Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους

Εδώ και 2 μέρες έχω το G2 KK 4.4.2 build number d80220h.

προσπαθώ να εγκαταστήσω κάποιο custom recovery (TWRP,Philz) ώστε να κάνω nand backup πριν εγκαταστήσω οτιδήποτε.

Δυστυχώς ως τώρα δεν τα 'χω καταφέρει με όποιο τρόπο και αν προσπάθησα (Flashify,TWRP Manager,Adb)

Απ΄όσο έψαξα, κατάλαβα ότι το πρόβλημα είναι στον νέο bootloader.

Οπότε ο μόνος τρόπος είναι η υποβάθμισή του με το Autorec?

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα σε όλους

Εδώ και 2 μέρες έχω το G2 KK 4.4.2 build number d80220h.

προσπαθώ να εγκαταστήσω κάποιο custom recovery (TWRP,Philz) ώστε να κάνω nand backup πριν εγκαταστήσω οτιδήποτε.

Δυστυχώς ως τώρα δεν τα 'χω καταφέρει με όποιο τρόπο και αν προσπάθησα (Flashify,TWRP Manager,Adb)

Απ΄όσο έψαξα, κατάλαβα ότι το πρόβλημα είναι στον νέο bootloader.

Οπότε ο μόνος τρόπος είναι η υποβάθμισή του με το Autorec?

το autorec εγκαθιστα το TWRP

Το μόνο bag που βλέπω είναι ότι δεν περιστρεφεται η οθόνη στην επιφάνεια εργασίας ή εγώ δεν μπορώ να το βρω. Το ίδιο είχα και με cloudy.

Home screen settings και ξετικαρεις το portrait view only.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

το autorec εγκαθιστα το TWRP

Μετα αναβαθμισε την ετσι ωστε να μπορεις να χρησιμοποιεις ΚΚ bootloader

http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/twrp-twrp-2-8-0-0-kernel-f2fs-tools-t2898705

Εαν θελεις να χρησιμοποιησεις οποιαδηποτε stock ή ported rom με ΚΚ bootloader αυτη τη στιγμη απο οτι ξερω μονο με DorimanX kernel γινεται (με συγκεκριμενη διαδικασια)

Αλλοι devs που δινουν ΚΚ bootloader ειναι ο Cloudyfa στην τελευταια εκδοση 2.2 CloudyG2 που ειναι G3 ported και ο 6ril1 με stock D80220H

LINKS

SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb

Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829

[sIGPIC][/sIGPIC]

https://plus.google.com/117681138642971844379/posts/eFEDfS9KmRA

Η πρώτη ported stock lollipop rom για φέτος. Δεν την δοκίμασα, αλλά όποιος δεν βαριέται....

HTC Desire > Samsung Galaxy S2 > LG G2 , Nexus 7

βρεθηκα Γερμανία οπου μου δωσανε ενα lg g2 16 gb d802 το οποιο παροτι σε αριστη κατάσταση οταν ανοίγει ειναι κολλημένο σε fastboot mode utc κατι..

δοκίμασα hard reset αλλα δεν κανει τιποτα με πετάει παλι σε μαυρη fastboot οθονη.

δυστυχώς δεν εχουμε υπολογιστη στο σπιτι που μενω οποτε πρεπει να περιμενω μα παω Ελλάδα,

καμια πληροφορία για το τι μπορει να ειναι αυτο το κολλημα?

δεν έχω ιδεα απο lg, μονο sony και xiaomi ξερω!

https://plus.google.com/117681138642971844379/posts/eFEDfS9KmRA

Η πρώτη ported stock lollipop rom για φέτος. Δεν την δοκίμασα, αλλά όποιος δεν βαριέται....

να την δοκιμασω εγω ,αλλα το θεμα ειναι ποσο αξιοπιστος ειναι αυτος, ο καθενας τροποποιει διαφορες rom , μην πεσουμε σε τιποτα υποκλοπες οχι τιποτε αλλο

να την δοκιμασω εγω ,αλλα το θεμα ειναι ποσο αξιοπιστος ειναι αυτος, ο καθενας τροποποιει διαφορες rom , μην πεσουμε σε τιποτα υποκλοπες οχι τιποτε αλλο

Εδώ τώρα δεν μπορώ να σου απαντήσω

HTC Desire > Samsung Galaxy S2 > LG G2 , Nexus 7

Εδώ τώρα δεν μπορώ να σου απαντήσω

κανεις δε μπορει να μου απαντησει οχι μονο εσυ :lol: ,κανεις δε ξερει ,οτι φλασαρισματα κανουμε γινονται με δικια μας ευθυνη , τεσπα ,ισως την δοκιμασω εγω να δω τι παιζει

Παιδιά μια ερώτηση περιέργιας σ' αυτούς που "κατέχουν" το Wakelock detector!!

Απ' το πρωί που βγήκε το κινητό απ' τη μπρίζα το πρόγραμμα μου γράφει αυτα στο screenshot, αν και δεν έχω awake's, βλέπω όμως μεγάλο νούμερο στα Μηνύματα. Το νούμερο αυτό τωρα αντιστοιχεί και σε κατανάλωση μπαταρίας ή είναι πιο πολύ ενδεικτικό χωρίς να έχω ιδιαίτερη επιπλέον καταναλωση;

Παιδιά μια ερώτηση περιέργιας σ' αυτούς που "κατέχουν" το Wakelock detector!!

Απ' το πρωί που βγήκε το κινητό απ' τη μπρίζα το πρόγραμμα μου γράφει αυτα στο screenshot, αν και δεν έχω awake's, βλέπω όμως μεγάλο νούμερο στα Μηνύματα. Το νούμερο αυτό τωρα αντιστοιχεί και σε κατανάλωση μπαταρίας ή είναι πιο πολύ ενδεικτικό χωρίς να έχω ιδιαίτερη επιπλέον καταναλωση;

Οντως ειναι πιο μεγαλο το νουμερο απο οτι συνηθως αλλα ειναι ενδεικτικο. Δεν νομιζω να σου καταναλωνει την μπαταρια. Φανταζομαι οτι ειναι η StartingAlertService διεργασια.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οντως ειναι πιο μεγαλο το νουμερο απο οτι συνηθως αλλα ειναι ενδεικτικο. Δεν νομιζω να σου καταναλωνει την μπαταρια. Φανταζομαι οτι ειναι η StartingAlertService διεργασια.

Ευχαριστώ φιλε μου TUPAC ;)

Αν και είμαι λιιιιγο off topic εδώ, έπρεπε να τα γράψω στο νημα της μπαταρίας!

Eδώ και 2-3 μέρες έχω ξαναβάλει (μετά απο αρκετούς μήνες) να δοκιμάσω το GMD και το LMT, για την αντικατάσταση της navigation bar, και βλέπω σαν να έχω λιγο battery drain! Ψάχνω να βρω πια είναι η αιτία :) Ή φταίνε αυτά τα 2 προγράμματα ή φταίνε τα Μηνύματα μου!

Παιδια αυτα πρεπει να ειναι ολα ενεργοποιημενα;

Νομιζω κατι πατησα καταλαθος.:o

[ATTACH]56675[/ATTACH]

Lineage os 15.1

Νίκος...

[ATTACH]56675

Lineage os 15.1

Νίκος...

Μετα αναβαθμισε την ετσι ωστε να μπορεις να χρησιμοποιεις ΚΚ bootloader

http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/twrp-twrp-2-8-0-0-kernel-f2fs-tools-t2898705

Εαν θελεις να χρησιμοποιησεις οποιαδηποτε stock ή ported rom με ΚΚ bootloader αυτη τη στιγμη απο οτι ξερω μονο με DorimanX kernel γινεται (με συγκεκριμενη διαδικασια)

Αλλοι devs που δινουν ΚΚ bootloader ειναι ο Cloudyfa στην τελευταια εκδοση 2.2 CloudyG2 που ειναι G3 ported και ο 6ril1 με stock D80220H

Φίλε dimi ευχαριστώ για την συμβουλή σου.Εγκατέστησα την "twrp-2.8.4.0-d802-bump-blastagator-signed "μέσω Flashify και τρεχει μια χαρα.

[ATTACH]56675

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Sorry για το double post. Και αυτο καταλαθος. Ειμαι καινουργιος στο tapatalk:o:o

Lineage os 15.1

Νίκος...

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Sorry για το double post. Και αυτο καταλαθος. Ειμαι καινουργιος στο tapatalk:o:o

Τα κατανοήσαμε καλύτερα όμως έτσι ;)

Και σε μένα πάντως είναι όλα ενεργοποιημένα, δεν τα εχω πειράξει!

Αυτές τις επιλογές έχω

Εγω εχω αυτες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα κατανοήσαμε καλύτερα όμως έτσι ;)

Και σε μένα πάντως είναι όλα ενεργοποιημένα, δεν τα εχω πειράξει!

Χαχαχα ωραια τοτε. Αφου τα εχεις ολα ενεργοποιημενα και εσυ τοτε παω πασο.:)

Lineage os 15.1

Νίκος...

Καλησπερα παιδια... υπαρχει καποιο ελληνικο tutorial για να περασω την cloudyg3 ??

αν γινεται πασαρετε κανενα λινκ γιατι δεν βρισκω τιποτα!

ευχαριστω εκ των προτερων

Καλησπερα παιδια... υπαρχει καποιο ελληνικο tutorial για να περασω την cloudyg3 ??

αν γινεται πασαρετε κανενα λινκ γιατι δεν βρισκω τιποτα!

ευχαριστω εκ των προτερων

Ειναι λιγο παλιο αλλα μπορει να σε βοηθησει..

http://www.thelab.gr/topic/128912-lg-g2/?p=2039319

Ειναι λιγο παλιο αλλα μπορει να σε βοηθησει..

http://www.thelab.gr/topic/128912-lg-g2/?p=2039319

Σε ευχαριστω πολυ!