patrickdrd Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 ναι, πηρα τηλ γιατι ηταν να παραλαβω κατι που μου ηρθε χαρτακι και μου ειπαν να παω αυριο απ το πρωι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnikos Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Για να δούμε πόσες μέρες θα μείνουμε εδώ.. Date & Time Location Status 21/11/2018, 17:23:00 NETHERLANDS DEPARTURE FROM OUTWARD OFFICE OF EXCHANGE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Για να δούμε πόσες μέρες θα μείνουμε εδώ.. Date & Time Location Status 21/11/2018, 17:23:00 NETHERLANDS DEPARTURE FROM OUTWARD OFFICE OF EXCHANGE στο ιδιο ακριβως ειμαι κι εγω...εχουν ερθει λογικα απλα δεν εχουν ανοιξει σακους Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnikos Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 στο ιδιο ακριβως ειμαι κι εγω...εχουν ερθει λογικα απλα δεν εχουν ανοιξει σακους Ναι ετσι φαινεται... ειχαν και την απεργια χθες. Ελπιζω αυριο να ξεκολλήσει μήπως και παραλάβουμε μεσα στην βδομαδα Εχω αρχισει και φοβαμαι πως οι σακουλες μας θα μεινουν σε καποια γωνια καταχωνιασμενες όσο πετάνε τις καινούργιες μέσα στην αποθήκη :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Ναι ετσι φαινεται... ειχαν και την απεργια χθες. Ελπιζω αυριο να ξεκολλήσει μήπως και παραλάβουμε μεσα στην βδομαδα Εχω αρχισει και φοβαμαι πως οι σακουλες μας θα μεινουν σε καποια γωνια καταχωνιασμενες όσο πετάνε τις καινούργιες μέσα στην αποθήκη :wacko:Δεν νομίζω... Απλά προς τελωνείο μας βλέπω... Αν και priority... Το δικό μου Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnikos Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Δεν νομίζω... Απλά προς τελωνείο μας βλέπω... Αν και priority... Το δικό μου Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελωνείο γιατί όμως; Από Ολλανδία δεν υποτίθεται έρχονται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Τελωνείο γιατί όμως; Από Ολλανδία δεν υποτίθεται έρχονται;Από Κίνα έρχονται... Ενδιάμεσο κάνουν Ολλανδία... Για να αργούν τόσο... Τελωνείο μου μυρίζει... Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerlon10 Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 κι εγώ από 21 του μηνός εκεί είμαι. τελωνείο λογικά θα το έγραφε. κάπου μου φαίνεται παράτησαν το σάκο μας. :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 κι εγώ από 21 του μηνός εκεί είμαι. τελωνείο λογικά θα το έγραφε. κάπου μου φαίνεται παράτησαν το σάκο μας. :PΜόλις ανοίξει ο σάκος θα δούμε... Έχω ξαναμπεί τελωνείο με pdm postnl.... Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Μόλις ανοίξει ο σάκος θα δούμε... Έχω ξαναμπεί τελωνείο με pdm postnl.... Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σου είναι εύκολο να ποστάρεις την πορεία του δέματός σου που στάλθηκε με pdm και μπήκε τελωνείο; Γιατί μέχρι τώρα δεν υπάρχει(απ όσο γνωρίζω) ούτε ένα δείγμα. Το λέω, αν έχει αλλάξει κάτι, να ενημερωθούν και οι υπόλοιποι πριν παραγγείλουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conkara Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Σε αυτό το τρακινγκ :EE1000091601863DH01010003D0A πώς το ακολουθούμε όταν φτάσει Αθήνα γνωρίζει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Σε αυτό το τρακινγκ :EE1000091601863DH01010003D0A πώς το ακολουθούμε όταν φτάσει Αθήνα γνωρίζει κανείς;http://parcelsapp.com/en/tracking/EE1000091601863DH01010003D0A Sent from my Xiaomi Mi A2 Lite using Tapatalk Παράθεση Άραξε τη μέρα, άδραξε τη νύχτα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Τα 4 δέματα που φαίνονται στην εικόνα μπήκαν πάνω κάτω τις ίδιες μέρες στην ουρά για να περάσουν τελωνείο. Η σειρά προτεραιότητας κανονικά είναι από κάτω πρως τα πάνω αλλά όπως φαίνεται δεν μπαίνουν με σειρά προτεραιότητας αλλά όπως τύχει. Το τελευταίο πέρασε και έχει ξεκινήσει τον δρόμο του για τον προορισμό του. Δεν ξέρω αν πάλι κατά τύχη πέρασε από τελωνείο πρώτο ενώ είναι και πρώτο στην σειρά προτεραιότητας. Βλέπω όμως ότι οι καθυστερήσεις είναι μεγάλες (θα φτάσουν και βδομάδα μέχρι να βγουν από το τελωνείο) και όπου να ναι που θα φτάνουν τα δέματα και τις black friday (της 11.11 έρχονται τώρα - τα παραπάνω είναι αγορασμένα τότε) θα γίνεται χαμός και αν δεν κάνουν κάτι θα έχουμε παραλαβές από του χρόνου :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 (edited) Σου είναι εύκολο να ποστάρεις την πορεία του δέματός σου που στάλθηκε με pdm και μπήκε τελωνείο; Γιατί μέχρι τώρα δεν υπάρχει(απ όσο γνωρίζω) ούτε ένα δείγμα. Το λέω, αν έχει αλλάξει κάτι, να ενημερωθούν και οι υπόλοιποι πριν παραγγείλουν.Τον Ιούνιο είχα πάρει κινητό σου gearbest και είχε μπει τελωνείο... Με pdm priority... ..η διαδρομη ειναι η κλασική του ολλανδικού https://www.elta.gr/el-gr/tabid/93/?qc=RU213733257NL δες Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited November 30, 2018 by alanon Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conkara Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 http://parcelsapp.com/en/tracking/EE1000091601863DH01010003D0A Sent from my Xiaomi Mi A2 Lite using Tapatalk Αυτό το γνωρίζω....ρωτάω αφού έρθει Ελλάδα και μετά .Δηλαδή εννοώ ότι αυτό τρακινγκ δεν το αναγνωρίζουν τα ΕΛΤΑ ....και λέω μήπως πρέπει να το ψάξω αλλιώς ...αν γνωρίζει κάποιος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 Σε αυτό το τρακινγκ :EE1000091601863DH01010003D0A πώς το ακολουθούμε όταν φτάσει Αθήνα γνωρίζει κανείς; Δεν μπορεις να το ανιχνευσεις στην Ελλαδα,προσφατα ηρθε ενα δικο μου δεμα με τετοιο τρακινγ και απο την στιγμη που εφτασε αθηνα σε 7-10 μερες ηρθε.Νομιζω πως ερχεται μεσω Γερμανιας γιατι ειχε και ενα τρακινγκ Γερμανικο αλλα δεν ανιχνευοταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 The instruction data for this shipment have been provided by the sender to DHL electronically2018-11-15 02:07:00 First vessel (580 MS) Customs clearance processing complete.2018-11-27 23:00:00 Parcel is in clearance.2018-11-26 23:00:00 Parcel arrived at the airport.2018-11-25 16:00:10 Departed Hongkong Sorting Centre.2018-11-24 20:00:05 Arrived at Hongkong Sorting Centre.2018-11-23 18:00:36 Sent to HongKong Sorting Centre.2018-11-23 11:00:31 Departure in Location Warehouse Sorting Centre.2018-11-14 23:15:42 Shipping Label Printed.2018-11-14 22:35:12 Confirmed & Prepared For Packing.2018-11-14 22:35:10 Order Created. Εμένα βρε παιδιά ακόμα Κίνα είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisfz Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 Τα 4 δέματα που φαίνονται στην εικόνα μπήκαν πάνω κάτω τις ίδιες μέρες στην ουρά για να περάσουν τελωνείο. Η σειρά προτεραιότητας κανονικά είναι από κάτω πρως τα πάνω αλλά όπως φαίνεται δεν μπαίνουν με σειρά προτεραιότητας αλλά όπως τύχει. Το τελευταίο πέρασε και έχει ξεκινήσει τον δρόμο του για τον προορισμό του. Δεν ξέρω αν πάλι κατά τύχη πέρασε από τελωνείο πρώτο ενώ είναι και πρώτο στην σειρά προτεραιότητας. Βλέπω όμως ότι οι καθυστερήσεις είναι μεγάλες (θα φτάσουν και βδομάδα μέχρι να βγουν από το τελωνείο) και όπου να ναι που θα φτάνουν τα δέματα και τις black friday (της 11.11 έρχονται τώρα - τα παραπάνω είναι αγορασμένα τότε) θα γίνεται χαμός και αν δεν κάνουν κάτι θα έχουμε παραλαβές από του χρόνου :lol:Τα ίδια με σένα είμαι 11/11 παραγγελία μέχρι τα Χριστούγεννα θα τα έχουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 Τον Ιούνιο είχα πάρει κινητό σου gearbest και είχε μπει τελωνείο... Με pdm priority... ..η διαδρομη ειναι η κλασική του ολλανδικού https://www.elta.gr/el-gr/tabid/93/?qc=RU213733257NL δες Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Νόμιζα ότι μιλούσες για το banggood. Του gearbest εκείνη την περίοδο το pdm δεν ήταν αξιόπιστο μόνο το Belgium registered, το οποίο ακόμα είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 (edited) Νόμιζα ότι μιλούσες για το banggood. Του gearbest εκείνη την περίοδο το pdm δεν ήταν αξιόπιστο μόνο το Belgium registered, το οποίο ακόμα είναι.Στην παρούσα περίοδο τι ισχύει για το pdm Netherlands post? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Edited November 30, 2018 by vabiris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 Για στατιστικούς λίγους αναφέρω πως παραγγελία από gearbest με Belgium registered 11/11 παρελήφθη σήμερα χωρίς προβλήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 Στην παρούσα περίοδο τι ισχύει για το pdm Netherlands post? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk banggood ok....gearbest....θα δειξει ...θα σας πω μολις ανοιχτει ο σακος Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 Για στατιστικούς λίγους αναφέρω πως παραγγελία από gearbest με Belgium registered 11/11 παρελήφθη σήμερα χωρίς προβλήματα Καλοδούλευτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Slester Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 Όσο περήφανος είμαι κάθε φορά για την αγορά κινητού από την Κίνα, άλλο τόσο βασανιστικό είναι να το περιμένεις να έρθει με τα τράκκινγκ κτλ. Καλώς να έρθουν όλα μάγκες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 Μολις ελαβα ενημερωση απο gearbest για μια παραγγελια που ειχα κανει πριν μια εβδομαδα και την ξεκινησαν σημερα να την στειλουν ειχα βαλει priority direct και το εστειλαν με netherlands registered ddp ειναι ασφαλες η θα εχω παρατραγουδα? Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts