Jump to content

snpa3

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About snpa3

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

snpa3's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καλησπερα κι απο μενα εγω πηρα το redmi note 4, Πολυ καλο και γρηγορο.. ερωτηση:επειδη μου επεσε κατω και ραγισε η οθονη, δεν το εχω ασφαλισει και το πηρα απο σκρουτζομαγαζο πριν 10 μερες, ξερει κανεις που μπορω να απευθυνθω (εκτος απο το καταστημα που το αγορασα) για να φτιξω την οθονη του? ευχαριστω!
  2. για μενα παει αυτο να υποθεσω? ευχαριστω!
  3. αληθεια κατι παρεμφερες του Coolpad F1 υπάρχει? Γιατι κι εμενα εχει αρχισει να τα φτυνει σιγα σιγα.. σχεδον 3 χρονια κρατησε... ξερει κανεις κατι παρόμοιο? και στα ιδια λεφτα 120 euros αντε λιγο παραπανω?ευχαριστω
  4. Καλησπερα κι απο εμενα.. Μια ερωτηση ηθελα να κανω και μακαρι καποιος να με βοηθησει γιατι εχω τρελαθει και δεν βγαζω ακρη.. αγορασα κινητο απο κινα το εκαναν root και του εγκατεστησαν το Multi language..το θεμα ειναι τωρα οτι στις ελληνικες τονισμενες λεξεις και γραμματα οπως το "ς" ή το "ξ" τα εμφανιζει με ενα τετραγωνάκι μικρο, όχι μονο στα μηνυματα αλλα και στα εικονιδια του menu. Ξερει κανεις πως και εαν διορθωνεται αυτο? Ευχαριστω εκ των προτερων..
  5. χμ... πρεπει να δωσεις ολο το number...δεν ειναι κακο ουτε μαθαινουμε τα στοιχεια σου..so...
  6. snpa3

    Cubot X9

    Ευτηχως που το ειδα αυτο φιλε γιατι ετοιμαζομουν να παρω κι εγω απο αυτους! Παντως, ανεξαρτητα απο το εαν καποιοι τα εχουν παρει στην τιμη που λενε απο το Gearbest, σημασια εχει απο τη στιγμη που υπαρχει αυτη η δικλιδα με το χαμηλο δηλωθεν ποσο και ειδαν οτι δεν τους ειπε τποτα, επρεπε απο μονοι τους να τον "φτιαξουν".. τραγικο aftersales παντως απο αυτους.. εγινε η στραβη, Ο.Κ. εκανε λαθος ο Mitsos1311 αυτοι απο πλευρας τους ομως επρεπε να του πουν κατι... τεσπα κι εγω δεν ηξερα και ενα αλλο καταστημα με προστατεψε και με ενημερωσαν(vickmall)! Anyway γενικα αυτα δεν πρεπει να συμβαινουν.. απλα ξενερωνουν τον κοσμο. Υπομονη φιλε! απο δω και περα θα προσεχεις τουλαχιστον!
×
×
  • Create New...