Jump to content

kostashas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    70
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kostashas

  1. Aπό όσο διαβάζω , δεν βλέπω γιατι να μην πάρουμε το miui 12. Ειναι στη λιστα με τις συσκευές που θα το πάρει. Το πότε, είναι ενα θέμα μιας και όλο πηγαίνει προς τα πισω. Early 21 βλεπω να αναφέρεται. Τωρα ποσο early θα ειναι, ενας "βουδας" ξερει... Μαλλον θα κάνω hard reset και θα τις βάλω τις εφαρμογές ξανα απο την αρχη, αφου αποθηκευσω φωτογραφίες , βιντεο και μουσική σε ενα σκληρο δισκο. Τα βασικά (επαφές, σελιδοδεικτες κωδικοι κτλ ) θα υπάρχουν απο το google account. Βαριέμαι να το σετάρω παλι απο την αρχή, αλλα θελω να ειμαι σιγουρος οτι δεν θα έχει "σκουπιδια" μεσα. Ευχαριστώ παντως .
  2. Καλημερα. Μιας και το δικό μου εχει αρχίσει να αργεί καποιες φορές, και δεν θα πάρω καινουριο τηλεφωνο άμεσα θα ήθελα να ρωτήσω το εξης μπας και βελτιωθει η κατασταση. Μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμισεων θα βοηθήσει; Σε τέτοια περίπτωση , έχει νόημα να παρω με back up τα δεδομένα των εφαρμογών μου και να τα επαναφέρω ή θα το είναι πάλι το ιδιο επιβαρυμένο; Δεν έχω κάνει ποτε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμισεων στο τηλεφωνο , όμως δεν το έχω ιδιαιτερα φορτωμένο με εφαρμογες και παιχνίδια . Σκεφτόμουν να το κάνω οταν περασουμε στην miui 12 , αλλα δεν το βλέπω να γινεται συντομα...
  3. Κι εγώ μόλις έκανα εγκατάσταση. Οπτικά δεν μου αρέσει όσο η προηγούμενη. Σαν να φαίνονται μεγαλύτερα όλα. Πρακτικά, θα δείξει...
  4. Σημερα που ρύθμισα να μην κλείσει το Huawei health πάτωντας παρατεταμένα πάνω στην εφαρμογή (έτσι που βγάζει ένα λουκέτο πάνω στην εφαρμογή) δεν είχα αποσύνδεση. Ένα άλλο μικρό πρόβλημα που έχω είναι πως μου έρχονται διπλές οι ειδοποιήσεις. Συμβαίνει και σε κανέναν άλλον ή έχω κάνει κάτι λάθος στις ρυθμίσεις;
  5. Nεος κάτοχος κι εγώ. Κι εμένα έχει αποσυνδεθεί αρκετές φορές . Νομίζω ότι αποσυνδέεται οταν κλείνει η εφαρμογή Huawei health στο κινητό. Μόλις το διαπίστωσα ,ρύθμισα στο κινητό να μην την κλείνει ( xiaomi note 6pro ) για εξοικονόμηση μπαταρίας .Καποια στιγμή όμως σήμερα έκλεισε πάλι και φυσικά αποσυνδέθηκε το band. Θα το ψάξω λίγο ακόμα και θα επανέλθω.
  6. Καλησπέρα . Ξέρει κάποιος ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε αυτές τις εκδόσεις; https://m.gearbest.com/smart-wristband/pp_3002288453693481.html?wid=2000001 https://m.gearbest.com/smart-wristband/pp_009736763059.html?wid=1349303 Ποια να προτιμήσω;
  7. Κι εγώ μόλις την έκανα. Προς το παρόν δε είδα τίποτα διαφορετικό. (Για τον φίλο με το πρόβλημα στο 4g, και εγώ δεν έχω πρόβλημα. Συνδέεται κανονικά με 4g)
  8. Ok. Ευχαριστώ πολύ. Θα περιμένω λίγο μήπως βρεθούν τίποτα bugs στην pie και μετά θα τις περάσω.
  9. Εγώ που έχω μείνει στην 10.2.1, πρέπει να αναβαθμισω πρώτα στην επόμενη stable oreo ή θα μου έρθει κατευθείαν ειδοποίηση για την pie ; Προς το παρόν δεν έχει έρθει τέτοια ειδοποίηση. Μόνο την 10.2.2 βρίσκω.
  10. Ok. Eυχαριστω πολύ.
  11. Ένα αρχείο zip που κατέβηκε αυτόματα στις λήψεις και εχει όνομα miui-block-ota-10.5... κτλ είναι κάτι που πρέπει να κρατήσω ή μπορώ να το διαγράψω ; Έχει αρκετά μεγάλο μέγεθος( γύρω στα 600mb)
  12. Kι εμένα ηρθε ξανά και μόλις την εγκατεστησα. Για να δούμε...
  13. Σε εμένα , ενώ είχε έρθει μήνυμα για ενημέρωση, δεν την έκανα γιατί όπως είπα περίμενα γνώμες. Σήμερα που πήγα να την εγκαταστήσω, δεν τη βρίσκει και γράφει ότι δεν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση. Ίσως την πήρε πίσω η Xiaomi . Αν άλλαξει κάτι, θα ενημερώσω.
  14. Kι εμένα ηρθε αλλά δεν την πέρασα ακόμη. Περιμένω feedback πρώτα. Είναι η πρώτη συσκευή xiaomi που παιρνω μετά το mi box και εκεί με τις αναβαθμίσεις τα έχουν κάνει μαντάρα.
  15. Kαλησπερα κι από μένα. Νέος κάτοχος από χθες. Πήρα το 64αρι σε μαύρο ως αντικαταστάτη του oppo find 7. Ευχαριστημένος προς το παρόν ,αν και δεν το έχω σκαλίσει ιδιαίτερα. Το μόνο που περίμενα καλύτερο είναι το mi remote. Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω κάποιες από τις συσκευές μου στη λίστα και και μερικές δεν ελέγχονται πλήρως από την εφαρμογή. Πχ στον ενισχυτή του home cinema μπορώ να αυξομειωσω μόνο την ένταση και τίποτα άλλο. Πρώτη φορά σε xiaomi και νομίζω ότι θα υπάρχει και συνέχεια....
  16. kostashas

    Oppo Find 7

    Δεν ξέρω αν ενδιαφέρει κάποιον , αλλά ας γράψω τη δική μου εμπειρία από τις μπαταρίες που κυκλοφορούν στο ebay. H δική μου γνήσια είχε περίπου 1,5 με 2 ώρες screen on time στο find 7a ,οπότε ψαχτηκα για καινούργια. Γνήσια δεν υπάρχει πουθενά, οπότε έψαξα στο ebay . Τελικά πήρα μια για το Oppo find 7 που μου κόστισε 13 ευρώ με τα μεταφορικά. Στα θετικά:Το screen on time πλεον είναι περίπου 3,5 με 4ώρες και δεν πέφτει η μπαταρία όταν δεν ασχολούμαι με το.κινητό, πράγμα που γινόταν με την γνήσια. Στα αρνητικά Το κακό είναι ότι μόλις φτάσει στο 20% σβήνει. Η γρήγορη φόρτιση φαίνεται πως δουλεύει, αλλά νομίζω ότι δημιουργεί πρόβλημα. πχ Απο το 100% μέχρι το 75 % πέφτει πολύ γρήγορα. Επίσης μια φορά που έσβησε, δεν μπόρεσα να το ανοίξω. Έπρεπε να το αφήσω για αρκετή ώρα να φορτίζει σβηστό , με απλό φορτιστή και όχι τον vooc . Σαν τελευταία λύση πάντως, κάτι έγινε και το κινητό μου βγάζει την ημέρα.
  17. Κι εγώ το honor 8 κοιτούσα. Και με το Xiaomi note 4 ίσως να ήμουν ΟΚ. Μιας και δεν επείγει η αγορά, ίσως περιμένω να πέσει και το 9 . Ίσως πάω και σε μεταχειρισμένο αν βρεθεί κάτι καλό.
  18. Καλησπερα, μετα απο 4 περιπου χρόνια που εχω Οppo ( find 5 και find7a ) αρχιζει και με πιανει το μικροβιο της αλλαγης. Ειμαι αρκετα ευχαριστημενος απο τα Oppo , αλλα πλεον δεν εχουν την υποστηριξη που πρεπει και απο ανταλλακτικα η κατασταση ειναι ασ'τα να πανε... Για να βρεις γνησια μπαταρια π.χ ,πρεπει να κανεις ταμα. H χρηση που κανω εινια κατα κυριο λογο σερφαρισμα ,λιγο fb και φωτογραφιες απο τα δυο πισιρικια που εχω, Θα ηθελα να εχω στο νεο μου κινητο : Γρηγορη φορτιση, ir blaster (ελεγχος homecinema ) , notification led και το fm radio θα ηταν καλοδεχουμενο , αλλα οχι αναγκαιο. 1) Το χρηματικο ποσο που διαθετουμε. Θαη ηθελα να μην ξεπερερασω τα 300 ευρω, αλλα δεν το βλεπω πολυ πιθανο. 2) Το μεγεθος οθονης που προτιμουμε. 5'' με 5,5'' 3) Το θελουμε απο Ελλαδα ή και απο Κινα/Ευρωπη; Με 2ετη εγγυηση αντιπροσωπειας ή μας αρκει και η εγγυηση του καταστηματος; Ελλαδα , μιας και απο ο,τι βλεπω υπαρχει πλεον κινδυνος τελωνειου. Αν υπαρχει απο κανενα amazon , δεν υπαρχει προβλημα. 4) Χρειαζομαστε 800αρα μπαντα ωστε να χουμε σε περισσοτερα μερη 4g; (επαρχια χωρις 800αρα εχεις σοβαρο θεμα) Ναι , μιας και περναω το καλοκαιρι αρκετο καιρο σε επαρχια και το χρησιμοποιώ. 5) Το θελουμε dual? Χρειαζομαστε ραδιοφωνο, ir ή nfc? Οχι dual, απαραιτητα. Ραδιο και ir ναι. NFC είχα, αλλα δεν το χρησιμοποιησα ποτε, οποτε δεν μου χρειαζεται. 6) Χρειαζομαστε ελληνικο μενου; Αν ναι, πειραζει αν χρειαστει φλασαρισμα; Nαι. Δεν ειμαι εμπειρος με φλασαρισματα, αν και εχω κανει με επιτυχια δυο φορες. 7) Μας ενδιαφερει ο καλος ηχος ή/και η καλη οθονη; Αν ναι θελουμε amoled (και) stereo ή μας αρκει lcd (και) mono. Ο ήχος , οχι τοσο, Η οθονη θα ηθελα να ειναι καλη . 8) Βαλτε σε σειρα προτεραιοτητας τα εξης: ταχυτητα, βαρυ gaming, καμερα, αυτονομια. Ταχυτητα ,καμερα, αυτονομια, gaming 9) Ποια ειναι η τωρινη σας συσκευη. Oppo find 7a Καθε βοήθεια ευπροσδεκτη!
  19. Tελικα το πηγα στο Χαιδαρι. Μεσα σε ενα διωρο το πηρα πισω με αλλαγη κεντρικης πλακετας και αλλαγη καμερας (γιατι μου ειπαν πως βραχυκυκλωνε τα υπολοιπα :blink: ) Τωρα θα το ξανασεταρω και ελπιζω να πανε ολα καλα!
  20. Πηρα τηλεφωνο στη samsung και μου προτειναν να μην πειραξω τιποτα και να το παω στο σερβις ,γιατι αν παει κατι στραβα θα βγει εκτος εγγυησης. Θα το παω αυριο στο service στο Χαιδαρι και βλεπουμε.
  21. Ευχαριστώ πολύ. Η διαδικασία είναι απλή; πχ κατεβάζω τη rom, την περνάω στον αποθηκευτικό χώρο ,μπαίνω στο recovery και ζητάω να bootαρει με τη νέα rom; Στο δικό μου το Oppo μπορώ να το κάνω. Από Samsung δεν έχω εμπειρία και φοβάμαι μην κάνω καμία πατάτα... Αν ακολουθήσω τη διαδικασία που προτείνεις χάνεται η εγγύηση;
  22. Oχι, το ρουτερ είναι εντάξει. Όλες οι συσκευές μου συνδέονται κανονικά. Δεν βλεπει ετσι κι αλλιώς δίκτυα, αφου δεν ενεργοποιείται το WiFi. Όταν παταω για να ενεργοποιηθεί, η "κεραία" (σήμα του WiFi) δεν γίνεται μπλε που σημαίνει πως ενεργοποιήθηκε, αλλά έχει ένα πολύ αχνό μπλε χρώμα. Μάλλον για hardware το βλέπω. Τι να πω; 3 μηνών συσκευή και με ελάχιστη χρήση.
  23. Kαλησπερα κι απο μενα. Εχει το Α5 (2016) η γυναικα μου απο τον Σεπτεμβριο. Απο χθες δε μπορει να ενεργοποιησει το wifi. Οταν προσπαθει να το ενεργοποιησει, γραφει Γινεται ενεργοποιηση... και κολλαει εκει. Η επιλογη απο τις ρυθμισεις του wifi δεν μπορει να αλλαξει. Οτι κι αν κανεις παραμενει επιλεγμενο το Ανενεργο. Εκανα restart, τιποτα. Εκανα επαναφορα σε εργοστασιακες ρυθμισεις , παλι τιποτα. Υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κανω ή παμε για service; Ποιο service center της samsung να επιλεξω για καλυτερη εξυπηρετηση, γιατι δεν υπαρχει αλλο κινητο και επειγει λιγο ;
  24. Kαλησπερα. Φιλη μου ψαχνει να αντικαταστησει το samsung a5 (oχι το 2016) με κινητο που εχει καλυτερο gps. To χρειαζεται για τη δουλεια της ,οποτε εινια το κυριο χαρακτηριστικο της συσκευης που ψαχνει. Τα α5 λεει πως χανει συχνα το σημα με αποτελεσμα να μην ειναι βολικο. Υπαρχει καποια προταση με πολυ καλο gps , xωρις να εχουμε εκπτωσεις στα υπολοιπα χαρακτηριστικα σε σχεση με το Α5; Βudget, ας πουμε 250 ευρω περιπου.
  25. Την πάτησα κι εγώ με την αναβάθμιση της cm13.Έτοιμος ήμουν να πάρω από ebay. Aπο όσο διάβασα, μάλλον το έχουν διορθώσει, αλλά δε θα το πειράξω. Μια χαρά είναι ετσι. Βγάζω κανένα 7ωρο screen on time με youtube για τα πιτσιρίκια και σερφάρισμα. Καλά είναι;
×
×
  • Create New...