akis8607 Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Boys καλημερα Σκεφτομαι να παραγγειλω ενα ταμπλετακι απο ΑλιΕξπρες (Κινα) και ο πωλητης το δινει με free shipping, με DHL και Singapore Post. Εννοειται πως το DHL θαρθει πολυ πιο γρηγορα. Ποιον τροπο λετε να προτιμησω, το DHL δεν εχει καποιο ρισκο? (Ξερετε τι εννοω..). Ευχαριστω οχι καποιο ρισκο ειναι 100% σιγουρο τελωνειο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paularas Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 όπα τώρα το είδα. dhl από κίνα = 100% τελωνείο. όπου δεν είναι πολλά λόγω αξίας αλλά τα έξοδα της dhl και τα έξοδα του τελώνη που πονάνε. 10000 φορές πάρε το απο ελλάδα εάν είναι 1 Παράθεση KILL THE BEST AND F_U_C_K THE REST http://www.bmwworld.com/images/cars/3er/compact/6677_200.jpg BMW COMPACT M/// PACK AC SCHNITZER D&W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2flu Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Καλημέρα. Θα ήθελα τα φώτα σας αν καποιος γνωρίζει, περιμένω ένα δέμα απο Κίνα (ebay) του οποίο το tracking είναι RK239611560CN. Στο tracking των ΕΛΤΑ μου βγάζει μόνο το "ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 17-10-2015 16:11 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ". Στο trackitonline.ru βγάζει ότι από 27 Οκτ έχερι φύγει απο Κίνα και μου φαίνεται περίεργο γιατί έχουν περάσει 17 ημέρες και ακόμα να φτάσει Ελλάδα. Παραθέτω και τις σχετικές φωτογραφίες. Ευχαριστώ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrelosEisai Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Εγω θελω να παρω απο vickmall το Letv le 1s και εχει Singapore post και NL post. Μου ειπαν καλυτερα να διαλεξω Singapore post αλλα το θεμα ειναι θα πληρωσω επιπλεον στο τελωνειο η οχι?? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Εγω θελω να παρω απο vickmall το Letv le 1s και εχει Singapore post και NL post. Μου ειπαν καλυτερα να διαλεξω Singapore post αλλα το θεμα ειναι θα πληρωσω επιπλεον στο τελωνειο η οχι?? Κάνε αυτό που σου λένε. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Καλημέρα. Θα ήθελα τα φώτα σας αν καποιος γνωρίζει, περιμένω ένα δέμα απο Κίνα (ebay) του οποίο το tracking είναι RK239611560CN. Στο tracking των ΕΛΤΑ μου βγάζει μόνο το "ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 17-10-2015 16:11 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ". Στο trackitonline.ru βγάζει ότι από 27 Οκτ έχερι φύγει απο Κίνα και μου φαίνεται περίεργο γιατί έχουν περάσει 17 ημέρες και ακόμα να φτάσει Ελλάδα. Παραθέτω και τις σχετικές φωτογραφίες. Ευχαριστώ. Αν διάβασες τον οδηγο στην πρώτη σελίδα τα δέματα απο κινα μπορεί να κάνουν μεχρι και 60 μερες!Μην θέλουμε να έρχεται σε 10 και 15 μερες το δέμα.Έτσι γεμίζουμε τσάμπα τόσες σελίδες στο θέμα. Φιλικά πάντα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Αν διάβασες τον οδηγο στην πρώτη σελίδα τα δέματα απο κινα μπορεί να κάνουν μεχρι και 60 μερες!Μην θέλουμε να έρχεται σε 10 και 15 μερες το δέμα.Έτσι γεμίζουμε τσάμπα τόσες σελίδες στο θέμα. Φιλικά πάντα! :) Και εγώ θα είχα αρχίσει να ανησυχώ αν ήμουν στη θέση του φίλου. Κοντεύει τις 30 μέρες απο την πρώτη κίνηση του tracking, είναι αρκετές για αυτή την περίοδο. Δε λέω οτι το πακέτο έχει χαθεί, απλά έχει αργήσει παραπάνω απο το αναμενόμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Και εγώ θα είχα αρχίσει να ανησυχώ αν ήμουν στη θέση του φίλου. Κοντεύει τις 30 μέρες απο την πρώτη κίνηση του tracking, είναι αρκετές για αυτή την περίοδο. Δε λέω οτι το πακέτο έχει χαθεί, απλά έχει αργήσει παραπάνω απο το αναμενόμενο. Τα δέματα με το ταχυδρομείο κίνας μένουν σε αυτήν την κίνηση εως ότου σκαναριστούν και στην ελλάδα ( τουλάχιστον καμιά δεκαριά που χω κάνει έτσι έχει γίνει ) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Ακριβώς το ίδιο συνέβη και σε μένα. Ενημέρωσα Pandawill & Singpost, η απάντηση απο τους τελευταίους ήταν: Thank you for you email of 31 October 2015 regarding the Registered mail RF355924...SG. Please be informed that we would request you once to coordinate with the sender to confirm that where he has sent the item. Please be informed that after your confirmation we would be raising an investigation to retrieve your item and send it to you. For further assistance, you may call us at 1605 or visit http://www.singpost.com.sg Yours Sincerely Gowri (Ms) Customer Care Μήπως το δέμα σου είχε μέσα κινητό VKworld; Ναι. Το vkworld έχει. Δε νομίζω να είναι τυχαίο. Θα στείλω και γω μήνυμα στη SP Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Παιδιά παρήγγειλα 1 Νοεμβρίου μια συσκευή από Gearbest και όπως με ενημέρωσαν με mail εστάλη με Belgium Post και tracking number BLVS1376360000098442. Ο συγκεκριμένος αριθμός δεν αναγνωρίζεται από το σύστημα των ΕΛΤΑ και το καλύτερο που έχω καταφέρει να βρώ είναι στο trackitonline το παρακάτω. http://s8.postimg.org/4l8mn3tqp/tracking.jpg Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να βρω πού τελικά βρίσκεται το δέμα μου ή τέλοσπάντων αν είναι όλα οκ με την παραγγελία μου; Αρχίζω να αγχώνομαι λόγω του περίεργου tracking number. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να βρω πού τελικά βρίσκεται το δέμα μου ή τέλοσπάντων αν είναι όλα οκ με την παραγγελία μου; Αρχίζω να αγχώνομαι λόγω του περίεργου tracking number. To πακέτο είναι στο δρόμο για το Βέλγιο. Σύμφωνα με το σχεδιάγραμμα, απο εκεί θα φύγει για τον τελικό προορισμό (ελπίζω το σπίτι σου :)) http://track.bpost.be/btr/web/#/search?itemCode=BLVS1376360000098442&lang=en Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Έλεος με αυτά τα ΕΛΤΑ.Κι εγώ απο 9/11 κολλημένος.δεν είναι δυνατόν,να έρχεται απο την άλλη άκρη της γης σε λιγότερο απο 10 μέρες,και να είναι ολόκληρη εβδομάδα (πάμε για Δευτέρα τώρα) κολλημένο Ελ.Βενιζέλο.το ξύσιμο τους,πάει σύννεφο. 1 Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkou Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Έλεος με αυτά τα ΕΛΤΑ.Κι εγώ απο 9/11 κολλημένος.δεν είναι δυνατόν,να έρχεται απο την άλλη άκρη της γης σε λιγότερο απο 10 μέρες,και να είναι ολόκληρη εβδομάδα (πάμε για Δευτέρα τώρα) κολλημένο Ελ.Βενιζέλο.το ξύσιμο τους,πάει σύννεφο. Τα ιδια και μενα.Ελπιζω αυριο ή Δευτερα να τα σκαναρουν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Η αποστολή από Κίνα ειναι και πολύ θεμα τυχης.Δύο παραγγελίες 25/10 από το ίδιο κατάστημα με China post,εμφανίστηκαν στο tracking των ΕΛΤΑ την ίδια μερα. Την πρώτη την παρέλαβα τη Δευτέρα 9/11 η άλλη παραμένει κολλημένη . 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Έχει κολλήσει κανείς απο της 9 του μήνα συγκεκριμένα ; ( απο οποιοδήποτε ταχυδρομείο ) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 (edited) Έχει κολλήσει κανείς απο της 9 του μήνα συγκεκριμένα ; ( απο οποιοδήποτε ταχυδρομείο ) 8001182000 αύριο όλοι όσοι είμαστε κολλημένοι απο 9/11 αλλά και γενικά,τηλ.για παράπονα στα κεντρικά των ΕΛΤΑ για να τους τα πούμε ωραία και καλά.. Edited November 15, 2015 by Vasileios26 1 Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkou Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Έχει κολλήσει κανείς απο της 9 του μήνα συγκεκριμένα ; ( απο οποιοδήποτε ταχυδρομείο ) Αυριο πρωι πρωι θα παρω τηλεφωνο.Ελεος εκανε 5 μερες να ερθει απο Κινα και ειναι κολλημενο μια εβδομαδα στο αεροδρομιο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 και εγω κολημενος απο 2 του μηνος... και τηλεφωνο να τους παρετε .... :rolleyes: αυτοι παλι ... :baby: Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 και εγω κολημενος απο 2 του μηνος... και τηλεφωνο να τους παρετε .... :rolleyes: αυτοι παλι ... :baby: Καλα... Παρτε πολλοι τηλεφωνα να αρχισουν να σκαλιζουν τα δεματα να σας δω να σταζετε εξτρα ευρω για ΦΠΑ/εκτελωνισμους..... ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕ Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paularas Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 και εμενα απο τις 9 εκει... και μάλιστα όχι ένα αλλα 2 διαφορετικα κάθονται και με περιμένουν. και να τους παρουμε τηλεφωνο να τους πουμε τι? άντε δουλέψτε να έρθουν στα χέρια μας? θελω να πιστευω ότι αυτην την εβδομαδα θα πάρουν μπρος και θα αρχίσουν να τα περνανε 1 Παράθεση KILL THE BEST AND F_U_C_K THE REST http://www.bmwworld.com/images/cars/3er/compact/6677_200.jpg BMW COMPACT M/// PACK AC SCHNITZER D&W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 8001182000 αύριο όλοι όσοι είμαστε κολλημένοι απο 9/11 αλλά και γενικά,τηλ.για παράπονα στα κεντρικά των ΕΛΤΑ για να τους τα πούμε ωραία και καλά.. Εγω θα ελεγα να λοιπουν τετοιου ειδους προτροπες..και γω απο τοτε κολλημενος ειμαι με δεμα απο το Vickmall..και τις αλλες φορες εκανε 7-8 μερες να ξεκολλησει..λιγο υπομονη ρε παιδια..δεν ειναι νυφη που θα την χασετε...δικο σας ειναι και δε σας το παιρνει κανεις.....μην εχουμε παρατραγουδα οπως λεει και ο φιλος ποιο πανω.. Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 8001182000 αύριο όλοι όσοι είμαστε κολλημένοι απο 9/11 αλλά και γενικά,τηλ.για παράπονα στα κεντρικά των ΕΛΤΑ για να τους τα πούμε ωραία και καλά.. Απο 9/11 δεν ειστε κολλημενοι, ανυπομονοι ειστε, και αν νομιζεις οτι με το να τους παρεις τηλεφωνο και να τους σπας τα :X :X :X θα φερεις αποτελεσμα, το πολυ πολυ να σου πουνε οτι υπαρχουν και οι courier. Υπομονη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Καλα... Παρτε πολλοι τηλεφωνα να αρχισουν να σκαλιζουν τα δεματα να σας δω να σταζετε εξτρα ευρω για ΦΠΑ/εκτελωνισμους..... ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕ Εγώ μιλησα.... Μην ξυνεστε στη γκλιτσα του Τσοπανη Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paularas Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 και τι ειπαν / πότε μίλησες? 1 Παράθεση KILL THE BEST AND F_U_C_K THE REST http://www.bmwworld.com/images/cars/3er/compact/6677_200.jpg BMW COMPACT M/// PACK AC SCHNITZER D&W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Καλα... Παρτε πολλοι τηλεφωνα να αρχισουν να σκαλιζουν τα δεματα να σας δω να σταζετε εξτρα ευρω για ΦΠΑ/εκτελωνισμους..... ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕ εμ,αυτο προσπαθουμε να δωσουμε να καταλαβουν καποιοι,αλλα... λιγο η ανυπομονησια , λιγο η μικρη ηλικια,δεν γινονται κατανοητα καποια πραματα. οταν παραγγελνουμε απο την αλλη μερια του κοσμου αυτο σημαινει = υπομονη ! Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts