Jump to content

SIMPLEFBB

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About SIMPLEFBB

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

SIMPLEFBB's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Good news for me, too, finally! (RF358929954SG) Όντως, πρέπει να έστειλαν αρχαιολόγους να μαζέψουν τα πακέτα μας, οι του Νοεμβρίου λογικά ξεκολλάνε σιγά σιγά :)
  2. Χαμός γενικά παίδες, κι εγώ 17/11 άφιξη έχω κι ακόμα.. Όπως έχουν πει πολλοί εδώ μέσα υπομονή απλά, δεν ξέρω τι θα γίνει..
  3. Πολύ ωραίος διαγωνισμός, καλή επιτυχία σε όλους και καλές γιορτές! :)
  4. Φοβερό eshop, δεν το ήξερα! Καλή επιτυχία σε όλους!! :)
  5. Παιδιά καλησπέρα κι από μένα. Έχω κάνει μια παραγγελία (RF358929954SG) από To2c και το 17track μου δίνει τις εξής πληροφορίες: Destination Country - Cache Time: 2015-12-08 14:15 ---> [2015-11-11 12:24] SINGAPORE, ITEMS IN PACKING Origin Country - Cache Time: 2015-12-08 14:15 ---> [2015-11-17 15:11] Arrival at Destination Post (Country: GR) ---> [2015-11-11 12:24] Despatched to overseas (Country code: GR) Γνωρίζω ότι με Singapore Post κάνει έως και 40+ ημέρες έχοντας κάνει κι άλλες αγορές από Κινεζομάγαζα, αλλά μέχρι τώρα γύρω στις 20 εργάσιμες φυσιολογικά μου'χαν έρθει και προβληματίζομαι λίγο από το Arrival at Destination Post GR στις 17 Νοέμβρη! *Επίσης, στο tracking των ΕΛΤΑ δεν έχει καταγραφεί ακόμα η άφιξη του πακέτου στην Ελλάδα.. Έχει τύχει σε κάποιον άλλο αυτό;;
  6. Για όσους έχουν το κινητό και δε γνωρίζουν πώς να φλασάρουν μια νέα ROM (π.χ. MIUI, Vibe κλπ.), να κάνουν backup την δική τους ROM ή οτιδήποτε άλλο, έκατσα και έγραψα με τις ώρες έναν αναλυτικό οδηγό φλασαρίσματος του Lenovo S820! Μπορείτε να τον βρείτε εδώ!! :D:D
  7. Γεια σας παιδιά! Είμαι κι εγώ κάτοχος του Lenovo S820 δύο βδομάδες τώρα και οφείλω να πω ότι είμαι υπερβολικά πάρα πολύ ευχαριστημένος από το κινητό (ειδικά για τόσο χαμηλή τιμή πετάει!). Όμως, τις προάλλες φλάσαρα ένα zip file χωρίς CWM με αποτέλεσμα συσκευή να brickάρει και να οδηγήσει σε bootloop. Μετά από ώρες το έφτιαξα περνώντας την εργοστασιακή rom, που όμως έχει μόνο αγγλικά, κινέζικα και 5 άλλες γλώσσες, και όχι 52 γλώσσες όπως είχε η rom που είχα με την αγορά από to2c (μαζί και ελληνικά). Οπότε, η ερώτησή μου είναι η εξής: Μπορεί ίσως κάποιος να μου πει αν ξέρει πού μπορώ να βρω την συγκεκριμένη rom (με ελληνικά), ή μπορεί μήπως να κάνει backup τη δική του και να μου τη στείλει κάπως; Θα σας ήμουν ευγνώμων.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! (*Έβαλα και την official MIUI ROM που είχε ελληνικά, αλλά δε μου άρεσε το όλο design, γι'αυτό ψάχνω 2 μέρες τώρα την παραπάνω rom).
  8. Παιδιά, μπορεί κάποιος κάτοχος του Acer Liquid Gallant Duo, αν είναι δυνατό, να ανεβάσει το original αρχείο build.prop (σε οποιονδήποτε file hoster) διότι κατά λάθος το διέγραψα; Το χρειάζομαι επειγόντως και δεν ξέρω τι να κάνω.. Θα του ήμουν υπόχρεος.. Για όσους δε γνωρίζουν, το αρχείο βρίσκεται στην τοποθεσία /system/build.prop και μπορείτε να το αντιγράψετε πανεύκολα σε οποιαδήποτε κάρτα μνήμης με το Root Explorer ή με το ES File Manager..
  9. Δείτε κι αυτό παιδιά http://account.lugbuy.com/index.php?main_page=product_info_taobao&item_id=16420829225, νομίζω πιο ωραία θήκη από αυτή που είναι ποσταρισμένη παραπάνω!!
  10. Παιδιά καλησπέρα, είμαι καινούργιος στο forum και θα ήθελα να ζητήσω τη βοήθειά σας.. Έχω κι εγώ το Acer Liquid Gallant Duo (το έχω κάνει rooted) από αρχές Σεπτέμβρη και μέχρι πριν μια βδομάδα όλα δούλευαν μια χαρά, μέχρι που άλλαξα το build.prop αρχείο του που περιέχει όλες τις πληροφορίες του κινητού ώστε να φαίνεται σας Galaxy Nexus για να υποστηρίζει κάποια παιχνίδια μη συμβατά με αυτό. Πριν το αλλάξω, είχα κάνει backup το αρχικό αρχείο buil.prop, αλλά καταλάθος το διάγραψα τελείως από το κινητό. Μετά από μια μέρα, και αφού τα είχα κάνει όλα αυτά, το κινητό μου έχει ένα glitch θα έλεγα με τον ήχο: Κάθε περίπου 30-50 δευτερόλεπτα (π.χ. αν ακούω ένα τραγούδι ή παίζω ένα παιχνίδι) ακούγεται κάτι σαν ρομποτικός ήχος για μερικά δεύτερα που σπάει εντελώς τα νεύρα.. Μήπως ξέρετε τίποτα; Έχω ανεβάσει ένα βίντεο εδώ, όπου σε κάποια σημεία ακούγεται ο εν λόγω ήχος. Ευχαριστώ προκαταβολικά!!
×
×
  • Create New...