Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εδω ο Somboons εξηγει αναλυτικα πως γυρναμε σε ΚΚ απο LP και το αναποδο

Διαβαζουμε How to Go back to KK για το πρωτο και How to Restock LP image για το δευτερο (βρισκονται στη μεση της σελιδας περιπου)

http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development-d802/rom-srkg2-1-00-20150516-t3109906

LINKS

SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb

Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά οπως ειχα γράψει και σε προηγούμενες σελίδες. Ειχα το εξής πρόβλημα. Το κινητό απο εκεί που το χρησιμοποιούσα δν έπιανε η οθόνη το ιδιο και οταν το ξεκλείδωνα. Με το που πατουσα το power button και το ξανανοιγα δούλευε κανονικά. Νόμιζα πως ηταν lag της cloudy g2 3.3 . Πέρασα την στοκ lollipop αλλα συνεχίζει να κάνει το ίδιο. Τι μπορώ να κάνω να το πάω στην lg? Αα επίσης μερικές φορές αλλου παταω την οθόνη και αλλού πιάνει.

Παιδιά όσοι έχετε δουλέψει cloudy 3.3 και 2.2 Ποια θεωρείτε καλύτερη σε μπαταρία-ταχύτητα?

Παιδιά οπως ειχα γράψει και σε προηγούμενες σελίδες. Ειχα το εξής πρόβλημα. Το κινητό απο εκεί που το χρησιμοποιούσα δν έπιανε η οθόνη το ιδιο και οταν το ξεκλείδωνα. Με το που πατουσα το power button και το ξανανοιγα δούλευε κανονικά. Νόμιζα πως ηταν lag της cloudy g2 3.3 . Πέρασα την στοκ lollipop αλλα συνεχίζει να κάνει το ίδιο. Τι μπορώ να κάνω να το πάω στην lg? Αα επίσης μερικές φορές αλλου παταω την οθόνη και αλλού πιάνει.

Αφου δεν πιανει η οθονη και αλλου πατας και αλλου πιανει και στο κανει και με τις δυο ROMs τοτε βουρ στη Procordia. Σιγουρεψου μονο οτι εισαι unrooted με τη stock ROM της χωρας σου.

Εμενα παιδια η οθονη για δευτερη φορα εμφανισε κιτρινιλα στο ιδιο ακριβως σημειο. Αν ειναι δυνατον! Αυτη η δουλεια θα γινεται δηλαδη; Ντοπη της LG. Τοσο καλο κινητο (ναυαρχιδα με διακρισεις κιολας) να χαντακωνεται ετσι απο κατασκευαστικο λαθος.

Επισης βλεπω πολλους που γυρναν πισω σε KitKat απο Lollipop. Δεν βελτιωθηκε η εμπειρια χρησης δηλαδη με την τελευταια εκδοση. Ας ελπισουμε οτι θα λαβουμε επισημη 5.1.

Titarasaudi και Μαριε οταν γυρισατε σε ΚΚ νοιωσατε θετικη διαφορα σε σχεση με την L;

Αν ναι, σε ποιους τομεις; Ταχυτητα; Μπαταρια; Διαχειρηση ενεργων διεργασιων και μνημης; Θερμοκρασια;

Edited by TUPAC_RIP

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φιλε μου το κινητό είναι γερμανικό αλλα έχω ισπανική ρομ λες να εχω πρόβλημα?

Το ιδιο πρόβλημα ειχε και ο αδερφός μου με την κιτρινιλα στην οθόνη πηγε του την άλλαξαν και τρ του βγάζει κατι σαν βαθουλοματα. Έλεος δηλαδή....

Αφου δεν πιανει η οθονη και αλλου πατας και αλλου πιανει και στο κανει και με τις δυο ROMs τοτε βουρ στη Procordia. Σιγουρεψου μονο οτι εισαι unrooted με τη stock ROM της χωρας σου.

Εμενα παιδια η οθονη για δευτερη φορα εμφανισε κιτρινιλα στο ιδιο ακριβως σημειο. Αν ειναι δυνατον! Αυτη η δουλεια θα γινεται δηλαδη; Ντοπη της LG. Τοσο καλο κινητο (ναυαρχιδα με διακρισεις κιολας) να χαντακωνεται ετσι απο κατασκευαστικο λαθος.

Επισης βλεπω πολλους που γυρναν πισω σε KitKat απο Lollipop. Δεν βελτιωθηκε η εμπειρια χρησης δηλαδη με την τελευταια εκδοση. Ας ελπισουμε οτι θα λαβουμε επισημη 5.1.

Titarasaudi και Μαριε οταν γυρισατε σε ΚΚ νοιωσατε θετικη διαφορα σε σχεση με την L;

Αν ναι, σε ποιους τομεις; Ταχυτητα; Μπαταρια; Διαχειρηση ενεργων διεργασιων και μνημης; Θερμοκρασια;

Την cloudyG2 3.3 δεν την δοκίμασα καθόλου γιατί φαντάστηκα οτι δε θα έχει ιδιαίτερη διαφορά απ' τις 3.1 και 3.2 που δοκίμασα!

Εγώ πάντως φίλε μου (όπως σου είχα ξαναγράψει) δεν είδα τη cloudy lollipop γρηγορότερη απ' την Blitz! Σε αρκετά σημεία μάλιστα το αντίθετο!!

Η μπαταρία επίσης με kit kat μου φαίνεται καλύτερη όπως και η διαχείριση της μνήμης!

Για θερμοκρασία δεν κατάλαβα ιδιαίτερες διαφορές, αλλά εγώ σε γενικές γραμμές δεν το "ζορίζω" πολύ το κινητό! Ούτε ασχολούμαι μαζί του όταν φορτίζει, ούτε παίζω παιχνίδια!

Όσο αφορά την κιτρινίλα στην οθόνη........ είχα και 'γω την άσχημη εμπειρία μου!! :(

Το κινητό μου σε λίγο καιρό κλείνει 2 χρόνια, η οθόνη μου μέχρι στιγμής τέλεια.

Το 15Αυγουστο λοιπόν τη ξέχασα κάτω απ' τον μεσημεριανό ήλιο και το κινητό ζεμάτησε! Όταν το άνοιξα είδα μια αχνή κίτρινη κηλίδα κάτω δεξιά!! Το πάτησα 2-3 φορές δυνατά πάνω στο σημείο αυτό (όπως είχε αναφέρει κάποια στιγμή και φίλος Mariodj) και το έβαλα 10 λεπτά στο ψυγείο! Η κηλίδα χάθηκε τελείως!! Δε φάνηκε ξανα από τότε. Πιστεύω βέβαια αν ξαναζεσταθει τόσο πολύ θα ξαναφανεί!! Δυστυχώς δεν έχω και εγγύηση! Ας ελπίζουμε τώρα που δροσίζει ο καιρός να τη γλυτώσω :p

Φιλε μου το κινητό είναι γερμανικό αλλα έχω ισπανική ρομ λες να εχω πρόβλημα?

Το ιδιο πρόβλημα ειχε και ο αδερφός μου με την κιτρινιλα στην οθόνη πηγε του την άλλαξαν και τρ του βγάζει κατι σαν βαθουλοματα. Έλεος δηλαδή....

Καλύτερα βάλε το ΙΜΕΙ σου εδώ:

http://lg-phone-firmware.com/index.php?firmware=1

Και βάλε τη rom που σου υποδεικνύει!

Φιλαράκι καλησπέρα.....! Το πρώτο και κυριότερο, μιάμιση ώρα στο internet με video και σε διάφορες σελίδες, και το τηλ. δεν καίει...:) η μπαταρία πολύ καλύτερη όπως επίσης και η ταχύτητα...! έχω την πεποίθηση ότι για την (κιτρινίλα έχω και εγώ μια μικρή πάνω δεξιά ) ευθύνεται η θερμοκρασία. Εμένα προσωπικά μου αρέσει και το ui της kitkat. Είμαι και της απόψεις οτι, αν θες να περάσεις σε kitkat καλό είναι με LG Flash Tool 2014 και να κάνεις και μια επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων.;)

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Παιδιά πηρα τηλέφωνο στην lg και μου είπαν θα το πάρουν αυτοί να το κοιτάξουν και αμα έχει πρόβλημα η οθόνη θα μου την αλλάξουν δωρεάν.

Καλύτερα βάλε το ΙΜΕΙ σου εδώ:

http://lg-phone-firmware.com/index.php?firmware=1

Και βάλε τη rom που σου υποδεικνύει!

Επειδή έχω και εγώ ένα προβληματάκι με τη φωτογραφική του κινητού, σκέφτομαι ναι το στείλω στην procordia (αφού το κάνω πρώτα stock γιατί τώρα του έχω πάνω cyanogenmod temasek).

Έβαλα το emei και μου έβγαλε link για να κατεβάσω τη rom. Απλά θέλω να ρωτήσω επειδή το δικό μου είναι 32gb, απλά μη γίνει καμιά στραβή και βάλει rom για 16αρι.

Ο λόγος που θέλω να το στείλω στην procordia είναι ότι μου βγάζει θολές φωτογραφίες. Υπάρχει μήπως κάποιος τρόπος να καθαρίσω το φακό μόνος μου;

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Επειδή έχω και εγώ ένα προβληματάκι με τη φωτογραφική του κινητού, σκέφτομαι ναι το στείλω στην procordia (αφού το κάνω πρώτα stock γιατί τώρα του έχω πάνω cyanogenmod temasek).

Έβαλα το emei και μου έβγαλε link για να κατεβάσω τη rom. Απλά θέλω να ρωτήσω επειδή το δικό μου είναι 32gb, απλά μη γίνει καμιά στραβή και βάλει rom για 16αρι.

Ο λόγος που θέλω να το στείλω στην procordia είναι ότι μου βγάζει θολές φωτογραφίες. Υπάρχει μήπως κάποιος τρόπος να καθαρίσω το φακό μόνος μου;

Εγώ το καθάρισα. Το πίσω καπάκι της συσκευής βγαίνει και με το χέρι. Μετά το επόμενο καπάκι που είναι γύρω από την κάμερα έχει 6-7 βίδες και αυτό βγαίνει πολύ εύκολα. Καθαρίζεις το τζάμι και το ξανά βάζεις στην θέση του.

Αν δεν θες να ρισκαρεις το στέλνεις

Nokia 8800 Scirocco

Πώς βγαίνει με το χέρι το πίσω καπάκι; Εγώ πιστεύω ότι αυτό θέλει καθάρισμα και μετά θα είναι μια χαρά, γιατί ένα διάστημα το είχα χωρίς θήκη και μάλλον αυτό έκανε τη ζημιά.
ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Πώς βγαίνει με το χέρι το πίσω καπάκι; Εγώ πιστεύω ότι αυτό θέλει καθάρισμα και μετά θα είναι μια χαρά, γιατί ένα διάστημα το είχα χωρίς θήκη και μάλλον αυτό έκανε τη ζημιά.

Με το χέρι σιγά σιγά έχει κούμπωμα γύρω γύρω. Το τζάμι της κάμερας δεν είναι στο πίσω πλαστικό έχει άλλο πιο μέσα

Nokia 8800 Scirocco

Αξίζει να κάνω root παιδιά? Το πήρα μεταχειρισμενο έχει καμία εβδομάδα.

4.4.2

Περισσότερο για το Greenify το σκέφτομαι

Nokia 8800 Scirocco

Αξίζει να κάνω root παιδιά? Το πήρα μεταχειρισμενο έχει καμία εβδομάδα.

4.4.2

Περισσότερο για το Greenify το σκέφτομαι

Αξιζει αλλα οχι για το Greenify, μην το βαλεις, τελικα δεν κανει και τοσο δουλεια και καταναλωνει και πορους. Μπορουν να στο επιβεβαιωσουν κι αλλα παιδια.

Το root αξιζει για το xposed installer με τα εκατονταδες modules του, για το titanium back up και για πολλες αλλες εφαρμογες, αναλογα τι θες. Για να μην πουμε για recovery και custom ROMs.

Αλλα να ξερεις οτι για να ξαναεχεις εγγυηση πρεπει να το ξερουταρεις που σημαινει οτι πρεπει να φλασαρεις την επισημη ROM και στισημο απο την αρχη.

Την cloudyG2 3.3 δεν την δοκίμασα καθόλου γιατί φαντάστηκα οτι δε θα έχει ιδιαίτερη διαφορά απ' τις 3.1 και 3.2 που δοκίμασα!

Εγώ πάντως φίλε μου (όπως σου είχα ξαναγράψει) δεν είδα τη cloudy lollipop γρηγορότερη απ' την Blitz! Σε αρκετά σημεία μάλιστα το αντίθετο!!

Η μπαταρία επίσης με kit kat μου φαίνεται καλύτερη όπως και η διαχείριση της μνήμης!

Για θερμοκρασία δεν κατάλαβα ιδιαίτερες διαφορές, αλλά εγώ σε γενικές γραμμές δεν το "ζορίζω" πολύ το κινητό! Ούτε ασχολούμαι μαζί του όταν φορτίζει, ούτε παίζω παιχνίδια!

Όσο αφορά την κιτρινίλα στην οθόνη........ είχα και 'γω την άσχημη εμπειρία μου!! :(

Το κινητό μου σε λίγο καιρό κλείνει 2 χρόνια, η οθόνη μου μέχρι στιγμής τέλεια.

Το 15Αυγουστο λοιπόν τη ξέχασα κάτω απ' τον μεσημεριανό ήλιο και το κινητό ζεμάτησε! Όταν το άνοιξα είδα μια αχνή κίτρινη κηλίδα κάτω δεξιά!! Το πάτησα 2-3 φορές δυνατά πάνω στο σημείο αυτό (όπως είχε αναφέρει κάποια στιγμή και φίλος Mariodj) και το έβαλα 10 λεπτά στο ψυγείο! Η κηλίδα χάθηκε τελείως!! Δε φάνηκε ξανα από τότε. Πιστεύω βέβαια αν ξαναζεσταθει τόσο πολύ θα ξαναφανεί!! Δυστυχώς δεν έχω και εγγύηση! Ας ελπίζουμε τώρα που δροσίζει ο καιρός να τη γλυτώσω :p

Φιλαράκι καλησπέρα.....! Το πρώτο και κυριότερο, μιάμιση ώρα στο internet με video και σε διάφορες σελίδες, και το τηλ. δεν καίει...:) η μπαταρία πολύ καλύτερη όπως επίσης και η ταχύτητα...! έχω την πεποίθηση ότι για την (κιτρινίλα έχω και εγώ μια μικρή πάνω δεξιά ) ευθύνεται η θερμοκρασία. Εμένα προσωπικά μου αρέσει και το ui της kitkat. Είμαι και της απόψεις οτι, αν θες να περάσεις σε kitkat καλό είναι με LG Flash Tool 2014 και να κάνεις και μια επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων.;)
Ωστε ετσι ε;;; Μενω κι εγω με την Blitz και ησυχαζω. Edited by TUPAC_RIP

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν πολύ αξίζει δηλαδή για την χρήση που κάνω. Και το iPhone τόσα χρόνια χωρίς jailbreak το είχα
Nokia 8800 Scirocco

E αν ήσουν και χωρίς jailbreak... άστο καλύτερα...

Πολύ browser δουλεύω viber λίγο μουσική.

Αυτά.

Παλιά S3 και κάτι αλλά τηλέφωνα πάντα είχα root και με titanium εσβηνα όλα τα άχρηστα τώρα το τηλέφωνο αυτό δουλεύει καλά. Θα μπορούσε βέβαια και λίγο καλύτερα.

Nokia 8800 Scirocco

Βάλε CM να πάει σφαίρα. Πολύ καλύτερη λειτουργία σε σχέση με την official. Κι από σταθερότητα έχει βελτιωθεί πάρα πολύ.

πριν πας αντιπροσωπεια δοκιμασε κατι τελευταιο, φλασαρε τον τελευταιο Ντορι 5.1 και πηγαινε Cpu Hotplug και στο Hot Plug Driver επιλεξε Alucard, σου το λεω γιατι το Hotplug που χρησιμοποιουν οι επεξεργαστες της Qualcomm ειναι το MSM συνηθως και για καποιο λογω σου δημιουργει προβληματα, εαν δεν ειναι στο hardware το προβλημα με το κινητο σου, αυτο θα σε βοηθησει

LINKS

SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb

Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βάλε CM να πάει σφαίρα. Πολύ καλύτερη λειτουργία σε σχέση με την official. Κι από σταθερότητα έχει βελτιωθεί πάρα πολύ.

Cm όσες φορές έβαλα σε άλλες συσκευές πολύ μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας έχει

Nokia 8800 Scirocco

Αξιζει αλλα οχι για το Greenify, μην το βαλεις, τελικα δεν κανει και τοσο δουλεια και καταναλωνει και πορους. Μπορουν να στο επιβεβαιωσουν κι αλλα παιδια.

Αυτο το εξηγεις λιγο καλυτερα? θεωρω οτι το greenify ειναι must....

Και 'γω πάντως το Greenify το 'χω βγάλει εδω και πολύ καιρό!! Και το εχω και αγορασμένο να φανταστείς!

Δε κατάλαβα και διαφορά και χωρίς αυτο, μη σου πω ότι μου φάνηκε ότι βάρυνε περισσότερο το κινητό ηταν το είχα!

Εντάξει, ο καθένας δοκιμάζει και κρίνει........ εμένα έτσι μου φάνηκε!

Για να περιορίζω τα "ξυπνήματα" έχω αυτό:

https://play.google.com/store/apps/details?id=cn.wq.disableservice

Όπως επίσης και αυτό:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.findsdk.apppermission

με το οποίο μπορείς να κόψεις και δικαιώματα από διάφορες εφαρμογές.

Σε τι είναι Mast....???:X

To greenify το χρησιμοποιούσαμε στης πρώτες συσκευές με 512 ram που σέρνονταν. Τώρα ποια συσκευή με 2 η 3g ram την χρειαζετε...? Ασε που μετα την kitkat και lollipop η συσκευές τρέχουν απροβλημάτιστα...!!! Όπως κάποτε χρησιμοποιούσαμε για την μπαταρία το JuiceDefender Ultimate, αλλά με χωρητικότητας 3.000 mAh πλέων, δεν χρειαζόμαστε ....!!!

εν κατακλείδι.........τέτοιες εφόρμαγες δεν χρειάζονται ποια...!

Edited by mariodj

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif