Jump to content

Tι είναι το Samsung KNOX και γιατί μας νοιάζει;

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμένα πάντως μου κάνει εντύπωση ότι αναλώνονται σε τέτοια πράγματα, αντί να κοιτάνε να βελτιώσουν ουσιαστικά χαρακτηριστικά των συσκευών τους.

Ας ψάχνουν μετά γιατί πέφτουν οι πωλήσεις τους.

• Απαντήσεις 587
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρε παιδια εδω μπορει καποιος να μου εξηγησει εγω που δεν εχω τον knox (ειμαι με MH1) αν το βαλω αυτο θα μου περασει το knox? (Εγω αυτο καταλαβαινω)

Ναι αφου γράφει οτι έχει τον καινούργιο bootloader με το knox .

Samsung galaxy s21+

νομιζο οτι οσοι εχουν το καινουριο bootloader μπορουν να αλλαξουν rom αλλα σε οσες εχουν το καινουριο bnootloader. και δεν ιθα εχει προβλημα ο knox.
SAMSUNG NOTE 5

τα πραγματα ειναι απλα.

οσοι ειναι με τον παλιο bootloader μπορουν αφοβα να περασουν μονο 4.2.2 rom επισημη μεχρι MGA και custom μεχρι τις τελευταιες που κυκλοφορουν MH1, γιατι η custom like omega or echoe δεν εχουν μεσα τον καινουργιο bootloader.

απο την MH8 (4.2.2) και μετα, επισημη παντα, ερχεται με τον καινουργιο bootloader μεσα, αρα και το KNOX.

τωρα μπορεις να περασεις την 4.3. αν την περασεις χωρις bootloader δεν λειτουργει το wifi ο ηχος και η κλησεις. αρα πρεπει να περασεις και τον καινουργιο bootloader για να δουλεψη. αρα περνας και το knox.

αν περασεις 4.3 μετα δεν υπαρχει γυρισμος. δεν μπορεις να κατεβεις σε 4.2.2 με τιποτα.

αν περασεις 4.3 επισημη το KNOX μπαινει αλλα δεν γραφη. παραμενει 0χ0

το knox θα γραψει μονο αν περασεις custom recovery η kernel η αν πας να το κανεις root με το cf-root.

στην 4.3 root γινεται μονο με de la vega

σε μενα που ειμα με 4.3 εγραψε γιατι περασα custom recovery. μεχρι να το περασω ειχα knox 0x0. τωρα ειμαι 0χ1

Νικήτας

Εγω εχω mgg δεν μπορω να βαλω επισημη mh8 κσι αν θελω να βαλω παλι mgg?χωρις να ανεβει ο knox.
SAMSUNG NOTE 5

Κατ αρχας αν περασεις mh8 μετα δεν μπορεις να πας πισω. Απλα τα πραγματα...

μα και η mgg εχει τον καινουριο bootloader.αλλα για αλλη χωρα.

SAMSUNG NOTE 5

μα και η mgg εχει τον καινουριο bootloader.αλλα για αλλη χωρα.

Α τωρα ειδα mgg. MGA νομιζα οτι εννοουσες. Στον νεο bootloader μπαινει οτι απο τις νεες roms θελεις.Το knox δεν ανεβαινει αν φλασαρεις στοκ ρομς. Εισαι κομπλε.

Μάριος...

Η τελευταία MH8 εδώ έτοιμη για root με τη μέθοδο root de la Vega. Το Knox δε μετράει μ'αυτόν τον τρόπο. :)

Σύντομα και αναλυτικές οδηγίες στο θέμα των οδηγών.

- Alex

Καλησπέρα παιδιά πως μπορώ να δω αν έχει η συσκευή μου το Knox Counter?

Μπες download mode .

Edited by m7ixalis

Samsung galaxy s21+

Σε μένα γραφει

PRODUCT NAME: GT-I9505

CURRENT BINARY: Custom

SYSTEM STATUS: Custom

CSB-CONFIG-LSB: 0x30

WRITE PROTECTION: Enable

Φοραω την Omega v10 XXUBMH1

Απο οτι λετε σημαινει οτι δεν εχω Knox

Ψαχνοντας μια εφαρμογη συστηματος με το es explorer, επεσε το ματι μου τυχαια σε δυο εφαρμογες που εγραφαν Knox Store και Samsung knox.

Αυτο ειναι κατι ασχετο;

Edited by sothoms

Σε μένα γραφει

CURRENT BINARY: Custom

SYSTEM STATUS: Custom

Φοραω την Omega v10 XXUBMH1

Απο οτι λετε σημαινει οτι δεν εχω Knox

Ψαχνοντας μια εφαρμογη συστηματος με το es explorer, επεσε το ματι μου τυχαια σε δυο εφαρμογες που εγραφαν Knox Store και Samsung knox.

Αυτο ειναι κατι ασχετο;

Είναι εφαρμογές μέρος του Knox.

Σβήσε αν θες :)

Μπες download mode .

εμενα λεει

ODIN MODE

CURRENT BINARY: SAMSUNG OFFICIAL

SYSTEM STATUS: OFFICIAL

τι σημανει αυτο? και αν μπορω να κανω root !!

Μανώλης

εμενα λεει

ODIN MODE

CURRENT BINARY: SAMSUNG OFFICIAL

SYSTEM STATUS: OFFICIAL

τι σημανει αυτο? και αν μπορω να κανω root !!

δεν εχει knox και ναι μπορεις να το κανεις root. :)

δες τον οδηγο εδω;)

Edited by jin_kazama

δεν εχει knox και ναι μπορεις να το κανεις root. :)

δες τον οδηγο εδω;)

Τον διάβασα τον οδηγό Αυτό εδώ που λέει

Προσοχή: Από την έκδοση Ι9505XXUDMGG και μετά (όσα Firmware είναι της μορφής Ι9505xxxDxxx) ο Counter δεν μπορεί να μηδενιστεί με το Triange Away το οποίο σημαίνει πως η εγγύηση παύει να ισχύει.

εμενα το δικό είναι είναι

Εκδoση βασικoυ φάσματος: Ι9505XXUBMGA

επειδή δεν τα ξέρω καλά ακόμα το Triange Away θα μπορέσει να μου μηδενίσει το counter?

Αλλα όπως μου είπες δεν έχει μέσα το knox οποτε κάνω άφοβα και οποτε θέλω και το unroot σωστά?

Edited by Fourtounas
Μανώλης

Προσοχή: Από την έκδοση Ι9505XXUDMGG και μετά (όσα Firmware είναι της μορφής Ι9505xxxDxxx) ο Counter δεν μπορεί να μηδενιστεί με το Triange Away το οποίο σημαίνει πως η εγγύηση παύει να ισχύει.

επειδή δεν τα ξέρω καλά ακόμα το Triange Away θα μπορέσει να μου μηδενίσει το counter?

Αλλα όπως μου είπες δεν έχει μέσα το knox οποτε κάνω άφοβα και οποτε θέλω και το unroot σωστά?

Αν εχεις MGA οτι θελεις κανεις και επανερχεσαι οπως πριν με triangle away και στοκ ρομ για τη χωρα που προοριζοταν το κινητο σου.

Μάριος...

Έχω mga. Σε download mode δεν υπάρχει το knox counter. Όμως στις εφαρμογές εμφανίζεται το knox notification manager και το knox store. Τί σημαίνει αυτό;

Έχω mga. Σε download mode δεν υπάρχει το knox counter. Όμως στις εφαρμογές εμφανίζεται το knox notification manager και το knox store. Τί σημαίνει αυτό;

Κοίτα πιο πάνω στην ίδια σελίδα.

Ναι μπορεις να το κανεις οποτε θελεις unroot. την ιδια ρομ φοραμε. ;) (απο σκρουτζομαγαζο το πηρες? ) ρουταρισμενο το εχω απο την προηγουμενη παρασκευη που βγηκε απο το κουτι του με crt effect και philz_touch_recovery. δουλευει ταπα χωρις κανενα προβλημμα. Μακαρι να βγαλουν και εναν κερνελ να μην πνιγεται τοσο (η 4.2.2 φταιει) μην το σκεφτεσαι παλικαρε. ;)

τιποτα μην σκας και να υπαρχουν μεσα δεν σε επιβαρυνουν... αν μπορεις να τις σουταρεις μην το σκεφτεσαι. καντο. σημερα τις ειδα και πηραν ποδι. Ο ρουτης ανστειλερ να ειναι καλα..

Αν εχεις MGA οτι θελεις κανεις και επανερχεσαι οπως πριν με triangle away και στοκ ρομ για τη χωρα που προοριζοταν το κινητο σου.

ok οποτε ότι κάνω άφοβα γιατί είναι αμαρτία τόσο λεφτά για πέταμα! χάχα ευχαριστώ πολύ

Ναι μπορεις να το κανεις οποτε θελεις unroot. την ιδια ρομ φοραμε. ;) (απο σκρουτζομαγαζο το πηρες? ) ρουταρισμενο το εχω απο την προηγουμενη παρασκευη που βγηκε απο το κουτι του με crt effect και philz_touch_recovery. δουλευει ταπα χωρις κανενα προβλημμα. Μακαρι να βγαλουν και εναν κερνελ να μην πνιγεται τοσο (η 4.2.2 φταιει) μην το σκεφτεσαι παλικαρε. ;)

Ωραία αδερφέ με ησυχάσατε τότε επιτέλους freedom όσο γιά το σκρουτζομαγαζο ναι από το kaizershop το πήρα!

Ευχαριστώ πολύ! Από αύριο πιάνω δουλειά!

Μανώλης

Μπες download mode .

Πως μπαίνουμε σε download mode;:O

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Πως μπαίνουμε σε download mode;:O

Διάβασε λίγο εδώ την 1η σελίδα

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

Διάβασε λίγο εδώ την 1η σελίδα

Ευχαριστώ! Ευτυχώς από ότι κατάλαβα δεν έκανα άλλη αναβάθμιση και έμεινα με την MGA!! Θα περιμένω για να περάσω κάποια στιμγή την 4.3 αλλά χωρίς KNOX που από ότι διαβάζω είναι πολύ καλή.:confused:

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Ευχαριστώ! Ευτυχώς από ότι κατάλαβα δεν έκανα άλλη αναβάθμιση και έμεινα με την MGA!! Θα περιμένω για να περάσω κάποια στιμγή την 4.3 αλλά χωρίς KNOX που από ότι διαβάζω είναι πολύ καλή.:confused:

Αρα μονο custom θα περασεις. Official rom εχουν ολες το knox μεσα.

Μάριος...

• The topic was unpinned