giorgos1966 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Φλασαρες τον KK bootloader πριν υον κερνελ; Οχι...πρεπει;:O Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakak1s Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Bρε παιδια φλασαρω τον kernel Dorimax για lolipop κ μου κολαει στο σημα...Πως θα τον περασω; Αχ δε σε προλαβα...Η συγκεκριμενη ρομ που ειχες βαλει ειναι βασισμενη στην v30d απο της εκδοσεις lollipop... O dorimanx γραφει οτι o kernel του ειναι ΜΟΝΟ για v30b...θελει λιγο προσοχη....Δοκιμασε να δεις αν μπενεις σε recovery...Χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος ----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φλασαρες τον KK bootloader πριν υον κερνελ; και αυτο εννοειται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Αχ δε σε προλαβα...Η συγκεκριμενη ρομ που ειχες βαλει ειναι βασισμενη στην v30d απο της εκδοσεις lollipop... O dorimanx γραφει οτι o kernel του ειναι ΜΟΝΟ για v30b...θελει λιγο προσοχη....Δοκιμασε να δεις αν μπενεις σε recovery...Χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος ----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- και αυτο εννοειται Mπαινω κανονικα σε recovery kαι το επανεφερα.Απλα δεν εβαλα το boot loader Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakak1s Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Mπαινω κανονικα σε recovery kαι το επανεφερα.Απλα δεν εβαλα το boot loader Αρα δεχεται το kernel αυτη η ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Αρα δεχεται το kernel αυτη η ρομ? Δε ξερω θα δοκιμασω.Να ρωτησω πρωτα φλασαρω τον boot loader k μετα τον Kernel;Θελει wipe μετα; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakak1s Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Δε ξερω θα δοκιμασω.Να ρωτησω πρωτα φλασαρω τον boot loader k μετα τον Kernel;Θελει wipe μετα; Οχι απλα φλασαρεις τον kernel χωρις κανενα wipe και μετα το zip για τον bootloader και reboot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Οχι απλα φλασαρεις τον kernel χωρις κανενα wipe και μετα το zip για τον bootloader και reboot Τωρα δεν μπαινω recovery...Ti kανω τωρα; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakak1s Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Τωρα δεν μπαινω recovery...Ti kανω τωρα; Εβαλες kitkat bootloader οποτε κλεισε το κινητο και πατας power button+vol down και με το που εμφανιστει το σημα της LG τα αφεινεις και πατας ταυτοτχρονα vol up + vol down αν δεν μπει υπαρχει προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Παιδιά εκτός απο oneclick για ρουτ σε lolli, υπάρχει άλλος τρόπος; Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Εβαλες kitkat bootloader οποτε κλεισε το κινητο και πατας power button+vol down και με το που εμφανιστει το σημα της LG τα αφεινεις και πατας ταυτοτχρονα vol up + vol down αν δεν μπει υπαρχει προβλημα Ενταξει μπηκα recovery.Ποιον boot loader περναω;:) Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Έχω την εντύπωση ότι η 30b του sonboons έχει το bootloader ήδη. Εγώ φλασαρα με την συγκεκριμένη ρομ απευθείας τον kernel χωρίς πρόβλημα. Βέβαια δεν έχεις πρόβλημα λογικά αν φλασαρεις τον bootloader. Εδώ είναι, χαμηλά http://www.dorimanx.com/LG-LP/ Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Έχω την εντύπωση ότι η 30b του sonboons έχει το bootloader ήδη. Εγώ φλασαρα με την συγκεκριμένη ρομ απευθείας τον kernel χωρίς πρόβλημα. Βέβαια δεν έχεις πρόβλημα λογικά αν φλασαρεις τον bootloader. Εδώ είναι, χαμηλά http://www.dorimanx.com/LG-LP/ Εκει γραφει για kit kat...αυτη λες; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Εκει γραφει για kit kat...αυτη λες; KK-20H-D802-BOOT-LOADER_ONLY.zip Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 KK-20H-D802-BOOT-LOADER_ONLY.zip Μπα φιλε αυτην εβαλα στην αρχη κ μου μπρικαρισε. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Μπα φιλε αυτην εβαλα στην αρχη κ μου μπρικαρισε. Σιγουρα μήπως έβαλες το bootloader που είναι 12mb? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 (edited) Σιγουρα μήπως έβαλες το bootloader που είναι 12mb? Eβαλα to 405 DOWNLOAD και απο Kernel την v1.2 Edited May 9, 2015 by giorgos1966 Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Και εμένα μπρικαρε χθες λες να έφταιγε αυτό? Πάντως με την 30b του sonboons χωρίς να φλασαρω bootloader έβαλα κατευθείαν dori kernel και μέχρι τώρα είμαι οκ. Θα σου έλεγα για κάθε ενδεχόμενο πριν ξαναπερασεις kernel πήγαινε data και σβήσε το φάκελο "dori" Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestis1 Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 (edited) Καποιος να μου πει εντυπώσεις απο αυτη τη rom Pro2V5 καλημέρα ,την έχω απο προχτές ,εξαιρετική σε όλα ενα κλικ πάνω απο stock,somboons,quetzal(είχα την 1,2 δεν ξέρω για την 1,3)και οτιδήποτε άλλο είχα δοκιμάσει μέχρι τώρα (τουλάχιστον 5-6).Παρατήρησα ,για μένα ,πολύ καλύτερο σήμα με το Baseband LG 30D Vodafone D802 το δίνει στο #2 στους xda http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/rom-lg-g2-pro2-v5-final-acura-d802-d805-t3095500.Ρίξε μια ματιά και στο Ισπανικό http://www.htcmania.com/showthread.php?t=994765 .Στην συστήνω ανεπιφύλακτα για δοκιμή Σορυ δεν καταλαβαίνω γιατί δεν παίρνει τα λινκ Edited May 10, 2015 by anestis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Παιδια με τη Evomagix εχει δοκιμασει κανεις τον dori? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdimi70 Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Παιδιά εκτός απο oneclick για ρουτ σε lolli, υπάρχει άλλος τρόπος; Κανει τα παντα ολα http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/tools-srk-tool-useful-toos-lg-root-twrp-t3079076 Παράθεση LINKS SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Έχει μικρυνει κάνεις τα κάτω πλήκτρα; [ATTACH Με xposed γίνεται; πως ακριβώς; βάλτε ένα screenshot να δούμε την διαφορά... Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos4u Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Είμαι σε v30b Lollipop αυτή τη στιγμή. Αν περάσω ρουτ+custom recovery από εδώ http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/tools-srk-tool-useful-toos-lg-root-twrp-t3079076, πως μπορώ να γυρίσω σε μαμα στοκ για εγγύηση κλπ; Απαιτείται συγκεκριμένη διαδικασία ή απλά με το flash tool περνάω την αντίστοιχη ρομ για το κινητό μου; Παράθεση Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spursfan Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Καλημέρα, έχει δοκιμάσει κανείς εφαρμογή για πιο δυνατό ήχο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Εχω δοκιμασει καθε τροπο να κανω root recovery την 30b ιταλικη αλλα δεν!!!!!τι θυρες διαφορετικες τι αλλο προγραμμα με κανενα δεν τα χω καταφερει.. Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Είμαι σε v30b Lollipop αυτή τη στιγμή. Αν περάσω ρουτ+custom recovery από εδώ http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/tools-srk-tool-useful-toos-lg-root-twrp-t3079076, πως μπορώ να γυρίσω σε μαμα στοκ για εγγύηση κλπ; Απαιτείται συγκεκριμένη διαδικασία ή απλά με το flash tool περνάω την αντίστοιχη ρομ για το κινητό μου; Απλά βάζεις με flashtool rom που της χώρας που προορίζεται το τηλέφωνο ----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχω δοκιμασει καθε τροπο να κανω root recovery την 30b ιταλικη αλλα δεν!!!!!τι θυρες διαφορετικες τι αλλο προγραμμα με κανενα δεν τα χω καταφερει.. http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/tools-srk-tool-useful-toos-lg-root-twrp-t3079076 με αυτό δοκίμασες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts