Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποια Ρομ φοράς εσύ? Εγώ όπως είπα τώρα έβαλα την gloudy g3 1.3!! Μήπως κάποιο ρολο κ αυτό??

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παίδες στην 7 το eco mode που έχει αξίζει να είναι ενεργοποιημένο η μπα δεν κάνει τίποτα?

Για πείτε ξέρετε τίποτα γι'αυτό?

Παιδια το mod της cameras σε ποια συγκεκριμενη θεση ειναι στα αρχεια οταν το φλασαρουμε;

Kανενας δε ξερει;Εχω 3 εφαρμογες καμερας...:lol:

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Έβαλα την 7 rom 1.9.1, το πρωτο πραγμα που βλεπω ειναι οτι τα χρωματα είναι σαν του Cloudyg3 ενω στην lamhoang τα χρωματα ειναι πιο ζωντανα, πιο πιασαρικα.
images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Cloudy G3 1.3

Βάζω κάποια αλλη ρύθμιση εκτός απο το enable και το Ρουτ??? Γιατί με αυτά τα 2 τικαρισμενα εκανα κ reboot.. Δεν μεγάλωσε το ρολογακι εξω στην οθόνη!

Αααα νομιζω κάτι παιζετε με την επιλογή ροοτ..ενω τικαρο το κουτάκι για ενεργοποίηση.. Δεν με γίνετε μπλε αλλά μου βγάζει μήνυμα οτι παραχωρήθηκαν δικαιώματα...μήπως για αυτό δεν παιζει??

Edited by STATYSS

Η συσκευή μου είναι Αγγλική, χωρίς ρουτ, με έκδοση V20D. Θα ήθελα την άποψή σας σχετικά με το αν θα είναι καλύτερα να φλασάρω τη V20F την Ιταλική ή της Ουγγαρίας ή να βάλω την αντίστοιχη V20D την Ελληνική ή εάν τελικά κάποια άλλη έκδοση "τρέχει" καλύτερα στο κινητό. Ευχαριστώ.

Βάζω κάποια αλλη ρύθμιση εκτός απο το enable και το Ρουτ??? Γιατί με αυτά τα 2 τικαρισμενα εκανα κ reboot.. Δεν μεγάλωσε το ρολογακι εξω στην οθόνη!

Αααα νομιζω κάτι παιζετε με την επιλογή ροοτ..ενω τικαρο το κουτάκι για ενεργοποίηση.. Δεν με γίνετε μπλε αλλά μου βγάζει μήνυμα οτι παραχωρήθηκαν δικαιώματα...μήπως για αυτό δεν παιζει??

Παιδιά ξαναρωταω μήπως κ βοηθήσει κάποιος...!!!

Τελικά το βρήκα μόνος μου..λάθος mod μου έδωσε ο φίλος κ μπαιδευομουν τσαμπα κ άδικα....

Οσα παιδια βαλανε την cloudyG3 1.3, πως σας φανηκε;

Στο xda δε βγαζω και πολυ ακρη απ' τα σχολια......

Εχει γενικως βελτιωση απ' την 1.2 ή δεν αξιζει να μπουμε στον κοπο;

Ρωταω παιδια γιατι δεν ειναι και τοσο flash maniac :lol:

Αν εχω κατι που δουλευει καλα, δεν "ξηνομαι" σωνει και καλα να αλλαξω rom :p

Εγώ που την έχω απο χτες δεν κατάλαβα κ καμια σημαντική διάφορα..ίσα ίσα που παιδευτικα με χαζα... Αν εισαι ευχαριστημενος Μην την βάλεις..!!

Εγώ έχω πάλι το πρόβλημα που μετά κάθε reboot χάνεται η ρύθμιση γλώσσας στο πληκτρολόγιο. Κάτι άλλο δεν είδα ακόμη. Μπαταρία είμαι 2η φόρτιση, θα δείξει.

Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις ;)

Ειμαι στην 1.2 και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος, δουλευει πολυ καλα σε ολα!

Εχω βεβαια κρατημενο ενα πληρες back up με recovery απο την cloudystock που ειχα καιρο....... αλλα θα γυρισω σ' αυτο (αν γυρισω) ΜΟΝΟ για την μπαταρια!

Οτι και να 'χω κανει η μπαταρια μου σε cloudyG3 ειναι χειροτερη απ' την cloudystock :(

Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις ;)

Ειμαι στην 1.2 και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος, δουλευει πολυ καλα σε ολα!

Εχω βεβαια κρατημενο ενα πληρες back up με recovery απο την cloudystock που ειχα καιρο....... αλλα θα γυρισω σ' αυτο (αν γυρισω) ΜΟΝΟ για την μπαταρια!

Οτι και να 'χω κανει η μπαταρια μου σε cloudyG3 ειναι χειροτερη απ' την cloudystock :(

Ψυχολογικό είναι το θέμα, μια ώρα λιγότερη sot δεν είναι και τραγικό αν είναι να χαίρεσαι τα καλούδια του G3. Απλά κολλάμε σε νούμερα και στενοχωριόμαστε :)

Kρυφο μενου 3845#*802#

Μετα settings και μετα update touch firmware

Ποια cloudystock εβαλες; Την τελευταια (2.4);

Να παραθεσω και 'γω τις εμπειριες μου μετα απο μια εβδομαδα με cloudyG3.

Ποσταρα αυτο στο θεμα για τη μπαταρια:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5560438#post5560438

Τη δοκιμασα στην αρχη με το δικο της kernel, μετα εβαλα για 2 μερες dorimanx 6.7 αλλα δυστυχως δεν τον κρατησα πολυ γιατι πρωτη φορα ειδα το τηλεφωνο μου να ζεσταινεται τοσο πολυ (9 μηνες το εχω) και μου ρουφουσε τη μπαταρια "νερακι"! Ισως να ηθελε καποιες φορτισεις για να "στρωσει" αλλα δεν ειχα την υπομονη!!

Εν συνεχεια εβαλα τον τελευταιο kernel του cloudy (1.4) και μετα απο 3 φορτισεις μπορω να πω πως ειδα διαφορα προς το καλυτερο αρκετη, φαινεται και απ' τα αποτελεσματα εξαλλου, στην αρχη ισα που περνουσα τις 5 ωρες οθονη (ειδικα με dori)! Και το κινητο δεν ανεβαζει πλεον τοση θερμοκρασια !!

Απο ταχυτητα ο kernel του cloudy ειναι πολυ καλος..... δεν καταλαβα ιδιαιτερη διαφορα με τον dorimanx.

Μια από τα ίδια για τον Dorimanx 6.7 αλλά με το που βγηκε ο 7.0 με interactive governor απλά πετάει το κινητό και έχει βελτιωθεί κατά πολύ και η αυτονομία και η θερμοκρασία. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Apple iPhone 3GS: SOLD, Apple iPhone 4: SOLD, Samsung Galaxy S3: SOLD, SONY Xperia Z1: SOLD, LG G2: SOLD, HUAWEI HONOR 6: SOLD, LG G3: SOLD, Xiaomi RedMi Note 3: IN USE

στην 1.3 ας πουμε δουλευει και το ραδιοφωνο χωρις να βαλεις το mod.για μπαταρια δεν μπορω να πω με σιγουρια ακομα αλλα μαλλον στα ιδια πρεπει να ειναι

Χαιρετώ την παρέα από σήμερα κάτοχος του g2 προερχόμενος από note 3,Είμαι root με την 7seven 1.9.1 final rom και μέχρι στιγμής πανε όλα καλά,ένα ψευτοθεμα έχω με το scroll των wallpaper στην Αρχική οθόνη πως το σταματάμε ρε παιδιά δεν μπορεσα να το βρώ :mad:

Cloudy G3 1.3 σερφάρισμα με 3g και λίγο WiFi, φωτισμός αυτόματος, autosync off. [ATTACH]48675[/ATTACH]

Αυτή την notification bar με αυτές τις πληροφορίες cup,temp, mA πώς την έβαλες ;

Edited by Tsarli

Μια από τα ίδια για τον Dorimanx 6.7 αλλά με το που βγηκε ο 7.0 με interactive governor απλά πετάει το κινητό και έχει βελτιωθεί κατά πολύ και η αυτονομία και η θερμοκρασία. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

τι ακριβως ειναι ο interactive governor??? kernel καινουργιος?? που τον βρισκω?? και αυτος σε σχεση με τον 1,4 που εβγαλε ο cloydy??

τι ακριβως ειναι ο interactive governor??? kernel καινουργιος?? που τον βρισκω?? και αυτος σε σχεση με τον 1,4 που εβγαλε ο cloydy??

Ειναι ο νεος dorimanx kernel η version 7.0, θα το βρεις εδω:

http://www.dorimanx.com/LG/

Προσοχη απλα να κατεβασεις τη σωστη εκδοση για τη συσκευη σου :)

Πριν λιγο τον φλασαρα και 'γω να δουμε τι "ψαρια" πιανει :lol:

Ειχα τον cloudy kernel 1.4....... θα δοκιμασω τωρα κι 'αυτον!

Απο ταχυτητα φαινεται σφαιρατος, απο θερμοκρασια και μπαταρια θα δουμε σε κανα δυο μερες!

Ειναι ο νεος dorimanx kernel η version 7.0, θα το βρεις εδω:

http://www.dorimanx.com/LG/

Προσοχη απλα να κατεβασεις τη σωστη εκδοση για τη συσκευη σου :)

Πριν λιγο τον φλασαρα και 'γω να δουμε τι "ψαρια" πιανει :lol:

Ειχα τον cloudy kernel 1.4....... θα δοκιμασω τωρα κι 'αυτον!

Απο ταχυτητα φαινεται σφαιρατος, απο θερμοκρασια και μπαταρια θα δουμε σε κανα δυο μερες!

thanks man...!!!το βαζω κ γω..ελπιζω να βγει πολτ καλος