PAN_10 Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Παιδια μιας και λατρεις των nexus συσκευων θα θελα να δοκιμασω μια rom πιο vanilla rom, εχεις δοκιμασει κανεις καμια που να αξιζει?καμια απο τις γνωστες aokp η cm? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 edit λαθος ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ειναι stock και λενε οτι ειναι απο τις καλυτερες. Ειναι και Ελληνα developer του Σωτηρη. Θα την δοκιμασω κι εγω αφου παω το κινητο για επισκευη οθονης. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=53271189 οκ φιλε ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 μια και δεν είχα τι να κάνω σήμερα στην δουλειά, το έριξα ένα root. τώρα για recovery ποιο προτείνετε ? και για custom rom? Διάβασα στους xda για CloudyG3 και για ΟptimusG3, ποια είναι πιο καλή? Ευχαριστώ Συμφωνω και 'γω με το φιλο πιο πανω! Και 'γω philz touch recovery εχω. Ειχα δοκιμασει καποια στιγμη και TWRP (καλο ειναι κ' αυτο) αλλα μου εκατσε καλυτερα το philz. Απο rom, εχω cloudyG3 2.0, και ειμαι πολυ ευχαριστημενος, δεν εχω δοκιμασει την optimus για να συγκρινω αλλα δε νομιζω να εχουν σημαντικες διαφορες. Η τελευταια optimus (1.4) λενε πως ειναι καλη, η παλαιοτερη πρεπει να ηταν ενα κλικ κατω απ' την cloudyG3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 το recovery μπορώ να το περάσω με αυτό το προγραμματάκι? ή υπάρχει πιο εύκολος τρόπος? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2633941 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 το autoreck recovery δε σας αρεσει παιδια? ενα .apk κανεις εγκατατσαση και τελος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 το autoreck recovery δε σας αρεσει παιδια? ενα .apk κανεις εγκατατσαση και τελος Το autorec δεν είναι recovery είναι εφαρμογή που σου εγκαθιστά την twrp recovery;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Το autorec δεν είναι recovery είναι εφαρμογή που σου εγκαθιστά την twrp recovery;) φιλε vag ποσα ειδων recovery εχουμε και ποιο ειναι το καλυτερο? εχουν διαφορες ως προς τι? ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Και μιας και διάβασα διάφορα λογο δουλειάς απέχω τις τελευταίες μέρες,να πω την γνώμη μου. Rom lg g2 1)cloudy g3 v2 η πιο smooth για το τηλέφωνο μας και μάλιστα port rom από το lg g3 με όσες δυσκολίες συνεπάγονται για τον developer. 2)sotmax η καλύτερη stock based rom είναι και συμπατριώτης μας ο developer 3)dorimanx ο μοναδικός kernel αυτή τη στιγμή για το τηλέφωνο μας,αν σταματήσει ο dori την κάτσαμε. 4)optimus g3 δεν έχω δοκιμάσει την νέα έκδοση αλλά απογοητευτικά απο την προηγούμενη μου θύμισε τις κακές port rom που έβγαζαν οι dev για το note 3. Αυτά από μένα γιατί γράφει ο καθένας ότι θέλει χωρίς να έχει προσωπική άποψη και μπερδεύει πολλά παιδιά εδώ μέσα. Το βράδυ ανεβάζω screenshot με cloudy g3 v2.0+dorimanx 8.5 με τρομερή μπαταρία είμαι 43 ώρες χρήση είδη 5,40 ώρες οθόνη με 34% ακόμη μπαταρία. Κώστα θα δοκίμαζα τον beta 8.5.2 αλλά αφου το κάνεις εσύ εμπιστεύομαι την κρίση σου.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorkop Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 (edited) το recovery μπορώ να το περάσω με αυτό το προγραμματάκι? ή υπάρχει πιο εύκολος τρόπος? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2633941 Λοιπον ειναι πολυ απλο .... Κατεβαζεις το autorec απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2715496 ... To κανεις install και το ανοιγεις και ακολουθεις τα βηματα .... Σε καποια φαση θα σου πεταξει μηνυμα αν θελεις να κανεις reboot στο recoverey και πατας : To recovery.... Μετα θα σε παει στο custom recovery το οποιο ειναι το twrp και μεσα απο αυτο μπορεις να κανεις install αλλο recovery οπως το philz ..... (Στην ουσια το autorec εκτος απο καποιες αλλες ενεργεις που κανει οπως downgrade τον bootloader και καποια αλλα πραγματα για να μπορεσει να εγκατασταθει καποιο custom recovery που στην παρουσα φαση σου περναει το TWRP recovery) Edited October 23, 2014 by razorkop Παράθεση Never give up Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TorroRosso Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 λοιπον εχω καινουριο error . ενω συνδεομαι στο wifi του σπιτιου δεν μπορω να συνδεθω σε καμια σελιδα . μολις συνδεθει μετα απο λιγο βγαζει απο κατι το εξης : no response from the internet via wifi Το μεσημερι ολα καλα και χωρις να πειραξω τιποτα εβγαλε αυτο . Ξερει κανεις τιποτα ? Παράθεση Phone : LG D802 G2 16gb Rom : CloudyG3 2.0 Kernel : Dorimanx 8.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 λοιπον εχω καινουριο error . ενω συνδεομαι στο wifi του σπιτιου δεν μπορω να συνδεθω σε καμια σελιδα . μολις συνδεθει μετα απο λιγο βγαζει απο κατι το εξης : no response from the internet via wifi Το μεσημερι ολα καλα και χωρις να πειραξω τιποτα εβγαλε αυτο . Ξερει κανεις τιποτα ? Κάνε επανεκκίνηση το rooter. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 το έκανα μέσω Simple Tool που πόσταρα πριν. και μια χαζή ερώτηση. σε recovery mode για να φλασάρω την custom rom, πως μπένω?:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 φιλε vag ποσα ειδων recovery εχουμε και ποιο ειναι το καλυτερο? εχουν διαφορες ως προς τι? ευχαριστω. Αν είσαι αρχάριος στο root άσε αυτό που σου εγκαθιστά το autorec,δηλαδή το twrp είναι πιο εύκολο στη λειτουργία,μετά από ένα εύλογο διάστημα που θα έχεις εξοικειωθεί βάλε το philz touch. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Φιλε μου ξεκινας μεγαλη κουβεντα αλλα δεν θα την κανουμε εδω και ο λογος ειναι να μην βγουμε offtopic...:) Τις εχω δοκιμασει ολες τις καμερες του g2 μπορει οποιος θελει να μεταφερθει στο νημα με τις φωτογραφιες για g2 και θα δει και συγκριτικα. Στο μονο που θα διαφωνησω ΕΝ ΜΕΡΕΙ ειναι οτι δεν μπορεις να δεχτεις το θεμα με την φωτογραφικη και το κινητο. Εγω εχω dslr και το g2 στην παρουσα φαση και ενω εχουν σαφως εμφανη διαφορα θα ελεγα οτι το g2 στεκεται αξιοπρεπεστατα για κινητο. Το θεμα μου με την dlsr ειναι οτι δεν μπορω πια να την κουβαλαω σε αντιθεση με ενα κινητο που το εχω παντα μαζι μου ανα πασα ωρα και στιγμη τραβαω αυτο που θελω οποτε θελω, με φυσικα απαραιτητη προυποθεση οτι ειναι ενα κινητο και οχι καμερα. Τα κινητα την σημερον ημερα εχουν φτασει πολυ καλα επιπεδα φωτογραφιας και εν μερει μπορουν να αντικαταστησουν μια απλη φωτογραφικη μηχανη της σειρας. Ναι η φωτογραφικη ειναι φωτογραφικη, ναι το αποτελεσμα ειναι σαφως ανωτερο, αλλα υπαρχει και το θεμα της φορητοτητας και της ευκολιας. (+οτι εχω και video recording που δεν εχω με την dslr δυστυχως). Κλεινοντας θελω να σου πω οτι ολα μα ολα παιζουν ρολο ακομα και η παραμικρη ρυθμιση γιαυτο μην το βλεπεις αψηφιστα. Ο λογος ειναι ενας και μοναδικος: η φωτογραφια του κινητου βασιζεται στην επεξεργασια παρα πολυ και οχι τοσο στον φακο του. Δεν σου εχει κινησει ποτε την περιεργεια πως γινεται ενα τοσο δα φακουδακι και μια σταλια πλακετα να βγαζει τοσο καλες φωτο? Πως ενα π.χ. galaxy s4 που εχει οπτικο sony να βγαζει καλυτερες φωτο απο ενα xperia z1 που εχει μεγαλυτερο αισθητηρα και φυσικα sony? Ολα παιζουν τον ρολο τους. Μπορεις να δεις το συγκριτικο μου s4 vs g2 (παλιο αρκετα) η ακομα και τις φωτο g2 και θα καταλαβεις. Εγω εχω καταληξει σε xcam + xcam settings για τα μεγιστα της καμερας. Η g3 camera ειναι αρκετα καλη και πιο ευχρηστη (δεν αλλαζεις modes) αλλα οχι στα ιδια επιπεδα της xcam. Σαφως δεν σε παρεξηγει κανενας παντα φιλικα μιλαμε εδω και κουβεντα να γινεται...;) ----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ψηνομουν και εγω χτες να την βαλω και εβαλα του sotmax η οποια μεχρι στιγμης ειναι απιστευτη. Θα την βαλω καποια στιγμη του optimus σιγουρα....! Ερώτηση: έχεις κάνει install και τους drivers? Και κάτι ακόμα... τις ρυθμίσεις στο shuttter τις έχεις πειράξει?? Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifounas7 Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Δεν υπαρχει κανενα θεμα φιλε μου, οσο για το αν ειχα μπερδευτει εχεις δικιο ειχα οντως μπερδευτει γιατι ακουγα διαφορετικες αποψεις απο τα μελη εδω γιαυτο πηρα την πρωτοβουλια και εστειλα pm να δω τι συμβαινει.:) Θα με ενδιεφερε και μενα να μαθω πως παει η optimus, μιας και σε cloudy δεν μπορω να ξαναγυρισω για το lag που ειχα και κυριως για το θεμα με την cosmote. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ε ναι στον ηλιο ειναι πολυ συγκρισιμα, στις νυχτερινες δυστυχως μονο σε nokia 808 - 1020 μπορεις να εχεις καλα αποτελεσματα και αυτα υπο συνθηκες-ρυθμισεις. Δεν εχω βρει χρονο να παιζω με το κλειστρο στην xcam....Ανεβασα πριν λιγο μια φωτο νυχτερινη στο νημα του g2 την θεωρω αρκετα μετρια αλλα ταυτοχρονα καλη για auto και φωτο στο ποδι εν κινησει. (για τον μεσο χρηστη παντα). Ναι ισχυει αυτο με το plus το ειχα δει και εγω σε site εξωτερικου αλλα ναι δεν εχει ois και ερχομενος απο s4 που δεν ειχε τωρα με το g2 η διαφορα που βλεπω κυριως ειναι οτι στις 10 πιανω τις 8 καλες ενω πριν στις 10 τις 5. (παντα σε χαμηλο φωτισμο μιας και την μερα οι ταχυτητες ειναι μεγαλες) *σταματαω γιατι ειμαι offtopic Φίλε μου επειδή σε βλέπω εξπέρ στη κάμερα και διαβάζω εδώ και μέρες ότι το ψάχνεις το Θέμα ,μπορείς να δώσεις τις καλύτερες ρυθμίσεις Για xcam settings,πως Ρυθμίζουμε contrast,shutter κτλ;Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Λοιπον ειναι πολυ απλο .... Κατεβαζεις το autorec απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2715496 ... To κανεις install και το ανοιγεις και ακολουθεις τα βηματα .... Σε καποια φαση θα σου πεταξει μηνυμα αν θελεις να κανεις reboot στο recoverey και πατας : To recovery.... Μετα θα σε παει στο custom recovery το οποιο ειναι το twrp και μεσα απο αυτο μπορεις να κανεις install αλλο recovery οπως το philz ..... (Στην ουσια το autorec εκτος απο καποιες αλλες ενεργεις που κανει οπως downgrade τον bootloader και καποια αλλα πραγματα για να μπορεσει να εγκατασταθει καποιο custom recovery που στην παρουσα φαση σου περναει το TWRP recovery) τελικά το έκανα με αυτό που πρότεινες. Ευχαριστώ για το τιπ :) φλασάρω την CloudyG3 τώρα. για kernel να αφήσω τον stock? ή να βάλω τον dorimanx που αναφέρουν τα παιδιά εδώ? τι διαφορές έχει από τον stock? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 (edited) το έκανα μέσω Simple Tool που πόσταρα πριν. και μια χαζή ερώτηση. σε recovery mode για να φλασάρω την custom rom, πως μπένω?:O Σε πρωτη φαση μπορεις να κατεβασεις καμμια εφαρμογουλα, recovery rebooter απ' το play. Μπορεις να μπεις και με τα πισω πληκτρα. Με κλειστο κινητο, πατας ταυτοχρονα volume down και power button, μολις φανεί το σημα της LG τα αφηνεις και πατας (και κρατας πατημενο) το power button. Αν βαλεις custom rom θα εχει κατευθειαν μεσα στο μενου απενεργοποιησης και επανεκκινησης, επιλογη για recovery mode! EDIT: μεχρι να απαντησουμε, βρηκες ακρη:D Edited October 23, 2014 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 παιδια οποιος εχει περασμενη την ρομ του σοτο μπορει να μου πει αν εχει την επιλογη να κρύβουμε τα κατω κουμπια σε οποιες εφαμογες θελουμε??και αν ακομα υπαρχει το σπαστικό της lg οταν πας να παρεις τηλεφωνο αργει να εμφανίσει τα κουμπιά της κλίσεις??(εχω κανει αρκετες φορες αναπαντητη χωρις να το θελω!!!) και την καινουργια του OptimusG3 V1.4 οποιος την εχει ας μου κανει σύγκριση με του cloudy!!!!! τα εχω και τα δυο και εχω μπερδευτεί και δεν ξερω πια να περασω!!!!!:hypno: help παιδια:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorkop Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 τελικά το έκανα με αυτό που πρότεινες. Ευχαριστώ για το τιπ :) φλασάρω την CloudyG3 τώρα. για kernel να αφήσω τον stock? ή να βάλω τον dorimanx που αναφέρουν τα παιδιά εδώ? τι διαφορές έχει από τον stock? Εχει πολλες.... Ασε για αρχη τον stock .... Μετα διαβασε για τον dorimanx kernel εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2725023 μεχρι να καταλαβεις μερικα βασικα πραγματα και μετα ζυγισε τα και αποφασισε Παράθεση Never give up Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 παιδια οποιος εχει περασμενη την ρομ του σοτο μπορει να μου πει αν εχει την επιλογη να κρύβουμε τα κατω κουμπια σε οποιες εφαμογες θελουμε??και αν ακομα υπαρχει το σπαστικό της lg οταν πας να παρεις τηλεφωνο αργει να εμφανίσει τα κουμπιά της κλίσεις??(εχω κανει αρκετες φορες αναπαντητη χωρις να το θελω!!!) και την καινουργια του OptimusG3 V1.4 οποιος την εχει ας μου κανει σύγκριση με του cloudy!!!!! τα εχω και τα δυο και εχω μπερδευτεί και δεν ξερω πια να περασω!!!!!:hypno: help παιδια:lol::lol::lol: Eχω τις ιδιες απορειες και μια για τον vag ή οποιον αλλο εχει εμπειρια απο CloudyG3 και Sotmax ultimate. Ποιες απο τις δυο ειναι πιο smooth, lag free και γρηγορη αν τις συγκρινουμε με τον ιδιο kernel; Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Eχω τις ιδιες απορειες και μια για τον vag ή οποιον αλλο εχει εμπειρια απο CloudyG3 και Sotmax ultimate. Ποιες απο τις δυο ειναι πιο smooth, lag free και γρηγορη αν τις συγκρινουμε με τον ιδιο kernel; Η cloudy g3 2.0,είναι η μόνη rom σε οποιοδήποτε τηλέφωνο μου που δεν έχω εγκαταστησει nova launcher. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 root, flash Cloudy όλα καλά. Τελικά η όλη διαδικασία ήταν εύκολη, παρά τους αρχικούς μου ενδοιασμούς. Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για την βοήθεια τους. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OutLaw_264 Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 ευχαριστω φιλε, kernel τον ιδιο αφηνουμε ε? καποιο bug παρατηρησες? Ναι εγώ άφησα τον stock του Optimus, τον έχει πειράξει λίγο έτσι κι αλλιώς. Έχω δοκιμάσει Simple v5, Bruce v0.41 & DorinmaX 5 έως 8.5, όλοι μου ζεστένανε τη συσκευή για πλάκα χωρίς να μου προσφέρουν κάποια ιδιαίτερη βελτίωση σε σχέση με τον stock. Bug μέχρι στιγμής κανένα, παρότι έκανα dirty flash λόγω βαρεμάρας. Παράθεση LG D802 G2 - AOSP - Android N ROM: Ressurection Remix 7.1.1 -Δημήτρης- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorkop Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 root, flash Cloudy όλα καλά. Τελικά η όλη διαδικασία ήταν εύκολη, παρά τους αρχικούς μου ενδοιασμούς. Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για την βοήθεια τους. :) Καλως ηρθες στο Club :lol::lol::lol: Παράθεση Never give up Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Καλως ηρθες στο Club :lol::lol::lol: ευχαριστώ. το θέμα είναι για πόσο καιρό θα κρατήσω την συσκευή. :p btw υπάρχει κάποιο μοντάκι για τον ήχο? το ίδιο τραγούδι με το One Μ7 και με το G2 είναι μέρα με την νύχτα. η ακουστική του Μ7 μακράν είναι uber alles. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts