές να αναβοσβήνει, και την ταχύτητα....!

Flash On Call

https://play.google.com/store/apps/details?id=cx.makaveli.flashoncall

Κατι τετοια apps τα χα δει αλλα αυτα ενεργοποιουν το led του φλας και οχι το back led. Να υποθεσω οτι σε αυτη τη ρομ το ξεχναω;

Οπως και να χει εισαι πολυ εξυπηρετικος. Σε ευχαριστω :)

Στην cloudyg2 3.3 που έχω δουλεύουν όλα ρολόι και απροβλημάτιστα. Μαζί με xceed. Μετά από 5 - 6 ρομς, κατέληξα εδώ. Μπορεί στο μέλλον να δοκιμάσω nougat αλλά τώρα βαριέμαι

Στην cloudyg2 3.3 που έχω δουλεύουν όλα ρολόι και απροβλημάτιστα. Μαζί με xceed. Μετά από 5 - 6 ρομς, κατέληξα εδώ. Μπορεί στο μέλλον να δοκιμάσω nougat αλλά τώρα βαριέμαι

Και ελεγα οτι δεν θα πειραματιστω... :p Δηλαδη το back led δουλευει σε ειδοποιησεις (μηνυματα, viber κλπ); Κατι παραπονα που ειχα διαβασει διαβασει για τη 3.1 και τις ειδοποιησεις διορθωθηκαν;

Παντως το χω συμπαθησει παρα πολυ το το cloudy 2.2. Κιχ δεν βγαζει, δεν εχω ξαναδει το κινητο μου τοσο γρηγορο.

Edited by Antretng

Και ελεγα οτι δεν θα πειραματιστω... :p Δηλαδη το back led δουλευει σε ειδοποιησεις (μηνυματα, viber κλπ); Κατι παραπονα που ειχα διαβασει διαβασει για τη 3.1 και τις ειδοποιησεις διορθωθηκαν;

Παντως το χω συμπαθησει παρα πολυ το το cloudy 2.2. Κιχ δεν βγαζει, δεν εχω ξαναδει το κινητο μου τοσο γρηγορο.

Αναβοσβήνει κανονικά. Και αυτό και το μπροστινό λεντ.

Αναβοσβήνει κανονικά. Και αυτό και το μπροστινό λεντ.

Πω, σε μπελα με βαλες :lol: Θα το δοκιμασω αν και φοβαμαι γιατι γλυκαθηκα απο το 2.2

Αν θελω κανω back up το παλιο και γυριζω πισω χωρις εξτρα φλασαρισματα κερνελ και χωρις να καθομαι να κανω εγκαταστασεις apps κλπ ; Θυμαμαι καλα; (το χω αφησει χρονια το αθλημα)

Πω, σε μπελα με βαλες :lol: Θα το δοκιμασω αν και φοβαμαι γιατι γλυκαθηκα απο το 2.2

Αν θελω κανω back up το παλιο και γυριζω πισω χωρις εξτρα φλασαρισματα κερνελ και χωρις να καθομαι να κανω εγκαταστασεις apps κλπ ; Θυμαμαι καλα; (το χω αφησει χρονια το αθλημα)

Ναι. Αφου πρωτα φλασαρεις το πατσακι go_to_lp απο kk σε lp και το back_to_kk απο lp σε kk. (Καπως ετσι ειναι τα ονοματα, δε θυμαμαι καλα)

edit: Τα βρηκα.

https://www.dropbox.com/s/45bv9kg40c6jhl3/D802_PATCH_GO_LP_V1.1_droidth.zip?dl=0

https://drive.google.com/file/d/0BxADHj0aSysFN1Zqc2lwRU94WUk/view?pli=1

Edited by TUPAC_RIP

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κατσε γιατι ειμαι και καποιας ηλικιας. Μη τα πετας ετσι αυτα καραδοκει εγκεφαλικο :p

Τα φλασαρω μαζι και τα 2 τωρα που ειμαι στο cloudy 2.2 (kitkat) και μετα κανω το back up ή το πρωτο το κανω πριν το backup και το δευτερο πριν το restore απο το cloudy 3.3 (lolipop) ? Οχι τιποτα αλλο, χρονια μπετατζης και εξπερ στο τουβλιασμα :lol:

Κατσε γιατι ειμαι και καποιας ηλικιας. Μη τα πετας ετσι αυτα καραδοκει εγκεφαλικο :p

Τα φλασαρω μαζι και τα 2 τωρα που ειμαι στο cloudy 2.2 (kitkat) και μετα κανω το back up ή το πρωτο το κανω πριν το backup και το δευτερο πριν το restore απο το cloudy 3.3 (lolipop) ? Οχι τιποτα αλλο, χρονια μπετατζης και εξπερ στο τουβλιασμα :lol:

Κανεις πρωτα full back up , μετα κανεις advanced wipe τα γνωστα , φλασαρεις το ζιπαακι απο kk σε lp και μετα φλασαρεις τη ρομ.

Αμα θες να γυρισεις στο back up σου αφου εχεις την 3.3, θα φλασαρεις το ζιπακι απο lp σε kitkat και μετα κανεις restore

Κανεις πρωτα full back up , μετα κανεις advanced wipe τα γνωστα , φλασαρεις το ζιπαακι απο kk σε lp και μετα φλασαρεις τη ρομ.

Αμα θες να γυρισεις στο back up σου αφου εχεις την 3.3, θα φλασαρεις το ζιπακι απο lp σε kitkat και μετα κανεις restore

Εισαι αρχοντας! Σε ευχαριστω.

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κανω wipe και το system ή μονο Dalvik cache και cache ;

Εισαι αρχοντας! Σε ευχαριστω.

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κανω wipe και το system ή μονο Dalvik cache και cache ;

Ναι εννοείτε και το system, αλλιώς δε θα "καθαρίσει" η παλιά rom!

Δεν κάνεις wipe μόνο την internal!

Αν θέλεις να κάνεις wipe και την internal (σαν factory reset δηλαδή) θα πρέπει να έχεις τη rom σε usb stick και να τη φλασάρεις μετά από 'κει....... αλλιώς θα μείνεις χωρίς rom ;)

Ναι εννοείτε και το system, αλλιώς δε θα "καθαρίσει" η παλιά rom!

Δεν κάνεις wipe μόνο την internal!

Αν θέλεις να κάνεις wipe και την internal (σαν factory reset δηλαδή) θα πρέπει να έχεις τη rom σε usb stick και να τη φλασάρεις μετά από 'κει....... αλλιώς θα μείνεις χωρίς rom ;)

Ναι αυτο για την internal κατανοητο.

Ωραιοι ρε παιδια. Σας ευχαριστω :)

Με το lightflow μου δουλεύει μια χαρά το back led σε cm13. Όποιος θέλει μπορώ να του πω τις ρυθμίσεις να το δοκιμάσει.

Για πες ρε αδερφε. Με χει βολεψει πολυ το cloudy 2.2 + dorimanx και ειναι ο μονος λογος που θα δοκιμαζα το 3.3 Edited by Antretng

Device settings and root:

Τικάρεις το root mode και το run every command as root.

Settings -> led control:

Στην κατηγορία που λέει: βρέθηκαν επιπρόσθετα led, τικάρεις button-backlight1 control και button-backlight2 control.

Αυτές είναι οι ρυθμίσεις.

Μετά πας notification settings και ρυθμίζεις τι θες να ανάβει και πως (πχ. χρώμα μπροστινού led, ταχύτητα πίσω led).

Δεξιά στο κάθε προφιλ, έχει κάτι τελίτσες. Εκεί διαμορφώνεις το πως θες να συμπεριφέρεται ο φωτισμός στην κλήση πχ. και έχει και επιλογή να κάνεις δοκιμή αντί να καλείς συνέχεια το κιν. σου να δεις αν δουλεύει.

Device settings and root:

Τικάρεις το root mode και το run every command as root.

Settings -> led control:

Στην κατηγορία που λέει: βρέθηκαν επιπρόσθετα led, τικάρεις button-backlight1 control και button-backlight2 control.

Αυτές είναι οι ρυθμίσεις.

Μετά πας notification settings και ρυθμίζεις τι θες να ανάβει και πως (πχ. χρώμα μπροστινού led, ταχύτητα πίσω led).

Δεξιά στο κάθε προφιλ, έχει κάτι τελίτσες. Εκεί διαμορφώνεις το πως θες να συμπεριφέρεται ο φωτισμός στην κλήση πχ. και έχει και επιλογή να κάνεις δοκιμή αντί να καλείς συνέχεια το κιν. σου να δεις αν δουλεύει.

Μαγκας! :)

Λοιπον, φαινεται αρκετα υποσχομενο. Μεχρι στιγμης ομως μπορω να ελεγξω αν θα αναβει μονιμα το πισω led και σε τι ενταση αλλα οχι να αναβοσβηνει. Υπαρχει τροπος ή το ξεχναω;

Βεβαια τρωει αρκετη ram (160 με 200)

Edited by Antretng

Φυσικά και γίνεται!

Ξέχασα να αναφέρω ότι για να ανάψει, σε κάποιες συσκευές ρυθμίζεις και κάτι ακόμα: μέσα στα προφίλ (κλήσης, μηνύματος κλπ.) πας στην καρτέλα light και στην επιλογή button-backlight1 brightness γράφεις 128. Το ίδιο και στο 2.

Επίσης για να αναβοσβήνει, στις επιλογές button-backlight1 και 2 LED, επιλέγεις: flash-hardware controlled.

Για την ραμ τι φοβάσαι; Ότι θα σου λείψουν αυτά τα 200mb; Συνήθως έχω ελεύθερα 700-800mb.

Edited by AgMa

καλημέρα ,https://www.androidfilehost.com/?fid=457095661767102342

Φυσικά και γίνεται!

Ξέχασα να αναφέρω ότι για να ανάψει, σε κάποιες συσκευές ρυθμίζεις και κάτι ακόμα: μέσα στα προφίλ (κλήσης, μηνύματος κλπ.) πας στην καρτέλα light και στην επιλογή button-backlight1 brightness γράφεις 128. Το ίδιο και στο 2.

Επίσης για να αναβοσβήνει, στις επιλογές button-backlight1 και 2 LED, επιλέγεις: flash-hardware controlled.

Για την ραμ τι φοβάσαι; Ότι θα σου λείψουν αυτά τα 200mb; Συνήθως έχω ελεύθερα 700-800mb.

Αλλο εννοουσα. Τα πισω led μου δουλεψαν κανονικα απλα τα χα σε χαμηλοτερη ενταση γιατι νομιζα οτι το 100 ηταν το μεγιστο. Δεν μου βγαζει αλλη επιλογη περαν απο off και solid.

Οσον αφορα τα mb, οταν το viber και το messenger καταλαμβανουν 50 ως 100 mb το καθενα, τα 200mb δεν τα λες και λιγα. Ισως βεβαια σε καθημερινο επιπεδο να μην μου λειψουν.

Quick_Memo_2016_10_20_02_29_23.png

Edited by Antretng