Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Aπο τα πολλα παιδεματα απο χθες το βραδυ με την εγκατασταση της lolipop γυρισα σε stock με root.Τωρα απο εδω κ περα τι να κανω.Εβαλα και το SuperSu το 2.46 απο το play store.Εβαλα κ το AutoRec για να βαλω και το TWRP.

edit: Τελικα την περασα! Μηπως εφταιγε που δεν κρατουσα πριν back up....τι να πω, μυστηρια πραματα...

Edited by giorgos1966

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

μαριε , 5.0.2 , η 5.2 δεν εχει βγει ακομα :lol::lol:

Όπως και να την πεις είναι η μόνη που τρέχει απροβλημάτιστα...!!!:D Ζήτω...........:lol:

Edited by mariodj

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Όπως και να την πεις είναι η μόνη που τρέχει απροβλημάτιστα...!!!:D Ζήτω...........:lol:

Είναι πολύ καλή όντως Μάριε αλλα μέχρι στιγμής που την εχω η μπαταρία δεν είναι και τόσο καλή!!!! θα έλεγα οτι χειρότερο αλλα θα την κρατήσω κανα δυο μέρες να δω μήπως και στρώσει!!!!

Έχω την cloudy g2.2 Γνωρίζει κάποιος πώς μπορώ να αφαιρέσω το εικονίδιο του sms που υπάρχει δίπλα σε κάθε επαφή στον κατάλογο?

Πιάνει χώρο και φαίνονται μισές οι επαφές.

μετα την G2_D802_Lollipop_v30a_Stock_LGViet που εβαλα χθες, οσες προσπαθειες εχω κανει να φλασαρω αλλη ρομ εχουν αποτυχει. ειτε κ.κ. η lollipop δεν γινεται με τιποτα. την μονη που κανει εγκατασταση το τηλεφωνο ειναι η Lollipop_v30a_Stock_LGViet

ΚΑΜΜΙΑ ΙΔΕΑ ΠΩΣ ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΛΛΗ ΡΟΜ;

Παιδια καλησπερα για οσους περασαν lolipop και γκρινιαζουν για το xposed δοκιμασαν αυτο ή ειναι πατατα τελικα?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3034811

LINKS

SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb

Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια καλησπερα για οσους περασαν lolipop και γκρινιαζουν για το xposed δοκιμασαν αυτο ή ειναι πατατα τελικα?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3034811

Εγω ναι το μεσημερι....και το κινητο μπρικαρε.....:mad::mad::mad::mad:

Εγω ναι το μεσημερι....και το κινητο μπρικαρε.....:mad::mad::mad::mad:

To ειχα δοκιμασει εγω...ΜΑΚΡΙΑΑΑ...Πρεπει να αλλαζει τα παντα μεσα στη ρομ με αποτελεσμα να σου πεταει συνεχεια "το ταδε σταματησε να λειτουργει" σκεψου μου βγηκε η πιστη για να μπω σε recovery :p

Το flash tool δουλεύει παιδιά σωστά αν έχουμε αυτήν την lollipop και θέλουμε να γυρίσουμε πίσω; ; έκανε κανείς την διαδικασία;

To ειχα δοκιμασει εγω...ΜΑΚΡΙΑΑΑ...Πρεπει να αλλαζει τα παντα μεσα στη ρομ με αποτελεσμα να σου πεταει συνεχεια "το ταδε σταματησε να λειτουργει" σκεψου μου βγηκε η πιστη για να μπω σε recovery :p

Και εμενα αυτο εκανε...recovery ευκολα μπηκα πατησα παρατεταμενα το power button μεχρι να κλεισει....μετα .ε τον συνδυασμο μπηκα αμεσως!!

Το flash tool δουλεύει παιδιά σωστά αν έχουμε αυτήν την lollipop και θέλουμε να γυρίσουμε πίσω; ; έκανε κανείς την διαδικασία;

Ναι κανονικα...

το xposed για το LP ,δεν ειναι πλεον τοσο αθωο οπως σε παλαιοτερες εκδοσεις,γιατι παρεμβαινει σε optimizations του ART και δημιουγουνται οι λοξυγγες.εγω δεν το δουλετω πλεον
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Μπορει να εχει ηδη ειπωθει ,υπαρχει νεος απλουστατος τροπος ρουταρισματος για τα LG τηλεφωνα ο οποιος ισχυει και για ΚΚ αλλα και για Lolipop (εχει και βιντεακι)

http://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/guide-root-lg-firmwares-kitkat-lollipop-t3056951

LINKS

SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb

Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα παιδες....με λολλιποπ εδω και 2 μερες εχω να πω τα καλυτερα...μακαρι να ειναι οντως αυτη η στοκ της LG και να την παρουμε κανονικα επιτελους και ακομα καλυτερη αν γινεται....το βραδυ ειχα αφησει το κινητο με wifi ανοιχτο τρεχανε πολλες εφαρμογες απο πισω οπως viber.fb.messenger.youtube και αλλα και το πρωι μετα απο 8 ωρες ειχε χαλασει 1% μπαταρια...:D

Παιδια θεπω να βαλω την λολιποπ που κυκλοφόρησε τωρα προσφατα. Θελω να κανω καποιες ερωτήσεις. 1.Αν την περασω και δν κανω ροοτ θα μπορω να παιρνω updates? 2. Αν την περασω θα μπορω μετα να γυρισω παλι σε στοκ ή σε cloudy?

Παιδιά καλημέρα.Δύσκολο θέμα για ψαγμένους και ευχαριστώ.Εχει βγει στον αποθηκευτικό χώρο ενας μη υποστηριζόμενος τύπος αρχείου με αρχικά TWRP 0,00B 1/1/1970.Δεν διαγράφεται ,δεν μετακινήται,δεν γίνεται μετονομασία .Το SD Maid Pro ,το root explorer ,η TWRP που έχω, κανένα δεν το βρίσκουν δηλ. δεν το διαβάζουν,άλλωστε είναι κενό .Αυτό όμως υπάρχει και δεν μπορω να φτιάξω φάκελλο TWRP π.χ για να βάλω μέσα το zip.ui της recovery και να αλλάξω εμφάνιση.Τέλος το buckup που πήρα μέσω recovery (το έκανα γιατί αυτό σώζεται στον αποθηκευτικό χώρο με το ίδιο όνομα δηλ. TWRP,για να δω τι θα γίνει)λοιπόν ενώ δεσμεύτηκε το αντίστοιχο ποσό μνήμης 5 Gb το αρχείο λόγω του άλλου (που έχει το ίδιο όνομα) δεν υπήρχε πουθενά.Τρελλό!!!Βοήθεια λοιπόν ,υπάρχει κάποιος τρόπος ή κάποιο δυνατό app για να το σβήσω ? Φοράω την Lollipop 5.0.2 του Hoangnova η οποία φοράει TWRP 2.8.5.0 και μετά την εγκατάσταση άλλαξα σε 2.8.5.1. Ευχαριστώ

Παιδια θεπω να βαλω την λολιποπ που κυκλοφόρησε τωρα προσφατα. Θελω να κανω καποιες ερωτήσεις. 1.Αν την περασω και δν κανω ροοτ θα μπορω να παιρνω updates? 2. Αν την περασω θα μπορω μετα να γυρισω παλι σε στοκ ή σε cloudy?

Μονο με root μπορεις να την βαλεις.Updates μπορεις να παιρνεις απο εφαρμογες.

Το δευτερο γινεται να γυρισεις σε stock με LG Flash Tool 2014.Στο λεω επειδη την πρωτη φορα το μπρικαρισα(λαθος εγκατασταση) και το επανεφερα κανονικα.Μετα το ρουταρισα και την ξανα εβαλα.Θα πρεπει να εχεις παρει back up πρωτα.Για restore απο lolipop σε Cloudy δεν το δοκιμασα.

Τι είναι αυτό ρε παιδιά που πιάνει 7 γκίγκα χώρο;

Ειναι αρχεια συστηματος με λιγα λογια ο χωρος που καταλαμβανει το λειτουρικο γιαυτο ενω η συσκευη εχει 16gb μας αφηνει 10,6...Τωρα στη περιπτωση σου επειδη εβαλες lollipop η οποια χρησιμοποιει art runtime δεσμευει ΔΥΣΤΥΧΩΣ παραπανω χωρο...

Edited by drakak1s

Ειναι αρχεια συστηματος με λιγα λογια ο χωρος που καταλαμβανει το λειτουρικο γιαυτο ενω η συσκευη εχει 16gb μας αφηνει 10,6...Τωρα στη περιπτωση σου επειδη εβαλες lollipop η οποια χρησιμοποιει art runtime δεσμευει ΔΥΣΤΥΧΩΣ παραπανω χωρο...

ευχαριστω φιλε μου καταλαβα, τωρα μου λεει συνολικο μεγεθος 32Gb ενω στην 4.4.2 μου ελεγε 25Gb

Παιδια sos...Με την lolipop που εβαλα δεν εχω το δικτυο μου (wind-Qcard).Οταν με καλει καποιος με δειχνει απενεργοποιημενο.

Παιδια sos...Με την lolipop που εβαλα δεν εχω το δικτυο μου (wind-Qcard).Οταν με καλει καποιος με δειχνει απενεργοποιημενο.

Μήπως έχασες το ΙΜΕΙ σου;

Αν όχι, και αν είναι καλά κουμπωμένη η sim, δοκίμασε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων!