Giannis_61 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Ρε παιδια, το ερωτημα ειναι: Οι αποστολες που "εμφανιζονται" με αφιξη απο 15/11 εως 30/11 προχωρουν καθολου...? Ειναι κανεις με αφιξη αυτες τις ημερομηνιες που να ξεκολλησε το πακετο του? Μάλλον έχουν ξεχαστεί οι σάκοι σε κάποια αποθήκη ή έχουν πλακωθεί απο τους επόμενους, και εγώ άφιξη 27/11 με RF361825336SG 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIMPLEFBB Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Χαμός γενικά παίδες, κι εγώ 17/11 άφιξη έχω κι ακόμα.. Όπως έχουν πει πολλοί εδώ μέσα υπομονή απλά, δεν ξέρω τι θα γίνει.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Χαμός γενικά παίδες, κι εγώ 17/11 άφιξη έχω κι ακόμα.. Όπως έχουν πει πολλοί εδώ μέσα υπομονή απλά, δεν ξέρω τι θα γίνει.. Ξεκάθαρο πλέον ότι αυτές οι αποστολές του τελευταίου 15 μέρου του Νοέμβρη (άφιξη) πέρασαν σε δεύτερη μοίρα για αδιευκρινιστο λόγο. Για να δούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokoblue Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Μαλλον για το Black friday που εγινε εγω πιστευω...πλακωσαν αυτους τους σακους κι αφησαν τους δικους μας 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 (edited) Ελαβα την παρασκευή ενα μικρο πακέτο απο 12/11 με china post untracked.Δυστυχώς πλεον το μονο που εξασφαλιζει το tn ειναι ότι εχεις μια ιδέα για το που μπορει να βρίσκεται το πακέτο και εφοσον δεν έχεις παραλάβει μεσα σε 40-45 ημερες να ανοιξεις υπόθεση στο paypal.Και κατά την γνώμη μου δεν υπάρχει πια,γρήγορο και αργό ξένο ταχυδρομείο.. Edited December 14, 2015 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordasdim Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Ξερει κανενας απο PostNL ολλανδιας ποσο χρονο κανει να ξεκολλησει δεμα. Ειμαι απο τις 3/12 The item is on transport to the country of destination. Υπαρχει κανενας στην θεση μου ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Kανεις δε μπορει να ξέρει με σιγουριά.Εχω το ίδιο μήνυμα σε πακέτο απο 4/12 και άλλα 2 με 12/12..Μαλιστα αυτα των 12/12 ενώ έφυγαν απο διαφορετικά καταστήματα,ταξίδευαν μαζί μέχρι εκει που κόλλησαν. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordasdim Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Kανεις δε μπορει να ξέρει με σιγουριά.Εχω το ίδιο μήνυμα σε πακέτο απο 4/12 και άλλα 2 με 12/12.. με postNL ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Ναι και τα 3 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Ξερει κανενας απο PostNL ολλανδιας ποσο χρονο κανει να ξεκολλησει δεμα. Ειμαι απο τις 3/12 The item is on transport to the country of destination. Υπαρχει κανενας στην θεση μου ? Έχουμε αρκετό καιρό ακόμα λογικά :D , εγώ με NL έχω άφιξη στην Ολλανδία στις 4/12. RS376670043NL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordasdim Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Έχουμε αρκετό καιρό ακόμα λογικά :D , εγώ με NL έχω άφιξη στην Ολλανδία στις 4/12. RS376670043NL[/ Ειμαι ακριβως στην ιδια μοιρα με σενα. RS360277165NL. Δεν λεει να ξεκολλησει και ανησυχω.... ----- προσθήκη μηνύματος 41 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχουμε αρκετό καιρό ακόμα λογικά :D , εγώ με NL έχω άφιξη στην Ολλανδία στις 4/12. RS376670043NL Ειμαι ακριβως στην ιδια μοιρα με σενα. RS360277165NL. Δεν λεει να ξεκολλησει και ανησυχω.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Ελαβα την παρασκευή ενα μικρο πακέτο απο 12/11 με china post untracked.Δυστυχώς πλεον το μονο που εξασφαλιζει το tn ειναι ότι εχεις μια ιδέα για το που μπορει να βρίσκεται το πακέτο και εφοσον δεν έχεις παραλάβει μεσα σε 40-45 ημερες να ανοιξεις υπόθεση στο paypal.Και κατά την γνώμη μου δεν υπάρχει πια,γρήγορο και αργό ξένο ταχυδρομείο.. Να πω ότι δεν χρειάζεται αμέσως άνοιγμα dispute αν αργήσει κάποιο δέμα. Τα σοβαρά καταστήματα κάνουν ότι μπορούν ώστε να κρατήσουν το καλο τους όνομα. Σε κάτι δεματακια από Banggood από Οκτώβριο χωρίς tn τους είπα ότι δεν ήρθαν ακόμα και τα ξανά έστειλαν αμέσως και με tracking number παρακαλώ. Αγορά με χρεωστικη οπότε άνετα θα μπορούσε να μου πει περίμενε και αν έρθει ήρθε αλλιώς δεν αναλαμβάνω. Οπότε αποψη μου επιλέγεται σοβαρά καταστήματα με καλο support ώστε να μην ανησυχείτε για τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Άμα είναι συστημένο σημαίνει πως έχει tracking number? Μπήκες στο κόπο να διαβάσεις την προηγούμενη σελίδα και την απάντηση μου περί πακέτων από Αγγλία; Φυσικά το διάβασα. Το παρακολουθω το θεμα αλλωστε. Ενημερωτικά δεν είναι η πρωτη φορά που μου στέλνουν συστημένο απο Αγγλία και την ξέρω καλά τη διαδρομη που γραφεις. Επίσης οταν δοθεί στην gls Το πακέτο το Tracking της royalmail το γραφει ότι δόθηκε στο εξωτερικό, πράγμα που δεν έχει συμβεί ακόμα ενα μήνα μετα. Αυτο πρωτη φορά μου συμβαίνει με συστημένο από Αγγλία. Αν διαβάσεις προσεκτικά το μήνυμα στα αγγλικά θα δεις ότι το πακέτο είναι ακόμα Αγγλία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordasdim Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Φυσικά το διάβασα. Το παρακολουθω το θεμα αλλωστε. Ενημερωτικά δεν είναι η πρωτη φορά που μου στέλνουν συστημένο απο Αγγλία και την ξέρω καλά τη διαδρομη που γραφεις. Επίσης οταν δοθεί στην gls Το πακέτο το Tracking της royalmail το γραφει ότι δόθηκε στο εξωτερικό, πράγμα που δεν έχει συμβεί ακόμα ενα μήνα μετα. Αυτο πρωτη φορά μου συμβαίνει με συστημένο από Αγγλία. Αν διαβάσεις προσεκτικά το μήνυμα στα αγγλικά θα δεις ότι το πακέτο είναι ακόμα Αγγλία. Δηλαδη οπου Tracking σημαινει οτι ειναι συστημενο ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 (edited) Δηλαδη οπου Tracking σημαινει οτι ειναι συστημενο ? Οχι υποχρεωτικά. Ομως τα συστημένα της royal mail εχουν Tracking μέχρι ένα σημείο Edited December 14, 2015 by spartak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Έχει παραγγείλει κάνεις με bpost? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Ελαβα την παρασκευή ενα μικρο πακέτο απο 12/11 με china post untracked.Δυστυχώς πλεον το μονο που εξασφαλιζει το tn ειναι ότι εχεις μια ιδέα για το που μπορει να βρίσκεται το πακέτο και εφοσον δεν έχεις παραλάβει μεσα σε 40-45 ημερες να ανοιξεις υπόθεση στο paypal.Και κατά την γνώμη μου δεν υπάρχει πια,γρήγορο και αργό ξένο ταχυδρομείο.. Εγώ αυτό το οποίο κατάλαβα είναι το ότι εφ'όσον ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να έλθει δέμα στην Ελλάδα σε 3-4 ημέρες, μάλλον οι εταιρείες γιά να γλυτώσουν από τα μηνύματα, κοπανάνε στο tracking to "Arrival at Destination Post (Country: GR)" και λένε: "άστους να ψάχνουν εκεί" .... :lol::lol: (Επίσης, καλύτερα να μην υπήρχαν τα tracking numbers γιατί δεν θα είχε καταντήσει "Μάρθα Βούρτση" το νήμα από το κλάμμα.:rolleyes::p) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vivalaflam Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Και γω με postNL 3 πακετα... το ενα κολλημενο απο 3/12 και τα αλλα δυο κολλημενα απο 7/12... "The item is on transport to the country of destination" 1 Παράθεση Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokoblue Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Μετα τις γιορτες παλικαρια....κι εγω εχω απο 27 Νοεμβρη κι ακομη τιποτα..εγω πιστευω κατα τελη γεναρη και βλεπουμε 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos1963 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Και γω με postNL 3 πακετα... το ενα κολλημενο απο 3/12 και τα αλλα δυο κολλημενα απο 7/12... "The item is on transport to the country of destination" 2015-12-12 17:15 The item has arrived in the country of destination 2015-11-21 00:21 The item is on transport to the country of destination 2015-11-20 05:52 The item is at the PostNL sorting center Δες το δικό μου και μην στεναχωριέσαι θα ξεμπλοκαριστεί κάποια στιγμή. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billysgt Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Παιδιά δείτε εδώ σκηνικό, όπως είχα αναφέρει και σε ποιο παλιό μήνυμα μου το δέμα είχε μήνη από τη 16/11 pre-advised μετά από σχεδόν ένα μήνα πείρε μπροστά και τώρα φαίνεται πλέον ότι είναι Ολλανδία (NETHERLANDS AIRPORT) άρα καταλαβαίνεται τη γίνεται δεν είναι τίποτα στάνταρ με τις μέρες :rolleyes: http://s2.postimg.org/v5ipz7eih/nll2.jpg 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordasdim Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 2015-12-12 17:15 The item has arrived in the country of destination 2015-11-21 00:21 The item is on transport to the country of destination 2015-11-20 05:52 The item is at the PostNL sorting center Δες το δικό μου και μην στεναχωριέσαι θα ξεμπλοκαριστεί κάποια στιγμή. τα πακετα στελνονται με αυξοντα αριθμο ή οτι βρει μπροστα του ο υπαλληλος 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zioa Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 12-12-2015 17:17 The item has arrived in the country of destination GREECE 21-11-2015 00:21 The item is on transport to the country of destination 20-11-2015 05:45 The item is at the PostNL sorting center 16-11-2015 10:39 The item is ready for shipment 11-11-2015 11:17 The item is pre-advised 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordasdim Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 12-12-2015 17:17 The item has arrived in the country of destination GREECE 21-11-2015 00:21 The item is on transport to the country of destination 20-11-2015 05:45 The item is at the PostNL sorting center 16-11-2015 10:39 The item is ready for shipment 11-11-2015 11:17 The item is pre-advised τι αριθμο εχεις ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodor77 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Οταν ιδιωτικοποιηθουν τα ΕΛΤΑ, θα κανω παρτυ.!!! απο 2 Δεκ. εχει φτασει το δεμα μου και ακομα να παραδοθει. Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία είναι το πρώην κρατικό μονοπώλιο που παρείχε στην Ελλάδα ταχυδρομικές υπηρεσίες. Σήμερα είναι ανώνυμη εταιρία με μετόχους το Ελληνικό Δημόσιο και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο Το Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο Ελλάδος Α.Τ.Ε (New TT Hellenic Postbank S.A.) ήταν χρηματοπιστωτικό ίδρυμα το οποίο ιδρύθηκε το 2013, μετά την διάλυση του μέχρι τότε Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου το οποίο είχε ιδρυθεί το 1900. Το 2013 ο Όμιλος Eurobank ενέταξε το «Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο Ελλάδος Α.Τ.Ε.» στο δυναμικό του... EUROBANK Σε ιδιώτες επενδυτές επανέρχεται το 65% της Eurobank, που γίνεται η πρώτη τράπεζα που επιστρέφει στον ιδιωτικό τομέα, με τη συμμετοχή σε συντριπτική πλειοψηφία μακροπρόθεσμων funds. Οποτε οπως καταλαβαινεις τα ΕΛΤΑ ειναι πλεον ιδιωτικα . 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts