spirospatra Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 με ποιά σειρά??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 (edited) Να υποθέσω πρωτα το αρχείο κ μετα το patch? Edit..τα πέρασα....!! Για να δουμε..... Edited April 29, 2014 by STATYSS Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 με ποιά σειρά??? Πρωτα το αρχειο 3.0 της καμερας και μετα το patch, αν εχεις cloudystock/ flex Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Παιδιά επειδή ο ήχος είναι ψιλοαπαράδεκτος έχει βάλει κάποιος κάνα mod καλό ? Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Πρωτα το αρχειο 3.0 της καμερας και μετα το patch, αν εχεις cloudystock/ flex Για cloudystock εκτός του πατσ το αρχείο που λέει για στοκ ρομ ή αυτο που ειναι για flex και g pro 2;; Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifounas7 Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Αυτό το spirit fm που λες??εφαρμογή είναι τι είναι?? Και που την βρίσκω..?? Στην Cloydflex παιζει..??? Ρε παιδιά καλές και γρήγορες οι aosp,όμως το θέμα με το rotation;υπάρχει λύση για μας που το θέλουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Για cloudystock εκτός του πατσ το αρχείο που λέει για στοκ ρομ ή αυτο που ειναι για flex και g pro 2;; Για stock :) Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Φλασαρω να δοκιμασω ξανα Flex 2.1 αποψε... Kernel ? Dorimanx ή Simple ή Stock ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Ξαφνικά δεν ανταποκρινεται στο διπλό κλικ η οθόνη. Πως το διορθώνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Ξαφνικά δεν ανταποκρινεται στο διπλό κλικ η οθόνη. Πως το διορθώνω; Μήπως έβαλες το patch στο kernel για το knock code? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Παιδια εχω την cloudy pro II και οταν με καλουνε να μιλησω,ακουγετε φουλ ο ηχος του ακουστικου.Μιλαμε για πολυ δυνατο ηχο.Παταω πισω να το χαμηλωσω,χαμηλωνει αλλα εαν μετα με ξαναπαρουν η παρω εγω να μιλησω παλι τα ιδια κανει.Δεν ρυθμιζετε αυτο με τον ηχο του ακουστικου;Να μενει σταθερα εκει που θελω; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Kernel έχω την 4.3.1 του dorinmax. Δεν είχα θέμα. Ξαφνικά και εφόσον έβαλα το mode για την κάμερα του dorimanx έγινε αυτό. Ίσως είναι άσχετο αλλά δεν καταλαβαίνω τον λόγο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orionas_9 Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Συγνωμη αλλα πριν βουτηξω στον θησαυρο που εχετε μαζεψει εδω μια διευκρινηση αν σας ειναι ευκολο,αν θελησουμε καποια στιγμη την εγγυηση και κανουμε unroot θα την εχουμε και παλι ή την χανουμε δια παντός αλλαζοντας root ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Συγνωμη αλλα πριν βουτηξω στον θησαυρο που εχετε μαζεψει εδω μια διευκρινηση αν σας ειναι ευκολο,αν θελησουμε καποια στιγμη την εγγυηση και κανουμε unroot θα την εχουμε και παλι ή την χανουμε δια παντός αλλαζοντας root ? Μόλις κάνεις σωστό unroot την έχεις ξανά κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Kernel έχω την 4.3.1 του dorinmax. Δεν είχα θέμα. Ξαφνικά και εφόσον έβαλα το mode για την κάμερα του dorimanx έγινε αυτό. Ίσως είναι άσχετο αλλά δεν καταλαβαίνω τον λόγο... Κάνε restore εάν έχεις κρατήσεις backup αλλά και πάλι ίσως οφείλεται στο kernel καθώς και στο dorinmax αναφέρει ότι έχει ένα θέμα το kernel με το knock on και γιαυτό έβγαλε μια ειδική έκδοση που αφαιρεί προσωρινά το knock code ώστε να λειτουργεί το knock on. Το mod της κάμερας δεν πρέπει να έχει κάποια σχέση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stan1 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Κάνε restore εάν έχεις κρατήσεις backup αλλά και πάλι ίσως οφείλεται στο kernel καθώς και στο dorinmax αναφέρει ότι έχει ένα θέμα το kernel με το knock on και γιαυτό έβγαλε μια ειδική έκδοση που αφαιρεί προσωρινά το knock code ώστε να λειτουργεί το knock on. Το mod της κάμερας δεν πρέπει να έχει κάποια σχέση κι εγω οταν εβαλα το mode για την καμερα εχασα το knock on/off επανεφερα back up και ξαναεβαλα το mode πλεον οταν ειχε δωθει το patch gia cloudypro/flex Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Ξαφνικά δεν ανταποκρινεται στο διπλό κλικ η οθόνη. Πως το διορθώνω; καλημερες. και γω το ιδιο θεμα εχω παιδια..!! το διπλο κλικ στην οθονη δεν αποκρινετε αφου περασα την καμερα με το patch..!!! επαναφορα τωρα πως κανω?? η πρεπει ξανα μανα απο την αρχη εγκατασταση η ρομ..?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stan1 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 καλημερες. και γω το ιδιο θεμα εχω παιδια..!! το διπλο κλικ στην οθονη δεν αποκρινετε αφου περασα την καμερα με το patch..!!! επαναφορα τωρα πως κανω?? η πρεπει ξανα μανα απο την αρχη εγκατασταση η ρομ..?? μαλλον το δευτερο εκανες wipes data και dalvic cache αφου περασες το mode? αν οχι κανε ενα τωρα δεν χανεις τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 μαλλον το δευτερο εκανες wipes data και dalvic cache αφου περασες το mode? αν οχι κανε ενα τωρα δεν χανεις τιποτα αυτα δεν γινονται.... απο μια @@@@κια...στησιμο ξανα το κινητο απο την αρχη...????? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stan1 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 αυτα δεν γινονται.... απο μια @@@@κια...στησιμο ξανα το κινητο απο την αρχη...????? κανε τα wipes μηπως και.... ελα που γινονται ομως,εγω οταν περασα το mode και εχασα το knock on/off μετα εβαλα παλι τη προηγουμενη εκδοση του mode αλλα τιποτα οποτε επανεφερα nandroid γι αυτο το τονιζουν και στη πρωτη σελιδα οτι πρεπει απαραιτητα να κραταμε back up Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 κανε τα wipes μηπως και.... ελα που γινονται ομως,εγω οταν περασα το mode και εχασα το knock on/off μετα εβαλα παλι τη προηγουμενη εκδοση του mode αλλα τιποτα οποτε επανεφερα nandroid γι αυτο το τονιζουν και στη πρωτη σελιδα οτι πρεπει απαραιτητα να κραταμε back up backup κρατησα..αλλα την stock rom..!!την flex δεν την κρατησα..την εχω σχεδον 10 μερες....!!!τι να πω..!!! μονο τα wipes clean να κανω??δεν θα χει θεμα το κινητο μετα..?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Εγώ πάντως με flex 2.1 έβαλα το mod του xdabbeb και μετά το patch και λειτουργούν όλα κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halaros2 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 καλημερες. και γω το ιδιο θεμα εχω παιδια..!! το διπλο κλικ στην οθονη δεν αποκρινετε αφου περασα την καμερα με το patch..!!! επαναφορα τωρα πως κανω?? η πρεπει ξανα μανα απο την αρχη εγκατασταση η ρομ..?? Προσπάθησε να μπεις στο μενού πατώντας 3845#*802# settings update touch software Κ δες αν θα δουλέψει. Παράθεση LG G2 D-802 Rom:RSK team supercharged Eos rom HTC Desire(retired): RSK supersense Rom Halaros2:Member of RSK team!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Έβαλα simple kernel στην flex και έχασα πολύ σε ταχύτητα νομίζω, ισχύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Προσπάθησε να μπεις στο μενού πατώντας 3845#*802# settings update touch software Κ δες αν θα δουλέψει.φιλε μου μπηκα μεσα...παταω επανω στο update touch firmware αλλα δεν κανει τπτ..!!δεν κουνιετε φυλλοοο Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts