Jump to content

orionas_9

Members
  • Δημοσιεύσεις

    41
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About orionas_9

  • Ημ. Γέννησης Δεκέμβριος 18

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

orionas_9's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μπορεί κάποιος να μου πει τι καλύπτει αυτή η ασφάλεια? Για το s9+ είναι 35€?
  2. Μετα από 2 μερες λειτουργιας με Nordic μου ειναι ξεκάθαρο πως λειτουργεί άψογα και αποτελεσματικα .Ειμαι πλήρως ικανοποιημένος ;)
  3. Ευχαριστώ πολύ Γιώργο ! Κατι τελευταιο, να κανω αναβαθμιση μεσω ενημερωσης λογισμικου και της αυτοματης ληψης firmware που μου εγινε και μετα ενα factory reset/wipe data ή πρεπει να ακολουθησω καποια αλλη διαδικασια?
  4. Καλημέρα στην παρέα ! Μολις ηρθε η αναβάθμιση σε lollipop τελικα ποια η γνωμη σας, την περναω ή αραζω ? Σίγουρα δεν θελω μπλεξίματα αλλά αν προσφέρει κατι παραπανω γιατι όχι. ....:cry:
  5. Για οσους το θελουν αλλα δεν μπορουν να διαθεσουν τοσα πολλα οσα εχει τωρα , μια πολυ καλη λυση ειναι τα μεταχειρισμενα , κυριως γιατι ειναι ειδικη περιπτωση τηλεφωνου . Πολλοι δηλαδη θα θελησουν να το πουλησουν αμεσα απο τη στιγμη που το αγορασαν οχι γιατι τους εβγαλε προβλημα ή γιατι τελικα δεν τους επεισε με τις επιδοσεις του αλλα πολυ απλα επειδη δεν μπορεσαν να συμβιβαστουν με το μεγεθος του. Εγω μετα απο πολυ ψαξιμο στις αγορες των μεταχειρισμενων το πηρα ενα μηνα μετα την ημερομηνια αγορας του συμφωνα με την αποδειξη του , αψογο , αγρατσουνιστο στα 360 οταν ειχε 440 πριν 2-3 βδομαδες. Μεγαλη προσοχη ομως ΠΑΝΤΑ να συνοδευεται με αποδειξη που να αναγραφει το ΙΜΕΙ της συσκευης και φυσικα να συμβαδιζει με αυτο που αναγραφεται στη συσκευη και να γινεται για μεγαλυτερη ασφαλεια χερι με χερι η αγορα για ελεγχο καταστασης λειτουργιας , χτυπηματων κτλ. Επισης καλο ειναι να δουμε κ το βιντεακι διαφορων κλωνου και γνησιου πριν
  6. Καλησπερα,εχεις κανεις αυτον τον φορτιστη http://www.ebay.com/itm/291007284581?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649?ειναι καλη αγορα πιστευετε ?
  7. Σ'ευχαριστω φιλε ! Την Spigen® Ultra Fit την εχει δοκιμασει κανεις?
  8. Καλησπερα στη παρεα . Ειμαι αναμεσα στις δυο παρακατω θηκες Funda Hibrida http://www.ebay.com/itm/251374745816?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 και Spigen® Ultra Fit Case http://www.ebay.com/itm/Spigen-Ultra-Fit-Case-SF-COATED-SMOOTH-BLACK-for-Galaxy-Note-3-/251327339917?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item3a8446dd8d ποια προτεινεται να παρω απο τις δυο ? υπαρχει καποιος που τις εχει δοκιμασει ? η ζελατινα της ισπανικης λεει τιποτα ? Ευχαριστω!
  9. Καλησπερα! Θα ηθελα να προτεινω στην παρεα μια θηκη που αγορασα χθες απο το πλαισιο για το νεο μου μαυρο note 3 . Πολυ καλη αισθηση στο κρατημα , ωραιο χρωμα που δενει με το μαυρο της συσκευης και το καλυτερο κορυφαια τιμη,μονο 3,90 ευρω ! http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/accessories/thikes/Sentio-Thikh-gia-Sams-Note-3-Black-ASC4023-PLCO.htm
  10. Τελικά σήμερα υπέκυψα....Η καλύτερη αγορά μου από εποχής 3gs !!! Ευτυχώς υπάρχουν και τα προσεγμένα μεταχειρισμένα και παρακάμπτουμε τα προβλήματα διαθεσιμότητας της αγοράς ! :)
  11. Άντε, πάλι φτιαγμένος είσαι...

    Καληνύχτα.

  12. Πλάκα σου κάνω, ωρε....

    Ουυυυυυυ,πολύ ακριβό φίλε. Σε βλεπω να ερχεσαι στη δουλειά με κανένα Nokia3310,μέχρι να πέσει η τιμή του note.

×
×
  • Create New...