satiros Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 dispute εγω τα εχω παρει πως καποιοι φευγουν αργοτερα και εχουν φτασει ηδη? δηλαδη φευγει στις 31/3 και 8 /4 ειναι εδω που ειναι φυσιολογικο αλλα το δικο μου 29/3 και δεν εφτασε? Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 dispute εγω τα εχω παρει πως καποιοι φευγουν αργοτερα και εχουν φτασει ηδη? δηλαδη φευγει στις 31/3 και 8 /4 ειναι εδω που ειναι φυσιολογικο αλλα το δικο μου 29/3 και δεν εφτασε? με τι διανομεα ;ems; 1 Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 singpost και τα δυο Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 καλημερα.η ερωτηση ,,μου εχει να κανει με ebay αγορα απο κινα.αφου εκανα την αγορα 16/3/14 μετα απο λιγες μερες ,εξαφανιζεται απο το site προιον και μου ερχεται το εξης μηνυμα> This listing was removed by eBay. If you already paid for the item, we recommend that you wait 10 days from the expected delivery date to see if the item arrives. If you did not pay,you are no longer obligated to pay for this item. If you have a problem with the purchase, you can resolve the problem by filing a claim through our resolution center.ο seller εχει feedback 98.8 και τη σφραγιδα.επισης εχω Estimated Delivery: Wed. Apr. 2 - Fri. Apr. 25.οι δεκα μερες που θα πρεπει να μετρησω ειναι προφανως απο τις 2 απριλιου.εννοειται πως δεν εχω παραλαβει.καμια γνωμη?:blink: 1 Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 4075 landed Kδ αεροδρομιου Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAVLOSS Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 4075 landed Kδ αεροδρομιου ΚΑΙ Η 4073 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 και η 4069 ακομη,οχι οτι παιζουν ρολο αυτα αλλα για να εχουμε να ασχολουμαστε 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtzig Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 4075 landed Kδ αεροδρομιου και 4070 το ίδιο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petkak76 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Καλημερα σε ολους!!!! Το Dispatched 4066 μολις έφτασε!!!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannpap Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Καλημερα σε ολους!!!! Το Dispatched 4066 μολις έφτασε!!!! Οντως!!!!!! Από Δευτέρα έχουμε τα πακέτα. :lol::w00t::yahoo::dance: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoze22 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 καλημερα.4066 εφτασε αεροδρομιο.επιτελους.παραγγελια 14/3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 καλημερα.4066 εφτασε αεροδρομιο.επιτελους.παραγγελια 14/3 4073 εμένα με αποστολή 25/3 Και έφτασε σήμερα και μένα στο αεροδρόμιο. Άρα τα στέλνουν όπως να είναι. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannpap Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 10-04-2014 11:46 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 10-04-2014 07:06 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 17-03-2014 14:24 IPS Φεύγει σιγά-σιγά από Ελ. Βενιζέλος 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 [/color] Επρεπε κατι να χε φανει.πολλες οι μερες.στειλε κανα μυνημα στον ιδιο.δοκιμασες αλλου το ΤΝ; Και εγώ έτσι πιστεύω (οτι έπρεπε να έχει φανεί). Αλλά δεν έχω πρότερη πείρα απο singapore post. Παρόλα αυτά έχω γνώση απο ebay/dispute (έχω κάνει άλλα 2) αλλά πρώτη φορά μου δίνουν ανύπαρκτο tracking number (αυτό: RF221818073SG)... Εννοείται δοκίμασα και σε άλλα site, καθώς και τα παρακάτω που πρότεινε ο turbogianos. Το άλλο θέμα είναι μην το περιμένω και να παραγγείλω απο αλλού πλέον. Δοκιμασε την τυχη σου tracking : https://www.aftership.com/ http://www.17track.net/index_en.shtml Καμία τύχη ούτε με αυτά. καλημερα.η ερωτηση ,,μου εχει να κανει με ebay αγορα απο κινα.αφου εκανα την αγορα 16/3/14 μετα απο λιγες μερες ,εξαφανιζεται απο το site προιον και μου ερχεται το εξης μηνυμα> This listing was removed by eBay. If you already paid for the item, we recommend that you wait 10 days from the expected delivery date to see if the item arrives. If you did not pay,you are no longer obligated to pay for this item. If you have a problem with the purchase, you can resolve the problem by filing a claim through our resolution center.ο seller εχει feedback 98.8 και τη σφραγιδα.επισης εχω Estimated Delivery: Wed. Apr. 2 - Fri. Apr. 25.οι δεκα μερες που θα πρεπει να μετρησω ειναι προφανως απο τις 2 απριλιου.εννοειται πως δεν εχω παραλαβει.καμια γνωμη?:blink: Αυτή ακριβώς είναι και η ιστορία μου... Αν έχεις πληρώσει και έχει στείλει πρέπει να υπάρχει tracking number, αν όχι δεν έστειλε οπότε ξεκινάς dispute. Σε κάθε περίπτωση τα λεφτά σου είναι προστατευμένα αρκεί να αποδείξεις την απάτη. Κάτι το οποίο δεν είναι δύσκολο, θέλει απλά ψυχραιμία και υπομονή. Π.χ. στην περίπτωση μου δεν θα βιαστώ για να σιγουρευτώ οτι δεν έχει όντως σταλεί πακέτο (ανύπαρκτο tracking) ή έστειλε κάτι άλλο για να δικαιολογήσει την αποστολή (false tracking). Σε κάθε περίπτωση οι "απατεώνες" έχουν πονηρέψει οπότε αν λάβεις κάτι μην τρέχεις με ανυπομονησία να το ανοίξεις αλλά καλού κακού τράβα και ενα βίντεο με κάμερα να μπορείς να δείξεις τι έστειλε αν ζητηθεί. ΥΓ: Ο πωλητής που αγόρασα έχει 15000+ feedback, αλλά τελευταία έχει ενα θέμα με τα κινητά, σε άλλον δεν έδωσε tracking (και έστειλε ενα micro usb reader) ενώ έχει στείλει και ανύπαρκτα tracking καθώς και μεταχειρισμένα κινητά. Οταν ξεκινάνε τέτοιες ιστορίες από πωλητές το ebay τους μπλοκάρει και περιμένει τις εξελίξεις (γι'αυτό έγινε listing removal στο ebay) 1 Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 καλημερα.η ερωτηση ,,μου εχει να κανει με ebay αγορα απο κινα.αφου εκανα την αγορα 16/3/14 μετα απο λιγες μερες ,εξαφανιζεται απο το site προιον και μου ερχεται το εξης μηνυμα> This listing was removed by eBay. If you already paid for the item, we recommend that you wait 10 days from the expected delivery date to see if the item arrives. If you did not pay,you are no longer obligated to pay for this item. If you have a problem with the purchase, you can resolve the problem by filing a claim through our resolution center.ο seller εχει feedback 98.8 και τη σφραγιδα.επισης εχω Estimated Delivery: Wed. Apr. 2 - Fri. Apr. 25.οι δεκα μερες που θα πρεπει να μετρησω ειναι προφανως απο τις 2 απριλιου.εννοειται πως δεν εχω παραλαβει.καμια γνωμη?:blink: Δεν έχει σχέση με αυτό που γράφει ο φίλος παραπάνω. Μου έτυχε και εμένα 3 φορές. Το eBay ανακαλύπτει ότι ο πωλητής είναι απατεώνας και τον μπλοκάρει. Δεν χρειάζεται να περιμένεις, εάν πας στο resolution center και κάνεις claim, θα σου επιστρέψουν τα χρήματά σου Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 4069,καταγραφηκε η εισοδος του στη χωρα απο τις 22/3 σημερα 10/4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 4076 και για μένα σήμερα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 .....και η αποστολή του 4071 ακόμα τίποτα.... :( Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 4076 και για μένα σήμερα. φιλε κι εγω 4076 με singpost ειμαι αλλα δεν ειδα κατι...Αν κι εμενα στις επομενες μερες φανει Κ.Δ αεροδρομίου, πόσες μέρες να υπολογίζω για Τρίκαλα να το παραλάβω? Δευτέρα είναι μια πιθανή ημερομηνία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 φιλε κι εγω 4076 με singpost ειμαι αλλα δεν ειδα κατι...Αν κι εμενα στις επομενες μερες φανει Κ.Δ αεροδρομίου, πόσες μέρες να υπολογίζω για Τρίκαλα να το παραλάβω? Δευτέρα είναι μια πιθανή ημερομηνία? Αν φανεί αύριο Παρασκευή, Τρίτη-Τετάρτη μάλλον θα το έχεις. Το κακό στην περίπτωση σου είναι οτι αρχίζει η Μεγάλη εβδομάδα και ενδέχεται να υπάρχουν καθυστερήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Αν φανεί αύριο Παρασκευή, Τρίτη-Τετάρτη μάλλον θα το έχεις. Το κακό στην περίπτωση σου είναι οτι αρχίζει η Μεγάλη εβδομάδα και ενδέχεται να υπάρχουν καθυστερήσεις. φιλε δεν εχω προβλημα..το μονο που θελω ειναι να το εχω μεχρι 25 που φευγω.. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 10-04-2014 08:34 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ θα χασω το σκ με τις απεργιες και τις χαζομαρες τους πιθανον θα ερθει δευτερα αν δεν το παρω μετα θα γυρισω την πεμπτη κακο timing Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros2666 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 να πω και εγω την θεωρια μου: σημερα και σε εμενα εφτασε το 4064 απο 14/3 και διαβαζοντας τα σημερινα σχολια βλεπω να εχουν φτασει απο 4064 εος 4075. Αυτο μπορει να σημαινει η οτι τα ανοιγουν οποτε γουσταρουν η οτι υπαρχουν ειδικες πτησεις με αεροπλανα για μεταφορα δεματον που εχουν αφιξη στην χωρα μας 2-3 φορες την εβδομαδα. Εχω παρατηρηση στης δικες μου παραλαβες (τελευταιες 12) οτι φτανουν πεμπτη με sing (η τα ανοιγουν πεμπτη) και δευτερα με china. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashas Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Καλώς το δέχτηκες φίλε. Κι Εμένα 4064 και Παραγγελία στις 11/3 και ακόμη Ips. Ότι να ´ναι πρεπει να στέλνουν.Αν δεν έρθει και την επόμενη βδομάδα μάλλον θα το ακυρώσω.Δεν ξέρω αν πρέπει να ανησυχώ. Πρώτη παραγγελία από Κίνα και δε μου πάει καθόλου καλά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Καλώς το δέχτηκες φίλε. Κι Εμένα 4064 και Παραγγελία στις 11/3 και ακόμη Ips. Ότι να ´ναι πρεπει να στέλνουν.Αν δεν έρθει και την επόμενη βδομάδα μάλλον θα το ακυρώσω.Δεν ξέρω αν πρέπει να ανησυχώ. Πρώτη παραγγελία από Κίνα και δε μου πάει καθόλου καλά. ΛΥΠΑΜΑΙ μακαρι να το παρεις συντομα και να δουλευει γιατι η παραλαβη ειναι το πρωτο σκελος Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts