testatos Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Στο τέλος η china post ιδιωτική μεταφορική θα γίνει! [ATTACH]62177[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris95 Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Δώσε tracking number για να τσεκάρουμε. RS247022653NL 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knkonnou Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 καλημερα. παρηγγειλα απο everbuying ενα κινητο και θα το στειλουν FLAT RATE SHIPPING. γνωριζει κανεις τι ειναι αυτο? ευχαριστω καποιος που να γνωριζει? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καποιος που να γνωριζει? ακυρο.απαντησε το google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos204 Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 καλησπερα παιδια,στης 29 Μαιου παρηγγειλα απο το vickmall ενα κινητο,μετα απο δυο ημερες μου εστειλε το tracking number (RF334271632SG),τσεκαροντας το ομως σε διαφορα site(singpost,17track,trackitonline),βλεπω οτι σαν destination country δειχει Αγγλια(GB) και δεν αναφερει πουθενα την Ελλαδα,ειναι απλα μια αεροπορικη μεταβαση Κινα-Αγγλια-Ελλαδα?Η εχει γινει καποιο λαθος απο την μεταφορικη(singpost) σαν τελικως προορισμος την Αγγλια,υποψιν οτι στις photos που μου εστειλε το site με το κινητο ολα τα στοιχεια μου ειναι σωστα πανω στο πακετο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Ενόχλησε τους μήπως σου έδωσαν λάθος κωδικό Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 διάβασα τον οδηγό και θέλω να σταθώ στο κομμάτι του despute στο paypal. Εδώ δηλαδή "3. Το δέμα μου καθυστερεί και έχω πληρώσει με Paypal ή πιστωτική κάρτα. Υπομονή μέχρι το όριο (45 μέρες) που μας δίνει το Paypal από την ημερομηνία αγοράς, για να προσβάλουμε την αγορά. Κάνουμε dispute μέσα από το Paypal και ακολουθούμε τις οδηγίες του. Σε περίπτωση που αποφασίσουμε να το κάνουμε πέραν των 45 ημερών, είμαστε πλέον στα χέρια και στην καλή πίστη του πωλητή. Στην περίπτωση της πιστωτικής κάρτας, θα πρέπει να απευθυνθούμε στην τράπεζα, πριν να λήξει ο λογαριασμός που περιέχει τη συγκεκριμένη χρέωση." Δεν έχει αλλάξει το χρονικό όριο σε 180 μέρες? Επίσης περιμένω μια αποστολή και είναι στις 40 μέρες, στέλνω στο κατάστημα και δεν απαντά. Να ανοίξω ή να μην ανοίξω case στο paypal? και αν ναι πότε? Ευχαριστώ! edit έχω tracking - UF420578672SE αλλά δείχνει ότι είναι κολλημένο κάπου (sweeden post) δεν ανανεώνεται μάλλον. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megaklis Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Επιτέλους ξεκόλισε στο tracking number και λέει τώρα The item is on transport to the country of destination αυτό σημαίνει ότι έχει φτάσει ελλάδα ; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Επιτέλους ξεκόλισε στο tracking number και λέει τώρα The item is on transport to the country of destination αυτό σημαίνει ότι έχει φτάσει ελλάδα ; Τώρα ταξιδεύει για ελλάδα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megaklis Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Τώρα ταξιδεύει για ελλάδα. Α οκ ευχαριστω ε λογικα αυριο θα εχει φτασει ελλαδα και μεχρι την επομενη εβδομαδα θα το εχω παραλαβειυπολογιζω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 διάβασα τον οδηγό και θέλω να σταθώ στο κομμάτι του despute στο paypal. Εδώ δηλαδή "3. Το δέμα μου καθυστερεί και έχω πληρώσει με Paypal ή πιστωτική κάρτα. Υπομονή μέχρι το όριο (45 μέρες) που μας δίνει το Paypal από την ημερομηνία αγοράς, για να προσβάλουμε την αγορά. Κάνουμε dispute μέσα από το Paypal και ακολουθούμε τις οδηγίες του. Σε περίπτωση που αποφασίσουμε να το κάνουμε πέραν των 45 ημερών, είμαστε πλέον στα χέρια και στην καλή πίστη του πωλητή. Στην περίπτωση της πιστωτικής κάρτας, θα πρέπει να απευθυνθούμε στην τράπεζα, πριν να λήξει ο λογαριασμός που περιέχει τη συγκεκριμένη χρέωση." Δεν έχει αλλάξει το χρονικό όριο σε 180 μέρες? Επίσης περιμένω μια αποστολή και είναι στις 40 μέρες, στέλνω στο κατάστημα και δεν απαντά. Να ανοίξω ή να μην ανοίξω case στο paypal? και αν ναι πότε? Ευχαριστώ! edit έχω tracking - UF420578672SE αλλά δείχνει ότι είναι κολλημένο κάπου (sweeden post) δεν ανανεώνεται μάλλον. Όλα όσα λες είναι άνευ ουσίας, το όριο γιά dispute είναι 180 ημέρες, οπότε δεν ισχύει τίποτα από τα υπόλοιπα....:) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Όλα όσα λες είναι άνευ ουσίας, το όριο γιά dispute είναι 180 ημέρες, οπότε δεν ισχύει τίποτα από τα υπόλοιπα....:) άρα δίνεται το δικαίωμα στο κατάστημα να στείλει ένα αντικείμενο μέσα σε έξι μήνες? πολύ μεγάλο όριο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Συνήθως τα καταστήματα δίνουν κάποιο χρονικό περιθώριο, εάν δείς ότι δεν έρχεται μέσα σε 50 ημέρες από την αποστολή, κάνε dispute, δεν είπα ότι πρέπει να περιμένεις 6 μήνες ... Απλώς δεν ξέρω εάν σε περίπτωση που το παραλάβεις εκ των υστέρων άν έχεις δικαίωμα να κάνεις 2η φορά dispute σε περίπτωση που το αντικείμενο έχει πρόβλημα. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris95 Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 δειτε λιγο τι γινετε και με το δεμα μου, εχω αρχισει να ανησυχω. RS247022653NL 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Α οκ ευχαριστω ε λογικα αυριο θα εχει φτασει ελλαδα και μεχρι την επομενη εβδομαδα θα το εχω παραλαβειυπολογιζω Νομίζω πως ναι από εβδομάδα θα το χεις,γιατί τελευταία υπάρχουν γρήγορες παραλαβές από πολλούς. Ελπίζω μόνο μην αρχίσουν πάλι τίποτα καθυστερήσεις γιατί σιγά σιγά όλο ένα και πλησιάζουν οι άδειες :rolleyes::happy: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megaklis Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Νομίζω πως ναι από εβδομάδα θα το χεις,γιατί τελευταία υπάρχουν γρήγορες παραλαβές από πολλούς. Ελπίζω μόνο μην αρχίσουν πάλι τίποτα καθυστερήσεις γιατί σιγά σιγά όλο ένα και πλησιάζουν οι άδειες :rolleyes::happy: Ας το ελπισω και εγω γιατι τωρα αρχες ιουλιου μπαινω φανταρος και οπως καταλαβαινεις δεν θα ειμαι εδω να το παραλαβω και δεν το ρισκαρω για αρχη να το παρω μαζι στο κεντρο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Ας το ελπισω και εγω γιατι τωρα αρχες ιουλιου μπαινω φανταρος και οπως καταλαβαινεις δεν θα ειμαι εδω να το παραλαβω και δεν το ρισκαρω για αρχη να το παρω μαζι στο κεντρο Άντε με το καλό να παραλάβουμε όλοι μας! και καλή θητεία:) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megaklis Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Άντε με το καλό να παραλάβουμε όλοι μας! και καλή θητεία:) Να σε καλά φίλε μου το ελπίζω να το παραλάβουν όλοι το δέμα τους γιατί βλέπω συνέχεια πολλά πάρα πολλά προβλήματα με τις εταιρείες... μου εχει τυχει παρα μα παρα πολλα δεματα απο το ebay να μην τα παρω ποτε... το καλο ειναι οτι εχω επιστροφη χρηματων ... αλλα ρε ****τω αυτη η καθυστερηση να μην υπηρχε καλο θα ηταν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cube8 Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Αν σε ένα απο αυτά τα στάδια η στην συνέχεια γράψει ΔΑΣΜΟΙ τότε....θα πληρώσεις αν δεν γράψει πουθενά τότε την γλίτωσες. ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 16-06-2015 08:03 ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 16-06-2015 08:59 ΕΛΛΑΔΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΥΕΔ) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 16-06-2015 11:56 ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΝΩ ΤΟΥΜΠΑΣ (Θ 43) 17-06-2015 08:30 ΑΝΩ ΤΟΥΜΠΑΣ (Θ 43) Άρα να κοιμάμαι ήσυχος; :p 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris95 Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 σας παρακαλω ρε παιδια, δειτε τι παιζει με την παραγγελια μου γτ απο τα ελτα με λενε κατι για αναζητηση και εχει αργησει πολυ. RS247022653NL 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkou Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 σας παρακαλω ρε παιδια, δειτε τι παιζει με την παραγγελια μου γτ απο τα ελτα με λενε κατι για αναζητηση και εχει αργησει πολυ. RS247022653NL ΑΠΟΣΤΟΛΗ RS247022653NL Κατάσταση Ημερομηνία Ώρα Περιοχή ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 21-05-2015 11:29 ΟΛΛΑΝΔΙΑ Φαινεται οτι ειναι Ολλανδια.Οντως εχει καθυστερησει πολυ.Μιλα με τον πωλητη να δεις τι εχει γινει(να ρωτησει το ολλανδικο ταχυδρομειο να ψαξει το δεμα) ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Sorry το πακετο σου ειναι Ελλαδα απο 25/05 στο αεροδρομιο.http://www.17track.net/en/result/post-details.shtml?nums=RS247022653NL 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris95 Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 απο τα ελτα με λενε ομως οτι δεν εχει ερθει ελλαδα και εχω τρελαθει, δεν ξερω ποιον να πιστεψω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Λογικό είναι. Τα ΕΛΤΑ δεν μπορούν να ξέρουν ότι έχει έρθει Ελλάδα εφόσον δεν έχει σκαναριστεί ακόμα το πακέτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris95 Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 παιζει να εχει χαθει το πακετο ή να το περιμενω? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Να το περιμένεις, θα σου έρθει κανονικά απλώς δεν είσαι στους τυχερούς που παρέλαβαν γρήγορα. Όχι ότι το δικό σου άργησε, 3 βδομάδες έχουν περάσει, μια χαρά είσαι. Αν δεν περάσει μήνας δεν θεωρείται ότι έχει αργήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Άλλη μια επιτυχία της china post! :):) [ATTACH]62214[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts