Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιώργο όλα καλά με την sd card; παρακαλώ χαίρομαι όταν μπορώ και βοηθαω,όχι και guru,master θα έλεγα καλύτερα:p

Βεβαίως και όλα καλά γι' αυτό σου έγραψα...

Έγινε φίλε ,

Τώρα κάνω μετακίνηση όπως λέει (όχι ακριβώς βέβαια)

Now to put everything in the right place, copy the content from /sdcard/0 to /sdcard.

και βλέπουμε...:confused:

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

φιλε μου βλεπω σε ταλαιπωρεί αρκετα!!!παντως περίεργο που δεν μπαινει σε download menu:blink:

οταν εκανες εγκατασταση του drivers εκανες επανεκκίνηση το pc σου?? σε download menu μπαινει κανονικα με κλείνεις το κινητο σου! πατας volume up και ταυτοχρονα συνδεεις το usb στο κινητο σου!!και θα επρεπε να μπει με αυτο τον τροπο!!!!

αν παλι δεν μπαινει δοκιμασε και σε αλλο pc μηπως και η θυρα απο το pc σου!!!

Α ρε Βαγγελη τετοια μας λες και δεν εχουμε ησυχία απο τα φλασαρισματα!!!!:lol::lol:

παντως λες να .ειναι οντως τοσο απαραίτητο να περασω την τελευταια philz touch !!(εχει προβλημα με τα γραφικα του!!!:()

Πέρνα την τελευταία twrp δουλεύει υποδειγματικά και αυτό το προτείνει ο dev,τώρα επειδή ξέρω περίπου τι ψαχνεις από το τηλέφωνο θα σου πω ότι η rom είναι σαφώς πιο γρήγορη από την miui και dailer είναι φωτιά τώρα καταλαβαίνω τους χρήστες των nexus συσκευών lag και καθυστέρηση είναι άγνωστη λέξη πλέον για μένα.

Πέρνα την τελευταία twrp δουλεύει υποδειγματικά και αυτό το προτείνει ο dev,τώρα επειδή ξέρω περίπου τι ψαχνεις από το τηλέφωνο θα σου πω ότι η rom είναι σαφώς πιο γρήγορη από την miui και dailer είναι φωτιά τώρα καταλαβαίνω τους χρήστες των nexus συσκευών lag και καθυστέρηση είναι άγνωστη λέξη πλέον για μένα.

Για αυτό είμαι fan των pure stock android roms. Και με AOSP τα ξεχνάς όλα αυτά!

Από μπαταρία πως τα βλέπεις τα πράγματα. Θα φλασάρω το βράδυ εγώ. Καλύτερα από LS?

Google Pixel 6 Pro

Για αυτό είμαι fan των pure stock android roms. Και με AOSP τα ξεχνάς όλα αυτά!

Από μπαταρία πως τα βλέπεις τα πράγματα. Θα φλασάρω το βράδυ εγώ. Καλύτερα από LS?

Μπαταρία επιασα τις 5 ώρες σε 24 ώρες χρήσης με 1 ώρα ομιλίας και έχω άλλα 16% δεν θα έλεγα και άσχημα μιας και έκανα αρκετά reboot και το εστηνα ακόμα, τώρα σε σύγκριση με την ls πιστεύω ότι η ls ήταν λίγο καλύτερη στη μπαταρία και νομίζω ο λόγος ήταν το xposed και greenify,αλλά σε όλα τα άλλα τις δίνει ξύλο:DΕπισης την δουλεύω με τον επίσημο launcher της google και όλες τις υπηρεσίες ενεργοποιημένες google now και τα λοιπά 4g πάντα ανοιχτό και πολύ χρήση είπα να χαρώ την Φερράρι γιατί πιάνει τρομερές ταχύτητες:D

Edited by vag74

Βαγγελη φυσικα δεν μπορουμε να εχουμε την καμερα του xdabbeb και τα settings εε??

την δοκιμαζω σε λιγο και ερχομαι με εντυπώσεις:D

αν δεν μου αρεσει βαγγελη κρύψου μην σε βρω!!!!!:p:lol::lol:

Το σαφώς μου άρεσε.. θα διαφωνήσω καθέτως, αλλά όπως θες :D

Την δοκιμασες φίλε και ειδες την miui πιο γρήγορη σε κάτι;

Καλά κάνεις και διαφωνείς είναι δικαιομα σου αλλά πρέπει να μας πεις σε πιο σημείο διαφωνίες.

Edited by vag74

Παιδια ποιό ειναι το τελευταίο philz recovery; το 6.48.4 ;
«Κρύπτειν αμαθίην κρέσσον ή ες το μέσον φέρειν»

φιλε μου βλεπω σε ταλαιπωρεί αρκετα!!!παντως περίεργο που δεν μπαινει σε download menu:blink:

οταν εκανες εγκατασταση του drivers εκανες επανεκκίνηση το pc σου?? σε download menu μπαινει κανονικα με κλείνεις το κινητο σου! πατας volume up και ταυτοχρονα συνδεεις το usb στο κινητο σου!!και θα επρεπε να μπει με αυτο τον τροπο!!!!

αν παλι δεν μπαινει δοκιμασε και σε αλλο pc μηπως και η θυρα απο το pc σου!!!

Α ρε Βαγγελη τετοια μας λες και δεν εχουμε ησυχία απο τα φλασαρισματα!!!!:lol::lol:

παντως λες να .ειναι οντως τοσο απαραίτητο να περασω την τελευταια philz touch !!(εχει προβλημα με τα γραφικα του!!!:()

και εμενα αυτο με κανει εντυπωση δεν ξερω θα προσπαθησω σε αλλο pc αν και δεν νομιζω οτι φταιει αυτο..:wacko:

Παιδιά με λένε Σταύρο και είμαι πολύ καλά :dizzy:

Φλασαρα τα κολο binaries και δεν μου ανοιγει το κινητο εχει κολλησει στο logo της lg.Παταω εδω και μια ωρα ολους τους συνδιασμους αλλα τιποτα.Τι ηθελα ο ******* να το πειραξω:mad:

Φλασαρα τα κολο binaries και δεν μου ανοιγει το κινητο εχει κολλησει στο logo της lg.Παταω εδω και μια ωρα ολους τους συνδιασμους αλλα τιποτα.Τι ηθελα ο ******* να το πειραξω:mad:

ποια φλασαρες φιλε μου για πες μου λιγο και σε τι ρομ???

Φίλε τέτοια ταχύτητα δεν έχω ξαναδεί σε τηλέφωνο ανοίγει τις σελίδες πιο γρήγορα από τον υπολογιστή ο dialer είναι πολύ πιο όμορφος και εύχρηστος απο της lg και όταν τον ανοιγεις ακόμα και αν τον έχεις κλείσει από τα recent app ανοίγει αστραπιαία λες και ήταν ήδη εκεί απίστευτο τη μπορεί να κάνει μια αναβάθμιση στο τηλέφωνο ακόμα και πειραματική.:o

Βρε Βαγγελη πες μας και εμας γιατι πραγμα μιλας;Τι εβαλες;:cool:

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Βρε Βαγγελη πες μας και εμας γιατι πραγμα μιλας;Τι εβαλες;:cool:

cm 12 .. οχι μονο εχει πει τι εβαλε , αλλα εχει πει και πως να το βαλεις !

αλλα και πως να φτιαξεις το double tap προβληματακι που θα εχεις μετα ...

κοιτα τις 2-3 προηγουμενες σελιδες ! :D:D

LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE

Βάλαμε lollipop και παίζουμε:D

Βαγγέλη πάω να περάσω τις επαφές μου από αρχείο vcf και κλείνει η εφαρμογή:mad:

Κάνω rebbot k.l.p μέχρι και wipes έκανα αλλά τίποτα:mad::mad:

Ξέρουμε κάτι?

Έχεις πάθει soft Brick.

Πρώτα κάνε αυτό.

1.) First, turn on off your phone.

2.)Then press and hold the volume down and power button at the same time, it may just take for about 3 seconds until the LG logo appears on the screen.

3.) Then release the two buttons and then press and hold them again.

4.) Just keep on pressing the buttons until the recovery mode menu will be displayed on your LG G2.

5.) It asks if you want to factory reset so you need to press the power key to confirm and power again then it will load the recovery. Following the prompts to a factory reset screen will not actually factory reset your phone if you have a custom recovery installed.

Αν δεν παίξει κάνε αυτό...

1.) While your LG G2 is turned off, press and hold the Volume Down key.

2.) With the Volume Down key held, press and hold the Power key.

3.) Release both keys when the Recovery appears on the screen.

4.) Press the Volume Down key to scroll to and highlight Yes –delete all user data, then press the Power key.

5.) Once the wipe is complete, press the Power key to select reboot system now.

ποια φλασαρες φιλε μου για πες μου λιγο και σε τι ρομ???

Έχεις πάθει soft Brick.

Πρώτα κάνε αυτό.

1.) First, turn on off your phone.

2.)Then press and hold the volume down and power button at the same time, it may just take for about 3 seconds until the LG logo appears on the screen.

3.) Then release the two buttons and then press and hold them again.

4.) Just keep on pressing the buttons until the recovery mode menu will be displayed on your LG G2.

5.) It asks if you want to factory reset so you need to press the power key to confirm and power again then it will load the recovery. Following the prompts to a factory reset screen will not actually factory reset your phone if you have a custom recovery installed.

Αν δεν παίξει κάνε αυτό...

1.) While your LG G2 is turned off, press and hold the Volume Down key.

2.) With the Volume Down key held, press and hold the Power key.

3.) Release both keys when the Recovery appears on the screen.

4.) Press the Volume Down key to scroll to and highlight Yes –delete all user data, then press the Power key.

5.) Once the wipe is complete, press the Power key to select reboot system now.

Φλασαρα τα τελευταια binaries σε lam hoang.Βρήκα άκρη τελικά και έκανα reset και ξανα περασα την lam hoang ολα οκ η καμερα είναι καλύτερη από την cloudy stock 2.6 που είχα

Φλασαρα τα τελευταια binaries σε lam hoang.Βρήκα άκρη τελικά και έκανα reset και ξανα περασα την lam hoang ολα οκ η καμερα είναι καλύτερη από την cloudy stock 2.6 που είχα

φλασαρες τα binaries για g3 ported roms ?? ενω χρειαζοταν για g2 ...

επειδη η lamhoang στηριζεται στην κιτ κατ 4.4.2 !

εχω βαλει cm 12 αλλα θα ηθελα να δοκιμασω και lamhoang ..

ειχα την εκδοση 2 για παρα πολυ καιρο και ημουν πολυ ευχαριστημενος !

ειδικα το toggle 2g/3g/4g ηταν ολα τα λεφτα

γιατι τα φλασαρες σε lam hoang αφου τα εχει ειδη μεσα ενσωματωμένα!!!!και δευτερον μηπως φλασαρες αυτα που προορίζονται για g2 based roms xdabbeb_camera_binaries_v1.0.0g2!!

τελος αφου ολα καλα χαιρομαι!!αλλη φορα μην ξαναφλασαρης binaries!!!!!:lol:

cm 12 .. οχι μονο εχει πει τι εβαλε , αλλα εχει πει και πως να το βαλεις !

αλλα και πως να φτιαξεις το double tap προβληματακι που θα εχεις μετα ...

κοιτα τις 2-3 προηγουμενες σελιδες ! :D:D

Το λινκ ποιο ειναι ακριβως γιατι μπερδευτηκα...μην κατεβαζω τσαμπα αλλο.:O

Το fix για το knock on-off που μπορώ να το βρω?

Και κάτι άλλο.το basement για επαναφορά ποιο είναι?

Edited by dumakos

Το λινκ ποιο ειναι ακριβως γιατι μπερδευτηκα...μην κατεβαζω τσαμπα αλλο.:O

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2944269

ωραια ...

κατεβαζετε απο εδω https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=21416

την εκδοση 20/11

μετα gapps https://s.basketbuild.com/filedl/gapps?dl=gapps-lp-20141109-signed.zip

μετα SuperSU 2.27 beta http://download.chainfire.eu/630/SuperSU/BETA-SuperSU-v2.27.zip

μπαινετε recovery , να εχετε τελευταιες εκδοσεις TWRP(εγω εχω την 2.8.1.1) ή philz touch

backup , wipe(system, data, cache, dalvik cache)

install rom , install gapps , install superSU και μετα wipe cache, dalvik cache !

reboot , ολα αυτα απο τον φιλο βαγγελη , τα εκανα ετσι ακριβως και δουλευει

τελεια !

μετα για να φτιαξετε το knock on φλασαρετε αυτο : https://www.dropbox.com/s/00q61qrmtccz6zj/Turn_Knockon-On_G2.zip?dl=0

για να μπειτε recovery απο λολιποπ , κατεβαζετε αυτο :

https://play.google.com/store/apps/details?id=phongit.quickreboot

ολα αυτα απο τον βαγγελη , ολα δουλευουν τελεια ! :D:D:D:D:D

ειχα g3 rom και δεν χρειαστηκε καποιο baseband ...

Edited by answer13

Ξεκίνησα να φλασάρω την cm 12 και όταν φλασάρω την ρομ μου γράφει κάτι can't mount και διάφορα τέτοια.Μετά φλασάρω gapps+su και κάνω wipe dalvik +cache.Reboot και μένω κολλημένος στο logo της cm.Ιδέα κανείς?

ωραια ...

κατεβαζετε απο εδω https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=21416

την εκδοση 20/11

μετα gapps https://s.basketbuild.com/filedl/gapps?dl=gapps-lp-20141109-signed.zip

μετα SuperSU 2.27 beta http://download.chainfire.eu/630/SuperSU/BETA-SuperSU-v2.27.zip

μπαινετε recovery , να εχετε τελευταιες εκδοσεις TWRP ;h philz touch

backup , wipe(system, data, cache, dalvik cache)

install rom , install gapps , install superSU και μετα wipe cache, dalvik cache !

reboot , ολα αυτα απο τον φιλο βαγγελη , τα εκανα ετσι ακριβως και δουλευει

τελεια !

μετα για να φτιαξετε το knock on φλασαρετε αυτο : https://www.dropbox.com/s/00q61qrmtccz6zj/Turn_Knockon-On_G2.zip?dl=0

για να μπειτε recovery απο λολιποπ , κατεβαζετε αυτο :

https://play.google.com/store/apps/details?id=phongit.quickreboot

ολα αυτα απο τον βαγγελη , ολα δουλευουν τελεια ! :D:D:D:D:D

ειχα g3 rom και δεν χρειαστηκε καποιο baseband ...

Ευχαριστω πολυ φιλε μου.Την εκδοση την κατω κατω που λεει 20 Νοεμβριου ετσι;

γιατι τα φλασαρες σε lam hoang αφου τα εχει ειδη μεσα ενσωματωμένα!!!!και δευτερον μηπως φλασαρες αυτα που προορίζονται για g2 based roms xdabbeb_camera_binaries_v1.0.0g2!!

τελος αφου ολα καλα χαιρομαι!!αλλη φορα μην ξαναφλασαρης binaries!!!!!:lol:

Το μονο σιγουρο ειναι αυτο φιλε μου!!!

φλασαρες τα binaries για g3 ported roms ?? ενω χρειαζοταν για g2 ...

επειδη η lamhoang στηριζεται στην κιτ κατ 4.4.2 !

εχω βαλει cm 12 αλλα θα ηθελα να δοκιμασω και lamhoang ..

ειχα την εκδοση 2 για παρα πολυ καιρο και ημουν πολυ ευχαριστημενος !

ειδικα το toggle 2g/3g/4g ηταν ολα τα λεφτα

Εγω εχω μεινει πολύ ευχαριστημένος φιλε μου εχω δοκιμάσει σχεδόν ολες τις rom εκτος miui και η lam hoang για μενα ειναι η καλύτερη!