Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από 30/7 μου γράφει

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS) 30-07-2014 19:20 ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS)

που μπορώ να απευθυνθώ να δω τι γίνεται;

Ρητορική ερώτηση;

Στα ΕΛΤΑ-COURRIER.

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

• Απαντήσεις 43,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 17-07-2014 13:49 IPS

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 01-08-2014 06:27 IPS

Μέχρι την Παρασκευή θα το έχω στα χέρια μου??? Τι λέτε.... (Δεν τολμώ να ποντάρω βεβαια!!!!!!!!!!!)

(Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3,

(Samsung Galaxy Tab Pro 8,4)

Ρητορική ερώτηση;

Στα ΕΛΤΑ-COURRIER.

Όχι απλά έλεγα μήπως πρέπει να πάρω στο τελωνείο.

Πολλές μέρες δεν είναι η είναι η ιδέα μου; :wacko:

Όχι απλά έλεγα μήπως πρέπει να πάρω στο τελωνείο.

Πολλές μέρες δεν είναι η είναι η ιδέα μου; :wacko:

Περίμενε λίγο, μεσολάβησε και Σαββατοκύριακο .... πολύ λίγες είναι οι ημέρες

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 17-07-2014 13:49 IPS

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 01-08-2014 06:27 IPS

Μέχρι την Παρασκευή θα το έχω στα χέρια μου??? Τι λέτε.... (Δεν τολμώ να ποντάρω βεβαια!!!!!!!!!!!)

Η λογική λέει ότι κατά 99% θα το χεις :)

Να ρωτήσω κάτι άλλο.Θέλω να παραγγείλω από bangood ένα power bank της xiaomi.Έχει επιλογή για ολλανδικά ταχυδρομεία χωρίς tracking με χρόνο παράδοσης 3-7 μέρες.Κάνει όντως 7 μέρες ή θα περιμένω κανά μήνα;

παρέλαβα και εγώ σήμερα τελικά :D

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 17-07-2014 13:50 IPS

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 01-08-2014 07:15 IPS

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 03-08-2014 23:28 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 04-08-2014 08:16 Μ.Δ. ΡΟΔΟΥ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Μ.Δ. ΡΟΔΟΥ 04-08-2014 08:19 Μ.Δ. ΡΟΔΟΥ

Με το ολλανδικό ταχυδρομείο τι εμπειρίες έχουμε από ταχύτητα και τελωνεία κτλ; Να το προτιμάω σε σχέση με Σιγκαπούρης;

Να ρωτήσω κάτι άλλο.Θέλω να παραγγείλω από bangood ένα power bank της xiaomi.Έχει επιλογή για ολλανδικά ταχυδρομεία χωρίς tracking με χρόνο παράδοσης 3-7 μέρες.Κάνει όντως 7 μέρες ή θα περιμένω κανά μήνα;

Μια φορά που πήρα, έκανε γύρω στις 15 μέρες, σίγουρα πάντως πιο γρήγορα από το απλό ταχυδρομείο αλλά όχι και 7 μέρες, ούτε με courier δεν έρχεται τόσο γρήγορα. Πάντως αν βιάζεσαι το συγκεκριμένο site έχει και αποθήκες στο ΗΒ. Αν το έχουν εκεί θα έρθει σίγουρα σε μια βδομάδα, αλλά θα είναι και ακριβότερο.

Ρε παιδιά παρήγγειλα χθες κινητό από vickmall και έβαλα σήμερα το tracking number στο singpost και λέει received from customer. Τι εννοεί; Συγγνώμη αν έχει ξαναερωτηθεί.

Ναι μάλλον το στείλαν το πακετάκι με τον επιταχυντή σωματιδίων του CERN.

Customer ειναι ο αποστολέας του πακέτου

Εκανα claim για αγορά απο Κίνα και έδωσε στο paypal ενα tracking number του τύπου Α0000ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ.

Το έψαξα λίγο στο google και το μόνο στοιχείο που βρήκα είναι αυτή η σελίδα http://www.flytexpress.com/Index.aspx?language=en-us όπου βάζοντας τον αριθμό, τα μόνα στοιχεία που δίνει είναι ημερομηνία αποστολής, το Ονομα του παραλήπτη και την Χώρα.

Τι σόι tracking number είναι αυτό; Εμένα μέχρι τώρα δεν μου είχαν δώσει τίποτα.

Customer ειναι ο αποστολέας του πακέτου

Ναι κάτι κατάλαβα, μπήκα και στο τράκινγκ των ΕΛ.ΤΑ. και είδα κλείσιμο IPS. Ευχαριστώ.

Διάβασε το πρωτο ποστ και θα μάθεις πολλά περισότερα!

Το διάβασα σχεδόν όλο, απλά τo συγκεκριμένο μήνυμα δεν αναγραφόταν πουθενά και είχα και αμφιβολίες και για το αν έψαχνα σωστά το tracking number.

Ρε παιδιά παρήγγειλα χθες κινητό από vickmall και έβαλα σήμερα το tracking number στο singpost και λέει received from customer. Τι εννοεί; Συγγνώμη αν έχει ξαναερωτηθεί.

Διάβασε τον οδηγό φίλε μου, σημαίνει ότι παρέλαβαν το δέμα από τον πωλητή, αυτόν θεωρούν "πελάτη' τα ταχυδρομεία, όχι τον παραλήπτη ... :)

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Το διάβασα σχεδόν όλο, απλά τo συγκεκριμένο μήνυμα δεν αναγραφόταν πουθενά και είχα και αμφιβολίες και για το αν έψαχνα σωστά το tracking number.

Κοίτα, μην λέμε και ότι θέλουμε

·Ταχυδρομείο Σιγκαπούρης (Singapore Post)

Received from customer...Σημαίνει πως το πακέτο παραδώθηκε στο ταχυδρομείο από την εταιρεία αποστολών/αποστολέα

Εντοπισμός στην Ελλάδα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ/ Receive Item From Customer...Το πακέτο παραληφθηκε από τον αποστολέα στο ταχυδρομείο της χώρας αποστολής

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Κοίτα, μην λέμε και ότι θέλουμε

Ε δικό μου το λάθος, απλά εδώ που το διάβασα δεν το λέει και δεν είμαι σίγουρος αν και σ' αυτό το θρέντ το έλεγε πριν την τελευταία επεξεργασία του πρώτου ποστ.

Edited by sevsp

Ε δικό μου το λάθος, απλά εδώ που το διάβασα δεν το λέει και δεν είμαι σίγουρος αν και σ' αυτό το θρέντ το έλεγε πριν την τελευταία επεξεργασία του πρώτου ποστ.

Είναι έτσι γραμμένο εδώ και μήνες, επίσης είναι γραμμένο και στο link που έδωσες στο senction των ΕΛΤΑ :rolleyes:

Γεια σας παιδια. Εχω ενα προβλημα και θα ηθελα να σας το ανεφερω, αν γνωριζει καποιος να με βοηθησει.

Εκανα αγορα απο 1949deal δυο συσκευες iocean x7. Σημερα το πρωι παρελαβα την αποστολη με ανοιχτο το κουτι και σπασμενη την οθονη. Τι κανω σε αυτην τη περισπτωση?

Που μπορω να βρω την πληρωμη μου στο paypal?

Εχει αντιμετωισει κανεις κατι παρομοιο?

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Με China post απο aliexpress ξερουμε ποσες μερες κανει περιπου;
20-30 μέρες περίπου.

Γεια σας παιδια. Εχω ενα προβλημα και θα ηθελα να σας το ανεφερω, αν γνωριζει καποιος να με βοηθησει.

Εκανα αγορα απο 1949deal δυο συσκευες iocean x7. Σημερα το πρωι παρελαβα την αποστολη με ανοιχτο το κουτι και σπασμενη την οθονη. Τι κανω σε αυτην τη περισπτωση?

Που μπορω να βρω την πληρωμη μου στο paypal?

Εχει αντιμετωισει κανεις κατι παρομοιο?

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Αρχικά στείλε ένα email στο 1949deal ή γράψε σε αυτό το topic όπου είναι του 1949deal.

Για να βρείς την πληρωμή σου στο paypal μπαίνεις στο paypal.com και μόλις συνδεθείς σου βγάζει τις πληρωμές σου.Όμως για να είσαι καλυμμένος άνοιξε ενα dispute στο paypal.Για να ανοίξεις dispute,πρέπει να βρείς την πληρωμή σου,μόλις τη βρείς πατάς details και πας τέρμα κάτω και θα συναντήσεις το Resolution Centre όπου και θα πατήσεις,και θα πατήσεις item dispute,και κάπου εκεί θα σου βγάλει για να γράψεις το πρόβλημα σου.

Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray

Καταρχην ευχαριστω για την απαντηση σου!

Εστειλα mail , περιμενω να μου απαντησουν. Θα μπω paypal να κανω αυτο που ειπες.

Υπαρχει περισπτωση να μου που οτι δεν ευθυνονται αυτοι αν τυχον εγινε στο τελωνειο η ζημια? με το paypal τι παιζει γενικως?μπορει να με καλυψει?

Ειμαι λιγο αρχαριος και για αυτο οι πολλες ερωτησεις μου.

Καταρχην ευχαριστω για την απαντηση σου!

Εστειλα mail , περιμενω να μου απαντησουν. Θα μπω paypal να κανω αυτο που ειπες.

Υπαρχει περισπτωση να μου που οτι δεν ευθυνονται αυτοι αν τυχον εγινε στο τελωνειο η ζημια? με το paypal τι παιζει γενικως?μπορει να με καλυψει?

Ειμαι λιγο αρχαριος και για αυτο οι πολλες ερωτησεις μου.

1ο Αν φαίνεται το δέμα ανοιγμένο δεν το παραλαμβανουμε.

2ο Βιντεοσκοπουμε το άνοιγμα της συσκευασίας και τον ελέγχο της λειτουργίας πάντα .

3ο Ετσι αν υπάρξει πρόβλημα έχουμε το βίντεο που αποδεικνύει τα λεγόμενα μας κι κερδίζουμε την υπόθεση στο paypal Αλλιως ...βράσε ρύζι (για τους Κινέζους )