anestis1 Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Και γω τώρα την είδα σ'ευχαριστούμε φίλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Για πείτε ρε παιδιά τι λέει η νέα NDM? Κάτι μικροπροβλήματα στο theming κάποιων εφαρμογών έχουν διορθωθεί? Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestis1 Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Για πείτε ρε παιδιά τι λέει η νέα NDM? Κάτι μικροπροβλήματα στο theming κάποιων εφαρμογών έχουν διορθωθεί? δεν την έχω φλασάρει ,ακόμα είμαι με την 5.3 ψάχνοντας έπεσα σε ένα λινκ του HTCmania που έχει mods για lol. και kk απλά το αναφέρω για ενημέρωση ,μπορεί σε κάποιον να δώσει βοήθεια ,ψάξτε το http://www.htcmania.com/showthread.php?t=1089074 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Έχει θεματάκια η 5.4. Όταν σε ρωτάει εφαρμογή για να ανοίξει κάτι δεν πατιεται το οκ από κάτω. Έκανα clean install. Ξαναγύρισα σε 5.2 με Dori 9.5 που έχει απίστευτη μπαταρία. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Ο dori 9.8 μου έχει κάνει και εμένα φιζαρισμα. Ο πιο σταθερός από τους τελευταίους είναι ο 9.5 Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Ο dori 9.8 μου έχει κάνει και εμένα φιζαρισμα. Ο πιο σταθερός από τους τελευταίους είναι ο 9.5 Οπότε καλά μένω στον 9.5 Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Έχει θεματάκια η 5.4. Όταν σε ρωτάει εφαρμογή για να ανοίξει κάτι δεν πατιεται το οκ από κάτω. Έκανα clean install. Ξαναγύρισα σε 5.2 με Dori 9.5 που έχει απίστευτη μπαταρία. Ο dori 9.8 μου έχει κάνει και εμένα φιζαρισμα. Ο πιο σταθερός από τους τελευταίους είναι ο 9.5 Οπότε καλά μένω στον 9.5 Καλά που το είπατε, ήθελα να ρωτήσω. Πρώτη φορά (στην ιστορία του G2 μου - από τον Νοέμβρη :P ) είχα reboot, με τον dori 9.8. Ανεβάζει θερμοκρασία εντωμεταξύ και δεν ξέρω αν είναι έτσι γενικώς το G2 γιατί τώρα το βλέπω πως συμπεριφέρεται καλοκαιρινούς μήνες... Βασικά πχ έχει στο Google Play 5-6 εφαρμογές για update, πατάω για ενημέρωση όλων και κάποια στιγμή φτάνει και ξεπερνάει τους 70 βαθμούς. Είναι φυσιολογικό αυτό; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Προβλημα με το lg flash tools παω να φλασαρω και σταματαει και μουλεει σφλμα και πρεπει να κλεισει.Τι κανω;Πριν ειχα φλασαρει κανονικα αλλα κολλησε στο logo της lg γιαυτο ξαναπροσπαθησα αλλα μου βγαζει αυτο το σφαλμα και ειναι κολλημενο στο logo.καποια ιδεα ρε παιδια εχω μεινει χωρις τηλεφωνο:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavrosl Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Προβλημα με το lg flash tools παω να φλασαρω και σταματαει και μουλεει σφλμα και πρεπει να κλεισει.Τι κανω;Πριν ειχα φλασαρει κανονικα αλλα κολλησε στο logo της lg γιαυτο ξαναπροσπαθησα αλλα μου βγαζει αυτο το σφαλμα και ειναι κολλημενο στο logo.καποια ιδεα ρε παιδια εχω μεινει χωρις τηλεφωνο:( Αν εισαι root δοκιμασε να φλασαρεις αυτη την ρομ και μετα νομιζω οτι μπορεις να κανεις οτι θελεις με το lg flash tools. Ετσι το ειχα επανεφερει εγω καποτε βαλε την πρωτη που λεει NEW http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development-d802/rom-stock-30d-flashable-zip-t3070383 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Αν εισαι root δοκιμασε να φλασαρεις αυτη την ρομ και μετα νομιζω οτι μπορεις να κανεις οτι θελεις με το lg flash tools. Ετσι το ειχα επανεφερει εγω καποτε βαλε την πρωτη που λεει NEW http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development-d802/rom-stock-30d-flashable-zip-t3070383 Δεν ειμαι root φιλε μου φλασαρα απο 5.0.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Παιδια επειδή πηρα το s7 edge το g2 θα το δώσω στην γυναίκα μου .Ξέρουμε καμια rom που να ειναι απροβληματιστη και να εχει καλη κάμερα; Εγω δούλευα την cm13 αλλα δεν την βολεψε .Ειχε συνηθίσει στο g2 mini που ηταν στοκ. Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Παιδια επειδή πηρα το s7 edge το g2 θα το δώσω στην γυναίκα μου .Ξέρουμε καμια rom που να ειναι απροβληματιστη και να εχει καλη κάμερα; Εγω δούλευα την cm13 αλλα δεν την βολεψε .Ειχε συνηθίσει στο g2 mini που ηταν στοκ. Βάλε SRKG2 με g3 καμερα Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Βάλε SRKG2 με g3 καμερα Ευχαριστω, την καμερα την εχει ενσωματωμένη η πρεπει να την βάλω εξτρα; Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Ευχαριστω, την καμερα την εχει ενσωματωμένη η πρεπει να την βάλω εξτρα; Η SRKG2 έχει την μαμά καμερα. Μόλις φλασαρεις την ρομ φλασαρε από πάνω την g3 camera. Προτίμησε την SRKG2 3 και όχι την 4.10. Πολλοί από εδώ μέσα θεωρούμε την 3 καλύτερη http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6582152 Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Μιας και το αναφερατε,η ff stock 1.0 φοραει την G3 καμερα; Η οποια ff stock με xceed 14 kernel πεταει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Η SRKG2 έχει την μαμά καμερα. Μόλις φλασαρεις την ρομ φλασαρε από πάνω την g3 camera. Προτίμησε την SRKG2 3 και όχι την 4.10. Πολλοί από εδώ μέσα θεωρούμε την 3 καλύτερη http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6582152 Ευχαριστώ :) Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis8 Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Μιας και το αναφερατε,η ff stock 1.0 φοραει την G3 καμερα; Η οποια ff stock με xceed 14 kernel πεταει! Ναι του G3 Παράθεση Fast&Furious v1.3 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qQUZxUlprMnB4amM/view?usp=sharing F.F STOCK 1.0 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qdXlIUHUwYTJTeHc/view?usp=sharing MODS https://drive.google.com/drive/my-drive Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george800 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Καλημέρα. Μία βοήθεια. Είμαι σε stock rom LP 5.02 V30d με root. Για να περάσω custom LP rom εκτός από την εγκατάσταση του TWRP μέσω Autorec χρειάζεται και κάτι άλλο; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Καλημέρα. Μία βοήθεια. Είμαι σε stock rom LP 5.02 V30d με root. Για να περάσω custom LP rom εκτός από την εγκατάσταση του TWRP μέσω Autorec χρειάζεται και κάτι άλλο; Ευχαριστώ χρειάζεσαι root & custom recovery. Απλά πάντα να πέρνεις backup πριν φλασαρεις άλλη ρομ ή κάποιο mod Μόλις περάσεις recovery και πάρεις back up για να περάσεις άλλη ρομ κάνε wipe στα Cache Dalvic System Data και φλασαρε την ρομ που θέλεις Προσοχή: μην κάνεις wipe το internal storage Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androidaddict Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 (edited) Προτείνω μια AOSP ROM 6.0.1 παιδιά την οποία φοράω εδώ και λίγες μέρες και έχω πάθει ταράκουλο!!! Ονομάζεται XOSP 5.3 for D802, είναι παναλαφρη, μπαταρία εξαιρετικη , κάμερα επιτέλους εφάμιλλη της stock και χωρίς bugs. http://forum.xda-developers.com/lg-g2/general/rom-xosp-5-3-d802-zg85-t3361197 Edited April 22, 2016 by androidaddict Παράθεση HTC Desire > Samsung Galaxy S2 > LG G2 , Nexus 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Υπάρχει ο κακός χαμός πλέον με τις aosp, με την καλή έννοια το λέω.Δεν ξέρω ποια να πρώτο βάλω.τρέχω τώρα την liquid dark Στάλθηκε από το Tesla powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomass Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Παιδιά καλησπέρα φοραω την bliss 6.1 ικανοποιημένος αρκετά πλην της κάμερας και κάποιων επανεκινησεων που κανε πριν καιρό τώρα δείχνει να χει στρώσει... Έλεγα να του περάσω την 6.2 bliss αλλα αν έχετε να προτεινετε κάποια καλύτερη θα με βοηθουσατε μιας και δεν ξέρω γω να φλασαρω και την όλη δουλεια την κανει φιλος! Υ.Γ. Απο την bliss έμεινα απίστευτα ικανοποιημένος στο θέμα απόκρισης μπαταρίας διαχείρισης Ραμ και θερμοκρασιών αυτά με ενδιαφρουνε πολύ. Δέκτες όλες οι απόψεις!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 μπορει κααποιος ν μ δωσει τ lg home 5.0? Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androidaddict Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Παιδιά καλησπέρα φοραω την bliss 6.1 ικανοποιημένος αρκετά πλην της κάμερας και κάποιων επανεκινησεων που κανε πριν καιρό τώρα δείχνει να χει στρώσει... Έλεγα να του περάσω την 6.2 bliss αλλα αν έχετε να προτεινετε κάποια καλύτερη θα με βοηθουσατε μιας και δεν ξέρω γω να φλασαρω και την όλη δουλεια την κανει φιλος! Υ.Γ. Απο την bliss έμεινα απίστευτα ικανοποιημένος στο θέμα απόκρισης μπαταρίας διαχείρισης Ραμ και θερμοκρασιών αυτά με ενδιαφρουνε πολύ. Δέκτες όλες οι απόψεις!!! Διάβασε λίγο πιο πάνω Sent from my LG-D802 using Tapatalk Παράθεση HTC Desire > Samsung Galaxy S2 > LG G2 , Nexus 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 μπορει κααποιος ν μ δωσει τ lg home 5.0? Τον launcher ή το theme?? Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts