Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι μπορεί, παίζει να μην έχει σκαναριστει και να δεις απευθείας το χαρτάκι σπίτι σου. Μεσολαβουσε και Σαββατοκύριακο.

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Παρ, 27 Νοε 2015 14:27 - Despatched to overseas (Country code: GR) καλά παμε;

Mi Note 3

RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S-

Samsung Galaxy S3 mini

Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i-

SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700

Ναι μπορεί, παίζει να μην έχει σκαναριστει και να δεις απευθείας το χαρτάκι σπίτι σου. Μεσολαβουσε και Σαββατοκύριακο.

Αυτό ελπίζω κι εγώ, απλά δεν μου έχει ξανατύχει.

Καλημέρα.

Είναι φυσιολογικό να έχει κολλήσει στο κέντρο διαλογής τόσες μέρες;

Φυσιολογικό είναι, εμένα μου είχε κολλήσει επίσης στης 27 αλλά ξεκόλλησε χθες.

Φυσιολογικό είναι, εμένα μου είχε κολλήσει επίσης στης 27 αλλά ξεκόλλησε χθες.

Άρα έχουν καλλήσει πολλά, και τα ξεσκαρτάρουν σιγά σιγά. Πάνε οι ωραίες εποχές του Σεπτέμβρη που ερχόταν παραγγελία μέσα σε μια βδομάδα.... :(

παιδια το δικο μου θεμα νομιζω οτι εχει αρχισει κ χοντραίνει ...

η παραγγελία εφυγε απο 29/10.......RC453043009NL

2015-11-25 15:43 The item has arrived in the country of destination

2015-11-18 00:48 The item is on transport to the country of destination

2015-11-16 22:22 The item is at the PostNL sorting center

2015-11-04 07:59 The item is pre-advised

σε επικοινωνία μου με τα ΕΛΤΑ, ενας εξυπηρετικος κυριος μου ειπε οτι το δεμα μου δεν εχει φθασει Ελλάδα και οι παραπάνω ημερομηνίες τις βγαζει το συστημα ενδεικτικα...αυτοι βλεπουν απο το site του ΕΛΤΑ οτι το δεμα ειναι ΟΛΛΑΔΝΙΑ ακομη...

ατάσταση Ημερομηνία Ώρα Περιοχή

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 16-11-2015 22:22 ΟΛΛΑΝΔΙΑ

μου ειπαν επισης να κανουν οι κινεζοι αιτημα αναζητησης σε τοπικο τους καταστημα ταχυδρομειου...

Σημειωση οτι εχω πληρωσει και ασφαλεια για το δεμα 2,20€ (δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο.....).

καμια ιδεα ???

Το paypal δεν προχωράει την παραγγελία, μου βγάζει στο payment status "denied''.

Μήπως πρέπει να κάνω την αγορά απ ευθείας μέσω κάρτας; Έχει να κάνει με τα capital controls;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μάλλον στην china post. Με αυτή στέλνει συνήθως και τα δέματα χωρίς tracking. Εμένα πάντως κάτι μικροπράγματα χωρίς tracking από Banggood έκαναν περίπου 1 μήνα, παρέλαβα την προηγούμενη εβδομάδα.

Από ένα άλλο μαγαζί που μου έστειλε δεμα με nl post, εδώ και 10 μέρες το status είναι ready for shipment. Τώρα που θα πλακώσουν και τα δέματα από black Friday, cyber Monday και γενικά Χριστουγέννων, θα παραλαμβάνουμε γύρω στο Φλεβάρη στην καλύτερη τις παραγγελίες του Δεκέμβρη.

Ναι china post είναι λογικά. Με tn από china post μου έχει έρθει σε 28 μέρες οπότε χωρίς tn καταλαβαίνεις ποσο θα κάνει.

----- προσθήκη μηνύματος 82 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Γύρω στα 30$.Φαντασου οτι παραγγελία της ιδιας μερας απο το ιδιο καταστημα την πηρα σε 16 μερες,παλι με CN.Και άλλη σε 12.Τυχαινει καμιά φορά

Για να δούμε. Όσοι είστε και από αθηνα λογικο να τα περνετε πιο γρήγορα. Από αθηνα Χαλκιδική κάνει 3 με 5 μέρες.

2015-11-18 00:48 The item is on transport to the country of destination

2015-11-16 22:22 The item is at the PostNL sorting center

2015-11-04 07:59 The item is pre-advised

σε επικοινωνία μου με τα ΕΛΤΑ, ενας εξυπηρετικος κυριος μου ειπε οτι το δεμα μου δεν εχει φθασει Ελλάδα και οι παραπάνω ημερομηνίες τις βγαζει το συστημα ενδεικτικα...αυτοι βλεπουν απο το site του ΕΛΤΑ οτι το δεμα ειναι ΟΛΛΑΔΝΙΑ ακομη...

ατάσταση Ημερομηνία Ώρα Περιοχή

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 16-11-2015 22:22 ΟΛΛΑΝΔΙΑ

μου ειπαν επισης να κανουν οι κινεζοι αιτημα αναζητησης σε τοπικο τους καταστημα ταχυδρομειου...

Σημειωση οτι εχω πληρωσει και ασφαλεια για το δεμα 2,20€ (δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο.....).

καμια ιδεα ???

Μην ανησυχεις το δεμα σου ειναι Ελλαδα απο 25/11 και μολις το σκαναρουν στο αεροδρομιο θα φανει και στο site των Ελτα.

Ναι china post είναι λογικά. Με tn από china post μου έχει έρθει σε 28 μέρες οπότε χωρίς tn καταλαβαίνεις ποσο θα κάνει.

----- προσθήκη μηνύματος 82 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για να δούμε. Όσοι είστε και από αθηνα λογικο να τα περνετε πιο γρήγορα. Από αθηνα Χαλκιδική κάνει 3 με 5 μέρες.

Δεν παιζει ρολο με china post αν ειναι με tn ή χωρίς.Απλά ειναι θέμα τύχης...Παρήγγειλα απο ebay μια θήκη η οποία στάλθηκε με china post χωρίς tracking στις 20/10 και παρέλαβα σήμερα.Επίσης παρήγγειλα και έναν φορτιστή που έγινε shipped 5/11 πάλι με china post αλλά με tn που μέχρι και σήμερα δείχνει κολλημένο στο αεροδρόμιο της κινας και το παρέλαβα και αυτό σήμερα.Η διαφορά μεταξύ των 2 δεμάτων στο shipment ειναι 15 μέρες..το πως έτυχε ομως να μου τα φέρει μαζι ο ταχυδρόμος ειναι άξιο απορίας..Και απο banggood μου έστειλαν στις 24/10 με china post πακέτο χωρίς tracking και το παρέλαβα στις 12/11..

Edited by bbbb

Δεν παιζει ρολο με china post αν ειναι με tn ή χωρίς.Απλά ειναι θέμα τύχης...Παρήγγειλα απο ebay μια θήκη η οποία στάλθηκε με china post χωρίς tracking στις 20/10 και παρέλαβα σήμερα.Επίσης παρήγγειλα και έναν φορτιστή που έγινε shipped 5/11 πάλι με china post αλλά με tn που μέχρι και σήμερα δείχνει κολλημένο στο αεροδρόμιο της κινας και το παρέλαβα και αυτό σήμερα.Η διαφορά μεταξύ των 2 δεμάτων στο shipment ειναι 15 μέρες..το πως έτυχε ομως να μου τα φέρει μαζι ο ταχυδρόμος ειναι άξιο απορίας..Και απο banggood μου έστειλαν στις 24/10 με china post πακέτο χωρίς tracking και το παρέλαβα στις 12/11..

Τεράστιες διάφορες. Το γιατί γίνεται αυτό κανείς δεν ξέρει. Ενώ το banggood τα στέλνει πολύ γρήγορα μετά κάπου κολλάνε. 26/10 εχω εγώ και ακόμα τίποτα ενώ σε σένα ήρθε σε 19 μέρες. Δεν υπάρχει κάτι στάνταρ δηλαδή να βασιστείς ότι ναι θα κάνει 15 μέρες να ρθει.

Ειναι τυχαίο.

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

φίλε με το δέμα σου μαζί είναι και το δικό μου δέμα, στο ίδιο κουτί, από 25/11 δεν κουνιέται λέμε...:mad:

φίλε με το δέμα σου μαζί είναι και το δικό μου δέμα, στο ίδιο κουτί, από 25/11 δεν κουνιέται λέμε...:mad:

το θεμα ειναι οτι ο υπαλληλος του ΕΛΤΑ που μιλησα μου ειπε οτι αυτο που βλεπουμε ειναι θεωρητικο..το πακετο λεει ταξιδευει ακομη απο Ολλανδια προς Ελλαδα κ περναει απο αρκετες χωρες...

ηθελα να ξερα με παπακι ερχεται ??

Γράφω εδώ για κάτι που διάβασα στο thread του Gearbest για να μην βγω offtopic εκεί. Αληθεύει ότι τα προϊόντα που έρχονται από την ευρωπαϊκή του αποθήκη έρχονται από την Ουγγαρία με τρένο; (!) Και ότι έχει κολλήσει τρένο στα Σκόπια από 18/11 λόγω προσφύγων; Ένα δέμα μου κατευθύνεται τώρα από Αγγλία για Ουγγαρία και μετά για εδώ. Να το κλαίω;

Γράφω εδώ για κάτι που διάβασα στο thread του Gearbest για να μην βγω offtopic εκεί. Αληθεύει ότι τα προϊόντα που έρχονται από την ευρωπαϊκή του αποθήκη έρχονται από την Ουγγαρία με τρένο; (!) Και ότι έχει κολλήσει τρένο στα Σκόπια από 18/11 λόγω προσφύγων; Ένα δέμα μου κατευθύνεται τώρα από Αγγλία για Ουγγαρία και μετά για εδώ. Να το κλαίω;

και εγώ στην ίδια κατάσταση είμαι.

Καλό θα ήταν να ανοιχτεί ένα θέμα με τους "παθόντες" του GEARBEST "EU WAREHOUSE"+HUNGARY POST για να έχουμε καλύτερη ενημέρωση.

Εγώ έστειλα ενα μνμ εχτες στην hu post να με ενημερώσει πως έρχονται τα δέματα και γιατι καθυστερεί.

θα ενημερώσω.

το θεμα ειναι οτι ο υπαλληλος του ΕΛΤΑ που μιλησα μου ειπε οτι αυτο που βλεπουμε ειναι θεωρητικο..το πακετο λεει ταξιδευει ακομη απο Ολλανδια προς Ελλαδα κ περναει απο αρκετες χωρες...

ηθελα να ξερα με παπακι ερχεται ??

παιδια σε καποιους απο μας ειναι κολλημενο απ τις 17/11. ελπιζω να μην εχετε την ιδια τυχη.

Λοιπόν, αυτό δεν μου έχει ξανατύχει...

Αφού έκατσε 5 μέρες στο Κέντρο Διαλογής Αττικής χωρίς να γίνει τίποτα, σήμερα μου εμφανίζει "ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ" !!! :wacko:

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 27-11-2015 12:36 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 27-11-2015 15:36 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 27-11-2015 17:36 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 03-12-2015 10:01 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

Τι εννοεί ο ποιητής; Ξαναγυρνάει Κίνα; Τι πίνουν και δεν μας δίνουν; :blink:

Λοιπόν, αυτό δεν μου έχει ξανατύχει...

Αφού έκατσε 5 μέρες στο Κέντρο Διαλογής Αττικής χωρίς να γίνει τίποτα, σήμερα μου εμφανίζει "ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ" !!! :wacko:

Τι εννοεί ο ποιητής; Ξαναγυρνάει Κίνα; Τι πίνουν και δεν μας δίνουν; :blink:

Πάρε τηλέφωνο ΕΛΤΑ να το προλάβεις μπας και...

Πάρε τηλέφωνο ΕΛΤΑ να το προλάβεις μπας και...

Εμ το τηλεφωνικό κέντρο είναι κλειστό, λόγω απεργίας. Θα περιμένω να δω τι θα γίνει...

Εμ το τηλεφωνικό κέντρο είναι κλειστό, λόγω απεργίας. Θα περιμένω να δω τι θα γίνει...

Αύριο τότε μην το ξεχάσεις για να μην μπλέκεις.