Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το ζήτημα δεν είναι αυτό.. είναι ότι όλη την "δουλειά" την κάνουν τα ΕΛΤΑ γιατί βάζουν επάνω στα δέματα την κίτρινη ετικέτα η οποία υποδεικνύει "αντικείμενα υψηλής αξίας" με αποτέλεσμα να είναι υποχρεωμένο να τα φορολογήσει το τελωνείο.

Οπότε, υπεύθυνη γιά την κατάσταση είναι η ΥΕΔ των ΕΛΤΑ και όχι το τελωνείο !!!!

ωραια,τοτε τα παραπονα στα ΕΛΤΑ,γιατι ολο αυτο προσθετει το λιγοτερο 10+ καθυστερηση στα δεματα μικρης αξιας,,στα υπολοιπα δυστυχως δεν γινετε να κανουμε κατι.

αν εχουμε και τα τηλεφωνα της ΥΕΔ ακομη καλυτερα

Edited by agligoros

• Απαντήσεις 43,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Προσωπικά τώρα τελευταία την μαντεια την έχω αφήσει. Χωρίς tracking number δεν έχει απαντήσεις. Μόνο εικασίες.

RS2124xxxxxNL

Να σημειωσω εβαλα Expedited Shipping στην παραγελια.

Edited by GreekDragon
Αλέξανδρος...:cool:

Προσωπικά τώρα τελευταία την μαντεια την έχω αφήσει. Χωρίς tracking number δεν έχει απαντήσεις. Μόνο εικασίες.

Ελα μου;τι εννοεις;

Το tracking number δωσε μας!

RS2124xxxxxNL

Να σημειωσω εβαλα Expedited Shipping στην παραγελια.

:confused::blink: τώρα έδωσες tracking number?:confused::blink::blink::blink:

:confused::blink: τώρα έδωσες tracking number?:confused::blink::blink::blink:

τελωνειο λεω...εχω ψαξει αλλα δεν εχει καταχωρηθει.να σημειωσω μενω σε χωριο οπου εχει μονο ΕΛΤΑ.

τελωνειο λεω...εχω ψαξει αλλα δεν εχει καταχωρηθει.να σημειωσω μενω σε χωριο οπου εχει μονο ΕΛΤΑ.

1. Δεν θα σου κλέψουμε το πακέτο

2. Δεν θα μάθουμε τα στοιχεία σου

3. ΑΜΑ ΔΕΝ ΔΩΣΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΤΡΑΚΙΝΓΚ μην περιμένεις απάντηση

Όσον αφορά το τελωνείο, δες τις νομοθεσίες που έχουν παρατεθεί εδώ σε προηγούμενες σελίδες και σε άλλο τοπικ πιο αναλυτικά.

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

εγω περιμενω απο αγορα στο εβαυ,πακετο απο κινα,η αποστολη με κινα ποστ,αλλα δεν εμφανιζεται.

το νουμερο αποστολησ ειναι αυτο...Rc77067579CN...

να πw ποσ το νουμερο μου το εδωσε μετα απο μεσολαβηση paypal.

Το tracking πρέπει να περιέχει 9 αριθμούς, στο δικό σου βλέπουμε 8.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Το tracking πρέπει να περιέχει 9 αριθμούς, στο δικό σου βλέπουμε 8.[/αυτον εχει στειλει.

απατεωνια μου μυριζει.

Ξαναζήτα τον σωστό... Για να τσεκάρεις την ορθότητα του μπορείς να επισκεφτείς το http://tnv.nianios.gr διάβασε και αυτά που έχω γράψει εκεί.

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

τελικα απο οτι φαινετε μονο στα ελτα θεσσαλονικης εχει δημιουργηθει το προβλημα με το τελωνειο και απο την στιγμη που τα ιδια τα ελτα βαζουν το κιτρινο ταμπελακι για τελωνειο 2 ειναι τα συμπερασματα: η του υπαλληλου των ελτα του σφυριξαν κατι στο αυτι για το τι παιζει με τετοιου ειδους δεματα και αρχισε να βαζει τα ταμπελακια η εχουν παρει κανεναν καινουριο υπαλληλο 8μηνιτη και αρχισε να κολλαει παντου ταμπελακια!!!

Εγώ είμαι στη χειρότερη όλων σας....

Παρέλαβα την κινεζιά χαλασμένη... και μετά από φασαρία στο everbuying αποφάσισαν να μου στείλουν νέο...

Ε... αυτό το νέο έπεσε στην "φάκα" των τελωνειακών!!! Το δέμα για το οποίο εγώ ΔΕΝ πλήρωσα... και πιθανόν να γράφει πάνω Consumer Electronics Gift.........

τελικα απο οτι φαινετε μονο στα ελτα θεσσαλονικης εχει δημιουργηθει το προβλημα με το τελωνειο και απο την στιγμη που τα ιδια τα ελτα βαζουν το κιτρινο ταμπελακι για τελωνειο 2 ειναι τα συμπερασματα: η του υπαλληλου των ελτα του σφυριξαν κατι στο αυτι για το τι παιζει με τετοιου ειδους δεματα και αρχισε να βαζει τα ταμπελακια η εχουν παρει κανεναν καινουριο υπαλληλο 8μηνιτη και αρχισε να κολλαει παντου ταμπελακια!!!

Πρέπει να κατέβηκαν από το ΥΕΔ και να τον φάπωσαν τον νέο, γιατί τα χτεσινά τα δικά μου τα ψιλολόγια με NL Post, δεν είχαν κίτρινα αυτοκόλλητα, πέρασαν αέρα...

Πως ξέρουν οι τελωνειακοί οτι τα πακέτα από NL Post είναι κινέζικα και όχι προερχόμενα από την Ολλανδία (κανένας φόρος); Δεν αναγράφεται στα πακέτα αυτά καμία κινέζικη λέξη..

Γι΄αυτό τον λόγο παραγγέλνουμε με αποστολή NL Post!! ;)

Πως ξέρουν οι τελωνειακοί οτι τα πακέτα από NL Post είναι κινέζικα και όχι προερχόμενα από την Ολλανδία (κανένας φόρος); Δεν αναγράφεται στα πακέτα αυτά καμία κινέζικη λέξη..

Λογικά παραδίδονται και παραστατικά για την προέλευση το πακέτων, δεν νομίζω να μυρίζουν τα νύχια τους... :worry::blink:

Περίμενα δέμα από Κίνα το οποίο έφτασε μέχρι το ταχυδρομείο της γειτονιάς μου και επιστράφηκε την ίδια μέρα στο κέντρο διαλογής Αττικής (Αεροδρόμιο) λόγω ελλιπών στοιχείων παραλήπτη. Όταν είδα το tracking πήγα στο ταχυδρομείο όπου και μου είπαν ότι το δέμα δεν είχε τα σωστά στοιχεία μου (Σωστό όνομα και αριθμό δρόμου) και επιστράφηκε στο Αεροδρόμιο. Μου έδωσαν κάποια τηλέφωνα να επικοινωνήσω με το εκεί κέντρο, αλλά σιγά μην απαντούν.Ο πωλητής μου έστειλε αντίγραφο της ετικέτας που είχε βάλει πάνω στο δέμα, όπου όλα τα στοιχεία μου είναι σωστά. Έχει μέχρι και το τηλέφωνό μου. Πιθανών η ετικέτα να είχε σκιστεί μερικώς.Ο πωλητής μου λέει να περιμένω να παραλάβει και να μου ξαναστείλει το δέμα. Δηλαδή κανένα τρίμηνο.Του πρότεινα να μου στείλει νέο δέμα μόλις δει ότι το δέμα αναχωρεί από Ελλάδα και δεν απάντησε ποτέ.Η αξία είναι μικρή (25€) αλλά δεν μπορώ να περιμένω τρεις μήνες, και ούτε έχω βρει το συγκεκριμένο αντικείμενο (ένας διακόπτης αυτοκινήτου είναι) από άλλον πωλητή.

Η αγορά έγινε μέσω ebay και η πληρωμή με paypal.

Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω με τα ΕΛΤΑ ώστε να μπλοκάρω το δέμα και να μη φύγει πίσω;

Πως με συμβουλεύετε να κινηθώ;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ RG139976681CN

Κατάσταση Ημερομηνία Ώρα Περιοχή

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 05-03-2015 19:15 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 21-03-2015 09:56 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 26-03-2015 09:31 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 30-03-2015 20:50 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΦΙΞΗ ΣΕ Μ.Δ. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ 31-03-2015 06:23 Μ.Δ. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 31-03-2015 07:06 Μ.Δ. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ ΑΠΟ ΕΛΤΑ 31-03-2015 07:48 Μ.Δ. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

ΕΛΛΕΙΠΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ 31-03-2015 07:48 Μ.Δ. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Μ.. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ 31-03-2015 11:38 Μ.. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 31-03-2015 20:12 ΚΕΝΤΡΟ ΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

:innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil:

Έχουν κωδικούς, εάν ήταν όπως πιστεύεις, όλα αφορολόγητα θα έμπαιναν στην ΕΕ εάν τα έστελναν με τις ευρωπαϊκές εταιρείες που εδρεύουν στην Κίνα ..

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Περναω τελωνειο;Παραγειλα απο Gearbest το Mlais M9 στα 70 ευρω και μου ειπαν θα σταλθει με Netherland Posts..ελαβα το κωδικο αλλα δεν υπαρχει ακομα.

http://i.imgur.com/8OKtzQj.jpg

Εγώ σήμερα παρέλαβα κινητό απο gearbest με ολλανδικό για Θεσ-νίκη, αλλά για κάποιο λόγο γλίτωσα το τελωνείο

1. Δεν θα σου κλέψουμε το πακέτο

2. Δεν θα μάθουμε τα στοιχεία σου

3. ΑΜΑ ΔΕΝ ΔΩΣΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΤΡΑΚΙΝΓΚ μην περιμένεις απάντηση

Όσον αφορά το τελωνείο, δες τις νομοθεσίες που έχουν παρατεθεί εδώ σε προηγούμενες σελίδες και σε άλλο τοπικ πιο αναλυτικά.

Ελαβα μηνυμα απο την Ολλανδια παρεμπιτοντως και μου ειπαν οτι το δεμα αυτο που ερχεται για μενα αναγραφει τιμη 26 δολλαρια και μας ερχεται απο κινα και θα ανανεωθει ο κωδικος στα επομενα 24ωρα.

Τι τρεχει ρε παιδες; γιατι 26;Απατη; τα κανουν 96 δολλαρια αυτα που πηρα δηλαδη88 ευρω.

Edited by GreekDragon

Και εγώ σήμερα απο Gearbest χωρίς τελωνείο με SG Post.Είχε κολλήσει Αθήνα απο 22 του μήνα.Χθες Θεσσαλονίκη και σήμερα Φλωρινα.

Ελαβα μηνυμα απο την Ολλανδια παρεμπιτοντως και μου ειπαν οτι το δεμα αυτο που ερχεται για μενα αναγραφει τιμη 26 δολλαρια και μας ερχεται απο κινα και θα ανανεωθει ο κωδικος στα επομενα 24ωρα.

Τι τρεχει ρε παιδες; γιατι 26;Απατη; τα κανουν 96 δολλαρια αυτα που πηρα δηλαδη88 ευρω.

Έχεις παραγγείλει ξανά φίλε μου;;; :)

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Απλά περιμένουμε τώρα.

Αν προχωρήσουν όλα κανονικά θα τα έχουμε πριν το πάσχα.

Xiaomi Redmi Note 4x - Lenovo Yoga Tablet 3 850 F - Lenovo A806 - Lenovo A820 - LG Optimus L5