pagouras7 Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Από Τσεχία ελλαδα έφτασε σε 7 μέρες ,οπότε είναι θέμα των Ολλανδών οι καθυστερήσεις .Το δεύτερο εξάμηνο καταργεί και η Ευρώπαικη Ένωση την ατέλεια των 22€ , οπότε όλα θα περνάμε τελωνείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 (edited) καλησπέρα φίλοι μου να ρωτήσω θέλω να στείλω σε Αμερική ένα δέμα 400gr αν το πάω με φάκελο θα μου το χρεώσουν σαν δέμα ή σαν επιστολή? :( ένα cd θα έχει μέσα και ένα καλώδιο Usb. Help me brothers!!!!! επίσης αν το στείλω σαν δέμα κοστίζει περισσότερο? δηλαδή το ζυγίζουν? γιατι στην σελίδα τον ελτα έχει το 1 κιλό 27 euro ;pp Edited February 8, 2017 by markosch Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AbyssD Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Από Τσεχία ελλαδα έφτασε σε 7 μέρες ,οπότε είναι θέμα των Ολλανδών οι καθυστερήσεις .Το δεύτερο εξάμηνο καταργεί και η Ευρώπαικη Ένωση την ατέλεια των 22€ , οπότε όλα θα περνάμε τελωνείο. Σοβαρα τωρα θα κανουν τετοιο πραγμα?? ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 2017-02-07 11:44 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM UNLOADED 2017-02-07 10:05 K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), ITEM IN CONTA K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA) 2017-02-07 07:28 RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE 2017-02-07 00:00 The consignment was accepted by post office of exchange in the country of destination. 2017-01-31 00:00 The consignment was sent to the destination country. 2017-01-30 00:00 The consignment was posted. Με Τσέχικο ταχυδρομείο, χρειάστηκαν 8 μέρες να έρθει το δέμα μου (Gearbest) από την Κίνα στην Ελλάδα!! :up: :up: Ξέρει κανείς όμως, αν μπορώ να τηλεφωνήσω στο κέντρο διαλογής Αττικής και να τους πω να το στείλουν αλλού;; Κατά λάθος επέλεξα να πάει στο πατρικό μου σπίτι στην επαρχία, αλλά εγώ βρίσκομαι στην Αθήνα. Μπορώ να τους πω να μου το φέρουν εδώ; Ευχαριστώ. Εμενα ακομα ετσι ειναι οποτε ειναι θεμα τυχης! η παραγγελια εγινε 17/1/17 απο GearWorst Origin Country - Tracking Consuming: 1693 ms 2017-01-31 00:00 The consignment was sent to the destination country. 2017-01-30 00:00 The consignment was posted. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Το δεύτερο εξάμηνο καταργεί και η Ευρώπαικη Ένωση την ατέλεια των 22€ , οπότε όλα θα περνάμε τελωνείο. Ναι, αλλά οι κινέζοι τί λένε για όλα αυτά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niroda Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 κοιτα στο one world express με αυτο διακινειται ----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Eχουμε ιδέα τι γίνεται με το Magyar Post? Βασικά μου δώσανε τράκιν το Σαββατο, οπότε φαντάστηκα οτι απο δευτέρα απογευμα ας πούμε θα αρχίσει να φαίνεται κάτι. Μου δείχνει ακόμα και στο site τους και στο 17track οτι δεν έχει καθόλου πληροφορίες . (Gearbest EU warehouse) κοιτα στο one world express με αυτο διακινειται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Το δεύτερο εξάμηνο καταργεί και η Ευρώπαικη Ένωση την ατέλεια των 22€ , οπότε όλα θα περνάμε τελωνείο. Υπερβάλλεις στο θέμα αυτό. Η αρμόδια Επιτροπή της ΕΕ ανακοίνωσε (1/12/2016) την απόφασή της η οποία θα υποβληθεί στα αρμόδια όργανα για έγκριση (τελική έγκριση από το Συμβούλιο) που σημαίνει ότι θα καθυστερήσει από τη γραφειοκρατική διαδικασία. Συμφωνώ, βέβαια, στο ότι τελικά θα καταργηθεί η ατέλεια, αφού αυτή είναι η εισήγηση. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZMA Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 γεια σας παιδια θελω την γνωμη σας αγορα απο ebay θελω να κανω τι λετε υπαρχει προβλημα Postage: US $47.84 (approx. £38.49) International Priority Shipping to Greece help icon for delivery - opens a layer | See details Item location: San Bernardino, California, United States Posts to: United States and many other countries | See details Import charges: US $29.73 (amount confirmed at checkout) Item (1) US $117.00 Postage US $47.84 Import charges US $29.73 Order total US $194.57 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Εάν προκαταβάλεις τα έξοδα εκτελωνισμού (import charges) δεν θα έχεις άλλα έξοδα μάλλον. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coxy13 Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Eχουμε ιδέα τι γίνεται με το Magyar Post? Βασικά μου δώσανε τράκιν το Σαββατο, οπότε φαντάστηκα οτι απο δευτέρα απογευμα ας πούμε θα αρχίσει να φαίνεται κάτι. Μου δείχνει ακόμα και στο site τους και στο 17track οτι δεν έχει καθόλου πληροφορίες . (Gearbest EU warehouse) Μια φορά έτυχε να παραγγείλω με magyar post κι εγώ από gearbest ένα Android box αξίας €65 σε 20 με 25 μέρες το είχα στα χέρια μου. Ορίστε και το log από το app του gearbest Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 (edited) καλησπέρα φίλοι μου να ρωτήσω θέλω να στείλω σε Αμερική ένα δέμα 400gr αν το πάω με φάκελο θα μου το χρεώσουν σαν δέμα ή σαν επιστολή? :( ένα cd θα έχει μέσα και ένα καλώδιο Usb. Help me brothers!!!!! επίσης αν το στείλω σαν δέμα κοστίζει περισσότερο? δηλαδή το ζυγίζουν? γιατι στην σελίδα τον ελτα έχει το 1 κιλό 27 euro ;pp Στα ελτά μέχρι 2 κιλά μπορείς να το βάλεις όπου θέλεις, είτε σε φάκελο είτε σε κουτί και να ζητήσεις να σταλεί "ως επιστολικό" (ναι, αν ζητήσεις να σταλεί "ως δέμα", είναι πάντα πολύ πιο ακριβό). Οπότε για μέχρι 500 γρ., θα δώσεις ή 6,70 ή 9,20 (ο τελευταίος πίνακας-ζώνη 2-ακανόνιστα). Αν θέλεις τράκινγκ, στείλτο συστημένο στα 9,20ευρώ. Edited February 8, 2017 by apVga Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Ηρθε σημερα θηκη για κινητο με CN Post. Το κινητο ειναι στο ΚΔ Αττικης :lol::lol: Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
japetus Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Σήμερα για κινέζικα ταχυδρομεία πρέπει να έκανα ρεκόρ. Παραγγελία από black Friday (11/11) την παρέλαβα σήμερα 8/2 :) Ούτε τρεις μήνες, εντάξει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasou Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Μια φορά έτυχε να παραγγείλω με magyar post κι εγώ από gearbest ένα Android box αξίας €65 σε 20 με 25 μέρες το είχα στα χέρια μου. Ορίστε και το log από το app του gearbest Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 25 μέρες απο Ευρωπαϊκη αποθήκη? Ελεος !!!!! Με το εργαλείο που πρότεινε ο @niroda, λέει οτι είναι στην Αγγλία προς το παρών. ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicorcam Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 (edited) Προς zma Το ebay και το amazon έχουν αυτή την υπηρεσία...προκαταβάλεις τους δασμούς και ουτε γάτα ουτε ζημιά...εγώ είχα παραγγείλει ενα μικρόφωνο(άσχετο) με αυτό τον τροπο και μου είχε βγει θυμάμαι καμια 50αριά € φτηνότερο απο οτι θα το αγόραζαν εδώ...άφοβα λοιπόν! Edited February 8, 2017 by nicorcam προς χρηστη zma Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinellinas Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Ερωτηση: εάν ο Ολλανδός με postnl στείλει το πακέτο και αυτό έρθει Ελλάδα υπάρχει χώρος που παραμένει ( μέχρι τώρα 36 μέρες ) πριν σκαναριστει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Σήμερα για κινέζικα ταχυδρομεία πρέπει να έκανα ρεκόρ. Παραγγελία από black Friday (11/11) την παρέλαβα σήμερα 8/2 :) Ούτε τρεις μήνες, εντάξει.. Προσωπικά μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι αφήνουν κάπου τα πακέτα να μαζευτούν ανά μήνα ή ισως και παραπάνω και τα προωθουν μαζικά και τυχεροί αυτοί που είναι "πανω-πανω" το πακέτο μέχρι τον επιθυμητό αριθμό ποσότητας δεμάτων.Μου ήρθε σχεδόν μαζί πακετάκι untracked με cn post απο 29.11 παραγγελία με ένα άλλο που είχα παραγγείλει 21/1 απο ebay και τα 2.Παρασκευή 4/2 το απο 29/11 και προχθες Δευτέρα το απο 21/1.Τον λόγο που γίνεται αυτό δεν ξέρω.Ισως οικονομία στα εσωτερικά κόστη μεταφοράς? Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lazarosamsung Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Ερωτηση: εάν ο Ολλανδός με postnl στείλει το πακέτο και αυτό έρθει Ελλάδα υπάρχει χώρος που παραμένει ( μέχρι τώρα 36 μέρες ) πριν σκαναριστει; Είσαι στο "The item has arrived in the country of destination" ; ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Προσωπικά μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι αφήνουν κάπου τα πακέτα να μαζευτούν ανά μήνα ή ισως και παραπάνω και τα προωθουν μαζικά και τυχεροί αυτοί που είναι "πανω-πανω" το πακέτο μέχρι τον επιθυμητό αριθμό ποσότητας δεμάτων.Μου ήρθε σχεδόν μαζί πακετάκι untracked με cn post απο 29.11 παραγγελία με ένα άλλο που είχα παραγγείλει 21/1 απο ebay και τα 2.Παρασκευή 4/2 το απο 29/11 και προχθες Δευτέρα το απο 21/1.Τον λόγο που γίνεται αυτό δεν ξέρω.Ισως οικονομία στα εσωτερικά κόστη μεταφοράς? Δεν νομίζω να ισχύει απόλυτα αυτό γιατί τότε θα έπρεπε να έρχονται τουλάχιστον μαζί. Εδώ κάποια έρχονται μέχρι και σε 10 μέρες σε μεταγενέστερη ημερομηνία παραγγελίας/αποστολής από άλλα που ξεκίνησαν πολύ νωρίτερα και κάνουν όπως του φίλου 3 μήνες. Παράθεση ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ/ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ROM ΣΕ LeTV X600 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Εχει καταντήσει αηδία το θέμα. Απο 20/12 παραγγελία και το postnl έγραψε ότι έφτασε ελλάδα 03/02 , ελτα και 17track τίποτα ακόμα 03-02-2017 17:13 The item has arrived in the country of destination GREECE 31-12-2016 16:38 The item is on transport to the country of destination 30-12-2016 19:45 The item is at the PostNL sorting center 22-12-2016 01:14 The item is pre-advised Είπαμε Β' διαλογής αλλά όχι και έτσι. 40 μερες απο Ολλανδία and counting... Ισως αυριο δεις φως. Εμενα ηταν απο 28/12 on transport , 5/2 arrived in the country , και τα ελτα το σκαναραν σημερα...οτι ναναι... Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Eχουμε ιδέα τι γίνεται με το Magyar Post? Βασικά μου δώσανε τράκιν το Σαββατο, οπότε φαντάστηκα οτι απο δευτέρα απογευμα ας πούμε θα αρχίσει να φαίνεται κάτι. Μου δείχνει ακόμα και στο site τους και στο 17track οτι δεν έχει καθόλου πληροφορίες . (Gearbest EU warehouse) Καβαντζωμένα tracking numbers του gearbest, από την υποτιθέμενη Ευρωπαϊκή αποθήκη.... Διάβασε από δώ και κάτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Είσαι στο "The item has arrived in the country of destination" ; ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν νομίζω να ισχύει απόλυτα αυτό γιατί τότε θα έπρεπε να έρχονται τουλάχιστον μαζί. Εδώ κάποια έρχονται μέχρι και σε 10 μέρες σε μεταγενέστερη ημερομηνία παραγγελίας/αποστολής από άλλα που ξεκίνησαν πολύ νωρίτερα και κάνουν όπως του φίλου 3 μήνες. Μα αυτό λέω ότι μπορεί δηλαδή να φτάνουν Ελλάδα και να τα παρατάνε σε μια προσωρινή γωνιά στο αεροδρόμιο μέχρι να γεμίσει ο χώρος αυτός.Και να λένε "πχ γέμισε ο χώρος,ας αρχίσουμε να στέλνουμε.." και τυχεροί είναι αυτοι που πχ μπορει το δέμα τους να έφτασε πριν 2 ημέρες,να συμπληρώθηκε η χωρητικότητα του χώρου απόθεσης και γιαυτό να έρχεται πιο γρήγορα το πακέτο τους απο τους άλλους που πέτυχαν άδειο τον προσωρινό χώρο απόθεσης.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lazarosamsung Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Μα αυτό λέω ότι μπορεί δηλαδή να φτάνουν Ελλάδα και να τα παρατάνε σε μια προσωρινή γωνιά στο αεροδρόμιο μέχρι να γεμίσει ο χώρος αυτός.Και να λένε "πχ γέμισε ο χώρος,ας αρχίσουμε να στέλνουμε.." και τυχεροί είναι αυτοι που πχ μπορει το δέμα τους να έφτασε πριν 2 ημέρες,να συμπληρώθηκε η χωρητικότητα του χώρου απόθεσης και γιαυτό να έρχεται πιο γρήγορα το πακέτο τους απο τους άλλους που πέτυχαν άδειο τον προσωρινό χώρο απόθεσης.. Και ξαναρωτάω για να καταλάβω, είσαι στο στάδιο "The item has arrived in the country of destination"? Παράθεση ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ/ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ROM ΣΕ LeTV X600 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannislamia Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Εχει καταντήσει αηδία το θέμα. Απο 20/12 παραγγελία και το postnl έγραψε ότι έφτασε ελλάδα 03/02 , ελτα και 17track τίποτα ακόμα 03-02-2017 17:13 The item has arrived in the country of destination GREECE 31-12-2016 16:38 The item is on transport to the country of destination 30-12-2016 19:45 The item is at the PostNL sorting center 22-12-2016 01:14 The item is pre-advised Είπαμε Β' διαλογής αλλά όχι και έτσι. 40 μερες απο Ολλανδία and counting... Συγκεντρωθειτε.. 5 μέρες και γκρινιαζεις ρε φίλε; αν είναι δυνατόν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinellinas Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Είσαι στο "The item has arrived in the country of destination" ; ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν νομίζω να ισχύει απόλυτα αυτό γιατί τότε θα έπρεπε να έρχονται τουλάχιστον μαζί. Εδώ κάποια έρχονται μέχρι και σε 10 μέρες σε μεταγενέστερη ημερομηνία παραγγελίας/αποστολής από άλλα που ξεκίνησαν πολύ νωρίτερα και κάνουν όπως του φίλου 3 μήνες. Είμαι στο The item is on transport to the country of destination Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Συγκεντρωθειτε.. 5 μέρες και γκρινιαζεις ρε φίλε; αν είναι δυνατόν.. ποιες 5 μερες ? ο ανθρωπος εχει κανει την παραγγελία λογικα απο 15/12 !!! εσυ μονο τις 5 τελευταιες μερες βλεπεις? Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
japetus Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 [/color] Δεν νομίζω να ισχύει απόλυτα αυτό γιατί τότε θα έπρεπε να έρχονται τουλάχιστον μαζί. Εδώ κάποια έρχονται μέχρι και σε 10 μέρες σε μεταγενέστερη ημερομηνία παραγγελίας/αποστολής από άλλα που ξεκίνησαν πολύ νωρίτερα και κάνουν όπως του φίλου 3 μήνες. Όλα έχουν να κάνουν με τα ΕΛΤΑ. Τα δέματα έρχονται σε ταχυδρομικους σάκους που στοιβάζονται στο αεροδρόμιο. Είτε 100 έρθουν κάποια μέρα είτε 1000, το προσωπικό τους μπορει να διεκπεραιώσει μόνο μέχρι κάποιο όριο. Οι υπόλοιποι πηγαίνουν για άλλη μέρα. Λογικό είναι με τον πανικό που φαντάζομαι επικρατεί στις αποθήκες κάποιοι σάκοι να παραπεφτουν και να ανοίγονται πολύ αργότερα από ότι θα έπρεπε, μαζί με πιο πρόσφατους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts