Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από Τσεχία ελλαδα έφτασε σε 7 μέρες ,οπότε είναι θέμα των Ολλανδών οι καθυστερήσεις .Το δεύτερο εξάμηνο καταργεί και η Ευρώπαικη Ένωση την ατέλεια των 22€ , οπότε όλα θα περνάμε τελωνείο.

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλησπέρα φίλοι μου να ρωτήσω θέλω να στείλω σε Αμερική ένα δέμα 400gr αν το πάω με φάκελο θα μου το χρεώσουν σαν δέμα ή σαν επιστολή? :(

ένα cd θα έχει μέσα και ένα καλώδιο Usb.

Help me brothers!!!!!

επίσης αν το στείλω σαν δέμα κοστίζει περισσότερο? δηλαδή το ζυγίζουν? γιατι στην σελίδα τον ελτα έχει το 1 κιλό 27 euro ;pp

Edited by markosch
[sIGPIC][/sIGPIC]

Από Τσεχία ελλαδα έφτασε σε 7 μέρες ,οπότε είναι θέμα των Ολλανδών οι καθυστερήσεις .Το δεύτερο εξάμηνο καταργεί και η Ευρώπαικη Ένωση την ατέλεια των 22€ , οπότε όλα θα περνάμε τελωνείο.

Σοβαρα τωρα θα κανουν τετοιο πραγμα??

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

2017-02-07 11:44 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM UNLOADED

2017-02-07 10:05 K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), ITEM IN CONTA K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA)

2017-02-07 07:28 RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE

2017-02-07 00:00 The consignment was accepted by post office of exchange in the country of destination.

2017-01-31 00:00 The consignment was sent to the destination country.

2017-01-30 00:00 The consignment was posted.

Με Τσέχικο ταχυδρομείο, χρειάστηκαν 8 μέρες να έρθει το δέμα μου (Gearbest) από την Κίνα στην Ελλάδα!! :up: :up:

Ξέρει κανείς όμως, αν μπορώ να τηλεφωνήσω στο κέντρο διαλογής Αττικής και να τους πω να το στείλουν αλλού;; Κατά λάθος επέλεξα να πάει στο πατρικό μου σπίτι στην επαρχία, αλλά εγώ βρίσκομαι στην Αθήνα. Μπορώ να τους πω να μου το φέρουν εδώ; Ευχαριστώ.

Εμενα ακομα ετσι ειναι οποτε ειναι θεμα τυχης! η παραγγελια εγινε 17/1/17 απο GearWorst

Origin Country - Tracking Consuming: 1693 ms

2017-01-31 00:00

The consignment was sent to the destination country.

2017-01-30 00:00

The consignment was posted.

Το δεύτερο εξάμηνο καταργεί και η Ευρώπαικη Ένωση την ατέλεια των 22€ , οπότε όλα θα περνάμε τελωνείο.

Ναι, αλλά οι κινέζοι τί λένε για όλα αυτά?

κοιτα στο one world express με αυτο διακινειται

----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Eχουμε ιδέα τι γίνεται με το Magyar Post?

Βασικά μου δώσανε τράκιν το Σαββατο, οπότε φαντάστηκα οτι απο δευτέρα απογευμα ας πούμε θα αρχίσει να φαίνεται κάτι. Μου δείχνει ακόμα και στο site τους και στο 17track οτι δεν έχει καθόλου πληροφορίες .

(Gearbest EU warehouse)

κοιτα στο one world express με αυτο διακινειται

Το δεύτερο εξάμηνο καταργεί και η Ευρώπαικη Ένωση την ατέλεια των 22€ , οπότε όλα θα περνάμε τελωνείο.

Υπερβάλλεις στο θέμα αυτό.

Η αρμόδια Επιτροπή της ΕΕ ανακοίνωσε (1/12/2016) την απόφασή της η οποία θα υποβληθεί στα αρμόδια όργανα για έγκριση (τελική έγκριση από το Συμβούλιο) που σημαίνει ότι θα καθυστερήσει από τη γραφειοκρατική διαδικασία.

Συμφωνώ, βέβαια, στο ότι τελικά θα καταργηθεί η ατέλεια, αφού αυτή είναι η εισήγηση.

γεια σας παιδια

θελω την γνωμη σας

αγορα απο ebay θελω να κανω

τι λετε υπαρχει προβλημα

Postage:

US $47.84 (approx. £38.49) International Priority Shipping to Greece

help icon for delivery - opens a layer

| See details

Item location:

San Bernardino, California, United States

Posts to:

United States and many other countries | See details

Import charges:

US $29.73 (amount confirmed at checkout)

Item (1) US $117.00

Postage US $47.84

Import charges US $29.73

Order total US $194.57

Εάν προκαταβάλεις τα έξοδα εκτελωνισμού (import charges) δεν θα έχεις άλλα έξοδα μάλλον.

Βασικά μου δώσανε τράκιν το Σαββατο, οπότε φαντάστηκα οτι απο δευτέρα απογευμα ας πούμε θα αρχίσει να φαίνεται κάτι. Μου δείχνει ακόμα και στο site τους και στο 17track οτι δεν έχει καθόλου πληροφορίες .

(Gearbest EU warehouse)

Μια φορά έτυχε να παραγγείλω με magyar post κι εγώ από gearbest ένα Android box αξίας €65 σε 20 με 25 μέρες το είχα στα χέρια μου. Ορίστε και το log από το app του gearbest

ef78b331314f253dbd9a61f331e645b5.jpg

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

καλησπέρα φίλοι μου να ρωτήσω θέλω να στείλω σε Αμερική ένα δέμα 400gr αν το πάω με φάκελο θα μου το χρεώσουν σαν δέμα ή σαν επιστολή? :(

ένα cd θα έχει μέσα και ένα καλώδιο Usb.

Help me brothers!!!!!

επίσης αν το στείλω σαν δέμα κοστίζει περισσότερο? δηλαδή το ζυγίζουν? γιατι στην σελίδα τον ελτα έχει το 1 κιλό 27 euro ;pp

Στα ελτά μέχρι 2 κιλά μπορείς να το βάλεις όπου θέλεις, είτε σε φάκελο είτε σε κουτί και να ζητήσεις να σταλεί "ως επιστολικό" (ναι, αν ζητήσεις να σταλεί "ως δέμα", είναι πάντα πολύ πιο ακριβό). Οπότε για μέχρι 500 γρ., θα δώσεις ή 6,70 ή 9,20 (ο τελευταίος πίνακας-ζώνη 2-ακανόνιστα). Αν θέλεις τράκινγκ, στείλτο συστημένο στα 9,20ευρώ.

Edited by apVga

Ηρθε σημερα θηκη για κινητο με CN Post. Το κινητο ειναι στο ΚΔ Αττικης :lol::lol:

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Σήμερα για κινέζικα ταχυδρομεία πρέπει να έκανα ρεκόρ.

Παραγγελία από black Friday (11/11) την παρέλαβα σήμερα 8/2 :)

Ούτε τρεις μήνες, εντάξει..

Μια φορά έτυχε να παραγγείλω με magyar post κι εγώ από gearbest ένα Android box αξίας €65 σε 20 με 25 μέρες το είχα στα χέρια μου. Ορίστε και το log από το app του gearbest

ef78b331314f253dbd9a61f331e645b5.jpg

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

25 μέρες απο Ευρωπαϊκη αποθήκη? Ελεος !!!!! Με το εργαλείο που πρότεινε ο @niroda, λέει οτι είναι στην Αγγλία προς το παρών.

...

Προς zma

Το ebay και το amazon έχουν αυτή την υπηρεσία...προκαταβάλεις τους δασμούς και ουτε γάτα ουτε ζημιά...εγώ είχα παραγγείλει ενα μικρόφωνο(άσχετο) με αυτό τον τροπο και μου είχε βγει θυμάμαι καμια 50αριά € φτηνότερο απο οτι θα το αγόραζαν εδώ...άφοβα λοιπόν!

Edited by nicorcam
προς χρηστη zma

Ερωτηση: εάν ο Ολλανδός με postnl στείλει το πακέτο και αυτό έρθει Ελλάδα υπάρχει χώρος που παραμένει ( μέχρι τώρα 36 μέρες ) πριν σκαναριστει;

Σήμερα για κινέζικα ταχυδρομεία πρέπει να έκανα ρεκόρ.

Παραγγελία από black Friday (11/11) την παρέλαβα σήμερα 8/2 :)

Ούτε τρεις μήνες, εντάξει..

Προσωπικά μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι αφήνουν κάπου τα πακέτα να μαζευτούν ανά μήνα ή ισως και παραπάνω και τα προωθουν μαζικά και τυχεροί αυτοί που είναι "πανω-πανω" το πακέτο μέχρι τον επιθυμητό αριθμό ποσότητας δεμάτων.Μου ήρθε σχεδόν μαζί πακετάκι untracked με cn post απο 29.11 παραγγελία με ένα άλλο που είχα παραγγείλει 21/1 απο ebay και τα 2.Παρασκευή 4/2 το απο 29/11 και προχθες Δευτέρα το απο 21/1.Τον λόγο που γίνεται αυτό δεν ξέρω.Ισως οικονομία στα εσωτερικά κόστη μεταφοράς?

Ερωτηση: εάν ο Ολλανδός με postnl στείλει το πακέτο και αυτό έρθει Ελλάδα υπάρχει χώρος που παραμένει ( μέχρι τώρα 36 μέρες ) πριν σκαναριστει;

Είσαι στο "The item has arrived in the country of destination" ;

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Προσωπικά μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι αφήνουν κάπου τα πακέτα να μαζευτούν ανά μήνα ή ισως και παραπάνω και τα προωθουν μαζικά και τυχεροί αυτοί που είναι "πανω-πανω" το πακέτο μέχρι τον επιθυμητό αριθμό ποσότητας δεμάτων.Μου ήρθε σχεδόν μαζί πακετάκι untracked με cn post απο 29.11 παραγγελία με ένα άλλο που είχα παραγγείλει 21/1 απο ebay και τα 2.Παρασκευή 4/2 το απο 29/11 και προχθες Δευτέρα το απο 21/1.Τον λόγο που γίνεται αυτό δεν ξέρω.Ισως οικονομία στα εσωτερικά κόστη μεταφοράς?

Δεν νομίζω να ισχύει απόλυτα αυτό γιατί τότε θα έπρεπε να έρχονται τουλάχιστον μαζί. Εδώ κάποια έρχονται μέχρι και σε 10 μέρες σε μεταγενέστερη ημερομηνία παραγγελίας/αποστολής από άλλα που ξεκίνησαν πολύ νωρίτερα και κάνουν όπως του φίλου 3 μήνες.

Εχει καταντήσει αηδία το θέμα.

Απο 20/12 παραγγελία και το postnl έγραψε ότι έφτασε ελλάδα 03/02 , ελτα και 17track τίποτα ακόμα

03-02-2017 17:13 The item has arrived in the country of destination GREECE

31-12-2016 16:38 The item is on transport to the country of destination

30-12-2016 19:45 The item is at the PostNL sorting center

22-12-2016 01:14 The item is pre-advised

Είπαμε Β' διαλογής αλλά όχι και έτσι. 40 μερες απο Ολλανδία and counting...

Ισως αυριο δεις φως. Εμενα ηταν απο 28/12 on transport , 5/2 arrived in the country , και τα ελτα το σκαναραν σημερα...οτι ναναι...

(Gearbest EU warehouse)

Καβαντζωμένα tracking numbers του gearbest, από την υποτιθέμενη Ευρωπαϊκή αποθήκη....

Διάβασε από δώ και κάτω.

Δεν νομίζω να ισχύει απόλυτα αυτό γιατί τότε θα έπρεπε να έρχονται τουλάχιστον μαζί. Εδώ κάποια έρχονται μέχρι και σε 10 μέρες σε μεταγενέστερη ημερομηνία παραγγελίας/αποστολής από άλλα που ξεκίνησαν πολύ νωρίτερα και κάνουν όπως του φίλου 3 μήνες.

Μα αυτό λέω ότι μπορεί δηλαδή να φτάνουν Ελλάδα και να τα παρατάνε σε μια προσωρινή γωνιά στο αεροδρόμιο μέχρι να γεμίσει ο χώρος αυτός.Και να λένε "πχ γέμισε ο χώρος,ας αρχίσουμε να στέλνουμε.." και τυχεροί είναι αυτοι που πχ μπορει το δέμα τους να έφτασε πριν 2 ημέρες,να συμπληρώθηκε η χωρητικότητα του χώρου απόθεσης και γιαυτό να έρχεται πιο γρήγορα το πακέτο τους απο τους άλλους που πέτυχαν άδειο τον προσωρινό χώρο απόθεσης..

Μα αυτό λέω ότι μπορεί δηλαδή να φτάνουν Ελλάδα και να τα παρατάνε σε μια προσωρινή γωνιά στο αεροδρόμιο μέχρι να γεμίσει ο χώρος αυτός.Και να λένε "πχ γέμισε ο χώρος,ας αρχίσουμε να στέλνουμε.." και τυχεροί είναι αυτοι που πχ μπορει το δέμα τους να έφτασε πριν 2 ημέρες,να συμπληρώθηκε η χωρητικότητα του χώρου απόθεσης και γιαυτό να έρχεται πιο γρήγορα το πακέτο τους απο τους άλλους που πέτυχαν άδειο τον προσωρινό χώρο απόθεσης..

Και ξαναρωτάω για να καταλάβω, είσαι στο στάδιο "The item has arrived in the country of destination"?

Εχει καταντήσει αηδία το θέμα.

Απο 20/12 παραγγελία και το postnl έγραψε ότι έφτασε ελλάδα 03/02 , ελτα και 17track τίποτα ακόμα

03-02-2017 17:13 The item has arrived in the country of destination GREECE

31-12-2016 16:38 The item is on transport to the country of destination

30-12-2016 19:45 The item is at the PostNL sorting center

22-12-2016 01:14 The item is pre-advised

Είπαμε Β' διαλογής αλλά όχι και έτσι. 40 μερες απο Ολλανδία and counting...

Συγκεντρωθειτε.. 5 μέρες και γκρινιαζεις ρε φίλε; αν είναι δυνατόν..

Είμαι στο

The item is on transport to the country of destination

Συγκεντρωθειτε.. 5 μέρες και γκρινιαζεις ρε φίλε; αν είναι δυνατόν..

ποιες 5 μερες ? ο ανθρωπος εχει κανει την παραγγελία λογικα απο 15/12 !!! εσυ μονο τις 5 τελευταιες μερες βλεπεις?

[/color]

Όλα έχουν να κάνουν με τα ΕΛΤΑ. Τα δέματα έρχονται σε ταχυδρομικους σάκους που στοιβάζονται στο αεροδρόμιο. Είτε 100 έρθουν κάποια μέρα είτε 1000, το προσωπικό τους μπορει να διεκπεραιώσει μόνο μέχρι κάποιο όριο. Οι υπόλοιποι πηγαίνουν για άλλη μέρα. Λογικό είναι με τον πανικό που φαντάζομαι επικρατεί στις αποθήκες κάποιοι σάκοι να παραπεφτουν και να ανοίγονται πολύ αργότερα από ότι θα έπρεπε, μαζί με πιο πρόσφατους.