Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδια, το ερωτημα ειναι: Οι αποστολες που "εμφανιζονται" με αφιξη απο 15/11 εως 30/11 προχωρουν καθολου...?

Ειναι κανεις με αφιξη αυτες τις ημερομηνιες που να ξεκολλησε το πακετο του?

Μάλλον έχουν ξεχαστεί οι σάκοι σε κάποια αποθήκη ή έχουν πλακωθεί απο τους επόμενους, και εγώ άφιξη 27/11 με RF361825336SG

• Απαντήσεις 43,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Χαμός γενικά παίδες, κι εγώ 17/11 άφιξη έχω κι ακόμα.. Όπως έχουν πει πολλοί εδώ μέσα υπομονή απλά, δεν ξέρω τι θα γίνει..

Χαμός γενικά παίδες, κι εγώ 17/11 άφιξη έχω κι ακόμα.. Όπως έχουν πει πολλοί εδώ μέσα υπομονή απλά, δεν ξέρω τι θα γίνει..

Ξεκάθαρο πλέον ότι αυτές οι αποστολές του τελευταίου 15 μέρου του Νοέμβρη (άφιξη) πέρασαν σε δεύτερη μοίρα για αδιευκρινιστο λόγο. Για να δούμε

Μαλλον για το Black friday που εγινε εγω πιστευω...πλακωσαν αυτους τους σακους κι αφησαν τους δικους μας

Ελαβα την παρασκευή ενα μικρο πακέτο απο 12/11 με china post untracked.Δυστυχώς πλεον το μονο που εξασφαλιζει το tn ειναι ότι εχεις μια ιδέα για το που μπορει να βρίσκεται το πακέτο και εφοσον δεν έχεις παραλάβει μεσα σε 40-45 ημερες να ανοιξεις υπόθεση στο paypal.Και κατά την γνώμη μου δεν υπάρχει πια,γρήγορο και αργό ξένο ταχυδρομείο.. Edited by bbbb

Ξερει κανενας απο PostNL ολλανδιας ποσο χρονο κανει να ξεκολλησει δεμα. Ειμαι απο τις 3/12 The item is on transport to the country of destination. Υπαρχει κανενας στην θεση μου ?

Kανεις δε μπορει να ξέρει με σιγουριά.Εχω το ίδιο μήνυμα σε πακέτο απο 4/12 και άλλα 2 με 12/12..Μαλιστα αυτα των 12/12 ενώ έφυγαν απο διαφορετικά καταστήματα,ταξίδευαν μαζί μέχρι εκει που κόλλησαν.

Kανεις δε μπορει να ξέρει με σιγουριά.Εχω το ίδιο μήνυμα σε πακέτο απο 4/12 και άλλα 2 με 12/12..

με postNL ?

Ξερει κανενας απο PostNL ολλανδιας ποσο χρονο κανει να ξεκολλησει δεμα. Ειμαι απο τις 3/12 The item is on transport to the country of destination. Υπαρχει κανενας στην θεση μου ?

Έχουμε αρκετό καιρό ακόμα λογικά :D , εγώ με NL έχω άφιξη στην Ολλανδία στις 4/12.

RS376670043NL

Έχουμε αρκετό καιρό ακόμα λογικά :D , εγώ με NL έχω άφιξη στην Ολλανδία στις 4/12.

RS376670043NL[/

Ειμαι ακριβως στην ιδια μοιρα με σενα. RS360277165NL. Δεν λεει να ξεκολλησει και ανησυχω....

----- προσθήκη μηνύματος 41 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

RS376670043NL

Ειμαι ακριβως στην ιδια μοιρα με σενα. RS360277165NL. Δεν λεει να ξεκολλησει και ανησυχω....

Ελαβα την παρασκευή ενα μικρο πακέτο απο 12/11 με china post untracked.Δυστυχώς πλεον το μονο που εξασφαλιζει το tn ειναι ότι εχεις μια ιδέα για το που μπορει να βρίσκεται το πακέτο και εφοσον δεν έχεις παραλάβει μεσα σε 40-45 ημερες να ανοιξεις υπόθεση στο paypal.Και κατά την γνώμη μου δεν υπάρχει πια,γρήγορο και αργό ξένο ταχυδρομείο..

Να πω ότι δεν χρειάζεται αμέσως άνοιγμα dispute αν αργήσει κάποιο δέμα. Τα σοβαρά καταστήματα κάνουν ότι μπορούν ώστε να κρατήσουν το καλο τους όνομα.

Σε κάτι δεματακια από Banggood από Οκτώβριο χωρίς tn τους είπα ότι δεν ήρθαν ακόμα και τα ξανά έστειλαν αμέσως και με tracking number παρακαλώ. Αγορά με χρεωστικη οπότε άνετα θα μπορούσε να μου πει περίμενε και αν έρθει ήρθε αλλιώς δεν αναλαμβάνω.

Οπότε αποψη μου επιλέγεται σοβαρά καταστήματα με καλο support ώστε να μην ανησυχείτε για τίποτα.

Άμα είναι συστημένο σημαίνει πως έχει tracking number? Μπήκες στο κόπο να διαβάσεις την προηγούμενη σελίδα και την απάντηση μου περί πακέτων από Αγγλία;

Φυσικά το διάβασα. Το παρακολουθω το θεμα αλλωστε. Ενημερωτικά δεν είναι η πρωτη φορά που μου στέλνουν συστημένο απο Αγγλία και την ξέρω καλά τη διαδρομη που γραφεις. Επίσης οταν δοθεί στην gls Το πακέτο το Tracking της royalmail το γραφει ότι δόθηκε στο εξωτερικό, πράγμα που δεν έχει συμβεί ακόμα ενα μήνα μετα. Αυτο πρωτη φορά μου συμβαίνει με συστημένο από Αγγλία.

Αν διαβάσεις προσεκτικά το μήνυμα στα αγγλικά θα δεις ότι το πακέτο είναι ακόμα Αγγλία.

Φυσικά το διάβασα. Το παρακολουθω το θεμα αλλωστε. Ενημερωτικά δεν είναι η πρωτη φορά που μου στέλνουν συστημένο απο Αγγλία και την ξέρω καλά τη διαδρομη που γραφεις. Επίσης οταν δοθεί στην gls Το πακέτο το Tracking της royalmail το γραφει ότι δόθηκε στο εξωτερικό, πράγμα που δεν έχει συμβεί ακόμα ενα μήνα μετα. Αυτο πρωτη φορά μου συμβαίνει με συστημένο από Αγγλία.

Αν διαβάσεις προσεκτικά το μήνυμα στα αγγλικά θα δεις ότι το πακέτο είναι ακόμα Αγγλία.

Δηλαδη οπου Tracking σημαινει οτι ειναι συστημενο ?

Δηλαδη οπου Tracking σημαινει οτι ειναι συστημενο ?

Οχι υποχρεωτικά. Ομως τα συστημένα της royal mail εχουν Tracking μέχρι ένα σημείο

Edited by spartak

Ελαβα την παρασκευή ενα μικρο πακέτο απο 12/11 με china post untracked.Δυστυχώς πλεον το μονο που εξασφαλιζει το tn ειναι ότι εχεις μια ιδέα για το που μπορει να βρίσκεται το πακέτο και εφοσον δεν έχεις παραλάβει μεσα σε 40-45 ημερες να ανοιξεις υπόθεση στο paypal.Και κατά την γνώμη μου δεν υπάρχει πια,γρήγορο και αργό ξένο ταχυδρομείο..

Εγώ αυτό το οποίο κατάλαβα είναι το ότι εφ'όσον ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να έλθει δέμα στην Ελλάδα σε 3-4 ημέρες, μάλλον οι εταιρείες γιά να γλυτώσουν από τα μηνύματα, κοπανάνε στο tracking to "Arrival at Destination Post (Country: GR)" και λένε: "άστους να ψάχνουν εκεί" .... :lol::lol:

(Επίσης, καλύτερα να μην υπήρχαν τα tracking numbers γιατί δεν θα είχε καταντήσει "Μάρθα Βούρτση" το νήμα από το κλάμμα.:rolleyes::p)

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Και γω με postNL 3 πακετα...

το ενα κολλημενο απο 3/12 και τα αλλα δυο κολλημενα απο 7/12...

"The item is on transport to the country of destination"

Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 8/256

Μετα τις γιορτες παλικαρια....κι εγω εχω απο 27 Νοεμβρη κι ακομη τιποτα..εγω πιστευω κατα τελη γεναρη και βλεπουμε

Και γω με postNL 3 πακετα...

το ενα κολλημενο απο 3/12 και τα αλλα δυο κολλημενα απο 7/12...

"The item is on transport to the country of destination"

2015-12-12 17:15 The item has arrived in the country of destination

2015-11-21 00:21 The item is on transport to the country of destination

2015-11-20 05:52 The item is at the PostNL sorting center

Δες το δικό μου και μην στεναχωριέσαι θα ξεμπλοκαριστεί κάποια στιγμή.

Παιδιά δείτε εδώ σκηνικό, όπως είχα αναφέρει και σε ποιο παλιό μήνυμα μου το δέμα είχε μήνη από τη 16/11 pre-advised μετά από σχεδόν ένα μήνα πείρε μπροστά και τώρα φαίνεται πλέον ότι είναι Ολλανδία (NETHERLANDS AIRPORT) άρα καταλαβαίνεται τη γίνεται δεν είναι τίποτα στάνταρ με τις μέρες :rolleyes:

http://s2.postimg.org/v5ipz7eih/nll2.jpg

2015-12-12 17:15 The item has arrived in the country of destination

2015-11-21 00:21 The item is on transport to the country of destination

2015-11-20 05:52 The item is at the PostNL sorting center

Δες το δικό μου και μην στεναχωριέσαι θα ξεμπλοκαριστεί κάποια στιγμή.

τα πακετα στελνονται με αυξοντα αριθμο ή οτι βρει μπροστα του ο υπαλληλος

12-12-2015 17:17 The item has arrived in the country of destination GREECE

21-11-2015 00:21 The item is on transport to the country of destination

20-11-2015 05:45 The item is at the PostNL sorting center

16-11-2015 10:39 The item is ready for shipment

11-11-2015 11:17 The item is pre-advised

12-12-2015 17:17 The item has arrived in the country of destination GREECE

21-11-2015 00:21 The item is on transport to the country of destination

20-11-2015 05:45 The item is at the PostNL sorting center

16-11-2015 10:39 The item is ready for shipment

11-11-2015 11:17 The item is pre-advised

τι αριθμο εχεις ?

Οταν ιδιωτικοποιηθουν τα ΕΛΤΑ, θα κανω παρτυ.!!!

απο 2 Δεκ. εχει φτασει το δεμα μου και ακομα να παραδοθει.

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία είναι το πρώην κρατικό μονοπώλιο που παρείχε στην Ελλάδα ταχυδρομικές υπηρεσίες. Σήμερα είναι ανώνυμη εταιρία με μετόχους το Ελληνικό Δημόσιο και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

Το Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο Ελλάδος Α.Τ.Ε (New TT Hellenic Postbank S.A.) ήταν χρηματοπιστωτικό ίδρυμα το οποίο ιδρύθηκε το 2013, μετά την διάλυση του μέχρι τότε Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου το οποίο είχε ιδρυθεί το 1900. Το 2013 ο Όμιλος Eurobank ενέταξε το «Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο Ελλάδος Α.Τ.Ε.» στο δυναμικό του...

EUROBANK Σε ιδιώτες επενδυτές επανέρχεται το 65% της Eurobank, που γίνεται η πρώτη τράπεζα που επιστρέφει στον ιδιωτικό τομέα, με τη συμμετοχή σε συντριπτική πλειοψηφία μακροπρόθεσμων funds.

Οποτε οπως καταλαβαινεις τα ΕΛΤΑ ειναι πλεον ιδιωτικα .