Jump to content

zeteberk87

Members
  • Δημοσιεύσεις

    116
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About zeteberk87

  • Ημ. Γέννησης 25/07/1987

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote

zeteberk87's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. http://download.yulong.com/DOWNLOAD_INFO/20141011090756735(4).rar Καλησπερα. Δοκιμασε το link.. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Giorgos56 Μπορεις να πας την συσκευή σου σε ενα καταστημα vodafone με την αποδειξη αγορας σου. Αν παει service και δεν υπαρχει ανταλακτικο να επισκευαστει υπαρχει περιπτωση να σου πιστωσουν καποιο ποσο για αγορα νεας...
  2. zeteberk87

    Lenovo K80

    Τελικα το εφτιαξα. Το ενα το λινκ απο το οποιο κατεβασα δεν υπηρχε πουθενα το αρχειο upgrade για να εκτελεσω και να ξεκινησει η διαδικαδια. Κατεβασα καποιο αλλο επειτα και τα καταφερα. Ολα καλα οποτε! Οπως και να εχει ευχαριστω για την βοηθεια. Χρονια πολλα σε ολους!
  3. zeteberk87

    Lenovo K80

    Καλημέρα. έχω ένα προβληματακι με το πέρασμα της 148. Βάζω ο αρχείο update συμπιεσμένό την μνήμη του κινητου . μπαινω recovery , πατάω fuse wipe ( έχει αλλη μια επιλογή απο κατώ που δεν την πειράζω καθόλου) , κατοπιν πατάω update αλλα δεν γίνεται τίποτα βγάζει faild. Υπάρχει άλλος τρόπος να αναβαθμίσω ?
  4. Καλησπερα παιδια Τρεις ερωτησεις εχω. Υπαρχει καποιο blog του Ιταλου που να βγαζει νεα , αν τυχον δηλαδη προκειτε να βγαλει καποια νεα ρομ η αναβαθμιση κλπ κλπ ? Εχει παρατηρησει καποιος , οταν ανοιγει τα δεδομενα να κλειδωνει το κινητο μονο του στα καλα καθουμενα? Εχω περασμενη την ρομ υου Ιταλου.Που βλεπω αν υπαρχει διαθεσιμη ΟΤΑ? Ευχαριστω εκ των προτερων.
  5. Καλήσπερα σε όλους παιδιά. Το κινητό μου δεν έχει καθόλου Ελληνικά. Υπαρχει τρόπος να περαστούν ? Μπορεί να προτείνει κάποιος κάποια ROM που να έχει Ελληνικο μενού ? Ευχαριστω πολυ εκ των προτέρων.
  6. Καλησπερα σε ολους! Χρειαζομαι την βοηθεια σας... Αρχικα δεν ξερω αν ποσταρω σωστα. Θελω να φλασαρω ΡΟΜ στο vodafone smart 4 ( 8860u γραφει στο καπακι πισω) . Μπορει να μου πει καποιος με ποιο τροπο και που θα βρω ρομ να το κανω ?
×
×
  • Create New...